Cum se joacă Call of Duty cu un VPN

Chemarea la datorieCall of Duty este atât de popular încât fanii au acumulat peste 25 de miliarde de ore jucând jocul. Jocul are peste 20 de titluri și încă mai câștigă. Cu popularitatea acestui joc, trebuie să existe o mulțime de atacuri DDoS, întârziere de server și conexiuni lente. Pentru a remedia aceste probleme, aș recomanda un VPN. Un VPN vă va permite să vă schimbați adresa IP la orice alt IP pe care îl alegeți. Veți dori să alegeți locația cea mai apropiată de serverul pe care jucați, deoarece acest lucru va ajuta la scăderea decalajului și vă va oferi conexiuni mai rapide. VPN criptează, de asemenea, ceea ce vă va proteja de atacurile DDoS.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Cum să utilizați un VPN pentru a juca Call of Duty Online (PC)

Voi folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a juca online Call of Duty. Mai întâi veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows.

Locațiile serverului ExpressVPN

 • Deoarece mulți jucători le place să se conecteze la serverele din SUA, am folosit această țară pentru ghidul nostru. ExpressVPN are o rețea mare de servere localizate în toată lumea.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Este chiar atât de ușor de făcut. Acum că aveți o adresă IP de la un server ExpressVPN din SUA, puteți juca, naviga pe internet sau puteți viziona emisiuni ca și cum ați fi de fapt acolo. Conectarea la un server din Marea Britanie vă va oferi acces complet și la site-urile geo-blocate de acolo. Același lucru este valabil și în orice țară.

După cum probabil vă puteți da seama, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, serviciul vă poate ajuta să accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să vizionați emisiuni de televiziune și filme americane pe Netflix, ca și cum ați sta în Statele Unite sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Cum să utilizați un VPN pentru a juca Call of Duty (Xbox One și PS4)

Încă o dată voi folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a reda Call of Duty pe consola de jocuri. Sunt VPN-ul meu preferat pentru jocuri, deoarece ExpressVPN gestionează o rețea foarte mare, ceea ce face ca serviciul să fie o alegere excelentă pentru jucători.

Primul pas pentru a vă configura cu ExpressVPN este de obicei să descărcați software-ul client pentru sistemul dvs. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android. Evident, asta nu va funcționa pentru PS4, Xbox One sau Nintendo, deoarece console de jocuri nu au suportul autohton pentru VPN. Din fericire, există încă o modalitate de a cripta traficul de jocuri și de a-l trimite printr-un VPN. Răspunsul rulează VPN-ul prin router. Notă: dacă nu aveți nevoie de criptare, puteți utiliza funcția ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) fără a fi nevoie să vă configurați routerul. Suporta o gama larga de console de jocuri.

Aplicația de router ExpressVPN

În funcție de marca și modelul de router pe care îl utilizați, acesta poate susține servicii VPN ale terților. Dacă da, puteți obține informațiile necesare de la furnizorul VPN pentru a configura o conexiune prin intermediul routerului. În caz contrar, recomand cu mare încredere FlashRouters. Echipa FlashRouters ia routere populare, cu nume de marcă și le clipește cu firmware DD-WRT sau Tomato. Acest lucru permite dispozitivelor să aibă mult mai multe caracteristici decât ar avea cu firmware-ul din fabrică instalat. Toate FlashRouters sunt pre-configurate cu suport pentru VPN.

Reperele jocului Call of Duty

Call of Duty este un shooter online. Cu fiecare titlu nou, dispozitivele acceptate se schimbă. Acestea fiind spuse, în general, principalele dispozitive pe care se află shooterul sunt PS3, Ps4, Xbox 360, Xbox One și Windows. Jocul este disponibil pe Steam sau online de pe site-uri precum Amazon și GameStop.

 • Call of Duty are două moduri de joc, în funcție de ce versiune aveți, poate avea mai multe.
 • Modul Poveste: acesta este un mod offline pe care îl vei juca ca un personaj în timp ce treci prin experiența lor în război.
 • Solo Zombie Kill Mode: Acest mod care va fi disponibil într-unul dintre jocurile Call of Duty. Vei fi blocat într-o singură cameră cu muniție limitată de zombi și pătrunderea găurilor din casă până când zombii te vor ucide în cele din urmă.
 • Modul de cooperare offline: Modul offline este un ecran împărțit în care dvs. și cealaltă persoană care joacă pe același dispozitiv în care veți concura între ele. câștigătorul este persoana cu cea mai mare cantitate de ucideri. De asemenea, lucrează împreună pentru a ucide zombi dacă ai unul dintre jocurile Call of Duty Zombie.
 • Mod de cooperare online: acesta este locul în care tu și alți jucători din orice parte din lume veți lupta cu o altă echipă de jucători din întreaga lume. Echipa cu cele mai multe ucideri câștigă.
 • Mod competitiv: Acesta este locul în care luptați la o luptă cu cineva pe internet. Ca toate celelalte, câștigă o singură persoană cu cele mai multe ucideri.

Cu toate aceste moduri de joc, acestea sunt tot felul de clase diferite de a alege. Fiecare clasă are arme diferite pentru versiuni diferite. De asemenea, numele claselor se vor schimba, dar în cea mai mare parte le vei avea întotdeauna, Snipers (atac de lungă durată), Demolitions man (Bombs), Heavy Gunner (asalt direct), Spec Ops (atac chirurgical) și Assault (an all în jurul clasei). Toate aceste clase se luptă pe hărți. Aceste hărți sunt deja în joc, dar dacă doriți mai multe Call of duty oferă DLC-uri.

Call of Duty este un trăgător foarte popular. Are mai multe moduri și clase de joc distractiv. Este disponibil sub forma Steam sau în locuri precum Amazon și Gamestop. Call of Duty este un joc de care îmi place foarte mult și sper să vă placă și voi.

Încă o dată vă recomand să utilizați un serviciu VPN pentru a juca Call of Duty. Un VPN vă va oferi o adresă IP din locația serverului pe care îl alegeți. De asemenea, va îmbunătăți performanța prin îmbunătățirea ping-ului dvs. și vă va proteja împotriva atacurilor DDoS.

Este chiar atât de ușor de făcut. Acum că aveți o adresă IP de la un server ExpressVPN din SUA, puteți juca, naviga pe internet sau puteți viziona emisiuni ca și cum ați fi de fapt acolo. Conectarea la un server din Marea Britanie vă va oferi acces complet și la site-urile geo-blocate de acolo. Același lucru este valabil și în orice țară.

După cum probabil vă puteți da seama, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, serviciul vă poate ajuta să accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să vizionați emisiuni de televiziune și filme americane pe Netflix, ca și cum ați sta în Statele Unite sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Bucură-te de toată emoția în timp ce joci online CoD. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se poată bucura de Call of Duty din orice parte a lumii cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map