Beste VPN-er for Baton Rouge

Baton RougeBaton Rouge er den nest største byen i Louisiana. Med en befolkning på nesten 231 000, er denne hovedstaden bare nest etter New Orleans i staten. Det er mange ting som trekker folk til byen. Det er et viktig knutepunkt for industriell, petrokjemisk, medisinsk og forskningsaktivitet, samt å bli et voksende teknologisenter i sør. I tillegg er det hjemmet til Louisiana State University (LSU) Tigers. Hvis du ikke er klar over det, var de det første sørlige college-fotballaget som ble nasjonal mester. Hvis du besøker byen i fremtiden, må du bruke en VPN før du bruker offentlig WiFi. Før vi forteller deg hvorfor, bør du ta en titt på listen over beste VPN-er for Baton Rouge.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

Baton Rouges menneskelige bolig går tilbake til istidens tid. Byen fikk navnet sitt fra den franske oppdageren Pierre Le Moyne d’Iberville. Da han sendte sin leteavdeling oppover Mississippi-elven i 1699, så de en rød pol som markerte jaktgrensen mellom Houma- og Bayogoula-stammens jaktterreng. Selvfølgelig oversetter Baton Rouge til “rød pinne” på fransk. I 1817 innlemmet ledere for bosettingen byen.

I dag er det mange ting å gjøre mens du er i byen. Du kan besøke museer, parker, historiske landemerker, Bluebonnet Swamp Nature Center, dyrehagen, dra på en mattur og mer. I tillegg kan du ta en LSU-fotballkamp. Det er klart at du ikke går tom for ting å gjøre mens du er i byen. Uansett hva interessene dine er, kan du alltid finne noe for å holde deg opptatt.

Med alle turismene og menneskene i området, tilbyr mange steder kunder gratis WiFi for å tiltrekke seg forretninger. Gratis WiFi er flott, så lenge du bruker en viss beskyttelse. Ved å bruke en VPN oppretter du en sikker og kryptert forbindelse til en server du ønsker. Det vil hindre deg i å bli tappet av sensitiv informasjon og gjøre det veldig vanskelig for nettkroker å krenke personvernet ditt.

Den neste grunnen til å bruke en VPN har å gjøre med nettverksbegrensninger og geo-blokker. Hvis du er i et nettverk som ikke er ditt eget, kan administratorene styre hva du kan og ikke kan se. Det skjer på skoler, organisasjoner, selskaper og til og med noen land. Når du kobler til et VPN i så fall, kan du lure programvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. I tillegg kan blokkeringsprogramvaren ikke se hvor du skal, så den kan ikke blokkere deg.

Det er de beste grunnene til å bruke VPN mens du er i Baton Rouge, men du kan finne mer etter at du har registrert deg. Enten du prøver å omgå nettverksbegrensningene til en organisasjon, beskytte personvernet ditt, eller til og med se et mørklagt spill, har VPN-er du dekket. Med alle tilgjengelige protokollalternativer, vil du bruke enten IKEv2- eller OpenVPN-krypteringsprotokollene. Hvis du får et alternativ til å velge mellom versjoner av OpenVPN, er UDP-versjonen den raskeste. TCP-versjonen er imidlertid egnet for de med tilkoblingsproblemer.

1. Beste VPN for Baton Rouge: IPVanish

IPVanish

Fordi det ikke er noen servere spesifikt i Baton Rouges, bruker vi IPVanish-serverne i Atlanta. Vi kan fortelle deg fra erfaring at serverne i Atlanta er både raske og pålitelige. Du vil også finne at IPVanish har flere serverlokasjoner i USA som omtrent hvilken som helst annen VPN-tjeneste. Dette gjør dem til et av våre gå til VPN-valg mens du er i Baton Rouge.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish er vert for 48 servere i Atlanta, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. For eksempel atl.A01.ipvanish.com. I de fleste tilfeller finner du at a-serverne er de raskeste. Da vi testet en IPVanish-server i Atlanta, atl-a41, fant vi hastigheten 43,50 Mbps.

IPVanish hastighetstest i New Orleans

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. Medlemmene er dekket av en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk IPVanish

2. Beste VPN for Baton Rouge: ExpressVPN

ExpressVPN

Med ExpressVPN fungerer deres raske VPN-tilgang og MediaStreamer som en smart DNS-tjeneste. Det vil hjelpe deg med å fjerne blokkeringen av tilgang til geobegrenset innhold. Det er en fordel å fjerne blokkering av sportslige begivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på ExpressVPN-nettstedet.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du ser i tabellen over, administrerer ExpressVPN et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket hundrevis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittlagene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge en server på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Dette gjelder selvfølgelig for Atlanta (det beste servervalget mens du er i Baton Rouge). Du vil velge fanen “Alle”, åpne Amerika og deretter åpne USA. På dette tidspunktet kan du velge server – USA – Atlanta – serveren. Som du kan se testet vi en server i Atlanta og hastigheten kom ut på 53,59 Mbps.

ExpressVPN New Orleans hastighetstest

Selv om ExpressVPN selges til et høyere prispunkt enn de andre tjenestene på listen vår, er verdien høy med tanke på størrelsen på nettverks- og tjenestefunksjonene. Du kan koble en datamaskin, håndholdt enhet, ruter og spillkonsoll (SmartDNS) med en enkelt VPN-konto for bare 6,67 dollar i måneden med et årsabonnement.

Besøk ExpressVPN

3. Beste VPN for Baton Rouge: HMA

HMA Pro VPN

HideMyAss ble brakt til liv i 2005 da Jack Cator, en 16 år gammel student i England, bestemte seg for at han ønsket å opprette en tjeneste for å hjelpe folk med å unngå sensur. Spesielt var Jack ikke i stand til å få tilgang til sosiale mediesider og online spill fordi de ble blokkert på skolens nettverk. HMA la til hundretusenvis av brukere den første måneden, og har siden vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden med over 350 serverplasser. Privax, morselskapet til HMA Pro VPN, meldte seg inn i AVG-teamet i 2015.

HMA Pro VPN Network – USA Server Locations
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Hvis målet ditt er å finne VPN med flest serverplasser, er HideMyAss det beste valget. Bare husk at HMA logger brukeraktivitet som er en bekymring for noen VPN-brukere. HMA er vert for 175 VPN-servere i USA, inkludert et antall servere i New Orleans (siden det er det nærmeste stedet til Baton Rouge). For å koble til en server der inne, vil du gå inn i “Plasseringsmodus” og velge “Endre plassering” for å komme i gang. Klikk deretter på “Cities” -fanen og søk etter New Orleans. Derfra kan du velge USA, Louisiana, New Orleans serverplassering. Vi koblet til en server i New Orleans for å teste hastigheten og fant hastigheten til å være 30,64 Mbps.

HMA New Orleans hastighetstest

I 2016 ledet HMA og noen få andre ledende VPN-leverandører veien for å forenkle den tilpassede klientprogramvaren. Resultatet er et komplett sett med tilpassede apper som gjør det enkelt for enhver bruker å koble seg til HMA-nettverket og kryptere tilkoblingen. De har programvare tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iOS. Du kan også koble til HMA gjennom ruteren din. HMA tilbyr ubegrenset VPN-tilgang fra bare 6,99 dollar i måneden og tilbyr alle nye brukere en 30-dagers risikofri pengene tilbake-garanti.

Besøk Hide My Ass

Selv om det er noen andre alternativer, kan du alltid se på vår topp 10 VPN liste. Vi føler imidlertid at vi har gitt deg de beste valgene. Vi valgte dem basert på hastighet, pålitelighet, pris, sikkerhet og plasseringer. Siden det er mange som ligger i eller i nærheten av Baton Rouge, er du sikker på å få de beste hastighetene. For de som prøver å streame innhold, er hastighet veldig viktig. Selvfølgelig har alle alternativene våre gode nettverk. Det betyr at du ikke kan gå galt med noen av valgene. Forhåpentligvis vil guiden vår hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map