Cele mai bune VPN-uri pentru Stream Copa America 2019

Copa AmericaTurneul de fotbal din Copa America este principala competiție pentru echipele naționale din America de Sud. În 2019, jocurile vor avea loc în Brazilia în perioada 14 iunie – 7 iulie. Este interesant de menționat că anul acesta, turneul trebuia să fie în Chile, din cauza rotației normale a țărilor gazdă. Brazilia a refuzat să găzduiască în 2015, din cauza Cupei Mondiale din 2014 și a Jocurilor Olimpice de vară din 2016, care au avut loc și în Brazilia. Aceasta înseamnă că Brazilia va găzdui anul acesta. Există mai multe canale care vor fi transmise în direct la nivel mondial, inclusiv fluxuri live. Vor putea câmpii apărători din Chile să facă trei turbi? Puteți utiliza un VPN pentru a transmite în direct fiecare meci din orice parte a lumii. Uitați-vă la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Copa America.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat

Cum să vizionezi meciurile din Copa America de oriunde

Emisie japoneză gratuită la TV Tokyo:

 1. Înregistrează-te pentru ExpressVPN (include o garanție de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile)
 2. Descărcați și instalați aplicația ExpressVPN pe dispozitiv
 3. Conectați-vă la un server VPN din Japonia
 4. Mergi la Tokyo TV și urmărește turneul

Emisie în limba engleză pe ESPN + (probă gratuită):

 1. Înregistrează-te pentru ExpressVPN (include o garanție de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile)
 2. Descărcați și instalați aplicația ExpressVPN pe dispozitiv
 3. Conectați-vă la un server VPN din S.U.A..
 4. Accesați ESPN + și utilizați proba gratuită. Este posibil să fie necesar să furnizați un card de credit american și un cod poștal valabil (de exemplu, 10001, 48104 etc.)

Emisiunea spaniolă la Telemundo și Universo:

 1. Înregistrează-te pentru ExpressVPN (include o garanție de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile)
 2. Descărcați și instalați aplicația ExpressVPN pe dispozitiv
 3. Conectați-vă la un server VPN din S.U.A..
 4. Accesați Sling TV sau YouTube TV și utilizați proba gratuită. Puteți utiliza și aplicația Sling TV (pe Android și iOS) sau aplicația YouTube TV (pe Android și iOS). Este posibil să fie necesar să furnizați un card de credit american și un cod poștal valabil (de exemplu, 10001, 48104 etc.)

Cu rădăcinile începând inițial la mijlocul anilor 1800, primul concurs oficial a avut loc în 1916 și a fost numit Campionatul din America de Sud. În 1975, turneul a dobândit numele Copa America și a devenit de atunci unul dintre cele mai urmărite evenimente sportive din întreaga lume. Mulți consideră că acest eveniment este echivalent cu o versiune prescurtată a Cupei Mondiale.

Douăsprezece echipe joacă la acest turneu în forma sa actuală. Liga din America de Sud are doar 10 echipe, astfel că alte două echipe sunt invitate să completeze. Din 1993, există șase echipe care au fost invitate să umple golul. Echipele respective sunt Costa Rica, Honduras, Japonia, Mexic, SUA și Jamaica. În acest an, echipele de completare sunt Mexic și Jamaica. Aceste jocuri se vor juca în nouă stadioane diferite din opt orașe diferite din Chile în acest an.

Deși echipa din Chile este campioană în apărare, acestea nu sunt favoritele pentru a câștiga acest eveniment. Cea mai favorizată echipă pentru a câștiga acest turneu ar trebui să fie Brazilia care concurează acasă. Au alergat la sferturile de finală în Cupa Mondială 2018, înainte de a fi defăimate de Belgia. Marile întrebări vin când reușim să eliminăm runda. Răspunsurile la aceste întrebări vor răspunde destul de rapid și devreme în turneu și aici este locul unde puteți vedea programul complet al jocurilor.

Iată o listă de 5 canale care acoperă jocurile Copa America din întreaga lume.

 • BeIN Sports (S.U.A.). & Canada – engleză)
 • BeIN Sports en Español (SUA – spaniolă)
 • Caracol TV (Columbia)
 • TV-uri (Venezuela)
 • Premier Sports (U.K.)

Puteți transmite jocurile în direct online pe BeIN Sports Connect, precum și pe Caracol TV. Dacă vă aflați în afara acestor zone, veți avea nevoie de un VPN. VPN-urile vă permit să vă conectați la zone care pot fi blocate geo. Geo-blocarea este utilizată pentru a restricționa accesul la difuzare în afara unei anumite zone. Vă rugăm să rețineți că, chiar și cu un VPN, este posibil să aveți în continuare nevoie de un abonament premium la cablu, satelit sau chiar Sling TV. Dacă aveți Sling TV, BeIN Sports este inclus în pachet și veți putea urmări jocurile acolo.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra celor mai bune VPN-uri pentru Copa America.

1. Cel mai bun VPN pentru Copa America: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă asistență Smart DNS la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Copa America: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,99 USD pe lună (75% reducere)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva caracteristici avansate de confidențialitate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS de la doar 2,99 USD pe lună, cu un membru de 3 ani.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Copa America: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost de la doar 2,75 USD pe lună în timpul promoției curente.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Copa America: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,87 USD pe lună (60% reducere)

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Acest lucru se ridică la doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

5. Cel mai bun VPN pentru Copa America: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 24 de luni pentru doar 3,49 USD pe lună (65% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă VPN de la 3,49 USD pe lună, împreună cu o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați accesul la internet privat

Bucurați-vă de toată emoția în timpul turneului Copa America din 2019. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru ca aceștia să se bucure de acțiune din orice parte a lumii cu un VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map