Cum să joci Final Fantasy 14 (FFXIV) cu un VPN

Final Fantasy 14 - FFXIVFinal Fantasy 14 sau FFXIV, este cel mai recent dintr-o serie populară MMORPG, care a fost în jur de mult timp. Acest joc este disponibil pe Windows, PS4 și PS3. Când jucați FFXIV și alte jocuri online, puteți experimenta întârzieri, atacuri DDoS și conexiune lentă. Pentru a remedia această problemă, aș recomanda un VPN. Un VPN vă va schimba adresa IP în alt IP pe care îl alegeți. Acest lucru va ajuta la oprirea atacurilor DDoS de la evenimente. Dacă alegeți un IP în apropierea serverului pe care îl jucați, atunci veți avea mai puțin decalaj și veți beneficia de o conexiune mai rapidă.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Cum să utilizați un VPN pentru a juca Final Fantasy XIV

Voi folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a juca online Final Fantasy 14. Mai întâi veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows.

Locațiile serverului ExpressVPN

 • Deoarece mulți jucători le place să se conecteze la serverele din SUA, am folosit această țară pentru ghidul nostru. ExpressVPN are o rețea mare de servere localizate în toată lumea.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Este chiar atât de ușor de făcut. Acum că aveți o adresă IP de la un server ExpressVPN din SUA, puteți juca, naviga pe internet sau puteți viziona emisiuni ca și cum ați fi de fapt acolo. Conectarea la un server din Marea Britanie vă va oferi acces complet și la site-urile geo-blocate de acolo. Același lucru este valabil și în orice țară.

După cum probabil vă puteți da seama, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, serviciul vă poate ajuta să accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să urmăriți emisiuni de televiziune și filme americane pe Netflix, ca și cum ați sta în Statele Unite sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Final Fantasy 14 Repere de joc

Final Fantasy XIV este un joc prin care poți lupta cu mafioții, să faci evenimente, să cauți complet, să te joci în soarte, să meargă, să explorezi temnițe și să lucrezi pentru a te aduna cu alții la petreceri. Toate aceste lucruri vă vor oferi EXP. Totuși, înainte de a face acest lucru, veți cumpăra și apoi veți primi un abonament pentru a juca FFXIV. Îl cumpărați pentru Windows, PS4 sau PS3 în locuri precum Aburi, Amazon și Gamestop. După aceasta, vei începe jocul tău și îl vei permite să treacă prin descărcările sale. După aceea, vă veți conecta și veți putea crea un personaj ales de dvs. și îl puteți edita. Personajul pe care îl alegeți poate fi una dintre multiplele rase. Lista include:

Elezen: Această rasă seamănă cel mai mult cu Elvenul din FFXI. Folosește-te pentru a fi foarte ostilă cu celelalte rase, deoarece se credea a fi prima rasă din țara Eorza. Cele două triburi pe care le are această rasă sunt rivali uriași.

 • Wildwood
 • Duskwight

Hyur: Această rasă este la fel ca rasa umană de la FFXI. Această rasă este cea mai des întâlnită în Eorza, deoarece cele două triburi se despart pentru a forma orașe peste tot.

 • muntenii
 • Midlanders

Lalfella: Aceasta cursa este ca Tarutaru de la FFXI. Această rasă este cea mai mică rasă. Acest lucru nu îi face să dezavantajeze, deoarece fac parte din agilitate și inteligență.

 • Plainsfolk
 • Dunesfolk

Roegadyn: Această rasă este ca Galka de la FFXI, dar există acum o versiune feminină. Aceasta este cea mai mare cursă. Erau din Mările Nordului.

 • Lupii de mare
 • Hellgaurd

Miqo’s: Această rasă este ca Mithra de la FFXI, dar acum există o versiune masculină. Această rasă felină sunt vânători care sunt în mod normal o rasă solitară.

 • Căutătorii Soarelui
 • Păstrătorii Lunii

Au Ra: Acesta nu este încă disponibil, dar acest personaj vine cu FFXIV Heavensward. Această rasă nu a fost niciodată văzută în nicio altă versiune. Este o rasă reptiliană cu solzi, coarne și cozi. Ei sunt din țara lui Othard.

 • Raen Trib
 • Tribul Xaela

Nu vă faceți griji pentru statisticile personajului, la fel de mult cu aspectul lor, deoarece statisticile nu sunt mult mai bune decât oricare altă rasă. Pentru a merge împreună cu cursele există orașe, veți putea lupta în afara orașelor. De asemenea, veți putea cumpăra, vinde și artizanat în oraș. Fiecare oraș are, de asemenea, propriile slujbe pentru luptă. Fiecare job are cantități diferite de TP, MP și HP pe măsură ce crezi treaba cu EXP. Principalele orașe și locurile lor de muncă includ:

UL ‘dah: Acest oraș seamănă mai mult cu Sandoria de la FFXI în aspecte uriașe. Orașul este mare pentru comerț. Liderul acestui oraș este o Lalfella feminină cu un bărbat Roegadyn, întrucât există armate generale și protector personal. Meșteșugurile includ aurul, alchimia, mineritul și țesutul. Locurile de muncă includ:

 • Thaumaturge: Când utilizați această lucrare de turnare vraja, veți dori să urmăriți parlamentarul dvs. pentru a stabili ce vrajă urmează. Păstrați distanța atunci când turnați cu această cască de vrăji a casei electrice. Utilizează MP.
 • Pugilistul: Combaterea de la mână la mână este cel mai bun atu al Pugilistului. Rămâneți aproape și faceți acest lucru cu sarcini masive. Utilizează TP.
 • Gladiator: Un adevărat rezervor (slujbă care aduce multe pagube). Cu sabia și scutul tău vei lupta pe terenul de luptă pentru glorie. Ține-ți adversarul aproape. Utilizează TP.

Gridania: Acest oraș este ca Windurst de la FFXI datorită senzației mai în aer liber. Acest oraș, după părerea mea, este foarte greu de navigat până nu înveți unde este totul. Liderii acestui oraș sunt o familie Miqo. Una dintre ele are mai multă putere decât celelalte 2 pentru că este și ea o conducătoare militară. Meșteșugurile din oraș includ tâmplărie, prelucrarea pielii și botanici. Locurile de muncă includ:

 • Arcașii: Când folosiți această slujbă cu arcul și săgeata, veți putea să trageți și să ucideți mafioti de la distanțe mari. Asigurați-vă că vă mențineți distanța, deoarece acest loc de muncă nu este un luptător din mână. Utilizează TP.
 • Lancers: atunci când lupți cu Lance-ul tău, va trebui să fii curajos, deoarece nu va fi nici un fel de siguranță cu acest cap de luptător în cap. Veți dori, de asemenea, să păstrați o rază de acțiune întrucât de îndată ce vor ajunge să tragă, nu veți putea să îi atacați. Utilizează TP
 • Conjurers: va trebui să fii rapid să folosești acest job. Este posibil să nu fiți capabili să provocați la fel de multe daune, dar veți putea să vă vindecați pe alții și pe sine. Această meserie este, de asemenea, o război vrăjitoare, așa că păstrează-ți distanța. Utilizează MP.

Limsa Lominsa: Acest oraș seamănă cel mai mult cu Bastok de la FFXI în cazul în care este un oraș realizat în principal pentru un port și este destul de mic. Acest oras este format din pirati. Liderul orașului, o femeie înaltă Elezen, este, de asemenea, conducătorul militar. Meșteșugul include aici fabricarea de armuri, fierărie, confecționarea mâncării ca gastronomie și pescuitul. Locurile de muncă includ:

 • Marauders: Îți vei duce toporul pe câmpul de luptă. Cu acest topor veți putea deteriora adversarul cu cantități masive de daune, odată cu a-l putea lua și el. Acesta este un loc de muncă apropiat, așa că ține adversarul aproape. Utilizează TP.
 • Arcaniști: Vă veți lupta și vindeca cu cartea dvs. de vrăji și cu bestia pe care o chemați. Această meserie este atât de rang, cât și de mână în mână. Cu o bestie convocată puteți merge mână în mână, dar în afară de asta, vă păstrați distanța.
 • Rouge: va trebui să fii misterios ca noaptea, la fel de liniștită ca o frunză care cade la pământ și la fel de repede ca un ghepard să joci această meserie. Ești ca hoțul FFXI. Ești un cu cele două pumnale ale tale să lupte din mână în mână. Cu acest lucru ați spus că veți dori să vă mențineți aproape de adversar. Utilizează TP.

Alte locuri de muncă includ Mage Negru, Paladin, Mage Alb, Călugăr, Războinic, Dragă, Bard, Invocator, Savant și Ninja. Aceste locuri de muncă sunt deosebite, însă, pentru că le iau anumite niveluri de muncă. Un loc de muncă va trebui să fie 15 și celălalt va trebui să fie 30 pentru a obține jobul dorit. Jobul de nivel 30 va împărtăși statistici și niveluri cu noua sarcină, ceea ce înseamnă că, dacă nivelezi un job, îl nivelezi pe celălalt.

De asemenea, există în curând trei noi locuri de muncă și noi domenii care vor dubla dimensiunea FFXIV. În prezent, puteți merge și lupta doar cu Chocobo. Cu noua expansiune veți putea, de asemenea, să zburați în întreaga lume.

Final Fantasy 14 este un MMORPG popular. Are o nouă extindere care o va face și mai bună. Locurile de muncă sunt frumoase pentru a juca ca. În general, FFXIV este un joc online distractiv, pe care tu și prietenii tăi îl vor plăcea.

Încă o dată vă recomand să folosiți un serviciu VPN pentru a juca FFXIV online. Un VPN vă va oferi o adresă IP din locația serverului pe care îl alegeți. Acesta va îmbunătăți performanța și va reduce decalajul. Jucătorii Elite vor aprecia, de asemenea, protecția adăugată împotriva atacurilor DDoS.

Bucurați-vă de toată emoția în timp ce jucați online Final Fantasy 14. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se poată bucura de FFXIV de oriunde în lume, cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map