Ghid de configurare IPVanish iOS

IPVanish Butonul iOSPuteți găsi cea mai recentă aplicație iOS IPVanish din pagina de configurare. Pentru a ajunge acolo, trebuie doar să faceți clic pe linkul „Aplicații” din partea de sus a site-ului lor. Aceasta va deschide pagina software VPN. Faceți clic pe butonul iOS pentru a începe. Aceasta va încărca sub-pagina de configurare iOS care conține informații despre cea mai recentă aplicație iOS și un link către magazinul de aplicații. Această pagină conține, de asemenea, configurarea manuală pas cu pas și ghiduri vizuale pentru configurarea dispozitivului iOS cu L2TP și PPTP.


Pentru a descărca aplicația, faceți clic pe butonul „Descărcați în App Store”. Odată ajuns pe iTunes, faceți clic pe butonul de descărcare pentru a începe instalarea aplicației. Aplicația IPVanish este compatibilă cu iOS 8.0 și versiuni ulterioare. Odată ce începe instalarea, veți vedea un ecran precum cel din stânga de mai jos. Acesta este avertismentul iOS care vă spune că tot traficul pe internet trece prin VPN. Este similar cu avertizarea de încredere emisă de dispozitivele Android. Trebuie să permiteți acest lucru pentru ca instalarea VPN să continue. Imaginea din stânga arată un alt mesaj de instalare care întreabă dacă doriți să primiți notificări și alerte IPVanish. Aceasta este opțională.

Instalare IPVanish iOS

După ce treceți notificarea de mai sus, aplicația vă va introduce numele de utilizator și parola pentru a vă autentifica la serviciul IPVanish. Presupunând că ați introdus numele de utilizator și parola pentru contul dvs. IPVanish și v-ați conectat, aplicația vă va solicita să creați un profil VPN. Aceasta va configura configurația IPVanish IKEv2 pentru dispozitivul dvs. iOS. După instalarea acestui profil, veți vedea ecranul de pornire IPVanish precum cel prezentat mai jos în stânga. Acesta este principalul ecran de conexiune la aplicație în starea sa deconectată. Se afișează deconectat sub conexiune, iar întrerupătorul este alb alb, ceea ce indică faptul că se află în starea sa deconectată. Adresa IP și locația vizibilă afișată sunt adresa și locația dvs. IP adevărate. Acest ecran afișează, de asemenea, starea contului dvs. și când trebuie să se reînnoiască.

IPVanish Conexiune VPN iOS

Apăsând pe ecran de-a lungul liniei de sub starea de conexiune care arată locația (Atlanta, SUA) din imaginea de mai sus, va glisa lista locațiilor serverului din dreapta. Acest lucru este ilustrat în ecranul din mijloc de mai sus. Atingerea pe un server din această listă îl va selecta și vă va returna la ecranul principal de conexiune. Apăsând pe comutatorul de comutare vă va conecta la serverul ales. Ultimul ecran de mai sus arată această conexiune la un server din Atlanta, SUA. Observați că starea de conexiune arată acum conectat și că întrerupătorul de diapozitive este acum verde. De asemenea, adresa IP afișată este cea atribuită de serverul VPN și arată o locație vizibilă din Atlanta, SUA. Acum sunteți conectat și tot traficul dvs. de pe Internet este criptat pentru a fi neplăcut din exterior. Deconectarea este la fel de simplă ca atingerea comutatorului de diapozitive. Pentru a schimba serverele, trebuie doar să selectați un alt server și să repetați procesul.

Ultimele ecrane pe care dorim să le examinăm pentru aplicația IPVanish iOS sunt ecranele de setări la care puteți accesa apăsând pe „hamburger” sau pe pictograma meniului (trei linii orizontale) din stânga sus a ecranului principal. Ecranul principal de setări este afișat în stânga în imaginea de mai jos. Este împărțit în trei secțiuni: general, avansat și abonament. Secțiunea generală vă permite doar să evaluați IPVanish atingând săgeata orientată spre dreapta și afișează versiunea curentă a aplicației. Secțiunea avansată care are opțiuni la cerere despre care vom discuta mai târziu. Vă permite să alegeți protocolul de conexiune VPN și să reinstalați profilul VPN dacă a fost corupt, ceea ce se întâmplă uneori cu profilele VPN. Protocolul implicit pentru aplicația iOS este IKEv2, dar îl puteți schimba în IPSec.

IKEv2 nu este doar protocolul implicit, ci și cel mai potrivit pentru dispozitivele mobile precum iPhone și iPad, deoarece suportul este încorporat și, în general, este considerat la fel de rapid, sigur și de încredere ca protocolul OpenVPN. De asemenea, designul său îl face adecvat pentru reconectarea și restabilirea automată a unei conexiuni VPN atunci când conexiunea este pierdută temporar, așa cum se întâmplă uneori în timpul călătoriei. Protocolul IKEv2 acceptă protocoalele Mobility and Multihoming (MOBIKE), ceea ce îl face ideal pentru utilizatorii de telefonie mobilă care trec regulat între hotspoturi sau cei care comută între rețelele Wi-Fi casnice și utilizarea de date mobile la ieșire..

Ultima secțiune a ecranului principal al setărilor de setări afișează informații despre abonament ca la momentul reînnoirii contului. Vă permite, de asemenea, să restaurați achizițiile expirate. În cele din urmă, vă puteți deconecta de la serviciul VPN de aici.

IPVanish Setări pentru aplicațiile iOS

Am aruncat o privire asupra tuturor setărilor, cu excepția celor găsite sub ecranul la cerere, care poate fi accesat apăsând săgeata orientată spre dreapta în dreapta acesteia. Acest ecran este afișat în dreapta în imaginea de mai sus. Conține opțiuni pentru conexiunea VPN. Aceste opțiuni sunt următoarele:

 • Mereu pe
  • Activarea acestei opțiuni va încerca să vă țină mereu conectat la rețeaua VPN IPVanish.
 • Conectați-vă automat pentru următoarele SSID-uri
  • Activarea acestei opțiuni vă asigură că veți încerca întotdeauna să vă conectați la VPN pentru SSID-urile afișate.
  • Acestea sunt integrate în SSID-uri precum Panera, attwif, Google Starbucks și altele.
  • Puteți adăuga, de asemenea, propriile SSID-uri precum rețeaua de domiciliu sau altele.
 • Conectați-vă automat pentru următoarele site-uri web
  • Activarea acestei opțiuni vă asigură că veți încerca întotdeauna să vă conectați la VPN pentru site-urile web afișate.
  • Aceasta are unele încorporate în site-uri web cum ar fi twitter.com, facebook.com, youtube.com și altele.
  • Puteți adăuga, de asemenea, propriile site-uri web la această listă.

Aceste opțiuni vor oferi un switch de rudimentar de facto pentru aplicația iOS sau SSID-urile și site-urile web selectate.

După cum puteți vedea, aplicația iOS IPVanish vă va permite să vă conectați cu ușurință la serverele VPN din rețeaua sa doar cu câteva apăsări ale ecranului dispozitivului dvs. iOS. Include un comutator de ucidere de facto care vă permite să alegeți selectiv ce SSID și site-uri web pe care doriți să le conectați automat la serviciul VPN. În cele din urmă, este implicit pentru IKEv2, unul dintre cele mai bune protocoale VPN pentru dispozitive mobile precum iPhone și iPad, datorită suportului pentru MOBIKE.

Accesați IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map