Ghid de instalare Android ExpressVPN

Puteți descărca aplicația Android, conectându-vă la pagina contului dvs. ExpressVPN și atingând butonul „Configurați ExpressVPN”. Aceasta va deschide linkul către pagina sa din magazinul Google Play. Atingeți asta. Odată ajuns acolo, atingeți pentru a o instala și apoi deschideți-l pe dispozitivul Android.


Instalarea aplicației Android ExpressVPN

Configurarea aplicației Android ExpressVPN

Odată ce aplicația se deschide, va trebui să configurați câteva opțiuni înainte de ao putea deschide. Ecranul de conectare vă va permite să introduceți datele de autentificare ale contului (adresa de e-mail și parola). În rest, puteți iniția încercarea gratuită de 7 zile (doar pentru aplicațiile mobile), furnizând o adresă de e-mail.

Configurarea aplicației Android ExpressVPN

Apoi, va trebui să configurați serviciul VPN, permițându-i permisiunile de care are nevoie pentru a stabili serviciul ExpressVPN pe tableta Android. În sfârșit, puteți decide să trimiteți rapoarte de avarie, teste de viteză, starea conexiunii (succes sau eșec), alte date agregate către echipa de asistență pentru a ajuta la îmbunătățirea rețelei.

Aplicația ExpressVPN Prima conexiune

După ce ați autentificat aplicația și ați configurat opțiunile sale de configurare inițiale, aceasta se va deschide pentru prima dată. Tabloul de bord de conexiune se deschide cu indicii pentru a vă familiariza cu cât de ușor este să vă conectați la serviciu. În mod implicit, locația inteligentă va fi selectată. Aceasta este locația pe care aplicația consideră că este cea mai bună pentru navigarea generală de unde vă aflați. Se determină folosind valori anonime precum viteza de descărcare, latența și distanța dintre computer și serverul lor de rețea.

Prima conexiune Android ExpressVPN pentru aplicații

Pentru a vă face prima conexiune, apăsați pe comutatorul de conectare „Oprit”. Când conexiunea se finalizează, un scut verde va cuprinde comutarea „On”. Deoarece este prima dvs. conectare, aplicația vă solicită că sunteți în siguranță.

Meniul aplicației Android ExpressVPN

Înainte de a privi aplicația în acțiune, să ne uităm la meniul de caracteristici și opțiuni disponibile pentru conectarea și utilizarea serviciului. Acest meniu este accesat apăsând pe pictograma hamburger (trei linii orizontale) din colțul din stânga sus al tabloului de bord..

Meniul Setări pentru aplicațiile Android ExpressVPN

Primul dintre aceste elemente este meniul „Setări”. Este format din trei setări VPN și unele despre informații. Setările sunt următoarele:

 • Protocolul VPN – implicit este automat și ar trebui să îl lăsați aici decât dacă întâmpinați probleme de conectare.
  • UDP – este OpenVPN la care aplicația este implicită, deoarece este cea mai rapidă
  • TCP – este o eroare de verificare a protocolului OpenVPN care funcționează mai bine pe distanțe lungi sau rețele slabe.
 • Pornire automată – pornește aplicația când porniți telefonul Android.
 • Trimiteți date ExpressVPN – pentru a ajuta la îmbunătățirea serviciului. Este vorba despre date agregate non-personale.

Meniul Setări pentru aplicațiile Android ExpressVPNAlte articole din meniul aplicației Android ExpressVPN

Acestea sunt, de asemenea, ecrane pentru informațiile contului și pentru a obține ajutor. Ecranul contului are un link pentru a se referi la prieteni. Dacă se abonează, atât dumneavoastră, cât și dumneavoastră beneficiază de 30 de zile gratuite de acces VPN.

Ecranul de ajutor are un link către pagina de asistență de pe site-ul lor web. De asemenea, puteți deschide un formular pentru a crea un bilet de asistență din acest ecran. Biletul vă va permite să introduceți informații despre problema sau întrebarea dvs. și să includeți diagnostice dacă este vorba despre o problemă de conexiune. Puteți să-l trimiteți apoi echipei de asistență ExpressVPN. Am primit un răspuns la întrebarea noastră în aproximativ o oră.

Meniul aplicației Android ExpressVPNUtilizarea aplicației Android ExpressVPN

Conectarea la „Locația inteligentă” este o alegere bună pentru navigarea generală, deoarece oferă o viteză și stabilitate bună. Cu toate acestea, există momente în care s-ar putea să doriți să vă conectați la o anumită țară pentru a profita de o resursă sau un serviciu specific.

Alegerea unei noi locații de conectare

Puteți alege anumite țări sau orașe la care să vă conectați apăsând pe butonul „Alege locația”. Aceasta va deschide lista locațiilor. Acest ecran are trei file:

Alegerea unei noi locații de conectare

 • Recomandat – Aceasta conține locația inteligentă și aproximativ alte nouă țări recomandate pentru aplicație în funcție de locația dvs. Atingerea săgeții din dreapta unei țări o va extinde la nivelul orașului. Atingerea stelei din dreapta locației o va adăuga la lista dvs. de favorite. O stea roșie indică faptul că este favorită. Ar trebui să preferați locațiile pe care le utilizați regulat.
 • Toate – este o listă completă a tuturor locațiilor rețelei ExpressVPN. Este organizat de următoarele regiuni: America, Europa, Asia-Pacific și Africa, Orientul Mijlociu și India.
 • Recent – este o listă de conexiuni recente urmată de o listă de locații preferate. Pentru a vă conecta la o locație, pur și simplu atingeți-o așa cum am făcut-o pentru Marea Britanie-East London.

Căutare locație și Ping

Alte două funcții care vă pot ușura alegerea unei locații cu performanțe bune sunt căutarea și ping-ul. Pentru a le folosi, trebuie să fiți deconectat de la rețeaua ExpressVPN. Atingeți butonul pentru a deconecta dacă este necesar. Vei ști că sunteți deconectat, deoarece veți vedea atât butoanele „Locație inteligentă”, cât și „Alege locația”.

Un mod mai simplu de a alege o locație dacă știți țara la care doriți să vă conectați este să utilizați căutarea receptivă. Selectați pictograma de căutare și începeți să introduceți locația. Pe măsură ce tastați lista, filtrul va aduce locația în partea de sus. Acest lucru funcționează atât cu țările, cât și cu orașele.

Folosind căutarea locației și ping

Ultima caracteristică la care vrem să analizăm este testul ping. Acest test măsoară timpul în milisecunde, pentru ca un semnal să meargă de la computer la serverul la care sunteți conectat. Pentru a rula testul, atingeți pictograma vitezometrului din stânga sus a ecranului de locație. Numerele inferioare indică, în general, locații mai rapide. Acestea sunt de obicei locații care sunt mai aproape de tine. Statele Unite și Canada ar fi alegeri bune pentru conexiunile în acest caz.

Puteți vedea că aplicația ExpressVPN este ușor de instalat și de utilizat. O singură atingere este tot ceea ce este necesar pentru nevoile generale de navigare, datorită funcției „Locație inteligentă”. Utilizează protocolul OpenVPN pentru conexiuni sigure. Nu sunt necesare cunoștințe tehnice pentru ao utiliza pentru a vă conecta la rețeaua ExpressVPN. Este nevoie de doar câteva apăsări pentru a alege locații noi. Utilizarea funcțiilor ping și de căutare simplifică acest proces. O singură apăsare vă va deconecta. Nimic nu putea fi mai simplu.

Accesați ExpressVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map