Cum să torrent anonim cu Socks5 Proxy sau VPN

Torrent în mod anonim - Socks 5 Proxy ImageCând vine vorba de partajarea fișierelor P2P, clienții torrenți populari acceptă proxy și VPN. Indiferent de aplicația pe care o utilizați obiectivul pentru mulți utilizatori este de a torenta anonim. Astăzi vă vom conduce prin configurarea proxy Socks5 sau VPN pentru a anonimiza traficul dvs. de torrent. Oricare dintre opțiuni vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea și să vă păstrați anonimat. Să sărăm corect și să comparăm avantajele proxy-ului Socks5 față de VPN pentru torrenting.


Socks5 Proxy vs VPN pentru Torrents

Vom păstra lucrurile simple în comparația noastră cu proxy Socks5 și VPN. În scopul acestei postări, ne uităm doar la anonimizarea comunicațiilor dvs. atunci când utilizați un client torrent. În acest caz, proxy Socks este cea mai bună soluție. În timp ce un VPN va îndeplini același scop, criptarea este excesivă și vă va încetini conexiunea.

Acest lucru doriți să vă amintiți despre utilizarea proxy Sock5 sau VPN:

  • Proxy Socks5 – rulează în interiorul clientului torrent, maschează IP-ul fără criptare, cea mai bună viteză
  • VPN – criptează toate comunicațiile, deblochează geo-restricțiile, mai lent decât proxy

Cea mai bună soluție depinde cu adevărat de obiectivele tale. Dacă doriți doar să anonimizați traficul dvs. de torrent, atunci proxy Socks5 vă va oferi cele mai bune performanțe. După cum știm cu toții, torentarea poate fi lentă uneori. Adăugarea criptării VPN poate încetini și mai mult. Pe de altă parte, dacă doriți să criptați tot traficul și să vă conectați la servere din alte țări pentru a debloca conținutul geo-restricționat, atunci vă sugerăm să utilizați VPN.

Cel mai bun dintre ambele lumi

Puteți vedea secțiunea noastră de top VPN pentru a compara furnizorii, dar vă recomand cu mare încredere IPVanish pentru cel mai bun din ambele lumi. IPVanish oferă membrilor acces atât proxy-ului Socks5 cât și VPN. Puteți alege când folosiți fiecare. Asta înseamnă că vă puteți bucura de cele mai bune viteze în timp ce vi se torentează anonim. De asemenea, puteți cripta toate comunicațiile dvs. atunci când este nevoie. Folosim IPVanish atât pentru torrente cât și pentru Kodi. Efectuează grozav. Conectați-vă la servere din întreaga lume cu software-ul client pentru Windows, Mac, iOS și Android. Bucurați-vă de proxy Socks5 nelimitat și VPN doar 4,87 USD pe lună cu promoția noastră exclusivă, care oferă o reducere de până la 60% reducere.

S-ar putea să fiți surprinși de câți site-uri de torrent legale Sunt disponibile. Indiferent de site-urile de torrent pe care intenționați să le utilizați, iată un ghid pentru torrent anonim cu unii dintre clienții noștri preferați.

Torrent folosind în mod anonim Socks5 Proxy în uTorrent

Având în vedere că proxy-ul Socks5 este cel mai bun mod de a torrenta anonim și de a menține viteza de conectare ridicată, vom începe cu aceasta. Haideți să intrăm și să aruncăm o privire la modul în care puteți configura IPVanish Socks5 Proxy pentru uTorrent.

Configurarea clientului uTorrent pentru a rula un proxy Socks5 este foarte simplă. Lansa uTorrent și du-te la Opțiuni > Preferințe. Urmărește în jos meniul din stânga și selectează Conexiune.

Configurarea proxy uTorrent Socks5

Acum, când sunteți pe ecranul cu setările de conexiune, căutați Tip derulant și selectați SOCKS5 după cum se arată mai sus. Apoi veți dori să faceți clic pe butonul Autentificare Caseta de bifat. Sunteți gata să introduceți informațiile despre proxy Socks5. Începeți vizitând IPVanish și conectați-vă pentru a vizualiza panoul de control. De acolo mergeți înainte și faceți clic pe butonul Proxy SOCKS5 tab. Aici veți găsi nume de utilizator, parola, și nume de gazdă. Luați numele de gazdă furnizat de IPVanish și introduceți-l în împuternicire câmp în uTorrent și setați-l pentru port 1080. Apoi mergeți mai departe și copiați peste Nume de utilizator și Parola. Mai sunt câteva opțiuni de configurat înainte de a finaliza configurarea. Continuați și ștergeți toate câmpurile căsuței din caseta Portul de ascultare secțiunea din partea de sus a ecranului. Bifează casetele de sub Server proxy și Confidențialitate proxy setări așa cum se arată mai sus. În cele din urmă, faceți clic pe aplica și O.K pentru a finaliza configurația.

Torrent folosind anonimul Socks5 Proxy în Vuze

Configurarea unui proxy pentru Vuze este ceva mai implicată. Vă vom parcurge în fiecare pas, astfel încât să nu pierdeți nimic. Odată configurat, veți putea torrent anonim folosind IPVanish Socks5 Proxy with Vuze.

Lansați Vuze și începeți făcând clic pe Unelte > Opțiuni. Vei începe pe mod fila.

Mod Vuze

Mergeți înainte și comutați butonul Competența utilizatorului modul peste la Avansat. Acum ești gata faceți dublu clic pe Conexiune în meniul din stânga.

Surse peer Vuze

Acest pas constă în evitarea scăderii adresei IP publice atunci când utilizați aplicația printr-un proxy. Debifează opțiunile prezentate mai sus. Odată terminat, mergeți mai departe și dați clic pe împuternicire în meniul din stânga. Dacă nu vedeți opțiunea Proxy, faceți clic pe săgeata din stânga conexiunii pentru a afișa mai multe opțiuni.

Proxy Vuze Socks5

Aici veți introduce informațiile despre proxy Socks5. Dacă nu ați făcut-o deja, conectați-vă la site-ul IPVanish și accesați fila Proxy SOCKS5 pentru a prelua informațiile. Veți introduce numele de gazdă în câmpul gazdă. Setați portul la 1080 și apoi introduceți numele de utilizator și parola. Aceasta finalizează configurarea.

Torrent folosind anonim VPN

Cealaltă opțiune pentru torrentingul anonim este utilizarea unei VPN. Conectându-vă la un server VPN puteți cripta tot traficul. Aceasta se extinde dincolo de torenți până la orice faceți online. Există câteva modalități de conectare la VPN. Cel mai simplu este să folosești un client VPN. Vom folosi IPVanish VPN client pentru Windows, dar au și aplicații personalizate pentru Mac, iOS și Android. Toate sunt gratuite pentru membri. Puteți apuca cea mai recentă versiune de pe site-ul lor.

Prima dată când deschideți IPVanish, mergeți mai departe și dați clic pe butonul pictograma roții apoi selectați tasta Conexiune tab. Activează funcția Kill Switch caracteristică. Aceasta vă va ucide conexiunea la Internet oricând VPN scade din orice motiv. Puteți seta clientul la Reconectare automata astfel încât descărcările Torrent să continue după ce restabilirea conexiunii VPN. De asemenea, veți dori să activați Protecție împotriva scurgerilor IPv6 și Protecție împotriva scurgerilor DNS.

Setări torrent IPVanish

Acum, când clientul este configurat pentru a menține anonimat activitățile torrentului, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la rețeaua IPVanish. Au peste 500 de servere VPN în peste 60 de țări, astfel încât aveți o mulțime de opțiuni din care să alegeți. Vă recomandăm serverele din Olanda. IPVanish are aproape 50 de servere în Amsterdam. Acest lucru ajută la asigurarea conexiunilor rapide pentru utilizatorii torrenți. Continuați și selectați o locație a serverului și faceți clic pe Conectați.

IPVanish pentru Torrents

Odată conectat, veți vedea adresa IP atribuită de serverul VPN în partea de sus a aplicației. Vă puteți verifica adresa IP prin intermediul clientului (Pictograma roții > Setări IP > Verifica) sau prin browserul dvs. web. Veți vedea că adresa IP văzută de ISP-ul dvs. și altele este cea atribuită de serverul IPVanish VPN din Amsterdam. Aceasta menține adresa dvs. IP publică anonimă.

Cam despre asta e. Indiferent dacă doriți să utilizați Socks5 sau VPN pentru a vă păstra anonim activitățile de torrent, IPVanish vă va proteja confidențialitatea. Nu uitați să ne folosiți Promovarea fanilor VPN pentru a economisi până la 60% reducere a VPN nelimitat. În loc să plătiți 10 USD pe lună, vă puteți înscrie pentru un an întreg de acces pentru doar 4,87 USD pe lună.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map