Cum să joci Sky’s No Man’s with a VPN

Fără cerul omuluiNo Man’s Sky este un nou joc multiplayer online. Se preconizează că va fi lansat pe 9 august 2016. No Man’s Sky este un joc deschis de explorare a lumii. Este pentru PS4 și PC. Conform echipei de dezvoltare, vor exista vreo 18 planete de tip quintillion, ceea ce face acest joc unic. Poți juca singur sau cu prietenii. Având în vedere că No Man’s Sky este un joc foarte popular, s-ar putea să experimentați unele retarduri, conexiuni lente și poate chiar firewall-uri care vă restricționează jocul. Pentru a rezolva aceste probleme, aș recomanda un VPN.


Un VPN vă va permite să vă schimbați adresa IP în altă locație din serverul selectat. Dacă alegeți o locație aproape de serverul de joc pe care jucați, atunci veți avea o perioadă de timp mai mică și mai rapidă a conexiunii. De asemenea, deoarece nu este IP-ul dvs. public, veți putea să vă ocoliți de firewall-uri care vă vor împiedica să jucați cerul lui No Man de la muncă sau de la școală. Jucătorii mai competitivi vor aprecia, de asemenea, protecția DDoS suplimentară.

RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Niciun om al cerului nu a pornit pe o planetă aleatorie, iar probabilitatea ca altcineva să creeze pe aceeași planetă este mică. Trebuie să explorați pentru a găsi o navă, a fura o navă sau pentru a vă stabili pe planetă. Această planetă pe care veți sfârși va fi probabil stearpă, dar dacă există unele animale și plante, veți dori să fiți atenți. Unele animale sunt ostile, în timp ce unele dintre plante sunt otrăvitoare. Motivul principal pentru a nu fi clar de aceste lucruri este Sentinelele. Ei sunt poliția spațiului. Sentinelele nu sunt peste tot, dar sunt foarte persistente. Dacă te încurci cu animalele, plantele sau resursele de pe planetă, atunci vei fi un bărbat dorit. Nu veți fi urmărit doar dacă ați încurcat puțin cu planeta, dar cu cât veți face mai mult, cu atât veți fi vânat. Dacă doriți, veți fi alergat tot timpul la poliție și puteți fi chiar considerat un pirat spațial.

Dacă nu vrei să fii urmărit, nu ar trebui să faci nimic ilegal. Și dacă te gândești cum crezi că faci bani fără a participa la piraterie, atunci nu ai de ce să te temi. Puteți deveni un vânător de recompense și să strângeți recompense la alți jucători și capete de bot.

O altă opțiune de a câștiga bani (unități) este vânzarea de arme, nave și resurse pe piață. De asemenea, puteți face comerț cu oameni. Botii folosesc rutele de tranzacționare, astfel încât dacă puteți găsi unul, atunci puteți face o mulțime de bani, prin acoperirea navelor lor. Pentru a obține obiectele de tranzacționare, va trebui să le creezi. De asemenea, va trebui să vă folosiți resursele pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți nava și abilitățile pentru a obține capacitatea de a crea obiecte mai bune și mai valoroase.

În Sky No No Man, cel mai important lucru este nava voastră. Veți avea nevoie de nava dvs. pentru a ataca adversarii, pentru a vă apăra și pentru a călători în jurul universului. Pentru a călători va trebui să aveți combustibil și să îl gestionați suficient de bine, astfel încât să vă puteți împiedica de a fi blocat. Va trebui să aveți grijă de nava dvs. și să o actualizați pentru a supraviețui. Puteți avea o singură navă simultan, astfel încât de fiecare dată când cumpărați o nouă navă, o veți pierde pe cea veche.

În Sky No No Man’s te va afecta modul în care te joci. Dacă îți joci cărțile chiar atunci vei putea obține o facțiune a universului care să te sprijine și să te ajute în aventurile tale. Aceste facțiuni te pot ajuta cu adevărat dacă te afli într-o manieră strânsă și ai nevoie de copie de rezervă.

Notă: No Man’s Sky este un multiplayer online, dar din moment ce dimensiunea universului este atât de mare, este dificil să găsești alți jucători online. În ceea ce privește întâlnirea cu prietenii, va trebui să ai noroc. Începând de acum, va trebui să găsiți amândoi aceeași planetă și apoi să o urniți. Odată împreună, vă puteți ajuta reciproc și încercați să vă cuceriți inamicii folosind munca în echipă.

No Man’s Sky este un multiplayer online care are aproximativ 18 planete de chintillion. Va trebui să supraviețuiești folosindu-ți inteligența. Poți face echipă cu facțiuni și alte persoane pentru a cuceri dușmani. Vei zbura în jurul universului într-o încercare de a descoperi cât mai multe planete. Când îți vei găsi prietenii și echipa împreună vei avea un avantaj uriaș. Cu acel avantaj vei fi un pirat și mai eficient, vânător de recompense sau orice altceva dorești să te străduiești să fii. În general, Sky’s No Man’s va fi un joc foarte distractiv și interesant de care sunt sigur că și tu și prietenii tăi se vor bucura.

Încă o dată vă recomand să utilizați un VPN pentru a juca Sky No No’s Sky. Un VPN vă va oferi o adresă IP din locația serverului pe care îl alegeți. De asemenea, va îmbunătăți performanța prin reducerea ping-ului dvs. și va reduce decalajul. Un VPN vă va proteja de atacurile DDoS. Te va ajuta să obții restricțiile geografice din trecut și firewall-urile de la școală sau de la locul de muncă.

Cum să folosești o VPN pentru a juca Sky No No Man

Voi folosi IPVanish de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a juca online Sky On No Man’s Sky. Mai întâi veți dori să descărcați clientul VPN. IPVanish oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul IPVanish și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows.

Serviciile IPVanish din SUA

 • Deoarece mulți jucători le place să se conecteze la serverele din SUA, am folosit această țară pentru ghidul nostru. IPVanish are o rețea mare de servere localizate în întreaga lume.
 • Vă recomandăm să selectați IKEv2 sau OpenVPN (UDP). Pentru streaming de jocuri de fotbal sau videoclipuri de pe site-uri precum Netflix folosim OpenVPN (UDP). De asemenea, acceptă PPTP și L2TP. Protocoalele IKEv2 și OpenVPN oferă un amestec frumos de viteze rapide și protecție de confidențialitate.
 • Faceți clic pe conectați. După câteva secunde, veți vedea butonul din partea dreaptă sus, verde. Asta înseamnă că acum aveți o adresă IP din SUA. Veți observa, de asemenea, locația serverului și adresa IP care apar în partea de sus a clientului.
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Este chiar atât de ușor de făcut. Acum că aveți o adresă IP de pe un server IPVanish din SUA, puteți juca, naviga pe internet sau puteți viziona emisiuni ca și cum ați fi de fapt acolo. Conectarea la un server din Marea Britanie vă va oferi acces complet și la site-urile geo-blocate de acolo. Același lucru este valabil și în orice țară.

După cum probabil vă puteți da seama, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, serviciul vă poate ajuta să accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să vizionați emisiuni de televiziune și filme americane pe Netflix, ca și cum ați sta în Statele Unite sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Cum să utilizați o VPN pentru a juca Sky PS4 pentru Niciun bărbat

Încă o dată, voi folosi IPVanish pentru exemplificarea modului de utilizare a unui serviciu VPN pentru a reda Sky No Man’s Sky pe consola de jocuri. Sunt VPN-ul meu preferat pentru jocuri, deoarece IPVanish administrează o rețea foarte rapidă, ceea ce face ca serviciul să fie o alegere excelentă pentru jucători.

Primul pas pentru a vă configura cu IPVanish este în mod normal să descărcați software-ul client pentru sistemul dvs. IPVanish oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android. Evident, asta nu va funcționa pentru PS4, Xbox One sau Nintendo, deoarece console de jocuri nu au suportul autohton pentru VPN. Din fericire, există încă o modalitate de a cripta traficul de jocuri și de a-l trimite printr-un VPN. Răspunsul rulează VPN-ul prin router.

Conexiune FlashRouters IPVanish

În funcție de marca și modelul de router pe care îl utilizați, acesta poate susține servicii VPN ale terților. Dacă da, puteți obține informațiile necesare de la furnizorul VPN pentru a configura o conexiune prin intermediul routerului. În caz contrar, vă recomand cu mare drag FlashRouters. Echipa FlashRouters ia routere populare, cu nume de marcă și le clipește cu firmware DD-WRT sau Tomato. Acest lucru permite dispozitivelor să aibă mult mai multe caracteristici decât ar avea cu firmware-ul din fabrică instalat. Toate FlashRouters sunt pre-configurate cu suport pentru VPN.

Bucurați-vă de toată emoția în timp ce jucați online Sky No No’s Sky. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se bucure de jocuri de oriunde în lume cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map