Urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit

BBC TV CenterRadiodifuziunea britanică Corportaion a anunțat că serviciul lor BBC iPlayer Global se închide. Aceștia vor opri accesul la serviciul internațional BBC iPlayer pe 26 iunie 2015. Acest lucru va lăsa mulți spectatori să se zvâcnească pentru a găsi modalități alternative de a transmite emisiunile preferate ale BBC. Cel mai simplu mod de a urmări BBC iPlayer în afara Regatului Unit este folosind un VPN.  Într-o clipă vă voi arăta cât de ușor este să deblocați site-ul folosind un serviciu VPN popular.


Mai întâi aș dori să împărtășesc câteva informații despre modul în care funcționează un VPN, astfel încât să înțelegeți mai bine simplitatea acestei abordări. BBC iPlayer folosește blocarea geografică bazată pe IP pentru a acorda acces doar spectatorilor din Regatul Unit. Asta înseamnă că se uită la locația adresei dvs. IP pentru a determina dacă puteți transmite sau nu conținut. Când vă conectați la un server VPN din Marea Britanie, acesta vă va atribui o adresă IP locală. De acolo puteți naviga pe web și să transmiteți conținutul BBC iPlayer cu blocarea.

Un VPN are multe utilizări, iar deblocarea accesului la site-urile de streaming este un beneficiu major. O VPN bună vă va securiza datele prin criptare și vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea online. Deoarece vorbim despre un serviciu de streaming, este posibil să doriți și un VPN care acceptă dispozitive mobile. Opțiunile enumerate în acest post au toate softurile client pentru Windows și iOS, împreună cu aplicații mobile pentru iOS și Android. Sunt bine echipate cu lățimea de bandă necesară pentru a transmite conținut HD printr-o conexiune criptată.

Cel mai bun VPN pentru deblocarea BBC iPlayer

Mai întâi veți dori să găsiți un serviciu VPN fiabil. În acest caz, veți dori unul cu servere rapide în Regatul Unit. Există mai multe VPN-uri din care să alegeți. Iată câteva dintre preferatele noastre.

RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat

Cum să utilizați un VPN pentru a urmări BBC iPlayer

Voi folosi ExpressVPN de exemplu modul de utilizare a unui serviciu VPN pentru a viziona spectacole precum EastEnders și The Syndicate pe BBC iPlayer. Mai întâi veți dori să descărcați clientul lor. ExpressVPN oferă software gratuit pentru Windows, Mac și Linux. Pe lângă aplicațiile gratuite pentru iOS și Android.

Acum, când ați avut șansa să descărcați și să instalați software-ul, este timpul să vă conectați. Lansați clientul ExpressVPN și selectați o locație a serverului. Vă vom parcurge pas cu pas utilizând clientul Windows.

Servere ExpressVPN Marea Britanie

 • Nu uitați că va trebui să vă conectați la un server din Regatul Unit pentru a urmări BBC iPlayer. ExpressVPN are o rețea mare de servere localizate în toată lumea.
 • Vă recomandăm să selectați OpenVPN (TCP) sau (UDP). Pentru streaming de videoclipuri de pe site-uri precum YouTube, folosim OpenVPN (UDP), deoarece este mai rapid decât TCP. De asemenea, acceptă PPTP, L2TP și SSTP. Vă recomandăm în continuare OpenVPN UDP pentru cel mai bun mix de protecție rapidă și confidențialitate.
 • Faceți clic pe butonul de conectare rotund mare. După câteva secunde, veți vedea că scutul din jurul butonului devine verde. De asemenea, va apărea un mesaj care vă va informa „VPN-ul este ON”
 • Acum aveți o adresă IP în Marea Britanie, în măsura în care oricine poate spune online. Ca atare, poți ajunge pe orice site ca și cum ai fi așezat acolo. Același lucru ar fi valabil dacă te-ai conecta la un server din SUA sau oriunde altundeva din lume.

Cam despre asta e. Acum, că aveți o adresă IP de la un server ExpressVPN din Marea Britanie, puteți naviga pe Internet ca și cum ați fi într-adevăr acolo și să redați conținut folosind BBC iPlayer. Conectarea la un server din SUA vă va oferi acces complet și la site-urile blocate cu geo. Același lucru este valabil și pentru alte țări.

După cum probabil vă puteți da seama, o VPN bună deschide accesul la conținut din întreaga lume. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, serviciul vă poate ajuta să accesați servicii populare precum Netflix, Hulu și Amazon Instant. Încă aveți nevoie de un cont pentru servicii precum Netflix, dar VPN vă va ajuta să vizionați emisiuni și filme în orice regiune Netflix.

Urmăriți filmele preferate și programele originale precum The Interceptor și Napoleon pe BBC iPlayer din afara Regatului Unit. Vă rugăm să împărtășiți această postare cu prietenii dvs. pentru a putea debloca accesul și la serviciile de streaming. Urmează-ne @VPNFan pentru cele mai recente recenzii și promoții de la cele mai importante servicii VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map