Cum se plătește VPN în mod anonim cu carduri cadou plătite în avans

Atunci când vă abonați la un serviciu VPN, marea majoritate a utilizatorilor se potrivesc perfect cu utilizarea metodelor de plată standard. În mod standard, ne referim la metode precum PayPal, Visa, Mastercard, Discover, American Express și altele de la bănci. Aceasta are anumite beneficii. Acestea includ ușurința de utilizare, deoarece puteți configura plăți recurente și comoditate, printre altele. Cu toate acestea, unii preferă să utilizeze metode non-standard. În schimb, unii utilizatori VPN preferă carduri cadou preplătite, carduri de debit preplătite, Bitcoin și alte opțiuni de plată mai anonime. Există mai multe motive pentru a face acest lucru și vă vom explica de ce și vă vom spune cum să plătiți în mod anonim. În primul rând, să aruncăm o privire la serviciul VPN care acceptă carduri cadou plătite și răspundeți la câteva întrebări frecvente.


Servicii VPN care acceptă plăți cu cardul cadou

Serviciu RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchBrowser
Extensii
1Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2VPN HMA Pro$ 3,99HMA280Caseta de bifat
3TorGuard$ 4,99TorGuard68Caseta de bifatCaseta de bifat

Pro și contra de a cumpăra VPN cu un card cadou

Există mai multe motive pentru care poate sau nu doriți să alegeți un card cadou pentru a plăti serviciul VPN.

avantaje:

 • Fără card de credit sau metodă standard – Nu trebuie să fii exclus dacă nu ai un card de credit sau de debit. Pur și simplu cumpărați un card cadou și cumpărați contul dorit.
 • Confidențialitate maximă – Deoarece cardurile-cadou pentru magazin și cardurile de debit pre-plătite nu conțin detalii de plată, nu va trebui să vă identificați în afară de informațiile cerute de furnizorul VPN.
 • Fără reînnoire automată – Deoarece cardurile cadou din magazin sau cardurile de debit preplătite conțin o sumă fixă ​​de monedă, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la facturarea serviciului fără cunoștința dvs..
 • Ușor de obținut – Puteți cumpăra cărți cadou într-o varietate de locuri diferite, de la unele benzinării la magazine mari până la magazine alimentare. Puteți cumpăra ambele tipuri de carduri (cadou și debit preplătit) cu numerar.
 • Ușor de folosit – Utilizarea unuia dintre aceste tipuri de carduri este ușoară. De cele mai multe ori achiziționați cardul și introduceți numărul atunci când vi se solicită site-ul web al furnizorului VPN.

Dezavantaje:

 • Poate fi limitat – Nu toate companiile VPN acceptă carduri cadou.
 • Poate te costă mai mult – Uneori, puteți plăti un cost suplimentar de 20% – 30%. Acest lucru se datorează faptului că furnizorii nu pot cheltui bani cu cardul cadou fără taxe.
 • Poate fi incomod – După terminarea serviciului, trebuie să reveniți prin proces. Nu puteți configura plăți recurente atunci când utilizați această metodă.

În timp ce s-ar putea să vă confruntați cu unele dintre dezavantajele pe care tocmai le-am menționat uneori, utilizarea Visa „Vanilla Visa” sau „Green Dot” vă poate ajuta să vă confruntați cu unele dintre aceste probleme. În loc de un card cadou standard, aceste carduri se pot reîncărca și de obicei necesită doar o adresă de e-mail.

Cine ar putea folosi un card cadou pentru VPN?

În timp ce oricine poate folosi această metodă, foarte puțini utilizatori o fac. Dacă utilizați un furnizor VPN cu log zero, ar trebui să fiți relativ sigur. Cu toate acestea, unele companii care fac reclamă pentru jurnalele zero le păstrează de fapt. Teoretic, ei îți pot urmări activitatea prin folosirea informațiilor de plată. În timp ce este posibil să nu fie probabil, s-ar putea și s-a întâmplat.

Dacă sunteți un dizident, un jurnalist, un informator sau un avocat al unui discurs liber, păstrarea informațiilor dvs. este o necesitate. Indiferent cine ești, nimeni nu vrea să obțină o lovitură la ușa lor la 1 AM de către un oaspete nedorit. Dacă încercați să vă ascundeți activitatea de un guvern opresiv sau violent, este crucială utilizarea unei metode de plată mai anonime. Desigur, unora le place să folosească cărți cadou pentru a adăuga un strat suplimentar de confidențialitate. Într-o lume digitală în care devine din ce în ce mai greu să fii anonim, această metodă funcționează bine. Totul depinde de nivelul tău de confort. Puteți utiliza carduri cadou pentru a plăti VPN-ul și alte servicii online.

Cum se plătește VPN în mod anonim

Acum că vedeți de ce poate doriți să utilizați această metodă, vă vom parcurge procesul. Unele dintre aceste etape pot varia în funcție de furnizorul pe care îl alegeți, dar toate ar trebui să fie foarte similare. Deși este posibil să nu fiți nevoiți să introduceți multe informații, există încă o sumă minimă necesară pentru a vă înscrie. Cu toate acestea, informațiile nu trebuie să fie exacte, cu excepția numărului cardului, a datei de expirare și a codului CVC.

 1. Accesați site-ul.
 2. Alegeți durata serviciului dorit.
 3. Creați-vă contul utilizând o adresă de e-mail validă (da, puteți crea una în acest scop).
 4. Selectați metoda de plată. Dacă selectați un furnizor care vă permite în mod special să plătiți cu un card cadou, vi se va solicita să le răscumpărați aici. Dacă este un card cadou de marcă majoră (de exemplu, unul cu un Visa, MC, AE sau Descoperiți), introduceți numărul în secțiunea cardului de credit.
 5. Trimiteți plata.
 6. Descărcați software-ul și bucurați-vă.

Deși poate părea ciudat, vă este împiedicat să vă abonați la majoritatea serviciilor VPN dacă sunteți conectat la un VPN. Același lucru este valabil și pentru numeroase servicii proxy populare. Pentru a preveni frauda cu cardul de credit, ei vă vor bloca dacă încercați. Aceasta poate fi o problemă dacă vă preocupă adresa IP.

Cu toate acestea, există o modalitate ușoară de a vă ascunde adresa IP. Ce veți dori să faceți este să vă abonați utilizând un hotspot WiFi public la un restaurant sau o bibliotecă publică. În acest fel, urmărirea se oprește la conexiunea publică de internet în locul rețelei de domiciliu. Achiziția ar fi putut veni de la orice persoană conectată la locația respectivă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map