Ghid de instalare Android IPVanish

Accesați site-ul IPVanish de pe dispozitivul dvs. Android și atingeți butonul „Descărcați acum”. Aceasta va deschide un ecran cu un link către aplicație din magazinul Google Play. De acolo puteți instala aplicația pe dispozitivul dvs. După terminarea instalării, atingeți butonul „Deschide” pentru a porni aplicația pentru prima dată.


Instalați Procesul pentru aplicația Android IPVanish

Când aplicația se deschide pentru prima dată, va trebui să introduceți datele de autentificare pentru a vă verifica contul IPVanish. Acestea sunt adresa de e-mail și parola pe care le-ați folosit pentru a vă crea contul, dacă nu le-ați schimbat. Acesta va fi urmat de un mic tutorial al aplicației Android. Atingeți „Următorul” sau glisați pentru a avansa tutorialul. Odată ce tutorialul finalizează ecranul de conexiune rapidă va fi afișat.

IPVanish Conectare și Tutorial pentru aplicații Android

Setările IPVanish pentru aplicațiile Android

Setările aplicației sunt împărțite în două file. Aceste file sunt setările generale și de conectare. Setările generale determină comportamentul implicit al aplicației. În timp ce setările conexiunilor stabilesc protocolul și alte aspecte ale conexiunii VPN.

Setări generale pentru aplicația Android IPVanish

Apăsând pe pictograma meniului (trei linii orizontale) din stânga sus a tabloului de bord se deschide meniul care conține setările. Setările generale sunt împărțite în trei categorii:

 • Pornire Android – determină comportamentul de pornire a aplicației.
  • Start IPVanish – este o alternativă care vă permite să porniți aplicația atunci când reporniți telefonul sau tableta Android.
 • Pornire IPVanish – vă permite să alegeți modul în care se încarcă aplicația.
  • Nu vă conectați automat – conectați-vă doar manual la aplicația IPVanish.
  • Conectare la ultimul server conectat – aplicația păstrează ultimul server conectat în memorie.
  • Conectați-vă la cel mai rapid server – pe baza procentului de ping și de încărcare.
  • Utilizați cel mai rapid server din țară – selectând acest lucru va apărea o listă de țări la care vă puteți conecta.

Setări generale pentru aplicația Android IPVanish

 • Despre – conține informații despre aplicații, link către pagina de asistență a site-ului și resetarea link-ului.
  • Deschiderea tutorialului – vă permite să examinați tutorialul de deschidere.
  • Licențe – ecran care afișează informații despre licența aplicației.
  • Condiții de furnizare a serviciului – afișează TOS pentru a putea examina în aplicație.
  • Informații despre versiune – vă permite să fiți la curent cu cea mai recentă versiune.

Setări de conectare pentru aplicația Android IPVanish

Setările de conexiune pentru aplicația IPVanish sunt împărțite în patru categorii. Acestea sunt

 • Reconectarea – reconectați-vă automat dacă conexiunea scade ajută la creșterea conexiunii în timp. Acesta nu este același lucru cu comutatorul de ucidere, dar vă va asigura să vă reconectați rapid ori de câte ori este necesar.
 • Protocol – selectați protocolul de conectare VPN. Doar OPenVPN este acceptată de aplicația Android.
  • OpenVPN (UDP) – acesta este protocolul implicit, deoarece este cel mai rapid și va funcționa cel mai bine pentru majoritatea utilizatorilor,
  • OpenVPN (TCP) – utilizați acest lucru dacă semnalul este slab sau dacă aveți instabilități folosind celălalt protocol. Face verificarea erorilor și asigură o stabilitate a conexiunii mai mare, dar în detrimentul vitezei.
  • Scramble – un protocol proprietar care încearcă să încurce snifferele de pachete pentru a împiedica ISP-urile să-ți acceseze viteza de conectare. Utilizează manipularea pachetelor și a porturilor. Aceasta este o alegere bună pentru cei din China.
 • Port – vă permite să schimbați portul de conectare.
  • 1194 – portul implicit OpenVPN.
  • 443 – portul asociat cu traficul HTTPS.
 • Schimbați adresa IP – vă va permite să schimbați periodic adresa IP într-o sesiune, care poate îngreuna urmărirea.
  • Alegeri – Niciodată, 45 de minute, 60 de minute și 90 de minute

Setări conexiune IPVanish pentru aplicația Android

Configurarea aplicației Android IPVanish este ușoară. Există doar câteva setări generale de pornire. Puteți alege între OpenVPN TCP și UDP. Ar trebui să utilizați UDP pentru cele mai bune performanțe. Aplicația include, de asemenea, o caracteristică de scramble care adaugă ofuscă la OpenVPN. Dacă locuiți într-o țară precum China, acest lucru vă poate ajuta să încercați să păcăliți inspecția lor profundă de pachete și să vă permită o experiență mai deschisă pe Internet.

Conectarea la rețeaua VPN IPVanish

Există câteva moduri diferite prin care vă puteți conecta la rețeaua VPN IPVanish. Acestea includ conectarea rapidă, lista de server și lista de server de filtrare.

Conectarea la IPVanish cu Quick Connect

Puteți utiliza conexiune rapidă și lăsați software-ul să determine cel mai bun server. Aceasta se bazează pe procentul de ping și de încărcare a serverelor apropiate de locația dvs. generală. Acest proces este ușor pentru toată lumea, indiferent de abilitățile dvs. tehnice.

Acceptați implicit „Cel mai bun disponibil” pentru țară, oraș și server. Atingeți butonul verde „Conectați”. Dacă este prima conectare la serviciul IPVanish, trebuie să acceptați configurarea acestuia pe dispozitiv.

Odată conectat, starea va fi afișată ca „Conectat”. Vi se va oferi o adresă IP publică virtuală. Locația dvs. virtuală va fi afișată. Timpul de conectare este calculat. Există un grafic al datelor încărcate și descărcate în timp. În sfârșit, butonul verde „Conectare” este înlocuit cu unul roșu „Deconectați”.

Atingeți butonul „Deconectați” când ați terminat de utilizat rețeaua. Când se finalizează acest lucru, ultimul județ și oraș conectat vor înlocui cele mai bune valori implicite disponibile.

Conectarea la IPVanish cu conexiune rapidă

Conectarea rapidă vă va permite să vă alegeți țara, orașul și chiar serverul manual și apoi să vă conectați la serverul ales. Acest lucru este afișat prin conexiunea noastră la un server Marea Britanie-Londra din rețeaua IPVanish.

Mai întâi, atingeți ultima țară conectată. Aceasta va afișa lista completă de țări. Puteți să derulați în Marea Britanie în listă sau să utilizați căutarea cu răspuns pentru a o trage în partea de sus a listei, așa cum am făcut-o noi. Selectarea Regatului Unit va redeschide ecranul de conectare rapidă. Observați când am ales noua țară, orașul a fost resetat la cele mai bune disponibile.

Apăsând pe aceasta, se va deschide o listă de orașe disponibile. Atingeți Londra care va redeschide din nou ecranul de conectare rapidă. Puteți atinge „server” pentru a alege singur serverul sau permite software-ului să îl aleagă pe cel mai bun pentru dvs. în locația Regatul Unit-Londra, așa cum am făcut-o noi. Apăsați pe „Conectare” pentru a finaliza noua dvs. conexiune.

Alegerea propriei locații pentru conexiune rapidă

Conectarea folosind meniul Listă de server

Deschideți meniul aplicației și atingeți elementul „Server”. Aceasta va afișa lista completă a locațiilor IPVanish țară-oraș alfabetic după țară. Apăsând pe cercul numerotat de lângă o locație precum Melbourne, Australia va deschide lista de servere la acea locație, cu valorile de ping și procent de încărcare afișate pentru fiecare server. Apăsând pe locația „02” se va solicita conectarea la aceasta. Selectând „Conectare” se va finaliza conexiunea noastră.

Conexiune folosind meniul Listă server

Conectarea folosind o listă de server sortate

Deschiderea meniului server arată încă o dată lista completă a locațiilor. Atingeți forma pâlniei din partea dreaptă sus a ecranului. Aceasta va deschide sortarea după funcție pentru listă. Puteți sorta lista după o gamă de valori ping sau după o anumită țară. Am ales să sortăm după țară și să filtrăm țările folosind căutarea. Atingerea Regatului Unit a selectat-o ​​ca locație de sortat.

Conexiune la rețeaua IPVanish folosind o listă ordonată

Revenind la ecranul serverului, puteți vedea că doar orașele din Marea Britanie se află în lista noastră sortată. Apăsând pe „încercuit 2” de lângă Liverpool, Marea Britanie își afișează serverele, astfel încât să putem examina valorile lor de ping și de încărcare. Selectarea pe serverul „06” ne solicită să ne conectăm la acesta. Atingerea conexiunii finalizează procesul. După ce terminăm, pur și simplu atingem „Deconectați” pentru a renunța la noul IPVanish.

Conectarea folosind o listă de server filtrată

Aplicația IPVanish pentru Android este ușor de instalat. Conectarea la rețeaua VPN folosind-o nu necesită expertiză. Conectarea rapidă vă va conecta la cel mai bun server din locația dvs. cu o singură atingere a ecranului. Deconectarea durează doar o altă apăsare. Nimic nu putea fi mai ușor.

Setările sunt simple și ușor de configurat. De asemenea, vă puteți conecta folosind lista de server. Această listă poate fi sortată după ping sau țară. Funcția de căutare vă poate ajuta, de asemenea, să filtrați lista pentru a vă face conexiunile mai rapide și mai ușoare.

Odată conectată, aplicația va afișa statistici de conexiune. Acestea includ adresa IP virtuală, datele descărcate și datele încărcate. Acest lucru poate fi benefic pentru cei care au conturi contabile celulare. Îi poate ajuta să își monitorizeze mai bine costurile.

Accesați IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map