Ghid de instalare ExpressVPN iOS

Puteți utiliza aplicația iOS ExpressVPN pentru a vă conecta la serviciul lor de oriunde pe iPhone sau iPad. După ce vă creați un cont și vă conectați la site-ul lor web, veți vedea un buton verde „configurați ExpressVPN” sub fila abonament. Faceți clic pe acest lucru și vă va duce la pagina de licențe de unde puteți găsi linkul pentru a descărca cea mai recentă aplicație iOS pentru ExpressVPN. Extindeți iOS (iPhone, iPad & iPod) și faceți clic pe butonul verde „instalați ExpressVPN pentru iOS”, așa cum se arată în imaginea de mai jos. Lăsați această fereastră deschisă, memorați-vă sau scrieți acest nume de utilizator și parolă, deoarece veți avea nevoie de ele pentru a vă conecta și a activa aplicația iOS.


Descărcarea aplicației iOS ExpressVPN

Din magazinul Apple iTunes, descărcați aplicația pe dispozitivul iPhone sau iPad. Odată ce aplicația descarcă, instalarea va începe. Imaginile afișate mai jos arată unele dintre ecranele din acest proces de configurare. Pe prima imagine, trebuie să atingeți Permite sau configurarea nu va continua. Imaginea din mijloc vă întreabă dacă doriți să partajați date anonime cu personalul de asistență ExpressVPN pentru a-i ajuta să îmbunătățească serviciul. Aceasta este opțională. Ultima imagine indică faptul că configurarea este completă.

Instalarea aplicației iOS ExpressVPN

Apăsând butonul „faceți un tur” din ultima imagine de mai sus, veți afișa următoarele imagini de la stânga la dreapta. Prima imagine de mai jos spune că vă puteți conecta la locația actuală Marea Britanie – Londra sau atingeți săgeata sus pentru a selecta o altă locație. Imaginea din mijloc de mai jos arată rezultatele atingerii pentru o altă locație. Aceasta deschide fila de recomandări a ecranului locațiilor. Ultima imagine este rezultatul selectării butonului roșu „conectare” din primul ecran. În acest caz, creează o conexiune între locația adevărată, Franța – Paris (afișată în albastru pe hartă) și un server VPN în locația aleasă, Marea Britanie – Londra. O linie roșie de conexiune indică faptul că a fost realizată o conexiune între cele două locații. Puteți atinge butonul „deconectați” pentru a întrerupe conexiunea. Acest tur ilustrează unele dintre caracteristicile aplicației iOS ExpressVPN despre care vom discuta mai detaliat mai târziu în această secțiune. Acum că am făcut turul, să continuăm.

ExpressVPN iOS App Tour

Apăsând butonul „grozav, să mergem” ne va duce la prima dintre ecranele afișate în imaginea de mai jos. Acesta este ecranul de conectare și ecranele de diapozitive ale surorii sale. Imaginile ilustrează doar unele dintre caracteristicile serviciului ExpressVPN. Apăsând pe butonul „conectați-vă” se va afișa ecranul de logare în care puteți introduce numele de utilizator (adresa de e-mail) și parola din pagina contului pe care anterior ați notat-o ​​sau memorați-o. Aceasta va activa aplicația de pe dispozitivul dvs. și vă va permite să începeți conectarea la rețeaua ExpressVPN.

Conectare la aplicația iOS ExpressVPN

Când v-ați conectat prima dată la aplicația iOS, veți vedea un ecran precum cel afișat în stânga de mai jos. Acest ecran vă va permite să măriți și să micșorați harta, precum și să o trageți spre stânga sau spre dreapta. Punctele roșii de pe hartă reprezintă locațiile serverului ExpressVPN la care vă puteți conecta. Locația selectată în prezent este afișată în partea de jos a ecranului sub butonul „conectați”. Locația selectată în primul ecran de mai jos este SUA – New York. Parcurgerea ecranului în jos și spre stânga ne permite să atingem locația SUA – Atlanta așa cum am făcut-o în a doua imagine. Acest lucru face ca această locație să fie selectată așa cum putem vedea acum SUA – Atlanta sub butonul „conecta” din imaginea din mijloc. Atingerea locației din Atlanta a deschis, de asemenea, o bulă de informații care arată un logo ExpressVPN, numele locației, adresa IP a serverului din acea locație și o pictogramă albastră reprezentând o conexiune deschisă. Puteți atinge pictograma albastră pentru a iniția o conexiune la locația SUA – Atlanta. În mod alternativ, puteți atinge doar butonul roșu „conecta”. Ultimul ecran afișează o conexiune la un server VPN din SUA – Atlanta locație. Pictograma albastră arată acum o conexiune închisă, iar butonul roșu „conectare” a fost înlocuit cu butonul gri „deconectați”. Puteți vedea, de asemenea, o linie roșie de conexiune între locația dvs. reală și locația la care sunteți conectat. Atingerea pictogramei albastre va rupe conexiunea, întorcându-vă la harta centrată pe locația dvs. de domiciliu, care apare ca un cerc albastru. În mod alternativ, puteți atinge butonul „deconectați” pentru a închide conexiunea.

Conexiune ExpressVPN iOS

Apăsând săgeata sus (^) de lângă locația selectată, se va deschide ecranul locațiilor. Ecranul de locație are trei file care sunt următoarele:

 • Recomandat – Această filă vă arată principalele locații ale serverului recomandate de ExpressVPN.
  • Recomandarea de top este arătată mai întâi, urmată de o listă de alte recomandări. Acest lucru este ilustrat în prima imagine de mai jos.
 • Favorite – Aceasta arată două liste diferite de locații. Prima este cea mai recentă trei conexiuni comandate de cele mai recente. Al doilea este o listă a locațiilor pe care le-ați favorizat. Această filă este afișată în imaginea din mijloc de mai jos.
  • Selectați o conexiune favorită apăsând steaua necolorată de lângă numele locației, care va deveni roșu. Atingerea unei stele roșii va inversa procesul.
 • Toate – Aceasta arată o listă a tuturor conexiunilor sortate după regiune. Această filă este afișată în ultima imagine de mai jos.
  • Cele patru regiuni sunt următoarele: Americi; Europa; Africa, Orientul Mijlociu & India; și Asia Pacific. Atingând una dintre săgețile în jos va extinde regiunea respectivă.
  • Locațiile cele mai recomandate sunt sortate în partea de sus a fiecărei regiuni.

Tabele de localizare ExpressVPN iOS

Atingerea unui nume sub oricare dintre filele locației va deschide o conexiune la acea locație. Țările pot fi extinse sau contractate atingând triunghiurile de lângă ele. Pe lângă aceste file, puteți, de asemenea, să atingeți lupa pentru a căuta o anumită locație. Pe măsură ce tastați litere în căutare, lista locațiilor afișate va răspunde și se va regla până când apare cea pe care o căutați. Puteți apoi să apăsați pe ea pentru a deschide o conexiune la aceasta.

Setări ExpressVPN pentru iOS

Ultimul lucru pe care dorim să îl examinăm pentru aplicația iOS ExpressVPN este setările la care se poate accesa apăsând pictograma meniului (trei linii orizontale roșii) din partea stângă sus a ecranului, așa cum se arată în prima imagine de mai sus. A doua imagine este ecranul care se deschide când atingeți pictograma meniu. Secțiunea de setări din mijlocul acesteia are câteva opțiuni pe care le puteți alege.

 • Reconectare automata (comutare / oprire)
 • Protocolul VPN – Acest set este implicit setat pe automat. Ecranul din dreapta de mai sus arată opțiunile disponibile pentru aplicația iOS, care sunt UDP, TCP și IPSec.
 • Partajarea datelor de diagnosticare (dezactivare / pornire)

Aplicația iOS proiectată de echipa ExpressVPN este ca și celălalt software personalizat pe care l-au scris. Este ușor de instalat și utilizat. Cu acesta, nu mai ai decât câteva apăsări de la conectarea în siguranță la orice server VPN din rețeaua lor. Acestea oferă mai multe modalități de selectare a locației la care doriți să vă conectați. Vă puteți conecta la servere într-o varietate de moduri așa cum am arătat în această secțiune a revizuirii.

Accesați ExpressVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map