Cum se joacă Brawlhalla cu un VPN

BrawlhallaBrawlhalla este un joc de luptă multiplayer. A fost produs de Blue Mammoth Games. Brawlhalla este un joc foarte distractiv care poate fi destul de competitiv. Poate fi jucat offline, dar jocul principal provine din modurile online. Puteți juca cu prietenii sau singur, atât online, cât și offline. Joacă gratuit pe Windows, Mac și PS4. Având în vedere că principalele caracteristici ale Brawlhalla sunt online, probabil că veți experimenta conexiuni de întârziere și încet. Pentru a ajuta la remedierea acestor probleme, aș recomanda un VPN. Un VPN vă permite să schimbați adresa IP la un alt IP în locația serverului VPN pe care îl alegeți. Dacă selectați o locație apropiată de severitatea pe care o jucați, atunci veți avea o scădere mai mică și performanțe îmbunătățite. Jucătorii profesioniști vor aprecia, de asemenea, protecția împotriva atacurilor DDoS pe care le oferă un VPN.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Cum să utilizați un VPN pentru a juca Brawlhalla (PC)

Voi folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a juca Brawlhalla online. Mai întâi veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows.

Locațiile serverului ExpressVPN

 • Deoarece mulți jucători le place să se conecteze la serverele din SUA, am folosit această țară pentru ghidul nostru. ExpressVPN are o rețea mare de servere localizate în toată lumea.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Este chiar atât de ușor de făcut. Acum că aveți o adresă IP de la un server ExpressVPN din SUA, puteți juca, naviga pe internet sau puteți viziona emisiuni ca și cum ați fi de fapt acolo. Conectarea la un server din Marea Britanie vă va oferi acces complet și la site-urile geo-blocate de acolo. Același lucru este valabil și în orice țară.

După cum probabil vă puteți da seama, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, serviciul vă poate ajuta să accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să vizionați emisiuni de televiziune și filme americane pe Netflix, ca și cum ați sta în Statele Unite sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Cum să utilizați un VPN pentru a juca Brawlhalla (PS4)

Încă o dată voi folosi ExpressVPN pentru exemplificarea modului de utilizare a unui serviciu VPN pentru a reda Brawlhalla pe consola de jocuri. Sunt VPN-ul meu preferat pentru jocuri, deoarece ExpressVPN gestionează o rețea foarte mare, ceea ce face ca serviciul să fie o alegere excelentă pentru jucători.

Primul pas pentru a vă configura cu ExpressVPN este de obicei să descărcați software-ul client pentru sistemul dvs. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android. Evident, asta nu va funcționa pentru PS4, Xbox One sau Nintendo, deoarece console de jocuri nu au suportul autohton pentru VPN. Din fericire, există încă o modalitate de a cripta traficul de jocuri și de a-l trimite printr-un VPN. Răspunsul rulează VPN-ul prin router. Notă: dacă nu aveți nevoie de criptare, puteți utiliza funcția ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) fără a fi nevoie să vă configurați routerul. Suporta o gama larga de console de jocuri.

Aplicația de router ExpressVPN

În funcție de marca și modelul de router pe care îl utilizați, acesta poate susține servicii VPN ale terților. Dacă da, puteți obține informațiile necesare de la furnizorul VPN pentru a configura o conexiune prin intermediul routerului. În caz contrar, vă recomand cu mare încredere FlashRouters. Echipa FlashRouters ia routere populare, cu nume de marcă și le clipește cu firmware DD-WRT sau Tomato. Acest lucru permite dispozitivelor să aibă mult mai multe caracteristici decât ar avea cu firmware-ul din fabrică instalat. Toate FlashRouters sunt pre-configurate cu suport pentru VPN.

Repere de joc Brawlhalla

Brawlhalla este un joc de luptă cu multe moduri diferite de a lupta și manevra în jurul hărții. Obiectivul este să-ți lovești adversarul de pe ecran și să-i KO. Aveți trei salturi în aer care sunt resetate de fiecare dată când un jucător atinge solul sau peretele. De asemenea, aveți atacuri aeriene laterale și ascendente pentru a vă ajuta să vă recuperați de la a fi eliminat. Personajele au diferite statistici care îi ajută să păstreze pe ecran. Statisticile se încadrează în patru categorii. Acestea includ:

 • Viteză: Aceasta va crește cât de rapid se poate mișca personajul tău.
 • Apărare: Acest lucru permite personajului tău să obțină mai multe accesări înainte de a fi dat jos de pe ecran.
 • Dexteritate: Aceasta crește viteza de atac a personajelor.
 • Putere: Aceasta crește producția de daune și ușurează lovirea unui adversar a ecranului.

Brawlhalla are multe arme pe care personajele le folosesc. Personajul tău va începe doar cu pumnii. După un timp veți putea să ridicați bombe, mine de pământ și mingi de vârf. Pentru a obține armele principale, va trebui să ridicați sabia ca obiect de lumină. Ați putea, de asemenea, să ridicați un corn și să solicitați să vă fie transportată o armă. Fiecare personaj are un set de mișcare personalizat pentru fiecare dintre cele două arme ale lor. Aceste arme includ:

 • Topor: Aceasta este o armă puternică cu rang mediu.
 • Blasters: Sunt pistoale duale care au un atac cu o distanță mai scurtă.
 • Arc: Aceasta este o armă la distanță care are o rază lungă de acțiune.
 • Tun: Aceasta este o armă lentă, dar puternică.
 • gauntlets: Aceasta este o armă-corp de corp cu rază scurtă, care este excelentă pentru a merge cu un adversar.
 • Ciocan: Aceasta este o armă lungă care, în mod normal, poate trage adversarii mai aproape.
 • Racheta Lance: Este o armă lungă care poate lansa un personaj în direcții diferite.
 • Katar: Lame duale care au un nivel ridicat de producere a daunelor, dar au o rază mai scurtă.
 • Coasă: Arma de lungă durată care, atunci când este folosită corect, poate fi foarte mortală.
 • Suliţă: Armă lungă care este bună pentru a vă păstra distanța.
 • Sabie: Aceasta este o armă corp la corp cu o gamă medie.

Brawlhalla are o distribuție uriașă de personaje care este în creștere. Fiecare personaj este unic și are statistici și arme proprii. De asemenea, au propriile lor atacuri speciale asociate cu amorul și arma lor. Toate aceste personaje sunt deblocate jucând și câștigând monede sau plătind pentru ele. Există, de asemenea, o rotație a caracterelor care vă va permite să jucați ca personaje gratuit. Caracterele includ:

 • Ada: Face parte dintr-un grup de elită de hackeri de luptă și este membru al unei trupe de renaștere post-punk. Crede că Valhalla este un joc video sim. Folosește lovituri și o suliță.
 • Artemis: A fost o cititoare care a descoperit că are puterea de a deschide găuri de vierme. Artemis încerca să deschidă unul la Valhalla, dar accidental a sfârșit în spațiu. A trebuit să muncească din greu pentru a supraviețui și a ajunge la Valhalla. Ea folosește o rachetă Lance și Scythe.
 • Asuri: Era un nobil al satului al cărui unchi a blestemat-o pentru a fi tigru. A protejat satul în starea ei, dar după ce un mare tifon a distrus satul, a fost lăsat confuz. Acum luptă în Valhalla pentru teritoriu. Ea folosește o sabie și Katar.
 • azoth: El obișnuia să fie un mare rege care și-a jurat imperiul să nu cadă niciodată. El a creat șapte pietre sufletești folosind magia întunecată. La asamblare, aceste pietre l-au înviat și i-au permis să guverneze imperiul. Când nu este chemat Azoth își petrece viața de viață în Valhalla. El folosește un arc și un topor.
 • Barraza: S-a născut cincizeci de ani în apocalipsa robotizată. A fost împușcat în piept și lăsat mort, dar a putut supraviețui cu ajutorul unei inimi artificiale. Și-a luat răzbunarea și i-a învins pe roboții apocalipsei. Acum se uită la Valhalla drept următoarea lui amenințare. El folosește un topor și lovituri.
 • Brynn: Este un copil al lui Hypernia, o zeiță nemuritoare a lui Asgard. Misiunea lui Bryn în turneu este de a afla mai multe despre muritori și de a vedea dacă aparține cu ei. Folosește un topor și o suliță.
 • Bödvar: Avea o mamă vikingă și un tată urs. Din această cauză s-a temut de vikingi. El și-a ucis ursul unui frate pentru a alege umanitatea și i-a ajutat pe vikingi devenind un erou cuceritor. Era îngrijorat că nu va intra în Valhalla, așa că a intrat. Valhalla este visul lui. Folosește un ciocan și o sabie.
 • Caspian: A fost fiul unui rege nebun care l-a antrenat să fie hoț. Caspian s-a transformat în cel mai bun hoț / actor care a avut oameni care aplaudau pentru el în loc să cheme poliția. El privește Valhalla ca pe o scenă grozavă. Folosește mănuși și un katar.
 • Cassidy: Este o cowgirl care menține dreptatea. Încă de la prima arestare la cincisprezece ani, Cassidy a păstrat justiția. Consideră Valhalla noua frontieră pe care trebuie să o cucerească. Ea folosește un ciocan și lovituri.
 • Traversa: A făcut o înțelegere cu un demon care să-l ajute să lupte în Italia cu armata aliată. Demonul a promis că îl va ajuta, dar la un preț. Din fericire, lupta lui nu s-a încheiat niciodată. A fost un mafiot din New York, care îl folosește pe Valhalla ca o lacună în relația cu demonul. Folosește blasters și manevre.
 • Dianna: Este comandantul unui grup de vânătoare de monștri. A alungat toate vampirii Europei și l-a omorât pe regele nebun de trei ori diferite. Odată ca om, al doilea ca vampir și al treilea ca o fantomă a vampirului. Ea folosește un arc și sclipici.
 • tăciuni aprinși: Este singurul muritor care a văzut vreodată centrul pădurii Fangwild. Pentru a ajunge în centru, a trebuit să meargă într-o aventură grandioasă care i-a câștigat un drept în Valhalla. Folosește un arc și katar.
 • Scrâşni: A fost crescut chiar de jungla. El a câștigat numele de dinți lungi prin dinți de sabre pe care i-a vânat și este cel mai vechi membru al Valhalla. Folosește un ciocan și suliță.
 • Hattori: Este un spadasin priceput care a preluat orice provocator. Se presupunea că un demon s-a luptat cu ea, dar în acea zi își pierduse puterea de a lupta. Înfuriat demonul a luat-o pe surorile ei și Hattori a trebuit să le salveze. Folosește sabie și suliță.
 • Jhala: Ea locuia într-un ținut aspru care era sub amenințări constante. A trebuit să-și protejeze satul de arderea completă învingându-l pe Domnul Scării și pe balaurul său. Ea folosește un topor și o sabie.
 • Kaya: Este un războinic curajos care a luptat împotriva unor titane de gheață uriașe despre care se crezuse a fi un mit. Și-a folosit abilitățile tactice și scopul deosebit pentru a-și salva satul. Ea folosește un arc și o suliță.
 • Koji: Era al doilea fiu al familiei sale care știa că nu va moșteni sabia sau școala. În consecință, a încercat să-și stăpânească propria tehnică. Tatăl lui Koji și studenții săi au primit ordin să moară și ca urmare Koji a primit sabia. S-a antrenat ani de zile și în cele din urmă și-a căutat răzbunarea. El folosește o sabie și un arc.
 • Kor: Folosește mănuși și un ciocan.
 • Lucien: Folosește un katar și blasters.
 • Miraj: Folosește o coasă și suliță.
 • Mordex: Folosește o coasă și manevre.
 • Regina Nai: Folosește o suliță și katar.
 • Nix: Ea folosește o coasă și balonări.
 • Orion: Folosește o lance de rachetă și suliță.
 • Ragnir: Folosește un katar și un topor.
 • Domnule Roland: Folosește o rachetă și o sabie.
 • Stacojiu: Folosește un ciocan și rachetă.
 • Santinelă: Folosește un ciocan și katar.
 • Sidra: Folosește un tun și o sabie.
 • Teros: Folosește un topor și un ciocan.
 • păr des: Folosește sabie și lovituri.
 • Ulgrim: Folosește un topor și o rachetă.
 • Val: Folosește mănuși și sabie.
 • Lord Vraxx: Folosește o rachetă și lance.
 • Wu Shang: Folosește mănuși și o suliță.
 • Xull: Folosește un tun și un topor.
 • Yumiko: Folosește un arc și un ciocan.

Puteți juca ca personaje în mai multe moduri. Toate modurile sunt diferite unele de altele. Modurile online includ:

 • Gratis pentru toti: Este un online 4 v.s. 4 bătălie de timp. Jucătorul cu cea mai mare valoare netă câștigă în final.
 • Strikeout 1v1: Acesta este un meci de tulpină în care jucați ca trei personaje diferite, cu fiecare personaj care ia un picior.
 • Amabil 2v2: Acesta este un meci de echipă în care fiecare jucător primește trei tulpini și atacul echipei este oprit.
 • Experimental 1v1: Este un test al noilor caracteristici din joc.
 • Clasat la 1v1: Acesta este un meci de tulpină în care vei fi clasat și vei juca ca un singur personaj.
 • Clasat pe locul 2v2: Acesta este un meci de echipă în care fiecare jucător primește trei tulpini și atacul echipei este activat.
 • Sala de jocuri personalizate: Puteți intra online cu prietenii pentru a juca în propriile camere.
 • Brawl of the Week: Acestea sunt evenimente speciale săptămânale.

Modurile offline includ:

 • Petrecere pe canapea: Aceasta este o cameră personalizabilă pe care o puteți juca offline.
 • Instruire: Puteți utiliza acest lucru pentru a vă perfecționa abilitățile.
 • campionat: Mergi din cap în cap cu CPU.
 • Tutoriale: Te învață elementele de bază ale jocului.

Brawlhalla este un joc de luptă cu o distribuție diversă de personaje. Lorele din spatele personajelor este în profunzime și fiecare personaj are propria variantă a armelor principale. Există o mulțime de moduri de joc și este gratuit pentru a juca. În general, Brawlhalla este un joc minunat de care sunt sigur că și tu și prietenii tăi se vor bucura.

Bucură-te de toată emoția în timp ce joci Brawlhalla online. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se bucure de jocuri de oriunde în lume cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map