Ghid de configurare pentru CyberGhost iOS

Veți avea nevoie de un cont CyberGhost pentru a utiliza aplicația iOS. Vă puteți abona la serviciu și beneficiați de acces VPN nelimitat doar 2,75 USD lunar. După ce ați descărcat și a deschis aplicația iOS, va trebui să acordați CyberGhost VPN accesul de care are nevoie pentru a stabili o rețea VPN pe dispozitivul dvs. iOS. Puteți, de asemenea, să îi permiteți alternativ să vă anunțe când este necesar pentru a securiza rețele publice Wi-Fi.


Verificarea contului VPN CyberGhost de pe dispozitivul iOSCând întâlniți ecranul de creare a contului, selectați linkul „Aveți deja cont” pentru a deschide ecranul de conectare. Introduceți „Numele de utilizator / e-mail” și „Parola” pe care le-ați creat la abonarea la contul dvs. Premium Atingeți autentificare pentru a deschide tabloul de bord principal pentru aplicație. Înainte de a vedea cât de ușor este să folosiți software-ul pentru a vă conecta la rețeaua VPN CyberGhost, haideți să examinăm meniul principal care include și setările aplicației.

Meniul CyberGhost și Setările aplicației pentru iOS

Atingeți pictograma meniului (trei linii orizontale) pentru a deschide meniul aplicației. Meniul afișează următoarele elemente:

 • Nume de utilizator – din contul conectat în prezent.
 • Deconectare – vă permite să comutați cu ușurință conturile.
 • Gestionați contul – link care îți deschide pagina contului pe site-ul VPN CyberGhost, astfel încât să poți modifica planul sau să adaugi și să elimini dispozitive.

CyberGhost VPN Meniu și aplicații pentru iOS

 • Setări – este împărțit în cont și, protecție Wi-Fi și informații despre versiune.
  • Informatii despre cont – include: numele de utilizator, informațiile despre plan, numărul dispozitivelor conectate și numărul de zile rămase până la reînnoire. De asemenea, are un link pentru a vă gestiona contul.
  • Protecție Wi-Fi – vă permite să protejați automat rețelele Wi-Fi. Puteți modifica modul în care software-ul reacționează la rețele deschise, securizate cu parolă și rețele cunoscute. Opțiunile tuturor includ: Cere, conectați întotdeauna, Încheiați conexiunea și Nu protejați niciodată. Vă recomandăm să setați acestea pentru a cere sau proteja întotdeauna doar pentru a fi în siguranță.
  • Informații de asistență – afișează informații despre versiunea aplicației, link-ul TOS și un link Politica de confidențialitate. De asemenea, are un comutator pentru a trimite date anonime către echipa de suport VPN CyberGhost pentru a-i ajuta să își mențină rețeaua. În sfârșit, puteți analiza conexiunea dvs. de aici.
 • FAQ – deschide baza de date de cunoștințe de asistență a site-ului web și întrebări frecvente.
 • Părere – deschide un prompt care vă permite să sugerați îmbunătățiri pentru aplicații sau să creați un bilet de asistență pentru o problemă pe care ați întâmpinat-o.

Crearea conexiunilor cu aplicația iOS CyberGhost VPN iOS

Programul CyberGhost vă permite să vă conectați utilizând o varietate de moduri diferite. Puteți crea conexiuni cu anumite țări sau servere VPN cu lista Toate serverele. În plus, puteți utiliza servere de acces la lista de streaming optimizate pentru diverse surse media aburitoare, cum ar fi Netflix. În cele din urmă, puteți crea o listă a conexiunilor dvs. VPN preferate pentru a vă asigura rapid traficul de internet utilizând serviciul VPN CyberGhost.

CyberGhost VPN cea mai bună conexiune

Cel mai simplu mod de a vă conecta la serviciul CyberGhost este de a-i permite să selecteze cel mai bun server pentru navigare generală pentru dvs. Acest lucru necesită doar să atingeți conexiunea pentru a activa „On”. Programul vă va conecta apoi la cel mai rapid server din locația dvs. actuală. Utilizează distanța, răspunsul ping și procentul de încărcare a serverului pentru a ajuta la găsirea celui mai bun server.

Conectarea la cel mai bun server cu aplicația iOS CyberGhost VPN iOSConectarea după țară cu lista tuturor serverelor

Alegerea unei țări specifice pentru a necesita doar câteva apăsări ale ecranului. În primul rând, deconectați-vă de la conexiunea dvs. curentă. Apoi, selectați ultima conexiune pentru a deschide listele de servere. În sfârșit, atingeți numele țării pentru a vă conecta la un server VPN în acea locație.

Conectarea într-o țară specifică cu Lista tuturor serverelorSoftware-ul va alege automat un server pentru dvs. Aici, ne-am conectat la un server VPN din Canada, așa cum este ilustrat odată ce ne-am deconectat de la acesta.

Selectarea serverelor VPN din lista de servere VPN CyberGhost

Selectați ultima noastră conexiune Canada deschide din nou ecranul de selecție Sever. Un alt mod prin care puteți utiliza lista All Server este să alegeți un server specific într-o țară aleasă pentru a avea acces. Apăsând pe pictograma de extindere a serverului (trei puncte) din dreapta locației Canada, se deschide un ecran care vă permite să selectați un server specific din Canada.

Conectarea la rețeaua VPN CyberGhost folosind lista tuturor serverelorPuteți prefera, de asemenea, un server VPN specific, cum ar fi Montreal-S01-i07. Observați albul umplut cu stea. Puteți vedea, de asemenea, că ne-am conectat într-adevăr la serverul VPN ales, așa cum se arată acum ca serverul ultimei noastre conexiuni de succes după ce atingem conexiunea „Oprit”.

Streaming cu aplicația iOS CyberGhost

Acum să ne conectăm la un VPN optimizat pentru streaming în anumite țări precum Statele Unite. Mai întâi atingeți pictograma listei (săgeată în jos) în dreapta ultimei noastre conexiuni. Aceasta deschide listele de server. Atingeți lista Streaming. apoi apăsați pe Statele Unite.

Selectarea unui server media Streaming cu aplicația iOS CyberGhostAceasta ne-a conectat la un server VPN din Dallas, TX. La deconectare, puteți vedea că acesta este un server optimizat pentru streaming în Statele Unite.

Conectarea cu lista dvs. de căutare VPN preferată

Ultima modalitate prin care vă puteți conecta la un server VPN este de a crea mai întâi o listă cu serverele și locațiile dvs. VPN preferate. Puteți utiliza această listă pentru a vă asigura rapid traficul de internet utilizând serviciul VPN CyberGhost. Observați că serverul de la Montreal pe care l-am setat drept favorit poate fi acum conectat direct la lista noastră de favorite.

Conectarea la serverele dvs. VPN preferate CyberGhostDe asemenea, puteți vedea că Statele Unite (streaming) este de asemenea disponibil. Conectându-vă la aceasta puteți vedea că ne-a conectat la un server din New York de data aceasta. Deconectarea arată că acesta este un alt server din rețeaua CyberGhost care a fost optimizată pentru streaming în Statele Unite.

Accesați CyberGhost

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map