Cum să joci Fallout 76 cu un VPN

Fallout 76Fallout 76 este cel mai nou joc creat de Bethesda. Va fi primul titlu complet online din serie. Jocul este pe PC, Xbox One și PS4. Precomandarea oferă acces jucătorilor la versiunea beta. Cu Fallout 76 mai mare decât oricare dintre titlurile sale anterioare, lor se datorează problemelor cu retardul, conectivitatea lentă și scăderea serverelor. Pentru a remedia aceste probleme, aș recomanda o VPN. Un VPN vă permite să vă schimbați IP-ul în altul în locațiile severe. Dacă alegeți o locație aproape de severitatea în care jucați, atunci puteți reduce decalajul. VPN-ul poate ajuta, de asemenea, la reducerea problemelor de conectare, luând un traseu mai bun către serverul de jocuri. Un alt bonus adăugat al VPN este protecția împotriva atacurilor DDoS. Un VPN utilizează criptarea pentru a vă proteja confidențialitatea.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Acum aș dori să iau o secundă pentru a vorbi despre restricțiile geografice. Un VPN vă va ajuta să obțineți restricțiile regionale anterioare pe care le-ar putea avea jocul. De asemenea, vă va permite să vă jucați de oriunde în orice moment, deoarece firewall-urile de la școala sau munca dvs. pot fi eludate. Dacă beta este lansat în diferite momente din întreaga lume, puteți obține acces timpuriu și târziu la joc. Tot ce va trebui să faceți este să alegeți o locație severă în țara care primește timp suplimentar pentru a juca mai mult. Acest lucru ar funcționa, de asemenea, în același mod dacă jocul ar ieși mai devreme, așa cum a făcut Fallout 4. Puteți pur și simplu să cumpărați și să o primiți mai devreme schimbând locația.

Cum să utilizați un VPN pentru a reduce lagul în procesul de abandonare 76

Voi folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a juca Fallout 76 online. Mai întâi veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows.

Locațiile serverului ExpressVPN

 • Deoarece mulți jucători le place să se conecteze la serverele din SUA, am folosit această țară pentru ghidul nostru. ExpressVPN are o rețea mare de servere localizate în toată lumea.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Este chiar atât de ușor de făcut. Acum că aveți o adresă IP de la un server ExpressVPN din SUA, puteți juca, naviga pe internet sau puteți viziona emisiuni ca și cum ați fi de fapt acolo. Conectarea la un server din Marea Britanie vă va oferi acces complet și la site-urile geo-blocate de acolo. Același lucru este valabil și în orice țară.

După cum probabil vă puteți da seama, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, serviciul vă poate ajuta să accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să urmăriți emisiuni de televiziune și filme americane pe Netflix, ca și cum ați sta în Statele Unite sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Cum să utilizați un VPN pentru Fallout 76 (Xbox One și PS4)

Încă o dată voi folosi ExpressVPN ca exemplu de utilizare a unui serviciu VPN pentru a reda Fallout 76 pe consola de jocuri. Sunt VPN-ul meu preferat pentru jocuri, deoarece ExpressVPN gestionează o rețea foarte mare, ceea ce face ca serviciul să fie o alegere excelentă pentru jucători.

Primul pas pentru a vă configura cu ExpressVPN este de obicei să descărcați software-ul client pentru sistemul dvs. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android. Evident, asta nu va funcționa pentru PS4, Xbox One sau Nintendo, deoarece console de jocuri nu au suportul autohton pentru VPN. Din fericire, există încă o modalitate de a cripta traficul de jocuri și de a-l trimite printr-un VPN. Răspunsul rulează VPN-ul prin router. Notă: dacă nu aveți nevoie de criptare, puteți utiliza funcția ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) fără a fi nevoie să vă configurați routerul. Suporta o gama larga de console de jocuri.

Aplicația de router ExpressVPN

În funcție de marca și modelul de router pe care îl utilizați, acesta poate susține servicii VPN ale terților. Dacă da, puteți obține informațiile necesare de la furnizorul VPN pentru a configura o conexiune prin intermediul routerului. În caz contrar, vă recomand cu mare încredere FlashRouters. Echipa FlashRouters ia routere populare, cu nume de marcă și le clipește cu firmware DD-WRT sau Tomato. Acest lucru permite dispozitivelor să aibă mult mai multe caracteristici decât ar avea cu firmware-ul din fabrică instalat. Toate FlashRouters sunt pre-configurate cu suport pentru VPN.

Repere Fallout 76 Jocuri Repere

Fallout 76 este o precupare a tuturor celorlalte jocuri. Joci ca unul dintre primii oameni care ies din volțiune. În Virginia de Vest, va trebui să lucrați împreună pentru a reconstrui America. Nu va fi ușor, deoarece odată cu declinul nuclear, viața animalelor vechi nu este la fel de prietenoasă. Va trebui să ucizi fiara și să-ți apere casa. Obțineți pradă și partajați din experiența cu oamenii. Una dintre cele mai bune strategii va fi de a face echipă cu alții pentru a cuceri. Nu veți fi singurii oameni cu această idee. Este posibil ca vecinii tăi să nu fie atât de prietenoși pe cât crezi, așa că va trebui să fii în permanență în gardă. Misiunea ta de a reconstrui nu va fi ușoară, dar cu suficientă muncă în echipă și perseverență, poți readuce America la gloria sa anterioară.

În Fallout 76 poți juca singur, dar va fi mai greu. Trebuie să vă reconstruiți, dar în același timp să vă apărați. Ar trebui să vă faceți prieteni și să încercați să evitați să faceți dușmani. Cu cât ai mai mulți dușmani, cu atât vei fi mai sigur. Fallout 76 are rachete nucleare pe care le poate folosi oricine câștigă codul de acces. În consecință, trebuie să obțineți și să apărați părți ale codului sau să vă asociați cu alții pentru a lansa focul la o partidă rivală. Indiferent ce faci, asigură-te că nu vei fi lovit.

Nu uitați de S.P.E.C.I.A.L. Forța îți permite să iei mai mult cu tine și să lovești mai tare. Percepția vă ajută să ridicați și să identificați părțile vulnerabile ale monstrului. Cu Endurance poți să mănânci mai multe lucruri, să-ți crești rezistența și să ai mai multă protecție împotriva elementelor. Charisma vă oferă oferte mai bune și vă ajută să fermecați oamenii. Inteligența vă permite să creați arme și gadgeturi mai bune. Agilitatea vă ajută să evitați atacurile și să faceți foc mai rapid. Norocul vă poate ajuta cu atacuri critice, găsirea de articole mai bune și obținerea asistenței de la alte figuri mai misterioase. Fiecare categorie vă ajută cu lucruri diferite și vă oferă propriile avantaje. Drept urmare, există multe moduri diferite de a juca.

Fallout 76 va fi un imens joc online de jocuri de rol. Jocul va avea o versiune beta, care încă nu a fost anunțată. Cu toate acestea, jocul complet apare pe 14 noiembrie 2018. Prezintă o zonă nouă, cu un număr divers de biomi și monștri. Va trebui să lucrați cu prietenii pentru a realiza Visul american de reconstruire. Fallout 76 este un joc Sunt sigur că îți va plăcea să te joci.

Aș dori din nou să vă recomand un VPN. Un VPN vă permite să schimbați adresa IP într-o altă locație din serverele furnizate. Puteți reduce decalajul și îmbunătăți conectivitatea prin alegerea unei locații aproape de limita de joc. De asemenea, puteți trece peste orice restricții geografice sau firewall-uri care vă împiedică să jucați de oriunde în lume. Un VPN le va oferi utilizatorilor protecție suplimentară împotriva atacurilor DDoS.

Bucurați-vă de toată emoția în timp ce jucați Fallout 76 online. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se bucure de jocuri de oriunde în lume cu un VPN. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map