Cum să urmăriți televizorul NBA și să evitați oprirea

NBA TVNBA are urmări globale, așa că nu este de mirare că au decis să lanseze NBA TV în direct. Asta face ca prima ligă sportivă liniară să treacă peste top. Acesta va oferi peste 100 de jocuri live pe piață, programare originală și videoclipuri la cerere. Dacă doriți să urmăriți jocul echipei preferate și sunteți un tăietor de cabluri, trebuie să aveți un abonament la rețea și să vă aflați în afara pieței primare. Acum, puteți obține accesul non-stop la NBA TV începând de la 6,99 USD pe lună sau 59,99 USD pe an. După cum s-ar putea ghici, aceasta este versiunea de valoare pentru a urmări jocuri de baschet în acest sezon. VPN-ul potrivit vă va ajuta să evitați restricțiile de închidere a televiziunii NBA, precum și restricțiile geografice dacă călătoriți în afara zonei.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat

În comparație cu League Pass, costul redus al televiziunii NBA sună ca o afacere. Să aruncăm o privire la ce oferă serviciul.

 • Jocuri live NBA pe orice dispozitiv în HD, precum și WNBA, NBA G League și NBA Summer League.
 • Urmăriți fiecare meci din finala NBA din anii 2000-2019.
 • Jocuri live NBA (cu condiția să nu fiți pe piață).
 • Spectacole exclusive NBA, cum ar fi Center Court, The Warm Up, baschet Stories, NBA Crunchtime, Shaqtin’s Fool, NBA Game Time, Say What, High Tops și multe altele.

Unele dintre spectacolele pe care tocmai le-am menționat sunt realizate într-un format de stil de revistă. După cum vedeți, NBA face tot posibilul pentru a se asigura că mai mulți oameni vor avea acces la Asociația Națională de Baschet profesionist. Abonarea la NBA TV Live vă oferă opțiunea de a face upgrade și la unele dintre celelalte planuri. Dacă doriți să faceți upgrade, veți găsi prețurile de mai jos. Vă rugăm să rețineți, puteți obține, de asemenea, o achiziție o singură dată din unele dintre caracteristicile unice pe care le-ați găsi cu echipa sau biletul.

 • NBA League Pass fără reclame – $ de 249.99
 • NBA League Pass (difuzați fiecare joc) – 199,99 USD
 • NBA Team Pass (transmiteți o singură echipă) – 119,99 USD
 • NBA League Pass Audio (fluxuri audio) – 9,99 USD

Cum să te uiți la NBA TV de oriunde

Iată un ghid pentru vizionarea acțiunii la NBA TV.

 1. Înregistrează-te pentru ExpressVPN (include o garanție de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile)
 2. Descărcați și instalați aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.
 3. Conectați-vă la un server VPN din SUA pentru NBA TV acoperire. Desigur, veți dori să schimbați serverele dacă doriți să urmăriți o echipă pe piața la care vă conectați.
 4. Bucurați-vă de accesul în direct al televiziunii NBA.

Desigur, sezonul NBA 2019 începe luni 30 septembrie cu un joc de expoziție între rechinii Shanghai împotriva rachetelor Houston. Finala începe la 4 iunie 2020.

Cum să utilizați un VPN pentru a viziona televizorul NBA

Voi folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a urmări jocuri TV NBA. Mai întâi veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows.

Client ExpressVPN Windows

 • Selectați o locație a serverului. În funcție de jocurile pe care doriți să le vizionați, va trebui să vă conectați la un server într-o altă locație. Doar asigurați-vă că este în SUA. După cum am menționat, aceasta se datorează faptului că veți fi blocate în afara țării sau în interiorul pieței țintă.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, puteți ajunge pe orice site sau puteți viziona televizorul NBA ca și cum ați sta acolo. Același lucru ar fi valabil dacă v-ați conecta la un server dintr-o regiune diferită.

Și este atât de simplu de făcut. Vizionarea echipei tale preferate pe NBA TV este ușor, folosind această metodă. Dacă sunteți din SUA și aveți acces la o autentificare, trebuie doar să schimbați regiunile.

Nu ratați niciunul dintre jocurile pe care le puteți găsi pe NBA TV. Utilizați un VPN și urmăriți pentru a vedea dacă echipele vor juca în finală. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se bucure de emisiunile NBA TV. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai recente recenzii VPN și promoții de la furnizori de top.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map