Review Badger Review 2016

Orange grevling-ikon for personvernPrivacy Badger er en gratis tredjeparts tracker og annonse blokkerende utvidelse som er en ny komer til samfunnet. Dette personvernverktøyet ble utgitt i 2014, og er prosjektet til Electronic Frontier Foundation (EFF). Privacy Badger har som mål å blokkere sporingsannonser og blokkere sporing av informasjonskapsler for å beskytte personvernet ditt. For øyeblikket støtter den bare Chrome og Firefox. Andre versjoner kommer snart.


Som andre kan du velge å endre innstillingen for hver tracker. Det gir deg muligheten til å blokkere trackere du vil blokkere. I denne gjennomgangen vil vi vise deg hvordan du bruker, laster ned og installerer Privacy Badger-utvidelsen.

Finansiering av personlige grevlinger

Finansiering av personverngrevling kommer fra EFF. Selv om du ikke trenger å donere til EFF, gir Privacy Badger deg sjansen til. Vi anbefaler at du støtter deres innsats. En fin del av blokkeringen er at den vil gi deg beskjed om en annonse sporer deg på flere nettsteder. Du kan også blokkere annonser fra spesifikke domener ved å flytte glidebryterne. Privacy Badger er en favoritt nettleserutvidelse av mange personvernforkjempere.

Personverngrevling for Chrome

For å få Privacy Badger for Chrome, må du klikke på menyknappen i nettleseren. Gå deretter til Flere verktøy, og så utvidelser.

Adblock Plus-installasjon

Du vil nå bli ført til utvidelser skjerm fra Chrome.

få flere utvidelser

Velg alternativet som sier få flere utvidelser. Skriv inn på venstre side Personvern-grevling. Du vil se flere forskjellige alternativer her, men du vil velge utvidelsen som sier Privacy Badger som tilbys av www.eff.org. Deretter klikker du på legg til Chrome under extensions overskriften for å komme i gang.

Personverngrevling for Chrome

Når du blir bedt om det, klikker du legg til utvidelse.

Personverngrevling for Chrome

Slik bruker du personvern-grevling for Chrome

Nå som utvidelsen er installert, vil du bli bedt om å ta en tur.

Personverngrevling for Chrome

Når du har gått gjennom turen, lukker du Chrome og åpner den på nytt. Du kan la innstillingene være i fred eller endre dem. For å endre dem, klikk på Privacy Badger-ikonet. Nå, klikk på utstyret for å få tilgang til side med opsjoner. Som du kan se nedenfor, kan du deaktivere Privacy Badger for spesifikke nettsteder.

Personverngrevling for Chrome

Det er fire faner i denne delen. Disse er brukerfilterinnstillinger, hviteliste domener, sosiale widgetinnstillinger og generelle innstillinger.

Innstillinger for brukerfilter – Denne fanen viser deg potensielle trackere på siden. Du kan blokkere alle trackere fullstendig, bare blokkere informasjonskapslene, eller du kan tillate alt. Som det står, du trenger virkelig ikke å flytte glidebryterne med mindre noe er ødelagt.

Hviteliste domener – Denne fanen er der du legger til domener du vil hvitliste.

Innstillinger for sosiale widgets – Det er en knapp på denne fanen. Du kan enten deaktivere eller aktivere utskifting av sosial widget.

Generelle innstillinger – Det er bare en avkrysningsrute på denne fanen. Du kan klikke på ruten som viser Vis antall blokkerte elementer.

Alternativer side for personlige grevling

Nå er Privacy Badger klar til bruk på Chrome.

Personverngrevling for Firefox

For å få Privacy Badger for Firefox, gå til nettstedet https://www.eff.org/privacybadger og klikk på knappen som sier Installer Privacy Badger.

installer personvern-grevling for Firefox

Når du har gjort det, vil du få en popup-melding som denne. Gå videre og klikk på Tillate.

personvern grevling installere pop up

Klikk deretter på Installere.

installer personverngrevlingen

Når den er installert, vil du se den samme turen som vi nevnte i Chrome-delen. Nå kan du bla gjennom som du pleier, og vite hvilke tredjepartsannonser som sporer deg. Hvis du ikke ser noen annonser som mangler fra en webside du ser på, overholder annonsene regler for ikke å spore.

Forskjellene med og uten privatlivets grevling

På bildet nedenfor ser du en webside uten å bruke Privacy Badger. Det er flere annonser synlige.

webside uten personverngrevling

Nå vil vi vise deg den samme siden med Privacy Badger.

nettsted med personverngrevling aktivert.

Som du kan se, er det annonser som er blokkert på nettstedet. Bare husk at ikke alle annonser er blokkert som standard. Hvis du vil blokkere spesifikke annonser, må du deaktivere trackere for den annonsen. Privacy Badger er hovedsakelig et personvernverktøy, ikke en annonse blokkerer.

Hvorfor bruke personverngrevlingen?

Privacy Badger gjør en god jobb med å blokkere tredjeparts annonsesporere. Det vil beskytte deg mot de nettstedene som følger surfeaktiviteten din over flere kilder. Vi er glade for at Privacy Badger snart vil være tilgjengelig for andre desktop- og mobilversjoner.

Konklusjon

Avslutningsvis liker vi Privacy Badgers brukervennlighet. Når du blar gjennom mer med Privacy Badger, vil utvidelsen gjøre endringer uten at du trenger å flytte glidebrytere. Du trenger ikke å gjøre noen endringer på glidebryterne med mindre nettstedene slutter å fungere. Siden Privacy Badger først og fremst er et personvernverktøy, blokkerer den ikke alle annonser. Hvis du vil at flere annonser skal blokkeres, foreslår vi at du bruker andre annonseblokkere også. Du kan bruke flere verktøy som en VPN for å beskytte personvernet ditt.

Besøk Privacy Badger

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map