5 cel mai bun VPN pentru FIFA World Cup 2018

Cupa Mondială 2018De departe, cel mai popular eveniment sportiv din lume este Cupa Mondială FIFA. Se estimează că aproape 25% din populația lumii va urmări turneul. În 2018, Cupa Mondială va începe joi, 14 iunie și va avea loc până duminică, 15 iulie. În acest timp, echipele tale favorite vor juca o parte din cele 64 de meciuri disponibile. Fanii fotbalului (fotbal pentru cei din SUA) sunt mai mult decât pregătiți pentru începerea Cupei Mondiale. Anul acesta puteți urmări fiecare meci din Cupa Mondială pe o serie de canale din întreaga lume, folosind un VPN.


Cel mai bun VPN pentru Cupa Mondială

ClasificareProviderPrețiu Vizit VPN Statistici
Alegerea editorilorExpressVPNPret ExpressVPNViziteaza site-ul
Citiți recenzia
Statisticile ExpressVPN
2IPVanishPreț IPVanishViziteaza site-ul
Citiți recenzia
Statistici IPVanish
3CyberGhostPreț CyberGhostViziteaza site-ul
Citiți recenzia
Statistici CyberGhost
4VyprVPNPrețul VyprVPNViziteaza site-ul
Citiți recenzia
Statistici VyprVPN
5Acces la internet privatPret PIAViziteaza site-ul
Citiți recenzia
Statisticile PIA

Furnizorii VPN ca serverele gazdă IPVanish și ExpressVPN în țări din întreaga lume. Conectați-vă la orice locație și urmăriți meciurile ca și cum ați sta la o cafenea locală sau la o cafenea preferată de pe internet. În acest fel, vă puteți bucura de acoperirea specifică pe care doriți să o vedeți.

Cu peste 250 de milioane de jucători din peste 200 de țări, fotbalul este cel mai popular sport din lume. Există dovezi că o versiune a jocului s-a jucat în Grecia antică, înainte de 400 î.Hr. Versiuni mai moderne de fotbal sunt menționate în literatura engleză în secolul al XII-lea. Pe atunci, jocul se juca în primul rând în cadrul unor festivaluri religioase majore, precum Crăciunul și Paștele. Cea mai veche referire la jocul numit fotbal se întoarce în 1314. Este clar să vedem de ce sportul a devenit atât de popular în aproape toate țările importante din lume.

Iată câteva dintre cele mai importante canale de streaming din întreaga lume în anumite regiuni pentru Cupa Mondială 2018.

RegionChannelSubscription
RequiredLanguage
Statele UniteESPN, FOX, FS1, NBCdaEngleză
TelemundodaSpaniolă
Regatul UnitBBCNuEngleză
ITVdaEngleză
America de SudCerdaSpaniolă
AfricaSuperSportdaEngleză, africană, Xhosa, Sotho, Zulu
AustraliaSBSNuEngleză
CanadaTSNdaEngleză
DanemarcaDR LiveNudanez
FranţaTF1dalimba franceza
GermaniaZDFNulimba germana
Cerdalimba germana
Orientul Mijlociu / Africa de NordA fi implicat în sporturidaMultiplu
Noua ZeelandaCerdaEngleză
NorvegiaSumo TV2danorvegian
PortugaliaRTPdaportugheză
RusiaPotrivit TVdaRusă
SuediaSVT Playdasuedez
ElveţiaSRF ZweiNulimba germana
CurcanTRT Spordaturc

Chiar și cu popularitatea jocului, unele țări se concentrează mai mult decât pe altele. Mai multe țări au fost puternice în competițiile FIFA World Cup de ceva timp. De când a început Cupa Mondială în 1930, doar 8 echipe au câștigat campionatul. Aceste echipe sunt Brazilia, Germania, Italia, Argentina, Uruguay, Franța, Anglia și Spania. Dacă echipa dvs. preferată nu se află în acea listă, vă puteți bucura totuși de vizionarea meciurilor. Să aruncăm o privire la unele dintre echipele puternice din Cupa Mondială din acest an.

Prima echipă pe care o vom menționa este Germania. Echipa a câștigat totul în 2014. Înainte de asta, ultima dată când Germania a câștigat Cupa Mondială, Zidul Berlinului a căzut cu 7 luni înainte, iar echipa de fotbal a fost încă numită Germania de Vest. În ciuda puterii actuale a echipei, ultima lor victorie în campionat înainte de a câștiga totul în 2014 a venit în 1990. Echipa germană își apără campionatul Mondial, așa că puteți paria că vor fi concurenți aprigi în meciurile din acest an..

O altă echipă extrem de favorizată în Cupa Mondială FIFA 2018 este Argentina. Vor fi o echipă extrem de dificil de învins, deoarece întreaga echipă este plină de jucători foarte puternici. La fel ca la Jocurile Olimpice, jucătorii profesioniști pot juca la echipa din țara de origine. Din fericire pentru Argentina, cel mai bun fotbalist din lume (Lionel Messi) se întâmplă să fie din Rosario (Argentina). Deși un jucător nu garantează succesul întregii echipe, este greu de negat că va avea un efect imens asupra jocului. Atâta timp cât Messi va fi sănătos, orice echipă care va juca Argentina va avea greu să câștige.

Asta ne aduce la echipa braziliană. Deși ultima lor victorie a Cupei Mondiale a venit în 2002, este greu de negat dominanța lor. Până în prezent, acestea sunt cea mai de succes echipă din istoria Cupei Mondiale. Cu cinci victorii sub centură, Brazilia va juca probabil foarte bine, mai ales că joacă jocurile în patrie.

În acest an, Rusia găzduiește Cupa Mondială 2018. Va marca prima dată când Europa a găzduit Cupa Mondială din 2006. Să aruncăm o privire asupra grupărilor care vor participa la turneu.

Group AGroup BGroup CGroup DGroup EGroup FGroup GGroup H
RusiaSpaniaFranţaArgentinaBraziliaGermaniaBelgiaColumbia
EgiptPortugaliaPeruCroaţiaCosta RicaCoreeaAngliaJaponia
Arabia SaudităIranDanemarcaIslandaElveţiaMexicTunisiaPolonia
UruguayMarocAustraliaNigeriaSerbiaSuediaPanamaSenegal

Iată programul pentru următoarele zile ale Cupei Mondiale 2018.

Marți, 10 iulieMiercuri, 11 iulie
France împotriva BelgieiCroatia contra Angliei

Pentru o listă completă a jocurilor și a orelor, le puteți vedea aici. Vă rugăm să rețineți că orele pe care le oferim sunt în estul standardului estic (EST), deci trebuie să faceți ajustările.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra celui mai bun VPN pentru a transmite Cupa Mondială FIFA 2018.

1. Cel mai bun VPN pentru Cupa Mondială: ExpressVPN

Cupa Mondială ExpressVPN

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a ajuta la deblocarea accesului la un conținut geo-restricționat excelent. Serviciul vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor.

ȚăriLocațiiServersProtocoleSoftwareMonth15 Mo.Refund
941603000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPSoftware VPN$ 12.95$ 99,9530 de zile

După cum puteți vedea în tabelul de mai sus, ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA și Canada, rețeaua ExpressVPN are sute de servere în locații cheie pentru a ajuta la protejarea confidențialității utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări echipele preferate de oriunde.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu puteți alege un server specific. În schimb, clientul va selecta un server în locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să descoperiți problema cu orașele pe care le-am menționat. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschideți America de Nord, apoi deschideți Canada. În acest moment, puteți selecta locațiile serverului Montreal, Toronto și Vancouver.

Test de viteză ExpressVPN Canada

În timp ce ExpressVPN este vândut la un punct de preț mai mare decât celelalte servicii din lista noastră, valoarea este ridicată, având în vedere dimensiunile funcțiilor de rețea și de servicii ale acestora. Puteți conecta un computer, dispozitiv portabil, router și consolă de jocuri (SmartDNS) cu un singur cont VPN pentru doar 6,67 USD pe lună cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Cupa Mondială 2018: IPVanish

IPVanish

IPVanish are servere rapide și foarte stabile la Londra și Manchester. Asta înseamnă că vă puteți aștepta la un serviciu rapid și de încredere. De asemenea, este posibil să observați că au mai multe servere în aceste două orașe decât în ​​orice serviciu, astfel încât aglomerația de server nu va fi o problemă. IPVanish găzduiește servere la Londra, Manchester, Nottingham și Glasgow. Având în vedere aceste motive, aceștia ocupă primul loc pentru utilizare în regiune.

ȚăriLocațiiServersProtocoleSoftwareMonth12 Mo.Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPSoftware VPN$ 7.50$ 58.497 zile

Pe lângă o acoperire destul de mare în Marea Britanie, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua este de obicei cea mai rapidă VPN din America de Nord și Europa atunci când efectuăm testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și mai multe în Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau un server individual din meniul derulant.

IPVanish găzduiește peste 75 de servere răspândite în toată Marea Britanie și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Vă sugerăm să selectați una care începe cu „a” în numele serverului. De exemplu, ați căuta una etichetată similar cu lon-A01.ipvanish.com. În cele mai multe cazuri, veți observa că serverele „a” sunt cele mai rapide. Am testat serverele IPVanish la Londra și Manchester și am constatat că viteza este destul de rapidă. Acestea oferă un număr mare chiar și atunci când testează din Statele Unite.

Test de viteză IPVanish din Marea Britanie

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Asta rezolvă doar 4,87 USD pe lună. O garanție de returnare de 7 zile vă va acoperi ca membru nou.

Accesați IPVanish

3. Cel mai bun VPN al Cupei Mondiale: VPN CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

ȚăriLocațiiServersProtocoleSoftwareMonthly18 Mo.Refund
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecferestre$ 11.99$ 49.5045 de zile

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau altele. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja Wi-Fi, de a torrent anonim, de debloca site-urile web de bază (Google, Facebook Instagram, etc.) și de a alege un server.

În acest caz, am decis să testăm serverele din Londra și Manchester. Ați începe făcând clic pe opțiunea „Alegeți serverul meu”. De acolo, puteți extinde orice țară și selectați un anumit server. Rețeaua CyberGhost include o serie de servere la Londra în Manchester. Când ne-am conectat la ei pentru a le testa performanța și rezultatele au fost așa cum era de așteptat.

Testul de viteză CyberGhost din Marea Britanie

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost doar 2,75 USD lunar în timpul promovării actuale.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Cupa Mondială: VyprVPN

VyprVPN

Echipa VyprVPN are sediul din Austin, Texas și are o istorie lungă în lupta pentru confidențialitatea utilizatorului pe Internet. Aceștia au găzduit un grup anual de confidențialitate la SXSW timp de câțiva ani și chiar au petrecut timp în Washington, DC, să facă lobby pentru reformele de confidențialitate. Veți găsi că serviciul VPN este în concordanță cu valorile lor.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
4757700OpenVPN, PPTP, L2TPferestre$ 14.99$ 74.9930 de zile

Veți observa câteva funcții adăugate cu VyprVPN, în funcție de contul ales. Planul VyprVPN Premium include 5 conexiuni simultane, protocolul VyprVPN Cloud și protocolul Chameleon. Funcția cloud vă permite să controlați propriul server VPN în cloud, în timp ce protocolul Chameleon îi ajută pe utilizatorii din țări precum China să ocolească cenzura guvernamentală..

Clientul VyprVPN nu vă oferă posibilitatea de a selecta un anumit număr de server în Miami. În schimb, veți dori să comutați locația pe Miami. De acolo clientul vă va conecta automat la cel mai bun server VPN din Chicago. Puteți vedea mai jos rezultatele sau testul de viteză. După ce ne-am conectat la un server din Miami am reușit să obținem o viteză de descărcare de 25,64 Mbps.

VyprVPN Miami test de viteză

VyprVPN a fost amabil să ofere vizitatorilor noștri o reducere de 40%. Cupoanele se acumulează pe deasupra reducerilor lor la termen normal. Vă puteți bucura de VPN nelimitat și VyprVPN Cloud pentru doar 12,95 USD pe lună sau 48 USD pe an. Contul anual funcționează la doar 4,00 USD pe lună. Utilizatorii noi beneficiază de o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile.

Vizitați VyprVPN

5. Cel mai bun VPN pentru Cupa Mondială: PIA

Acces la internet privatCa utilizator, Accesul la internet privat (PIA) vă oferă mai multe opțiuni diferite. Anterior, trebuia să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, conectarea la orice server din cele 30 de țări ale acestora este ușoară. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară. După ce selectați o locație, vă puteți conecta ușor la locații din Londra, Manchester, Southampton și Glasgow.

ȚăriLocațiiServersProtocoleSoftwareMonthly2 YearsRefund
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPferestre$ 6,45$ 59.957 zile

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum vedeți, testul nostru de viteză a arătat că PIA are performanțe bune la Londra, Manchester și Southampton.

Test de viteză PIA Marea Britanie

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate veni cu adevărat util pentru cei care doresc să asigure anonimatul la Londra. Accesul la internet privat oferă VPN doar 2,50 USD lunar.

Accesați accesul la internet privat

Cum să folosești un VPN pentru a urmări Cupa Mondială în direct

Noi vom folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a urmări Cupa Mondială. În primul rând, veți dori să descărcați clientul VPN. ExpressVPN oferă software client pentru Windows, Mac și Linux. Utilizatorii de telefonie mobilă pot descărca aplicații pentru iOS și Android. Puteți utiliza chiar și aplicația de router ExpressVPN pentru a securiza fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Vă va trimite toate comunicațiile prin intermediul VPN, care extinde suportul pentru dispozitive precum console de jocuri și cutii de streaming. Au chiar o aplicație pentru dispozitivele Amazon Fire TV.

După ce ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows. Puteți viziona, de asemenea, pe dispozitivul dvs. preferat pentru mobil sau streaming.

Locațiile serverului ExpressVPN

 • ExpressVPN are o rețea mare de servere în toată lumea. Selectați o țară în care doriți să urmăriți acoperirea. Unele opțiuni populare includ SUA, Marea Britanie și Germania.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în SUA, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Este chiar atât de ușor de făcut. Acum că aveți o adresă IP de la un server ExpressVPN din SUA, puteți naviga pe internet sau puteți viziona Cupa Mondială ca și cum ați fi de fapt acolo. Același lucru este valabil și în orice țară, așa că conectați-vă la Marea Britanie pentru acoperirea BBC.

După cum probabil vă puteți spune până acum, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Pentru utilizare în afara SUA, serviciul vă poate ajuta să deblocați servicii populare precum Netflix, Hulu și Pandora. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să vizionați emisiuni și filme americane pe Netflix, ca și cum ați fi fizic acolo sau în orice altă regiune la care doriți să accesați.

Fii la curent cu ultimele meciuri ale Cupei Mondiale. Vă puteți referi la programul nostru de mai sus pentru o listă a viitoarelor meciuri. Partajați această postare cu prietenii dvs. pentru ca ei să se poată bucura de Cupa Mondială de oriunde în lume, cu un VPN. De asemenea, ne puteți urma @VPNFan pentru cele mai noi oferte și ghiduri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map