VPNhub Review 2018

Logo VPNhubDacă sunteți familiarizați cu popularul site web pentru adulți Pornhub.com, ei au făcut un pas mare. Pornhub este poate unul dintre cele mai mari site-uri de „tub” porno din jur. Asta înseamnă că are videoclipuri din diverse surse pentru adulți într-un format „Youtube”. Deși are sens, acestea sunt primul site de tuburi pentru adulți care a venit cu propriul produs VPN numit VPNhub. Serviciul tocmai a fost lansat pe 24 mai 2018 și este disponibil pentru 100% gratuit pe dispozitivele iOS și Android. Cu toate acestea, puteți obține acces la aplicațiile Windows și Macintosh dacă alegeți versiunea premium. Aplicația este acceptată de reclame. Statisticile Google arată această VPN cu peste 50.000 de descărcări în acest moment. Deoarece acest VPN este nou, este posibil să apelați la unele probleme. În această recenzie, vom include caracteristicile și utilizarea pe care vă așteptați să le vedeți în aplicație.


Vpnhub Main

Despre VPNhub

Software-ul VPNhub este dezvoltat de o companie numită AppAtomic. Aparent au folosit rețeaua altei companii. În acest caz, este un lucru bun. Avem dovezi că vitezele sunt bune. Cu toate acestea, nu există prea multe informații pe care le putem găsi pe furnizor, cel puțin acestea sunt furnizate de aplicație sau de site-ul web. Vă putem spune că are sediul în SUA, deci se aplică regulile standard de date din SUA. Suntem cam atenți de VPNhub, deoarece dacă un serviciu VPN este gratuit, deseori înseamnă că informațiile sunt vândute.

Prețuri

Prețul pentru VPNhub este un pic neobișnuit. Deși oferă aplicații Windows și Mac, nu există nicio opțiune de a cumpăra serviciul premium prin această metodă. Dacă decideți să cumpărați versiunea premium, aceasta este disponibilă prin intermediul Google Play Store pentru Android, cu o rată de 11,99 USD pe lună. Dacă decideți să cumpărați versiunea premium pentru iOS, este vorba de 12,99 USD dintr-un anumit motiv. Acestea fiind spuse, nu pare să existe o opțiune pentru un cont pe termen lung pentru Android. Oferă un proces de 7 zile pentru ambele servicii, dar informațiile de plată trebuie să fie introduse mai întâi. Imaginea din stânga arată Android, iar imaginea din dreapta arată prețul versiunii iOS.

Preț VPNHub pentru ambele dispozitive mobile.

Caracteristici

VPNhub afirmă că este un VPN gratuit și nelimitat. Totuși, asta se aplică numai unui server american. Serverul poate varia în funcție de câțiva factori diferiți. Puteți deschide mai multe locații de server suplimentare, achiziționând opțiunea VIP. În imaginea de mai jos, puteți vedea unele dintre serverele disponibile.

Servere VPNhub Premium

În acest moment, pare să existe doar o setare pe care o puteți modifica pentru Android și iPhone. Pentru iPhone, puteți schimba pictograma într-o versiune mai discretă. Pentru versiunea Android, aveți opțiunea de a modifica notificările push. Pe măsură ce trece timpul, probabil că veți vedea altele disponibile.

 • Fără reclame.
 • Conexiuni mai rapide.
 • Conexiuni la nivel mondial.
 • Conectați-vă cu până la 3 dispozitive.

Locații și țări de server

Întrucât compania are sediul SUA, politica de utilizare prevede că companiei îi este interzis să facă afaceri în următoarele țări.

 • Birmania / Myanmar
 • Cuba
 • Iran
 • Coreea de Nord
 • Sudan
 • Siria

Mai mult, paginile lor precizează că serviciul poate fi blocat în următoarele țări.

 • Qatar
 • Arabia Saudită
 • EAU
 • Egipt
 • China

Serverele pentru VPNhub sunt localizate în:

 • Statele Unite – Ashburn, Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Miami, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle.
 • Australia, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Japonia, Olanda, Singapore, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Regatul Unit.

La fel ca și alte articole cu acest serviciu, numărul de țări și servere va crește probabil în timp.

Testarea hands-on

Utilizarea pentru VPNhub este ușoară. După cum vedeți în imaginea de mai jos, selectați că doriți să vă conectați (prima dată), apoi atingeți pe ecranul din mijloc. Acolo unde vedeți derulantul, puteți modifica locația serverului (dacă aveți versiunea premium).

Ecran de utilizare VPN 4

VPNhub Speed ​​Test

Unul dintre punctele de vânzare ale serviciului premium este că obțineți conexiuni mai rapide. Din această cauză, am vrut să testăm versiunea gratuită pentru a vedea cum a decurs. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, rezultatele au fost surprinzătoare. Acest lucru se datorează faptului că este aproape de tarifele noastre normale. Desigur, acest lucru poate fi modificat pe măsură ce mai multe persoane se alătură serviciului. Dacă aceasta este o indicație a modului în care va funcționa, de obicei, rezultatele sunt excelente.

VPNhub Speedtest

Ce zici de scurgeri?

Dacă analizați câteva dintre recenziile serviciului din Google Apps, unii utilizatori au menționat probleme cu scurgerea. Am folosit testerul nostru favorit de scurgeri la www.doileak.com. După cum vedeți imaginile de mai jos, nu am întâmpinat aceste probleme. Problemele pe care le-am făcut au venit din alegerea browserului nostru în loc de serviciul VPN.

Scurgere compozit

De ce ar trebui să utilizați un VPN

Deoarece tot mai multe unități oferă WiFi gratuit, este foarte important să utilizați un VPN. În timp ce WiFi-ul este excelent, infractorii cibernetici consideră că este grozav. Conectându-vă la serverul ales, creați o conexiune sigură și criptată. În acest fel, reduceți considerabil șansa ca infractorii să vă fure datele sensibile.

Un alt motiv pentru a utiliza un VPN este de a vă ajuta să evitați geo-restricțiile. Acest lucru este important în special dacă activitățile dvs. includ site-uri precum Pornhub care sunt restricționate în unele țări. Indiferent unde vă aflați, conectarea la un server nu vă va ajuta. Acest lucru se datorează faptului că face software-ul de blocare să creadă că vă aflați în altă parte. Acesta poate fi un avantaj real dacă încercați să accesați anumite regiuni sau dacă sunteți blocat să vizionați conținutul adulților. Pur și simplu conectați-vă la un server și puteți începe să navigați sau să vizualizați conținutul pe care doriți să îl accesați. Suntem siguri că vă puteți gândi la mai multe aplicații în care aceasta ar putea fi o problemă.

Ar trebui să folosesc VPNhub?

Dacă trebuie să utilizați sau nu VPNhub depinde de ceea ce încercați să faceți. Dacă intenționați să utilizați serviciul pentru a obține acces la conținut restricționat, poate fi în regulă. Acestea fiind spuse, suntem foarte ezitați să folosim VPN-uri gratuite pentru a proteja confidențialitatea. Politica lor de confidențialitate prevede că păstrează unele informații, dar nu le împărtășesc cu surse terțe. Dacă doriți un grad mai bun de securitate, există o mulțime de servicii VPN premium acolo, cu prețuri mai bune. Ne-am uita în altă parte.

Gânduri finale despre VPNhub

Cu toate acestea, VPNhub atrage multă atenție. În 2-3 ore, numărul de descărcări a sărit de la 5.000 la peste 50.000. Puteți spune deja că acesta va deveni mare. Cu toții ar trebui să ne protejăm de fiecare dată când folosim WiFi. Cu toate acestea, serviciile VPN gratuite nu sunt cea mai bună opțiune pentru a vă proteja confidențialitatea. Acestea fiind spuse, acestea te vor ajuta să ocolești unele restricții de bază și funcționează destul de bine. Întrebarea este: vor derula tipurile de funcții pe care ne așteptăm să le vedem de la un serviciu la prețuri mai mici? Amintiți-vă doar că vă veți putea conecta la un server situat în SUA doar dacă intenționați să utilizați versiunea gratuită și puteți utiliza doar 3 dispozitive pe planul premium. S-ar putea să doriți să aruncați o privire și asupra noastră Top 10 VPN-uri pentru comparație.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map