Cum se reduce serverul Lag pentru Agar.io

AgarioAgar.io este un joc online foarte popular. Jocul este simplu, dar are și aspecte complexe. Jocul a fost creat pentru PC și Mac, dar a trecut și pe Android și iOS. Agario este jucat online. Popularitatea jocului i-a provocat pe dezvoltatori să găsească modalități noi și creative de a face față cu roboții și retardul. Deși un VPN nu va ajuta cu roboții, cu siguranță poate ajuta cu întârziere. Fanii Agario știu totul despre necazurile pe care le poate provoca în joc. Pentru a ajuta la remedierea problemei, echipa Agario adaugă mai multă lățime de bandă și servere. Acesta este un început excelent, dar o VPN vă va ajuta și cu problema. Un VPN vă va permite să alegeți un server care vă va oferi un IP în funcție de locația serverului. Dacă alegeți o locație aproape de serverul pe care îl jucați, puteți reduce întârzierea și accelera jocul. Deoarece adresa dvs. publică IP este înlocuită, vă protejează și împotriva atacurilor DDoS. Jocul fiind atât de popular, multe școli și locuri de muncă blochează Agar.io prin restricții pentru firewall. Un VPN bun vă va ajuta să treceți peste firewall și alte restricții geografice.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Jocul în agar.io este simplu, dar oarecum complex. Începi ca un cerc care mănâncă alte cercuri mai mici. Pe măsură ce crești, devii mai lent și poți vedea mai multe. Concurenți pentru a fi cel mai mare cerc de pe server. Porțiunea complexă vine în abilitățile care vi se oferă. Puteți utiliza bara de spațiu pentru a vă împărți în două cercuri de dimensiuni egale. Acest lucru vă permite să prindeți oameni și să-i consumați pentru că concediați acea parte din dvs., dar vă pune în pericol pentru că rămâneți în această formă un timp. Puteți împărți în mai mult de două cercuri în funcție de masa dvs. Cheia Q este de asemenea folosită strategic. Vă permite să hrăniți alți adversari cu o parte din masa dvs. și poate fi eficient dacă jucați pe echipe. Ultima parte foarte grea despre joc sunt punctele verzi staționare și sigure. Când ești suficient de mic pentru a te încadra, vei fi protejat de jucătorii mai mari. Dacă sunteți prea mare pentru a se potrivi, atunci atingerea acestuia vă va face să pierdeți multă masă.

Există mai multe moduri de joc care pot fi redate. Dezvoltatorii adaugă constant moduri de joc și toate sunt distractive.

Modurile de joc originale includ:

 • Gratis pentru toti: care te are față de toată lumea. Piei sunt permise
 • Echipă: care te are într-o echipă care luptă împotriva altor culori. Piei nu sunt permise.
 • Experimental: Se experimentează diferite moduri. Piei sunt permise.

Agar.io vă începe să numiți personajul dvs. Îl poți numi aproape orice. Cu toate acestea, anumite nume vă vor oferi piei speciale. Unele dintre aceste nume includ:

 • 2ch.hk, 4chan, 8ch, 9gag, Argentina, Australia, Austria, ayy Imao, Bait, Bangladesh, Belgia, Berlusconi, Blatter, Bosnia, Boris, Botswana, Brazilia, Bulgaria, Bush, Bizanț, Cambodgia, Cameron, Canada, Chavez , Chile, China, Cia, Clinton, Confederat, Croația, Cuba, Danemarca, Dilma, Doge, ea, Pământ, Estonia, Uniunea Europeană, Facebook, Facepunch, Finlanda, Franța, Imperiul Francez, Imperiul German, Germania, Grecia, Hillary, Hollande, Hong Kong, Ungaria, Japonia Imperială, India, Indonezia, Iran, Irak, Irlanda, IRS, Italia, Jamaica, Japonia, Kim Jong-Un, Letonia, Lituania, Luxemburg, Maldive, Marte, Merkel, Mexic, Luna, NASA , Olanda, Nigeria, Coreea de Nord, Norvegia, Obama, Origine, Pakistan, Palin, Peru, Pewdiepie, Piccolo, Pokerface, Polonia, Portugalia, Prodota, Prusia, Putin, Dinastia Qing, Quebec, Regina, Reddit, România, Rusia, Sanik , Scoția, Sealand, Sir, Steam, Stussy, Suedia, Elveția, Taiwan, Texas, Thailanda, Trump, Tsipras, Tumbler, Turcia, Ucraina, Regatul Unit, SUA, URSS, Venezuela, Vinesauce, Wojak, Yaranaika

Există mai multe piei, dar fie trebuie să le cumpărați, fie să le colectați în moneda de joc pentru a le obține.

Vă puteți bucura de Agar.io pe computer, Mac, iOS sau dispozitivul Android. Este gratuit pentru a juca. Sunteți un cerc care mănâncă alte cercuri pentru a avea în cele din urmă cea mai mare masă. Există, de asemenea, skins gratuit și plătit care vă poate ajuta să vă personalizați cercul. În general, agar.io este un joc distractiv de care sunt sigur că și dumneavoastră și prietenii dvs. vă veți bucura de la muncă, școală sau acasă.

Încă o dată recomand să utilizați un serviciu VPN pentru a juca Agar.io. Un VPN vă va oferi o adresă IP din locația serverului pe care îl alegeți. De asemenea, va îmbunătăți performanța prin reducerea timpului dvs. de ping. Un VPN vă va proteja de atacurile DDoS. De asemenea, vă va permite să obțineți restricții geografice anterioare și firewall-uri la școală sau la locul de muncă.

Cum să utilizați un VPN pentru a juca Agar.io

Voi folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a juca online Agar.io. Mai întâi veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows.

Locațiile serverului ExpressVPN

 • Deoarece mulți jucători le place să se conecteze la serverele din SUA, am folosit această țară pentru ghidul nostru. ExpressVPN are o rețea mare de servere localizate în toată lumea.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Este chiar atât de ușor de făcut. Acum, că aveți o adresă IP de la un server ExpressVPN din SUA, puteți juca, naviga pe internet sau puteți viziona emisiuni ca și cum ați fi acolo. Conectarea la un server din Marea Britanie vă va oferi acces complet și la site-urile geo-blocate de acolo. Același lucru este valabil și în orice țară.

După cum probabil vă puteți da seama, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, serviciul vă poate ajuta să accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să urmăriți emisiuni de televiziune și filme americane pe Netflix, ca și cum ați sta în Statele Unite sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Bucură-te de toată emoția în timp ce joci online Agar.io. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se poată bucura de Agar.io de oriunde în lume, cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map