Ookla Speedtest VPN Review

Logo-ul Speedtest VPNDeși poate suna doar ca marketing, Compania Ookla (creatorii Speedtest.net) și-a creat propriul VPN gratuit numit simplu, „Speedtest VPN„. Serviciul este limitat la 2 GB pe lună, iar în acest moment este disponibil numai pentru dispozitivele Android și iOS. De asemenea, pare a fi încorporat ca parte a aplicației, deci nu pare să existe o descărcare suplimentară. De obicei, ne ferim de produsele VPN gratuite, deoarece, de obicei, sfârșești să plătești pentru utilizare, într-un fel sau altul. Acestea fiind spuse, serviciul este încă în versiune beta, iar compania mamă Ookla (J2 Global) deține un număr de furnizori VPN. În această recenzie, vom discuta despre noua VPN a lui Speedtest și vom vedea cum se oprește împotriva altor servicii.


Doriți să comparați Speedtest VPN cu serviciile noastre VPN recomandate? Iată câteva dintre cele mai bune alternative. Fiecare VPN oferă o perioadă de încercare fără riscuri de 30 de zile pentru a testa serviciul.

RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat

Despre companie

În timp ce Ookla este încă nouă în comunitatea VPN, site-ul lor este folosit de mulți pentru rezultatele exacte ale testelor de viteză. Ookla este deținută de J2 Global, care se află și are sediul central în SUA. Okkla menționează că este un furnizor de „zero jurnal VPN”. Cu toate acestea, rețineți că dacă executați un test de viteză în timp ce v-ați conectat la cel mai rapid VPN, acestea înregistrează această utilizare. Acest lucru pare să învingă aproape scopul jurnalelor zero, dar nu este foarte rău în urmărirea rezultatelor dvs. dacă alegeți să rulați un test de viteză. J2 Global deține, de asemenea, IPVanish și alte câteva servicii VPN. Deoarece cel mai rapid VPN rulează pe rețeaua lor, s-ar putea să presupui că va respecta regulile unora dintre celelalte companii pe care le dețin

Prețuri

În momentul acestei analize, Speedtest VPN se află încă în Beta. Din această cauză, nu au oferit prețuri în ceea ce privește costul serviciului. Pe măsură ce vom obține mai multe informații, vom actualiza această recenzie.

Caracteristici

În ceea ce privește funcțiile, să sperăm că lipsa funcțiilor pe care le oferă se datorează faptului că este încă în versiune beta. Cu toate acestea, aveți până la 2 GB gratuit pe lună, este o ofertă zero jurnalele și se presupune că va fi rapid. Aplicația Android folosește protocolul OpenVPN, în timp ce aplicația iOS folosește protocolul IKEV2. Ambele protocoale sunt rapide și sigure.

Locații și țări de server

Conectarea la Speedtest VPN nu a putut fi mai ușoară. Cu toate acestea, trebuie să știți unde să mergeți.

Consola Speedtest

Rețineți că aplicația vă va conecta imediat la cea mai apropiată locație cu cel mai mic decalaj. De asemenea, compania afirmă că ar putea fi blocată în China, Egipt, Kazahstan, Qatar, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite. În plus, Ookla nu face afaceri în Birmania / Myanmar, Cuba, Iran, Coreea de Nord, Sudan sau Siria. Poate să funcționeze, cu excepția cazului în care este blocat.

Testarea hands-on

Conectarea la Speedtest VPN este ușoară. Cu toate acestea, trebuie să știți de unde să îl accesați. După ce descărcați aplicația speedtest, puteți face clic pe blocarea din dreapta pictogramei speedtest.

Speedtest Lock VPN

Apoi, pur și simplu mutați glisorul în poziția „Pornit”.

Speedtest VPN Pornit

Aceasta este cu adevărat tot ce trebuie să vă conectați și să utilizați acest VPN.

Speedtest VPN Speed ​​Test

Pierderea de viteză este unul dintre dezavantajele folosirii unui serviciu VPN gratuit. Atunci când lansează versiunea premium, este posibil să observați o creștere a vitezei. Când am testat viteza pentru serviciul VPN Speedtest, am considerat că este cam lent. Acest lucru este dezamăgitor având în vedere că selectează automat cea mai bună opțiune. Când priviți imaginile, dați seama că am folosit aceeași locație pentru ambele teste. Deși pierzi 67% sau mai puțin este în comparație cu serviciile premium, nu este rău dacă îl compari cu alte VPN-uri gratuite.

Speedtest VPN Speed ​​Test

De ce ar trebui să utilizați un VPN

Deoarece atât de multe unități oferă acum WiFi gratuit, veți dori să utilizați un VPN când vă conectați. În timp ce WiFi-ul este excelent, infractorii cibernetici consideră că este grozav. Conectându-vă la serverul ales, creați o conexiune sigură și criptată. În acest fel, reduceți mult riscul ca infractorii sau cyberthieves să vă fure informațiile private.

Un alt motiv pentru a utiliza un VPN este de a vă ajuta să evitați geo-restricțiile. Indiferent unde vă aflați, conectarea la un server nu vă va ajuta. Acest lucru se datorează faptului că face software-ul de blocare să creadă că vă aflați în altă parte. Acesta poate fi un avantaj real dacă încercați să accesați anumite regiuni sau dacă sunteți blocat să vizionați conținut. Pur și simplu conectați-vă la un server și puteți începe să navigați sau să vizualizați conținutul pe care doriți să îl accesați.

Ce zici de scurgeri?

Speedtest.net Test de scurgereCu multe VPN-uri gratuite, vă puteți aștepta să se scurgă. Cu toate acestea, din cauza companiei din spatele acesteia, nu ne-am așteptat. Când am făcut testul nostru complet de scurgeri de la doileak.com pe acest VPN, nu am găsit scurgeri. Ne place să îl utilizăm pentru că vă arată diferitele domenii în care detectează probleme. După cum puteți vedea prin imaginea din dreapta, acest VPN nu are probleme de scurgere. Problemele pe care le vedeți sunt rezultatul setărilor personale. Aceasta este una pentru a pune în coloana câștig pentru aceasta.

Ar trebui să folosesc acest VPN?

Utilizarea VPO Speedtest Ookla (dacă alegeți versiunea gratuită) va fi mai lentă decât serviciile VPN premium. S-ar putea să fiți capabil să evitați din când în când câteva restricții geografice (odată ce oferă mai multe servere, astfel încât să le puteți selecta). S-ar putea să fiți ok să îl utilizați pentru confidențialitate, dar pentru că menționează că oferă anumite informații dacă efectuați un test de viteză, suntem cam atenți. Aceasta nu va fi probabil o problemă pe care o vor rezolva înainte. Dacă doriți un serviciu premium în aceeași rețea, atunci vă sugerăm să faceți check-out IPVanish. Există o mulțime de servicii premium acolo. Poate că la timp Speedtest VPN le va rivaliza, dar deocamdată vă recomandăm să căutați în altă parte dacă aveți nevoie de mai mult de 2 GB de acces.

Gânduri finale despre Speedtest VPN

În timp ce compania are o reputație solidă, va trece ceva timp până vom ști cât de bine este primit serviciul lor VPN. Beta pentru dispozitivele mobile este un început bun. Ar trebui să te protejezi întotdeauna când ești pe WiFi. Acest serviciu gratuit va face treaba, dar limita de 2 GB ar putea fi o problemă în funcție de modul de utilizare. Acestea fiind spuse, cu siguranță este mai bine decât să nu utilizați un VPN. Este rapid și veți putea să vă protejați confidențialitatea, dar numai pe dispozitivele Android și iOS în acest moment. Nu ezitați să aruncați o privire asupra noastră Top 10 VPN-uri pentru mai multe opțiuni.

 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map