Cum să vă faceți VPN mai rapid

Viteza este adesea un factor important atunci când alegeți o rețea virtuală virtuală (VPN). Indiferent dacă intenționați să utilizați un serviciu frecvent sau doar din când în când, obținerea celor mai bune viteze vă va ajuta să descărcați conținut mai rapid sau să obțineți o imagine mai lină atunci când faceți flux. Desigur, nu toate serviciile sunt la fel. Chiar și atunci când alegeți o companie cu servere rapide, mulți factori pot afecta performanța rețelei lor. În această postare, vom trece peste unele părți ale VPN-urilor, ce elemente pot afecta viteza și sfaturi pentru a vă face VPN-ul mai rapid. În acest fel, veți avea cele mai bune experiențe posibile. Să începem la început.


Factori care afectează viteza VPN

După cum am menționat, există mai mulți factori care pot afecta viteza VPN. Rețineți că acestea nu sunt într-o ordine specifică. Unele dintre acestea le puteți controla, în timp ce altele nu le puteți.

 1. Locația serverului – Locația serverului pe care îl alegeți este importantă. Cu cât serverul este mai aproape de locația dvs. actuală, cu atât aveți șanse mai mari ca viteza dvs. să fie mai rapidă.
 2. Forța de criptare – Cu cât criptarea este mai puternică, cu atât conexiunea dvs. va fi mai lentă. Cu toate acestea, dacă îți schimbi puterea de criptare, ești mai vulnerabil la compromisuri.
 3. Configurarea rețelei – În timp ce mulți utilizatori adoră WiFi-ul, viteza VPN-ului dvs. se îmbunătățește destul de mult dacă vă conectați direct (fir dur cu cablu LAN) la modem sau router.
 4. Traseu – Routing VPN poate afecta viteza de conectare. Dacă alegeți una dintre companiile VPN mai noi sau mai puțin experimentate, rețineți că este posibil să nu orienteze traficul, precum și veteranii. VPN-urile de top sunt de genul IPVanish și VyprVPN fă o treabă foarte bună de rutare a traficului.
 5. Crowding-ul serverului – serverele VPN au o cantitate finită de lățime de bandă. Din această cauză, mai mulți utilizatori înseamnă că trebuie să partajați mai multă lățime de bandă. Aceasta este o problemă în creștere pentru VPN-urile care oferă conturi multianuale sau pe viață foarte ieftine. Cultivarea severă este unul dintre motivele pentru care îndepărtăm utilizatorii de oferte VPN pe viață.
 6. Protocoale – Protocolul pe care îl alegeți poate afecta viteza de conectare. Ca exemplu, versiunea UDP a OpenVPN este mai rapidă deoarece nu verifică dacă toate pachetele de informații ajung la locația lor. Versiunea TCP verifică livrarea pachetelor de date, dar este mai lentă.
 7. Viteza de conectare obișnuită – Cu cât este mai mare viteza de conectare obișnuită, cu atât este mai mare șansa de a obține numere mari cu un VPN. Nu veți obține numere mai mari decât viteza de conectare normală. Dacă o faceți, deoarece furnizorul VPN comprimă datele. Acest lucru vă poate oferi uneori viteze false.
 8. Nivel de server – În unele țări, nivelul de server poate fi mai mic decât în ​​altele. Dacă compania are servere de nivel superior, gestionează toate părțile conexiunii. Vom folosi IPVanish ca exemplu. Unele dintre serverele lor au o desemnare „A”, în timp ce altele au o denumire „C”. Primul set de servere este controlat în întregime de companie și sunt mai rapide decât al doilea set de servere.

Componente de viteză

Există două părți de viteză atunci când vorbești despre VPN-uri. Acestea sunt latența (timpul necesar pentru a trimite și primi o solicitare de informații) și transfer (cantitatea de date care pot fi transferate într-un interval de timp stabilit).

 • Latență – măsurat în milisecunde, este posibil sau nu să îl observați pe acesta. Daca esti de streaming, totul va ajunge acolo, la fel de repede. Totuși, latența devine mai importantă dacă faci lucruri online acolo unde contează. Exemple în acest sens încearcă să cumpere ceva online, care se poate vinde rapid sau reda un videoclip joc unde viteza este crucială.
 • Randament – Ați văzut probabil acest tip de măsurare a vitezei. De obicei, puteți exprima viteze ca Mbps (megabiți pe secundă), MBps (MegaBytes pe secundă) sau chiar Gbps (Gigabits pe secundă). Dacă sunteți conectat la 1 Gbps și aveți o descărcare de 5 GB, ar trebui să vă luați aproximativ 40 de secunde pentru a descărca. Deoarece există 8 biți într-un octet, puteți estima cât timp va dura descărcarea cu o anumită înmulțire.

Sfaturi pentru a obține cele mai bune viteze pe un VPN

 1. Locații – Cu excepția cazului în care obiectivele dvs. includ conectarea la o anumită țară, alegeți o locație aproape de dvs..
 2. Criptarea Putere – În funcție de furnizorul pe care îl alegeți, puterea nu poate fi modificată. Furnizorii sunt de obicei setați la 256 MB în mod implicit. Dacă îl puteți schimba într-o putere de criptare mai mică, vă lăsați mai vulnerabil la atac.
 3. Configurarea rețelei – Dacă doriți cea mai bună viteză și aveți capacitatea, conectați-vă direct la modem sau router printr-un CAT5 sau CAT6 (cablu LAN). Asta vă va crește viteza.
 4. Traseu – Alegând un furnizor veteran sau bine stabilit, vă veți asigura că aveți acces la cele mai bune configurații de rutare disponibile.
 5. Crowding-ul serverului – În acest caz, doriți să alegeți cel mai puțin aglomerat server disponibil. În felul acesta, veți obține cea mai mare lățime de bandă pe care o puteți. Dacă lăsați furnizorul să aleagă serverul pentru dvs., este posibil să nu fie cel mai bun pentru dvs..
 6. Protocoale – Deoarece doriți să alegeți de obicei protocolul OpenVPN, alegeți versiunea UDP. Dacă aveți probleme de conexiune, ar trebui să alegeți versiunea TCP. Utilizatorii de telefonie mobilă pot dori, de asemenea, să încerce IKEv2.
 7. Viteza de conectare obișnuită – La fel ca configurarea rețelei, conectarea cu un cablu este mai rapidă. Desigur, cu cât o conexiune mai bună, cu atât veți obține rezultate mai bune.
 8. Nivel de server – După cum am menționat, veți dori să alegeți serverul cu cel mai înalt nivel disponibil dacă vi se oferă o opțiune.

rezumat

Pentru a rezuma, există o serie de factori diferiți care vă afectează viteza VPN. Unele dintre ele le puteți controla, în timp ce altele nu le puteți. Dacă aveți în continuare probleme cu lucrurile pe care le puteți controla, ar trebui să luați în considerare îmbunătățirea vitezei dvs. de internet. Pe măsură ce viteze mai rapide devin disponibile, actualizarea conexiunii dvs. de internet vă va oferi o putere suplimentară. În acest fel, puteți obține viteze bune și vă puteți proteja în continuare confidențialitatea. O altă opțiune pe care o aveți este să treceți la un serviciu VPN mai rapid. Pentru o privire la unele dintre cele mai bune, vă rugăm să nu ezitați să consultați lista noastră cu cele mai rapide 5 VPN-uri.

RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA112Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Caseta de bifat
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map