Ghid de instalare Android cu acces privat la internet

Configurarea aplicației pentru internet privat pentru InternetDescărcați aplicația Android Private Internet Access direct de pe Google Play sau de la PIA. Dacă sunteți deja pe site-ul PIA, faceți pur și simplu clic pe „Asistență” în partea de sus și apoi „Descărcare și asistență pentru clienți”. Pagina de configurare a clientului are, de asemenea, ghiduri de configurare manuale pentru a configura dispozitivele Android pentru a-și utiliza serviciul cu OpenVPN Connect, L2TP / IPsec + PSK și PPTP. După ce ați ajuns pe această pagină, faceți clic pe butonul „Descărcați” din caseta Aplicației Android (afișat în stânga). Acest lucru vă va duce la magazinul Google Play de unde puteți descărca și instala aplicația pe dispozitivul dvs. Android. Trebuie să permiteți achiziționarea în aplicație pentru finalizarea instalării. Aplicația necesită Android 2.2 sau mai mare. Imaginile de mai jos ilustrează această instalare.


Instalarea aplicației Android pentru acces privat la internet

Odată ce aplicația termină instalarea, apăsați butonul verde „DESCHIS” (prezentat mai sus, dreapta) pentru a-l lansa. Aceasta va afișa ecranul de conectare care este afișat în imaginea din stânga de mai jos. Pe acest ecran, va trebui să introduceți „Numele de utilizator” și „Parola” din e-mailul primitor trimis de dvs. prin Internet privat. Apoi, introduceți „adresa dvs. de e-mail” în câmpul corespunzător și atingeți butonul verde mare „LOG IN”. Veți observa că prețul pe imagine este de 6,95 USD pe lună sau 39,95 USD pe an. Nu uitați să ne folosiți Reducere VPNFan pentru a economisi până și mai mult.

Acces privat la internet

Aceasta va afișa un ecran precum cel arătat la mijloc. Acesta este ecranul principal de conexiune pentru aplicația Android Private Internet Access. Din acest ecran puteți glisa glisorul de conexiune spre dreapta pentru a vă conecta la locația aleasă. Dacă apăsați pe semnul încercuit mai mare decât semnul din dreapta regiunii curente (automat), va apărea ecranul de selectare a locației, care este ultima imagine de mai sus. După cum puteți vedea, Automat are o verificare și este conturat într-o casetă verde. Aceasta înseamnă că este locația de conectare aleasă. Locațiile sunt în ordine alfabetică și puteți glisa în sus și în jos prin listă pentru a găsi locația dvs. Rețineți, de asemenea, că orele de ping sunt afișate sub fiecare locație pentru a vă ajuta să găsiți cea mai rapidă din locația dvs. actuală.

Acum să spunem că doriți să vă conectați la Melbourne, Australia, trebuie doar să atingeți locația AU Melbourne în ultimul ecran de mai sus. Acest lucru vă va seta locația curentă la AU, Melbourne și vă va returna la ecranul de conexiune principal, așa cum se arată în prima imagine de mai jos. Pentru a finaliza conexiunea cu Melbourne, glisați glisorul de stare spre dreapta. Deoarece aceasta este prima dvs. conexiune, veți vedea un ecran de atenție precum cel arătat în a doua imagine de mai jos. Trebuie să aveți încredere în aplicația VPN PIA și apoi să atingeți „OK” pentru a continua procesul de conectare.

Prima dvs. conexiune la Internet pentru aplicații private de internet

Vei vedea apoi o imagine ca a treia de mai sus, care indică faptul că aplicația autentifică certificatul de server înainte de a finaliza conexiunea. Ultimul ecran de mai sus arată că sunteți conectat acum la Melbourne. Adresele IP sunt afișate și pe aceste ecrane, dar au fost redate pentru această revizuire. După ce v-ați conectat, aveți un nou IP virtual, deoarece al tău a fost mascat. Tot traficul dvs. de Internet este acum criptat în siguranță. Am văzut cum să vă conectați la o nouă locație atunci când nu sunteți deja conectat la un server VPN. Acum să aruncăm o privire la modul în care schimbați locațiile folosind aplicația Android Internet Access privat. Acest proces este ilustrat în imaginile de mai jos.

Modificarea locațiilor cu aplicația Android cu acces privat la internetPrima imagine de mai sus arată că sunteți în prezent conectat la AU Melbourne. Apăsând pe zona dvs. de locație curentă, veți afișa locațiile din care să selectați cum ați văzut anterior. Atingerea locației din New York este tot ce este necesar pentru a schimba de la Melbourne la New York. Doar un singur robinet te va deconecta de la Melbourne și apoi te va conecta la New York, așa cum se arată în a doua și a treia imagini de mai sus. Ultima imagine arată că noua noastră conexiune este într-adevăr New York, întrucât este înconjurată într-o casetă verde cu un mare control verde.

„?” pictograma din partea dreaptă sus a secțiunii va aduce informații cu drepturi de autor despre aplicație și componentele pe care le folosește. Puteți privi acest lucru dacă doriți. Ultimul lucru pe care dorim să-l examinăm pentru aplicația Android este setările la care se poate accesa apăsând pictograma „angrenaj” din partea dreaptă sus a ecranului, sub „?” icon. Primele dintre setările care nu sunt afișate sunt informațiile despre cont și deconectarea contului care vă vor deconecta din sesiunea VPN curentă. Rețineți dacă vă deconectați, va trebui să reintroduceți datele de autentificare.

Glisarea ecranului va afișa setările de conexiune care sunt prezentate în imaginile de mai jos.

Setări de conectare a aplicațiilor Android cu acces privat la internet

Setările de conexiune pentru aplicația Android PIA sunt următoarele:

 • Blocați rețeaua locală – Acest lucru va împiedica alte utilaje să poată comunica cu dispozitivul dvs. dacă vă aflați pe o rețea LAN (rețea locală).
 • Utilizați TCP – Acestea sunt două protocoale care pot fi utilizate cu o conexiune OpenVPN.
  • UDP – Acesta este Protocolul Datagrama Utilizator, care este utilizat cu conexiuni cu latență scăzută și care poate tolera unele pierderi în pachete. Acesta este protocolul implicit OpenVPN pentru aplicația Android Internet Access privat și cel mai bun pentru majoritatea utilizatorilor. Nu trebuie să verifice dacă se dorește o comandă sau o pierdere a pachetelor, dar se poate face o sumă de control dacă se dorește.
  • TCP – Acesta este Protocolul de control al transferului și este bun pentru conexiunile cu latență ridicată și cele care nu pot tolera nicio pierdere. Oferă verificarea erorilor pentru comanda și pierderea pachetelor și retrimite pachetele, dacă este necesar. Acest lucru îl face mai lent datorită cheltuielilor aeriene suplimentare implicate în verificarea erorilor și retrimiterea pachetelor în ordinea corectă.
 • Port la distanță – Acest lucru vă permite să alegeți portul de la distanță pentru a tunela datele, așa cum se arată în imaginea din mijloc de mai sus.
  • Auto – Acesta va alege cel mai bun port pentru tine.
  • Port 1194 – Acesta este portul standard OpenVPN.
  • Port 8080 – Acesta este portul alternativ la Port 80 pentru serviciile web HTTP. Este utilizat în mod obișnuit pentru portul proxy.
  • Port 9201 – Acesta este portul utilizat pentru serviciile WAP (Wireless Application Protocol) pe dispozitivele mobile.
  • Port 53 – Acesta este portul folosit de DNS pentru solicitări.
 • Port local – Acest lucru vă permite să setați un port local pentru a trimite date prin care apoi sunt redirecționate către portul de la distanță.
 • Internet switch switch – Odată setat, acest lucru va ucide tot traficul de internet de pe dispozitiv dacă conexiunea VPN este abandonată.
  • Acesta va restabili traficul pe internet odată ce conexiunea va fi reluată din nou.
  • Dezactivarea comutatorului de ucidere sau ieșirea din clientul VPN va restabili, de asemenea, operarea normală a internetului.
 • Solicitați redirecționarea portului – Activarea acestui lucru vă permite să configurați o aplicație și să permiteți utilizatorilor de la distanță să se conecteze la ea. Utilizările la distanță trebuie să cunoască numele dispozitivului și numărul portului pentru a se conecta cu succes la acesta.
  • Expedierea porturilor se face numai prin următoarele gateways: CA Toronto, CA North York, Olanda, Suedia, Elveția, Franța, Germania, Rusia, România și Israel.
  • Faceți acest lucru numai dacă executați un serviciu la care doriți ca alții să se conecteze din exterior, deoarece acesta vă va ucide confidențialitatea.
 • Folosiți pachete mici – Acest lucru transferă datele în pachete mai mici, care pot rezolva unele probleme de rețea cu unele firewall sau configurare.

Sub setările de conexiune sunt setările de criptare care sunt prezentate în imaginile de mai jos. Primul dintre acestea este criptarea datelor care este prezentată în prima imagine. Apăsând pe zona de criptare a datelor va apărea un ecran precum cel arătat în a doua imagine, unde puteți selecta nivelul de criptare pe care îl doriți.

Setări de criptare a aplicațiilor Android cu acces privat la internet

Criptarea datelor – Acesta este criptarea utilizată pentru criptarea și decriptarea întregului trafic de internet odată ce tunelul securizat inițial a fost stabilit între computerul dvs. și un server VPN Acces Internet privat. Cele patru selecții din care puteți alege sunt următoarele:

 • AES-128 – Standard Encryption Advanced (AES) este protocolul ales Institutul Național de Standarde și Tehnologie (NIST) și cel utilizat de guvernul Statelor Unite pentru unele documente secrete. Acesta utilizează un AES-128 CBC (Cipher Block Chaining) cu o cheie de 128 biți și va oferi cele mai bune performanțe pentru majoritatea utilizărilor.
 • AES-256 – Acesta folosește același algoritm de criptare ca mai sus. AES-256 CBC folosește o cheie de 256 biți, deci este mai sigur și mai lent. Acest lucru este folosit pentru a cumpăra guvernul SUA pentru unele documente de top secret.
 • Blowfish – Aceasta folosește Blowfish-128 CBC cu o cheie de 128 biți ca o alternativă la AES. Acesta este un algoritm sigur și a fost unul dintre clasamentele din competiția standardelor NIST.
 • Niciunul – Acest lucru nu criptează datele dvs. și nu este recomandat, deoarece vă ascunde doar IP-ul și, prin urmare, înseamnă că VPN este utilizat ca pseudo-proxy. Veți fi susceptibil la atacuri pasive în cazul în care datele dvs. sunt înregistrate de către o terță parte fără cunoștința dvs. Acest lucru poate ajuta la depășirea geo-restricțiilor și a cenzurii.

Al doilea dintre acestea este autentificarea datelor care este prezentată în prima imagine de mai jos. Apăsând pe zona de criptare a datelor va apărea un ecran precum cel arătat în a doua imagine de mai jos, unde puteți selecta nivelul de securitate pentru autentificarea datelor.

Autentificare pentru aplicații Android cu acces privat la internet

 • Autentificarea datelor – Aceasta se referă la algoritmul care autentifică toate datele dvs. pentru a vă feri de atacuri active (atac în care o entitate adaugă sau elimină pachetele din mesajul dvs.).
  • SHA1 – Aceasta folosește HMAC (Cod de autentificare a mesajelor cu cheie-cheie) cu o cheie de 160 biți.
  • SHA256 – Utilizează HMAC cu o cheie de 256 biți și este astfel mai lent.
  • Nimeni – Acest lucru vă deschide pentru atacuri active sau Man-in-the-Middle (MitM) din surse externe în care atacatorul vă interceptează mesajul, apoi îl modifică înainte de a-l trimite pe serverul VPN fără cunoștința dvs..

Ultima dintre setările de criptare se numește strângere de mână, care este prezentată în prima imagine de mai jos. Apăsând în zona strângerii de mână va apărea un ecran precum cel arătat în a doua imagine de mai jos unde puteți selecta tipul și nivelul de securitate pentru strângerea de mână.

Setări de strângere de mână a aplicației private pentru Internet

 • Strângere de mână – Acesta este algoritmul care stabilește conexiunea sigură inițială și verifică dacă vorbești cu un server VPN PIA și nu cu un impostor. De aici numele strângere de mână. Accesul la internet privat utilizează Transport Secure Layer v1.2 (TSL 1.2) pentru această conexiune și toate certificatele sunt semnate folosind SHA512.
  • RSA-2048 – Acesta utilizează un schimb de chei efemer Diffie-Hellman (DH) de 2048 biți și certificat RSA 2048bit pentru verificare.
  • RSA-3072 – Acesta folosește același algoritm ca mai sus cu 3072 biți atât pentru schimbul de chei, cât și pentru certificatul RSA.
  • RSA-4096 – Acesta folosește același algoritm ca mai sus cu 4096 biți atât pentru schimbul de chei, cât și pentru certificatul RSA.
  • ECC-256k1 – Schimb de chei efemerice ale curbe eliptice DH și un certificat de algoritm de semnătură digitală cu curbă eliptică (ECDSA) pentru verificare. Curba secp256k1 (256bit) care este curba pe care Bitcoin o folosește pentru tranzacțiile sale este utilizată atât pentru schimbul de chei, cât și pentru certificat.
  • ECC-256r1 – Ca și mai sus, dar curba prime256v1 (256 biți, cunoscută și sub numele de secp256r1) este folosită atât pentru schimbul de chei, cât și pentru certificat.
  • ECC-521 – Ca și mai sus, dar curba secp521r1 (521 biți) este folosită atât pentru schimbul de chei, cât și pentru certificat.

Mai jos sunt câteva setări de criptare a punctelor finale, împreună cu sugestii utile pentru utilizarea lor sau pentru non-utilizare.

 • Protecție maximă – AES-256 / SHA256 / RSA-4096: Aceasta este pentru cei care doresc securitatea maximă pentru datele lor și nu le deranjează pierderea de viteză suplimentară.
 • Protecție recomandată implicit – AES-128 / SHA1 / RSA-2048: Aceasta oferă cel mai bun echilibru de viteză și protecție și este cea mai bună setare pentru majoritatea utilizatorilor.
 • Riscant – AES-128 / Niciunul / RSA-2048: Această configurație este acceptabilă atacurilor MitM active în cazul în care un hacker interceptează mesajul și îl modifică înainte de a trimite la destinatar.
 • Toată viteza fără siguranță – Niciunul / Niciunul / ECC-256k1: Acest lucru este acceptabil atât pentru atacuri active, cât și pasive din terțe părți (hackeri). La fel de bine s-ar putea să nu aveți un VPN, deoarece doar IP-ul dvs. este ascuns. ceea ce face ca conexiunea să acționeze ca un proxy.

Aplicația Android Private Internet Access are o interfață grafică curată și este ușor de utilizat. Pur și simplu selectați o locație și apăsați glisorul de stare din dreapta pentru a vă conecta la aceasta. Schimbarea regiunilor este chiar mai ușoară, deoarece nu trebuie decât să deschideți ecranul locațiilor și să atingeți o locație nouă. Aplicația vă va deconecta automat de vechea locație, apoi vă va conecta la noua dvs. Setările implicite utilizate de Private Internet Acsess sunt ideale pentru majoritatea utilizatorilor, astfel încât nu este necesară cunoașterea tehnică a utilizării VPN-ului lor. Cu toate acestea, oferă setări manuale pentru conexiune și criptare pentru cei care sunt mai tehnici și doresc mai mult control asupra conexiunii VPN. Aplicația lor acceptă câteva funcții VPN avansate pentru cei care înțeleg cum să le folosească. Aceasta include o varietate de porturi la distanță, porturi locale, redirecționare de porturi, pachete mici și chiar un comutator de ucidere pentru a ucide accesul la Internet dacă conexiunea VPN scade. Adăugați la aceasta, include cea mai bună criptare din industrie, astfel încât să puteți fi sigur că sunteți în siguranță la hotspot-ul dvs. local Wi-Fi.

Accesați accesul la internet privat

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map