SaferVPN gjennomgang 2017

Vår SaferVPN-anmeldelse fant ut at de har hatt virksomhet siden 2013. Hovedkvarteret deres ligger i Tel Aviv, Israel. Deres uttalte mål er å tilby sikkert, privat og usensurert internett til alle. For å oppnå dette har de utviklet tilpasset programvare for Windows, Mac OS X, iOS og Android. Denne programvaren gjør det enkelt for alle å bruke SaferVPN-nettverket hvor som helst i verden. Koble til tjenesten deres vil gi deg tilgang til geobegrenset innhold, slik at du kan omgå sensur og la deg surfe på nettet effektivt, sikkert og anonymt.


SaferVPN gjennomgang

Priser og spesialtilbud

SaferVPN tilbyr tjenesten deres til individuelle brukere og bedrifter. Vår SaferVPN-gjennomgang vil fokusere på deres individuelle planer. Mer informasjon om forretningsplanene for flere brukere finner du på deres hjemmeside.

Deres personlige VPN-tjeneste for enkeltpersoner leveres i tre tidsplaner. Disse planene har en varighet på en måned, ett år og to år. Som mange andre leverandører tilbyr SaferVPN rabatter på lengrevarepakker.

SaferVPN-priser

I tillegg til disse rabattene, selger SaferVPN for tiden. I en begrenset periode kan du spare opptil 80% avslag på de vanlige VPN-prisene. Dette betyr at du kan få en måned av tjenesten for $ 8.99 som er over 30% avslag på den ordinære månedlige prisen. Du kan få et år med SaferVPN for 71,90 dollar eller bare 5,99 dollar per måned, noe som er en besparelse på over 50%. Hvis du vil spare mest mulig, kan du registrere deg på 2-årsplanen for $ 83,77 eller bare $ 3,49 per måned.

SaferVPN-tjenesten har følgende funksjoner:

 • Ubegrenset båndbredde
 • NAT-brannmur på servere
 • 5 samtidige tilkoblinger per konto
 • Tilgang til over 400 servere på mer enn 30 steder for dekning over hele verden
 • Raske og enkle apper for alle enhetene dine
 • Automatisk Wi-Fi-beskyttelse i usikrede nettverk
 • Flere protokoller for mer fleksibilitet: IKEv2, OpenVPN, L2TP / IPsec og PPTP

SaferVPN tilbyr en rekke forskjellige måter å betale for tjenesten deres på. Du kan betale for det med et kredittkort. Kortene de godtar inkluderer Visa, MasterCard, American Express, Diners Club og JCB. Du kan registrere deg på VPN-tjenesten deres ved å bruke PayPal-kontoen din hvis du ønsker å oppbevare alle dine online kjøp på en sentral konto. For de som ønsker å være mer anonym, aksepterer de betalinger med Bitcoin og Skrill. PaymentWall kan brukes til Alipay, WebMoney og andre betalingstjenester. Endelig kan du abonnere på SaferVPN gjennom online bankoverføringer.

Besøk SaferVPN

Gratis SaferVPN-tjeneste

SaferVPN tilbyr en 24-timers gratis prøveversjon av tjenesten deres. Du må skrive inn din e-postadresse og et passord for å starte den gratis prøveperioden. Siden det ikke er nødvendig med finansiell informasjon for å starte den gratis prøveperioden, vil den ganske enkelt slutte å fungere når prøveperioden er over, med mindre du abonnerer på den betalte tjenesten.

I tillegg til gratistjenesten har SaferVPN en 14-dagers pengene-tilbake-garanti for sine betalende kunder. Dette vil sikre at du har god tid til å forsikre deg om at tjenesten er akkurat det du leter etter. For å be om tilbakebetaling, bare kontakt supportpersonalet på SaferVPN innen garantiperioden. Alle kjøp utenfor dette 14-dagers vinduet er endelige.

SaferVPN nettverks- og serverplasseringer

SaferVPN-nettverket er i mellomstørrelse. Den består av over 400 servere i 30 land. Dette inkluderer serverplasser på både øst- og vestkysten i USA. De som kobler seg fra Asia til USA, bør bruke vestkysten, og de fra Europa bør koble seg til østkysten. Nåværende beliggenhet inkluderer følgende land:

 • Afrika – Sør-Afrika
 • Asia – Hong Kong, India, Israel, Japan, Singapore, Thailand
 • Europa – Østerrike, Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungarn, Irland, Italia, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Russland, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia, Storbritannia streaming
 • Nord Amerika – Canada, USA (østkysten, vestkysten og strømming)
 • Oceania – Australia, New Zealand
 • Sør Amerika – Argentina, Brasil, Mexico

SaferVPN Network

SaferVPN er ikke det største VPN-nettverket, men det har steder i alle verdensdeler unntatt Antarktis. Dette er vanligvis tilfelle for bare de største VPN-leverandørene. I tillegg har de steder i populære land som Canada, De forente stater, Storbritannia. Nettverket deres inkluderer til og med dedikerte VPN-servere for streaming av innhold i Storbritannia og USA for å øke nettverksytelsen. Torrent- og P2P-fans burde vite at det bare er tillatt på de nederlandske serverne.

Besøk SaferVPN

SaferVPN-personvern

SaferVPN har ikke-loggføringspolicy når det kommer til VPN-trafikken din. De fører ingen poster om stedene du besøker. De holder noen metadata om brukersøkter for deres daglige driftsbehov. Metadataene holdes i ett år. Et utdrag fra personvernreglene for VPN-brukerne deres sier følgende:

Vi samler inn minimal bruksstatistikk for å opprettholde vår kvalitet på tjenesten. VPN-serverne våre logger følgende informasjon hver gang en bruker aktiverer og bruker tjenesten (“sesjon”): (1) dato og klokkeslett da økten begynte, dato og tid på som økten avsluttet, (2) mengden data som ble overført under hver økt, (3) til hvilken VPN-plassering og (4) til hvilket land du har blitt koblet til (vi har ikke IP-adresser).

Hos SaferVPN garanterer vi at vi aldri vil logge din surfeaktivitet, data eller IP-adresser. Dette inkluderer:

Noen av nettstedene du har besøkt før eller planlegger å besøke i fremtiden.
Eventuelle data du måtte ha lastet ned, delt eller sett.
Noen av dine IP-adresser eller DNS-spørsmål.

Hvis en regjering, virksomhet eller annen type organisasjon av en eller annen grunn vil ønske å skaffe oss brukerdata som er nevnt i denne policyen, vil det være umulig for oss å gjøre det fordi dataene ganske enkelt ikke eksisterer.

SaferVPN-tjenesten bruker dynamisk adressedeling. De gir deg en ny IP-adresse hver gang du kobler deg til en av VPN-serverne deres til du har syklet gjennom alle tilgjengelige IP-adresser. Som alltid anbefaler vi at du undersøker SaferVPNs personvernregler og TOS for deg selv å bestemme om de er akseptable for deg.

SaferVPN Security

SaferVPN støtter en rekke VPN-protokoller i nettverket deres. Disse inkluderer IKEv2, OpenVPN, L2TP og PPTP. Noe av den tilpassede programvaren deres, som Windows- og Mac OS X-klienter, kan du til og med velge mellom disse protokollene for VPN-tilkoblingen. Vi vil diskutere mer om dette i Windows hands-on-delen av SaferVPN-gjennomgangen. For å forstå sikkerheten som tilbys av hver av disse, må du først forstå hva kontrollen og datakanalene gjør.

Kontrollkanalen håndterer håndtrykkfasen til VPN-tilkoblingen som verifiserer serveren og fjernpunktet og skaper den sikre tunnelen som den krypterte trafikken vil bevege seg gjennom. Det oppnår dette ved å etablere reglene og overføre nøklene som VPN-tjenesten vil bruke til dataoverføring. Datakanalen brukes til datatrafikkryptering og for å verifisere integriteten til de sendte dataene.

Nå som det grunnleggende er forstått, la oss ta en titt på hvordan SaferVPN håndterer hver av disse protokollene i nettverket. Spesifikasjonene til hver er som følger:

 • IKEv2 – Internet Key Exchange versjon 2 basert på IPsec (Internet Protocol Security)
  • Kontrollmeldinger – SHA256
  • Datakryptering – AES – 256 bit
 • OpenVPN
  • Kontrollmeldinger – SHA256, 2048bit SSL / TLS håndtrykkskryptering
  • Datakryptering – AES – 256 bit
 • L2TP / IPsec – Layer 2 Tunneling Protocol / Internet Protocol Security
  • Kontrollmeldinger – SHA256
  • Datakryptering – AES – 128 bit
 • PPTP – Point to Point Tunneling Protocol
  • MPPE – 128 bit – Microsoft Point to Point Encryption

Med utgangspunkt i disse detaljene kan du være sikker på at Internett-trafikken din blir sikkert kryptert og skjult for alle nysgjerrige øyne mens du bruker SaferVPN. Tjenesten deres vil gi deg trygghet mens du surfer på Internett fra hvor som helst i verden.

SaferVPN-støtte

SaferVPN tilbyr 24/7 online chat-støtte 365 dager i året. Denne chatten er hovedsakelig for generelle spørsmål og tekniske problemer på lavt nivå, som å installere deres tilpassede apper. Flere involverte tekniske problemer eller spørsmål vil bli håndtert gjennom deres billettsystem for e-post.

Støttesiden på nettstedet deres har et utall av artikler. Den er delt inn i en hurtigstart-tabell over ikoner som representerer forskjellige operativsystemer, Chrome-nettleseren, streamingmedieenheter, rutere, NAS og andre enheter. Hvis du velger en av disse, vil du vise tips om hvordan du konfigurerer og bruker den enheten med SaferVPN. Under dette er en meny som inneholder feilsøking, vanlige spørsmål, fakturering og refusjon, funksjoner og kontoinnstillinger. Hver av disse er videre delt for å gjøre det lettere å se om det du leter etter er der.

I tillegg til ovenstående har SaferVPN en blogg der de diskuterer spørsmål som kan være viktige for brukerne deres. De opprettholder en tilstedeværelse på sosiale medier på youTube, Facebook, Twitter, LinkedIn og Google+.

Besøk SaferVPN

Hands-on-testing av SaferVPN-tjenesten

Laster ned SaferVPN-apper

SaferVPN har utviklet apper for Windows, Mac OS X, iOS og Android for å gjøre det enkelt å bruke tjenesten deres fra alle enheter. De har også programvare for Google Chrome nettleser. Desktop-klientene kan lastes ned fra “Apps” -siden ved å velge den og deretter klikke på knappen på den resulterende siden. Android- og iOS-apper tar ett ekstra skritt. Hvis du trykker på knappen deres, kommer du til deres respektive butikk (Apple eller Google Play-butikk). Når du er der, trykker du på “Install” -knappen for å fullføre installasjonen på enheten din.

Spesifikasjonene for disse plattformene for å kjøre SaferVPN-programvaren er som følger:

 • Android 4.0 og nyere
 • iOS 8 eller nyere
 • Windows XP og nyere
 • OS X 10.8 eller nyere

All den tilpassede programvaren (Windows, Mac OS X, iOS og Android) som SaferVPN har utviklet, prioriterer protokollene som følger:

 1. IKEv2
 2. OpenVPN
 3. L2TP / IPsec
 4. PPTP

Dette betyr at de først vil prøve å koble til ved hjelp av IKEv2, deretter OpenVPN, etterfulgt av L2TP / IPsec, og til slutt PPTP. Dette håndteres for deg på mobile enheter som iPhone og Android-telefoner. På stasjonære maskiner kan du velge å bruke automatisk eller manuelt velge protokollen du vil bruke.

Installere SaferVPN Windows Client

Når du har lastet ned klienten til din PC eller bærbare datamaskin, kjører du den bare som administrator. Dette vil gi det privilegier å installere SaferVPN-klientprogramvaren. Du vil se en velkomstskjerm. Etter at du har klikket på “Neste” -knappen på dette skjermbildet, vil du se TOS-skjermen. Hvis du godtar disse vilkårene, klikker du på “Install” -knappen så installasjonen vil starte. Etter kort tid vil den fullføre.

SaferVPN for Windows-installasjon

Når installasjonsprosessen er ferdig, klikker du på “Lukk” -knappen. Dette vil bli fulgt av en kort lysbildefremvisning av SaferVPN-fordeler. Du kan hoppe over denne lysbildefremvisningen eller gå gjennom den ved å klikke på neste. Etter at lysbildefremvisningen er slutt, klikker du på “Fullfør” -knappen.

SaferVPN fordeler

Dette vil vise innloggingsskjermbildet SaferVPN. Hvis du allerede har en konto, så skriv inn e-postadressen og passordet du mottok for den. Merk deretter av i ruten ved siden av “Husk meg”, slik at klienten vil huske legitimasjonsbeskrivelsen neste gang du starter den. Ellers, klikk på “Opprett en ny konto” og følg instruksjonene.

SaferVPN logg inn

Bruke SaferVPN Windows Client

Etter at du har logget deg inn og legitimasjonsbeskrivelsen er bekreftet, ser du SaferVPN for Windows-oversikten. Den større delen av dashbordet er viet til statusen til forbindelsen din. Den viser det valgte stedet, et kart med dette stedet representert med et flaggikon, en vippeknapp for tilkoblingsstatusen og litt sesjonsinformasjon. Vi vil se nærmere på disse når vi undersøker dashbordet senere i SaferVPN-gjennomgangen.

Dashbordet består av en liste over steder du kan koble deg til på venstre side. Disse stedene er delt inn i fire kategorier for å gjøre tilkoblingen til en SaferVPN-server enklere. De er som følger:

 • Automatisk – Dette er valgt av programvaren basert på serverhastighet og pingtid.
 • Favoritter – Favoritter velges ved å klikke på stjernen ved siden av stedet du vil gjøre en favoritt. Dette vil gjøre stjernen gul og flytte plasseringen hit.
 • Mest anbefalt – Dette er en liste over servere som er raskest fra ditt sted basert på ping.
 • Alle lokasjoner – Den komplette listen over steder / land som du kan koble til.

SaferVPN Dashboard

Før vi kobler til Storbritannia-serveren, la oss ta en kort titt på kontomenyen som du kan få tilgang til ved å klikke på menyikonet (tre horisontale søyler) øverst til høyre på skjermen. Denne menyen har følgende elementer:

 • Min konto – tar deg til ditt klientområde slik at du kan administrere kontoen din.
 • Få gratis service – åpner kontoen din og lar deg invitere venner til å prøve SaferVPN for å få en gratis måned med service for både deg og vennen din hvis de abonnerer.
 • Oppgradering – lar deg oppgradere kontoen din fra klientområdet.
 • innstillinger – lar deg kontrollere manuell oppførsel for SaferVPN Windows-klienten manuelt, for eksempel protokoll, Wi-Fi-oppførsel, kill switch og oppstartinnstillinger.
 • Logg ut – logger deg ut av klienten, og du må skrive inn passordet ditt neste gang du logger inn.

La oss nå se nærmere på innstillingsmenyen. Dette kan nås fra kontomenyen som vi tidligere har sagt, eller ved å klikke på “Endre” -koblingen ved siden av protokollen på dashbordet. Innstillingsmenyen består av følgende elementer:

 • protokoller – lar deg manuelt velge VPN-protokollen som brukes av tilkoblingen din.
  • Automatisk – lar programvaren velge protokollen for deg. Sannsynligvis best for de fleste brukere. Den prioriterer i denne rekkefølgen IKEv2, OpenVPN, L2TP / IPsec, og til slutt PPTP. Hvis en protokoll mislykkes, faller den tilbake til den neste.
  • IKEv2 – er den raskeste protokollen og anses som sikker. Støtte for mobilitet og multihoming-protokoll gjør den svært spenstig og stabil. Det er en spesielt god protokoll for mobile enheter på grunn av automatisk tilkoblingsfunksjon hvis signalet går tapt eller hvis du endrer nettverkstyper. Det kan blokkeres.
  • OpenVPN – anses for å være den beste VPN-tilkoblingsprotokollen på grunn av den utmerkede sikkerheten, konfigurerbarheten og hastigheten på balansen. Det kan etterligne SSL-trafikk for å unngå blokkering.
  • L2TP / IPsec – er en utmerket protokoll å bruke fordi den er veldig sikker og er innebygd på mange enheter, men er tregere på grunn av datakapsling av data. Det kan også blokkeres.
  • PPTP – er den minst sikre av protokollene og bare anbefalt for raskere hastighet i noen streaming-scenarier der personvern ikke er prioritert.

SaferVPN-innstillinger

 • Automatisk Wi-Fi-sikkerhet – er en bryter som lar deg bli automatisk tilkoblet når du får tilgang til et usikret Wi-Fi-nettverk, som i din favoritt lokale hangout. Dette sikrer at du alltid er beskyttet når du bruker disse nettverkene.
 • VPN-drepebryter – er en bryter som når aktivert blokkerer all Internett-trafikk hvis VPN-tilkoblingen faller. Dette sikrer at du alltid er sikker når du surfer på nettet.
 • Generell – inneholder innstilling for oppstart av klienten.
  • Start klienten når du åpner Windows.
  • Start SaferVPN minimert til oppgavelinjen.
 • Brukerstøtte – åpne en supportbillett med SaferVPN-staben.

La oss nå koble til SaferVPN-nettverket. Ved å klikke på den grønne “Connect” -knappen starter tilkoblingsprosessen til en SaferVPN-server i Storbritannia. Dette bildet illustrerer de tre statusene til dashbordet: ikke tilkoblet, tilkoblet, tilkoblet. Legg merke til at knappen endres fra grønn til gul, og deretter rød under denne prosessen. Det ikke tilkoblede skjermbildet viser din sanne IP-adresse, mens den tilkoblede viser den virtuelle IP-adressen som er tilordnet deg av SaferVPN-serveren. Til slutt vises en blå sirkel rundt kartikonet når prosessen er fullført. Disse visuelle ledetrådene gjør det enkelt å se din beskyttelsesstatus med et øyeblikk.

SaferVPN-tilkobling

Det siste vi ønsker å se på er den responsive søkefunksjonen som gir deg en måte å finne et sted raskt ved å skrive inn noen få bokstaver for det. Å skrive “ne” uten sitatene, for eksempel for å koble til Nederland, som vist. Dette filtrerer ut de fleste av de uønskede stedene, så alt som er nødvendig er å velge den og slå på tilkoblingen.

SaferVPN Search and Connect

Som du kan se, har SaferVPN gjort det enkelt for alle å bruke Windows-klienten sin til å koble seg til deres nettverk av servere. Alt som er nødvendig er noen få museklikk. De har installert en kill switch slik at du kan være mer trygg på din sikkerhet og anonymitet. Den har til og med automatisk tilkobling for usikret Wi-Fi. Dette er funksjoner som vanligvis finnes på bare noen få VPN-tjenester. Mac OS X-appen er veldig lik sin Windows-motpart, da den også har disse funksjonene.

Besøk SaferVPN

Installere SaferVPN Android-appen

Besøk SaferVPN-nettstedet fra Android-enheten din, og trykk på knappen til Google Play-butikken. Når du er der, trykker du på “Install” -knappen. Godta innstillingene for sikkerhetstillatelse. Du kan kanskje deaktivere noen av disse senere, men du må godta dem nå for å fortsette. Etter at appen er lastet ned og installert på enheten din, trykker du på “Åpne” -knappen for å kjøre den.

SaferVPN for Android-installasjon

Når du kjører appen for første gang, vil du se en lysbildefremvisning av noen av SaferVPN-funksjonene. Du kan skyve høyre eller venstre gjennom disse. Dette er illustrert nedenfor.

SaferVPN Feature Slideshow for Android

Når du er klar, trykk på “Registrering” -knappen hvis du ennå ikke har en konto og “Registrer deg” -siden starter. Skriv inn en e-postadresse og opprett et passord. Trykk deretter på “Registrer deg” -knappen for å opprette kontoen din.

Hvis du allerede har en konto, trykker du på “Logg inn” -knappen, og skjermen for bekreftelse av konto åpnes. Skriv inn e-postadressen og passordet du brukte til å opprette kontoen, og trykk på “Logg inn” -knappen. Godta å tillate SaferVPN å opprette en VPN-konto, og oppstartsprosessen vil fortsette.

SaverVPN-pålogging

Bruke SaferVPN Android-appen

Appen fører deg raskt gjennom en kort tutorial før du åpner hovedpanelet. Denne opplæringen får deg til å trykke på stedsikonet for å åpne stedslisten. Det vil vise deg at du kobler til bare ved å klikke på landets navn. Deretter vil den vise deg hvordan du velger en favoritt ved å klikke på stjernen til høyre for et sted som vil flytte den til favoritter og lyse stjernen gul. Til slutt vil den påpeke at du kan koble til nettverket deres med bare ett klikk på “Connect” -knappen.

SaferVPN veiledning for Android

Etter den korte opplæringen vil hovedapps-instrumentbordet vises. Trykk på den grønne “Connect” -knappen for å koble til Nederland. Når du er koblet til SaferVPN-serveren, vil den starte økttiden og gi deg en virtuell IP-adresse fra det landet. Dette vil gi deg tilgang til innhold derfra som om det var din faktiske beliggenhet. Det vil også hjelpe deg med å holde deg sikker og anonym når du utfører din online virksomhet. For å koble fra SaferVPN-nettverket, trykk på den røde “Koble fra” -knappen. Hele prosedyren er vist nedenfor.

SaferVPN-tilkoblingsprosess

Nå som vi har vist hvor enkelt det er å koble til SaferVPN-nettverket, la oss undersøke kontomenyen som du kan få tilgang til ved å trykke på ikonet øverst til høyre på skjermen. Denne menyen har følgende elementer:

 • Henvis en venn – vil åpne en skjerm som vist der du kan invitere en venn til SaferVPN. Hvis de abonnerer på begge, får du en gratis måned med tjeneste.
 • Oppgradering – vil åpne medlemskontosiden der du kan oppgradere kontoen din.
 • Wi-Fi-sikkerhet – når det er angitt, vil du automatisk beskytte deg hvis du kobler til en usikret Wi-Fi. Dette kan holde deg trygg mens du surfer på nettet i din lokale hangout.
 • Åpne en billett – lar deg opprette en supportbillett og sende den.
 • Logg ut – vil logge deg av SaferVPN-tjenesten. Du må legge inn passordet ditt neste gang du logger deg på appen.

SaferVPN Android-innstillinger

La oss nå se på hvor enkelt vi kan bytte VPN-servere ved å bruke SaferVPN Android-appen. Vi kommer til å bruke den responsive søkefunksjonen for å bytte til en australsk server. Skriv først “au” uten sitatene i søkefeltet. Legg merke til at adresselistene er filtrert når vi skriver hver bokstav til det bare er Australia og Østerrike igjen. Trykk på Australia for å starte tilkoblingsprosessen. Om noen få sekunder surfer du på Internett derfra. Du trenger ikke koble fra den andre for å bytte. Bare velg din nye destinasjon, og appen tar seg av det for deg. Hvis du velger automatisk, vil du koble deg til den raskeste serveren med den laveste ping-tiden fra ditt sted.

Endre servere med SaferVPN for Android

Du kan se at SaferVPN gjør det enkelt for alle å koble seg til nettverket sitt ved hjelp av Android-appen. Å koble til tar bare ett trykk. Det er like enkelt å bytte servere. De gjør det enkelt å finne favorittlandene dine og beskytter deg automatisk når du kobler til et usikret Wi-Fi. Appen kjører i bakgrunnen mens du går på vanlige online aktiviteter. IOS-appen er veldig lik sin Android-motpart i funksjoner. SaferVPN har lagt til en VPN Internett-lås (kill switch) -funksjon til begge appene.

Besøk SaferVPN

SaferVPN hastighetstest

Hastigheten til SaferVPN-tjenesten var veldig god. Vi så et lite tap i hastigheten da vi koblet til VPN-nettverket deres. Dette skyldes de faste utgiftene som er påført ved å kryptere all online-trafikken. Dette tapet er minimalt sammenlignet med å vite at alle dine online aktiviteter er sikre og anonyme.

SaferVPN hastighetstestHastighetstesten viser at den krypterte forbindelsen senket vår baserte ISP nedlastingshastighet fra 28,86 Mb / s til 26,92 Mb / s. Dette er et fall på rundt 7% til en server i New York City, NY. Å bruke SaferVPN vil sikre deg Internett-transaksjoner, og lar deg omgå regjeringssensur av nettsteder som Facebook, Twitter og mer. Det vil gi deg tilgang til geobegrenset streaminginnhold fra hvor som helst i verden. Vi tror at dette lille tapet av hastighet er verdt å ha disse fordelene.

konklusjoner

SaferVPN har vært i virksomhet siden 2013. Hovedkvarteret deres er i Tel Aviv, Israel. Deres mål er å gi massene tilgang til et sikkert, privat og usensurert internett hvor som helst. De har 32 steder i land rundt om i verden. Til tross for at de er en mellomstor VPN-leverandør, er serverne deres strategisk plassert. De har servere på hvert større kontinent unntatt Antarktis.

SafterVPN lar brukere koble seg til tjenesten deres ved å bruke IKEv2, OpenVPN, L2TP / IPsec og PPTP-protokoller. Deres IKEv2- og OpenVPN-algoritmer bruker AES – 256 bit-kryptering med SHA-256. Deres L2TP-algoritme bruker AES-128 med SHA-256. MPPE -128 som brukes av PPTP-tilkoblinger er den minst sikre krypteringsalgoritmen. Følgelig er du sikker når du er koblet til tjenesten deres. SaferVPN er en ikke-loggføringstjeneste med hensyn til nettstedene kundene besøker. De samler inn en minimal mengde metadata for driftsbehov. Du kan lese TOS- og personvernreglene deres for å lære mer.

Programvaren deres støtter de fleste OS-plattformer, og er enkel å installere og bruke. Deres desktop-programvare lar deg velge protokollen manuelt. Alle appene inkludert iOS og Android har en kill switch-funksjon for å beskytte personvernet ditt hvis du kobler fra VPN. All tilpasset programvare prioriterer protokollbruk av først IKEv2, deretter OpenVPN, neste L2TP / IPsec og til slutt PPTP. I tillegg beskytter de deg ved å automatisk koble til tjenesten deres når du får tilgang til et usikret WiFi-nettverk. Kundestøtte er gjennom 24/7 online chat, e-billettering, en FAQ-database, hurtigstartveiledninger og generell informasjon. De har en blogg og er aktive på sosiale mediesider som Facebook, Twitter og YouTube.

Det vi likte mest med tjenesten:

 • De har tilpasset programvare for Windows og Mac-systemer.
 • SaferVPN har mobilapper for iOS- og Android-enheter.
 • De har en Google Chrome nettleserutvidelse.
 • Deres stasjonære programvare og mobile apper har en VPN-drepsvitsjfunksjon.
 • De inkluderer automatisk tilkobling til SaferVPN når du får tilgang til ikke-sikre Wi-Fi-nettverk.
 • Koble til opptil 5 enheter med en personlig konto.

Ideer for å forbedre tjenesten:

 • Tilby Bitcoin som betalingsalternativ.
 • Legg til chat-støtte for tekniske spørsmål.

Leter du etter en VPN-leverandør med god fart og servere på viktige steder? SaferVPN tilbyr en 14-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan teste nettverket deres når du vet at du er dekket. Dette bør gi deg god tid til å se om tjenesten deres passer dine behov. Det fungerer bra for oss. Prøv det selv og se hva du synes. Hvis du liker SaferVPN-tjenesten, kan du registrere deg for den fra bare $ 3,49 per måned.

Besøk SaferVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map