Min private nettverksanmeldelse 2018

La oss starte My Private Network VPN-gjennomgangen ved å observere at de har gitt online trafikkbeskyttelse til sine brukere i over ti år. Deres nåværende tjeneste tilbyr tilgang til VPN-servere i 44 land. Nettverket deres støtter flere protokoller, inkludert OpenVPN SSL, som er en av de beste protokollene tilgjengelig for VPN-er på grunn av sikkerheten den gir, så vel som dens ytelse. Dette sammen med AES-256 bit-kryptering, lar deg kryptere all Internett-kommunikasjonen fra en rekke enheter og operativsystemer. My Private Network-tjenesten vil ikke bare beskytte all webtrafikken din, men vil også hjelpe deg med å overvinne eventuelle sensurproblemer du kan oppstå når du surfer på nettet. I tillegg får betalte abonnenter tilgang til deres egenutviklede MyTelly-applikasjon som kan forbedre din online opplevelse ved å tillate deg å omgå geo-begrensninger og få tilgang til over 200 innholdsleverandører fra hele verden..


MPN gjennomgang
Priser for abonnement og betalingsalternativer

Gratis VPN-tjeneste

Mitt private nettverk tilbyr både betalt og gratis tilgang til VPN-nettverket. Deres gratis VPN-tjeneste er rask nok til å fjerne blokkering av Facebook, Twitter, Wiki og andre nettsteder. Dermed kan det gi de med begrensede økonomiske ressurser, et mindre sensurert syn på verden og større tilgang til sine jevnaldrende gjennom nettsteder på sosiale medier. I motsetning til noen gratis VPN-tjenester, har den ikke tilkoblingskøer, planlagte koblinger, annonser eller datakvoter. Imidlertid har den noen begrensninger som inkluderer følgende:

 • Båndbredde på 1Mb / s per tilkobling – som gir nok fart til sikker tilgang til sosiale mediesider som Facebook og Twitter.
 • Én forbindelse per konto – slik at du bare kan koble til en enkelt enhet.
 • Ingen landvalg – fordi all gratis brukertrafikk sendes via de minst brukte tilgjengelige gratis serverne i Spania eller Tyskland.
 • Ingen MyTelly-tjeneste – for å øke opplevelsen på Internett-underholdning.

I tillegg inkluderer ikke gratis VPN tilleggsfunksjonene i deres betalte abonnement. Disse begrensningene betyr at du må abonnere på den betalte tjenesten deres hvis du vil laste ned materiale, strømme media eller få tilgang til geobegrenset innhold. Som teamet på My Private Network uttrykker det, er disse ekstra insentivene som tilbys av den betalte tjenesten, det som holder dem i virksomhet.

Betalt VPN-tjeneste

I tillegg til gratispakken, markedsfører My Private Network sin VPN-tjeneste i to typer betalte planer. Dette er enkeltlandets og globale planer. Den eneste forskjellen mellom disse er at alternativet Enkelt land lar abonnenter velge forbindelser gjennom et enkelt land etter eget valg. Mens Global-alternativet gir tilgang til alle tilgjengelige land (44+) i My Private Network VPN-nettverket. Ellers er planene identiske.

MPN-priser

Single Server-planen koster £ 4,97 per måned. Dette kan gi deg betydelige besparelser i forhold til den globale planen som koster £ 8,97 per måned hvis det er et alternativ som passer dine VPN-behov. Som mange andre tjenester tilbyr My Private Network rabatt på planene sine hvis du velger pakker på lengre sikt. På tidspunktet for denne gjennomgangen tilbød de 5% rabatt på tre måneder og 20% ​​rabatt på ett års vilkår. Her er prisene og besparelsene:

 • Enkeltlandspakker – 1 måned – £ 4,97; 3 måneder – £ 14,16 (spar 5%); 12 måneder – £ 47,71 (spar 20%).
 • Globale pakker – 1 måned – £ 8,97; 3 måneder – £ 25,56 (spar 5%); 12 måneder – £ 86,11 (spar 20%).

Dette betyr at du kan få deres globale plan fra bare £ 7,17 per måned.

betalingsmetoder

MPN-betalingsmetoderFørst bruker de sikre betalingsportaler for å dempe private informasjonslekkasjer. Ingen av betalingsinformasjonen din lagres direkte i My Private Network. De aksepterer for tiden betaling via PayPal for de som liker å holde sine online kjøp sentralt. De aksepterer også online kreditt- og debetkortbetalinger via Stripe. For de som liker å betale mer anonymt, tillater de betaling i cryptocurrency gjennom CoinPayments. Til slutt tar de også direkte bankoverføringer til sin britiske bankkonto.

Mine private nettverk VPN-funksjoner:

 • Ingen trafikklogger – lagres eller beholdes på din Internett-aktivitet, båndbreddebruk eller DNS-spørsmål.
 • Flere VPN-protokoller – som inkluderer OpenVPN SSL, IKEv2, L2TP / IPSec og PPTP.
  AES 256-bit kryptering – for å gi deg trygghet angående Internett-trafikksikkerhet.
 • Last inn balanserte servere – som tildeler brukere til de minst brukte serverne for å sikre at du har tilgang til de raskeste hastighetene.
 • Servere i over 44 land – lar deg overvinne forskjellige former for websensur fra forskjellige regioner i verden.
 • Støtte til enheten – som inkluderer Windows, Mac, iOS, Android, rutere og andre.
 • Samtidig enhet – støtte lar deg koble til opptil fem forskjellige enheter samtidig.
 • NAT-brannmuren – beskytter deg mot innkommende ondsinnet eller uønsket trafikk.
 • DDoS-beskyttelse – gjennom servere som er utstyrt for å beskytte mot DDoS-angrep opptil 1000 Gbps.
 • DNS-lekkasjebeskyttelse – for å beskytte mot DNS-spørsmål utenfor VPN-tjenesten
 • Ubegrenset båndbredde og 99% oppetid – sørg for at tjenesten er tilgjengelig for all Internett-aktiviteten din.
 • Dedikert støtte – via e-post, sosiale medier, chat og online fellesskap.

Gratis prøveperiode og 90-dagers pengene-tilbake-garanti

Alle nye brukere av My Private Network mottar en 3-dagers gratis prøveversjon av sin komplette globale plan. På slutten av de tre dagene blir du automatisk nedgradert til gratis tjenesten. Hvis du liker VPN-nettverket, kan du abonnere på en av de betalte pakkene deres.

Når du kjøper VPN-tjenesten deres, vil du i tillegg ha 90 dager til å teste den og avgjøre om du er fornøyd med dekningen og ytelsen. Hvis du ikke er fornøyd med det av en eller annen grunn, vil de tilbakebetale kjøpesummen. De håper at du vil gi dem en sjanse til å gjøre deg 100% lykkelig før du tar denne beslutningen.

Besøk MPN

Om selskapet

My Private Network eies og drives av Global Network Services Ltd. Det er et britisk-sentralt selskap som ble startet i 2009 av Jon Gittoes, en ivrig “techie”. Ideen kom til ham mens han benyttet selskapets VPN for å “komme seg rundt” forskjellige myndighets- og regionale begrensninger mens han reiste gjennom Asia. Til tross for sin britiske opprinnelse, er selskapet registrert i Hong Kong.

Denne avgjørelsen ble først og fremst tatt fordi den isolerer tjenesten fra de såkalte etterretningsnettverkene “5”, “9” og “14 Eyes”. Det hjelper også å beskytte den mot strengere datareguleringer som “snooper’s law” (The Investigatory Powers Act 2016) som blir vedtatt av land som Storbritannia. I tillegg reduserer Hong Kongs mangel på forskrifter om oppbevaring av data sannsynligheten for at lokale myndigheter stevner din personlig identifiserbare informasjon (PII).

Som mange tekniske mennesker, tror Jon sterkt på samfunnsengasjement og open source applikasjoner. Derfor er My Private Network VPN-tjenesten bygd på disse teknologiene. Dette har gjort det mulig for dem å utvikle, vedlikeholde og utvide VPN-nettverket gjennom årene. Denne filosofien lar tjenesten deres øke støtten for ny maskinvare som Raspberry Pi 2 og andre enheter.

Min private nettverksserverinfrastruktur

My Private Network startet lite i 2009, men har med årene vokst til et moderat stort globalt VPN-nettverk. Den omfatter for tiden serverbanker i 44+ land. Disse landene er spredt mellom seks kontinenter: Afrika, Asia, Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Oseania.

MPN VPN-landEn komplett liste over landene i VPN-nettverket følger:

 • Afrika
  • Egypt, Sør-Afrika
 • Asia
  • Hong Kong, India, Indonesia, Israel, Japan, Malaysia, Pakistan, Filippinene, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan
 • Europa
  • Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Ungarn, Island, Irland, Italia, Luxembourg, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Russland, Spania, Sverige, Sveits, Ukraina
 • Nord Amerika
  • Canada, Mexico, USA
 • Sør Amerika
  • Argentina, Brasil
 • Oceania
  • Australia, New Zealand

Nettverket deres opereres som en feiltolerant klynge sammensatt av dedikerte servere av topp kvalitet lokalisert i Tier-1 datasentre over hele kloden. Hver av VPN-serverne deres har sin egen interne DNS-server. Dette betyr at når du er koblet til My Private Network-serveren, går DNS-spørringene via VPN-serveren deres uten noen tredjeparts innblanding eller involvering. Nettverket gir også NAT-brannmurbeskyttelse som blokkerer innkommende ondsinnet trafikk til enheten din. I tillegg beskytter serverne deres mot DDoS-angrep opptil 1000 Gbps.

Mitt private nettverk blokkerer port 25. Dette er porten som SMTP bruker for å sende ikke-autentifisert post. De føler at dette er nødvendig for å unngå spam-e-post fra tjenesten deres. I tillegg godkjenner de ikke nedlasting eller deling av opphavsrettsbeskyttet materiale. Derfor er torrenter forbudt på alle servere i land med lovlige begrensninger mot det. Dette betyr at Torrenter bare er tillatt på deres nettverksservere i Russland og Malaysia eller når de er koblet til deres ikke avslørte torrentklynge.

Besøk MPN

Personvern og anonymitet

Personvern er i ferd med å bli et viktig for online brukere på grunn av reglene som mange land oppretter for å erodere det av “nasjonal sikkerhet” grunner som inkluderer datainnsamling, avlytting og andre. Følgelig er den britiske sentriske tjenesten My Private Network registrert i Hong Kong. Dette er med på å beskytte den mot etterretningsnettverkene som er etablert for å dele denne informasjonen fra mange land i den moderne tid. I tillegg har Hong Kong ingen obligatoriske vedtekter for innsamling av data. Dette gjør det lite sannsynlig at lokale myndigheter vil be om informasjon om brukerne sine.

Dermed kan Mitt private nettverk fokusere på kundens personvernhensyn. Først blant disse er at de ikke samler aktivitetsdata fra brukere på VPN-nettverket. Dette inkluderer båndbreddeinformasjon. I tillegg bruker de sine egne DNS-servere for å få tilgang til DNS-Internett-depotet og skjuler spørsmålene dine sammen med din sanne IP-adresse. De bruker sikre betalingsprosessorer og oppbevarer bare transaksjonsdata lokalt. Betalinger kan gjøres ved hjelp av kryptovalutaer som Bitcoin for å gjøre deg enda mer anonym til tjenesten. Her er et utdrag fra personvernreglene deres som illustrerer dette.

• Vi lagrer eller lagrer ingen informasjon angående din internettaktivitet, dvs. ingen brannmurlogger i det hele tatt.
• Vi beholder eller lagrer ingen informasjon om båndbredden du bruker.
• Vi beholder eller lagrer ingen av dine DNS-spørsmål.

I tillegg bruker My Private Network VPN-serverne NAT-brannmurer for å beskytte mot skadelig programvare som kan avsløre identiteten din. Tjenesten deres beskytter også mot DNS-lekkasjer som kan bidra til å holde din sanne IP fra utenforstående observatører på nettet. Som du kan se nedenfor, passerte My Private Network vår DNS-lekkasjetest.

MPN DNS-lekkasjetestInformasjon MPN samler inn

De registrerer og lagrer registreringsdataene dine. Disse dataene inkluderer e-postadressen du brukte til å registrere deg, brukernavnet til kontoen og passordet ditt. Her er et utdrag fra personvernreglene deres som viser dette.

Hvilken informasjon samler vi inn?
Vi prøver å samle så lite informasjon som mulig, men du trenger å gi oss noen få ting slik at vi kan tilby våre tjenester, de er:

• Et brukernavn og passord, valgt av deg og brukt til å koble til tjenestene våre.
• Din e-postadresse, slik at vi kan kontakte deg

I tillegg samler My Private Network tilkoblingsinformasjon fra systemet deres. Denne informasjonen inkluderer datoen og klokkeslettet du kobler til eller kobler fra nettverket. Noe tilleggsinformasjon som du melder deg frivillig når du samhandler med deres støttepersonell, beholdes også. Endelig blir metadata registrert for brukere av nettstedet deres. Dette blir forklart det følgende utdrag fra personvernreglene.

I tillegg til dette samler vi inn visse opplysninger automatisk når du bruker tjenestene våre:

• Hvis du kjøper en tjeneste fra oss, registrerer vi transaksjonsinformasjonen mot kontoen din. … Vi oppbevarer eller lagrer ingen kredittkortinformasjon selv.
• Hvis du kontakter oss via e-post, supportforespørsel eller spørreundersøkelse – kan du røpe tilleggsinformasjon som også beholdes.
• Når du kobler deg til tjenestene våre, registrerer vi klokkeslettet og datoen for tilkoblingen og koblingen. Denne informasjonen blir lagret i syv dager og deretter renset fra systemene våre.
Når du bruker nettstedene våre, registrerer vi metadata om forbindelsen din og sidene du besøkte.

Sammendrag av personvern

Mitt private nettverk brukte stor forsiktighet i valget av Hong Kong som sted å registrere tjenesten deres. Deres lettleste personvernregler viser at de ønsker å være åpne om hvilke data de gjør og ikke samler inn, samt hvordan de brukes. Selv om vi foretrekker at de ikke registrerer data for VPN-brukerne våre, føler vi at de bare samler inn en minimal mengde tilkoblingsdata, og de blir slettet regelmessig.

Tjenesten deres bruker også ekstra funksjoner for å beskytte personvernet ditt. Disse funksjonene inkluderer anonyme kryptobetalinger, intern DNS, DNS-lekkasjebeskyttelse og NAT-brannmurbeskyttelse. Derfor tror vi at du kan være rimelig trygg på at My Private Network tar personvernet ditt på alvor og deres tjenester vil hjelpe deg å beskytte det mens du bruker nettverket deres. Som alltid anbefaler vi at du leser vilkårene og personvernreglene for deg selv.

Besøk MPN

Sikkerhet for Internett-trafikken din

Standard appprotokoller

Den første tingen å vurdere når du ser på sikkerheten til Internett-trafikken din på My Private Network, er protokollen som brukes i tilkoblingen. Nettverket deres støtter en rekke protokoller. Disse protokollene inkluderer OpenVPN SSL, IKEv2, L2TP / IPSec og PPTP. My Private Network-tjenesten er standard OpenVPN SSL-protokollen for Windows, Mac OS X og Android.

MPN bruker IKEv2-protokollen som standard for iPhone og iPad. Begge disse anses som to av de beste VPN-protokollene som brukes i dag for deres sikkerhet og ytelse. IKEv2-protokollen er dessuten optimalisert for mobilmiljø på grunn av multihemmingsfunksjonen som gjør at den kan holde kontakten når man skifter mellom nettverk. I tillegg støtter begge AES-256-bit-kryptering.

Kryptering brukt av mitt private nettverk

For å evaluere sikkerheten til krypteringen som brukes av My Private Network-tjenesten, må vi se på den beste og standardprotokollen som brukes av programvaren deres OpenVPN SSL. Fra deres konfigurasjonsfil og andre kilder finner vi at deres OpenVPN-implementeringer bruker følgende:

 • Håndtrykk (server / klient) – er av RSA-4096 med 1024 bit Diffie Hellmann nøkler.
 • Datakanal chiffer – er AES-256-CBC.
 • Datagodkjenning – bruker HMAC SHA256.
 • Kontroll kanal chiffer – er AES-256-GCM.
 • Kontroller kanalgodkjenning – bruker SHA-384.

Handtrykk er mer enn tilstrekkelig for å autentisere serveren og klienten. Dette vokter mot mann-i-midten-angrep. Nye kontrollkanaler forhandles med hver nye forbindelse. Bruker en foretrukket parameter for AES-256 for styringskrypteringsstyrken og SHA-384 for kanalgodkjenning. Data er kryptert ved bruk av AES-256 med godkjenning av HMAC SHA256. Dette er parametrene som brukes for å sikre hemmelige amerikanske myndigheter. Til slutt ved å bruke 1024 bit Diffie Hellman nøkler for fremtidig hemmelighold, sikrer de minimum dataeksponering hvis en nøkkel blir kompromittert.

Konklusjoner om sikkerhet

Med oppsettet over har My Private Network implementert noen av de sterkeste VPN-sikkerhetene som for tiden er tilgjengelige i bransjen. Derfor bør du være trygg på at Internett-trafikken din er godt beskyttet. Dette sammen med deres personvernfunksjon vil gi deg “trygghet” når du får tilgang til VPN-serverne deres.

Min private nettverk VPN-støtte

Min private nettverkstøtte er først og fremst ved hjelp av billetter. De sier at disse vil bli besvart innen 12 timer. Våre ble svart på omtrent en time. Derfor må 12 timer være den maksimale tiden for et svar, og standarden som brukes til å bekrefte at billetten din er mottatt.

OpenVPN MPN Support EmailTa med e-postadressen, billettemnet og en beskrivelse av problemet ditt i billetten. Hvis du har et tilkoblingsproblem, så bør du også legge ved tilkoblingsloggen.

MPN Support Ticket
De har også en omfattende FAQ-database som er godt organisert og lett å søke gjennom. Denne databasen kan svare på mange av spørsmålene dine. Den har også trinn-for-trinn-guider for å bruke tjenesten My Private Network med en rekke enheter og protokoller. Disse inneholder lenker og tips for å gjøre denne prosessen enklere.

De har også et hjelpeforum for fellesskapet som du kan bruke til å stille spørsmål og finne svar. Du må registrere deg før du kan sende inn spørsmål i forumet. Nettstedsbloggen deres inneholder oppdateringsmeldinger, sikkerhetstips og andre relaterte emner. Til slutt opprettholder de en tilstedeværelse på sosiale medier på Facebook, Twitter og Google+.

Besøk MPN

Mitt private nettverk: Hands On Testing

OpenVPN SSL-protokolldistribusjon

Mitt private nettverk støtter OpenVPN-protokollen gjennom appen deres. Denne programvaren kobles til andre tredjepartsprogrammer med åpen kildekode gjennom SSL. PC- og Mac-brukerforbindelser håndteres gjennom henholdsvis OpenVPN Technologies, Inc. og Tunnelblick VPN grafiske brukergrensesnitt (GUIer). I tillegg må du installere konfigurasjonsfiler for serverne du vil bruke. Vi illustrerer dette i vår Windows 10-installasjon for deres tjeneste.

Denne implementeringen av OpenVPN gjør installasjonen litt mer komplisert. Imidlertid tillater det dem også å støtte OpenVPN på et bredere utvalg av nyere maskinvare. Dette inkluderer bruk av tjenesten deres på Raspberry Pi 2 gjennom Kodi ved bruk av to av de vanligste Just Enough Operating System (JeOS) mediegrensesnittene, OpenELEC og LibreELEC.

Installere manuelle protokoller for andre enheter

Hvis enheten din ikke kan koble seg gjennom OpenVPN, støtter de også IKEv2, L2TP / IPSec og PPTP. Disse andre protokollene støttes gjennom manuelle installasjoner ved bruk av de respektive enhetens innebygde nettverksverktøy. Trinn-for-trinn-guider for disse installasjonene finner du i vanlige spørsmål på nettstedet My Private Network. Støtte for flere protokoller lar deg bruke tjenesten deres med en rekke enheter. Disse inkluderer PC, Macs Android og iOS mobiltelefoner og nettbrett, Amazon nettbrett, Google Chromebook, spillkonsoller, forskjellige rutere og andre.

Installere og bruke Windows Private Client My My Network

Installere OpenVPN SSL-støtte for Windows 10

For å starte installasjonsprosessen for å koble til My Private Network via OpenVPN SSL, må du først laste ned deres OpenVPN-installasjonsapp for Windows 10. Det kan bli funnet ved å velge “Komme i gang” fra hovedmenyen på nettstedet deres. Først klikker du på “Last ned for Windows 10” -knappen og lagrer filen på datamaskinen din.

Installere MPN-programvareDu må opprette en konto på nettstedet My Private Network før du kan installere OpenVPN SSL-støtte for tjenesten deres til datamaskinen din eller annen enhet. Hvis du ikke har registrert en konto ennå, kan du klikke på “Kom i gang gratis” -knappen. Dette åpner siden for oppretting av kontoer.

Opprette en MPN-kontoLag et brukernavn og passord for kontoen din, og skriv inn e-postadressen din for å knytte til kontoen din. Bekreft passordet ditt og merk av for ruten. Velg knappen “Registrer konto” for å fullføre opprettelsen av kontoen.

Dette vil gjøre to ting. Den vil sende deg en innbydende melding fra Mitt private nettverk, og den vil åpne den nyopprettede kontoen på nettstedet deres. Kontroller at du nå har en aktiv gratis tredagers prøvekonto.

MPN-klientsideNå som du har opprettet en konto, kan du starte My Private Network OpenVPN-installasjonen på datamaskinen din. Kjør filen du lastet ned tidligere, og la den gjøre endringer på datamaskinen din ved å velge “Ja”. Dette åpner installasjonsveiviseren.

MPN-vilkårVed å klikke på “Neste” -knappen vises lisensavtalen som du kan undersøke og godta. Du må godta vilkårene for å fortsette. Velg “Jeg er enig” -knappen for å gå til neste skjermbilde. Dette åpner skjermen som lar deg velge hvilke servere du vil installere konfigurasjoner for. Som standard er det bare kjernen OpenVPN-programvaren og GBR (UK) og gratis tilkoblingsfiler som velges.

Velge MPN-komponenterDu kan bare velge de stedene du vil koble til eller gjøre som vi gjorde, og velge alle tilkoblingskomponenter. Denne skjermen bestemmer hvilke .ovpn-konfigurasjonsfiler som skal overføres under den første OpenVPN-installasjonen. Du kan legge til komponenter senere ved å kjøre MPN-konfigurasjonsverktøyet. Når du er klar, velg “Neste” for å fortsette.

På neste skjermbilde angir du en destinasjonssti for OpenVPN-filene som skal overføres. Du kan også bruke “Bla gjennom” -knappen for å velge en bane eller bare klikke på “Neste” for å godta standard. Når du har lagt inn en installasjonssti, velg “Neste” -knappen for å registrere kontoen.

MPN-påloggingDette ber deg om “Brukernavn” og “Passord” som du opprettet da du registrerte kontoen din. Ikke skriv inn e-postadressen din her. Den brukes bare til å åpne kontoklientsiden din på nettstedet My Private Network. Hvis du ikke oppgir legitimasjon her, vil MPN-tilkoblinger mislykkes etter installasjonen. Så skriv inn dem og klikk “Neste”.

Dette åpner den siste konfigurasjonssiden der du kan velge porten som brukes av OpenVPN-tilkoblingen. UDP-porten 1194 er standard, og du bør bruke den med mindre du oppdaterer konfigurasjonen på grunn av mislykkede tilkoblinger.

Velge en port for OpenVPN-tilkoblinger til MPNDette fullfører oppsettet som er nødvendig for tilkoblinger via OpenVPN SSL til tjenesten My Private Network. Klikk på “Install” -knappen for å starte installasjonen. Dette vil overføre .ovpn-konfigurasjonsfilene til den valgte banen og installere den nødvendige TAP-driveren. Når oppsettet er fullført, vil “Neste” -knappen være tilgjengelig.

Fullføre MPN OpenVPN for Windows 10-installasjonHvis du velger det, åpnes det endelige oppsettskjermbildet. Det vil som standard starte tjenesten når du klikker på “Fullfør” -knappen. Klikk “Fullfør” nå for å begynne å bruke My Private Network VPN-tjenesten.

Bruke MPN Windows Client

Når tjenesten My Private Network starter, minimeres den til systemstatusfeltet. Tjenesten deres bruker open source OpenVPN GUI for sin Windows-klient. Hvis du klikker på systemfeltet, vises ikonet i frakoblet tilstand. Legg merke til at låsen er lukket og symbolet er rødt. Når du holder musen over ikonet i denne tilstanden, vises OpenVPN GUI.

MPN Disconnected System Tray IconFor å koble til en server på My Private Network VPN-nettverket, høyreklikker du på ikonet i systemstatusfeltet, velger landet du vil koble deg til og velger koble til fra menyen.

Koble til en MPN USA-serverLegg merke til at “Koble fra” og “Vis status” ikke er aktive valg. Hvis du velger “Vis logg”, åpnes en tekstfil for tilkoblingene dine. Du kan også se og redigere USA .opvn-tekstfilen ved å klikke på “Edit config”. Du kan endre OpenVPN GUI-innstillingene ved å velge “Innstillinger” i den første menyen.

Mine private nettverk OpenVPN Windows-klientinnstillinger

Det er tre faner for å kontrollere disse innstillingene og vise informasjon i My Private Network OpenVPN Windows klientimplementering. Disse kategoriene er innstillingene “Generelt”, “Avansert” og “Om”.

De generelle innstillingene er delt inn i følgende seksjoner:

 • Brukergrensesnitt – lar deg velge språket som brukes av GUI-grensesnittet. Valgene inkluderer spansk, fransk, engelsk, russisk, kinesisk og andre.
 • oppstart – lar deg åpne klienten når Windows starter.
 • Preferanser – lar deg kontrollere hvordan informasjon lagres og merknader vises.
  • Legg til logg – lar deg legge til nye tilkoblinger i loggen i stedet for å overskrive de som allerede er i den.
  • Vis skriptvindu – lar deg endre alle løpende skript (tekstfil).
  • Stille tilkobling – kontrollerer tilkoblingsinformasjonen som vises.
  • Vis ballong – lar deg bestemme når eller om du ser tilkoblingsvarsler. Du kan bare velge ved tilkobling, når du kobler til eller kobler på nytt, eller aldri.

OpenVPN Inc. GUI-innstillinger

Den avanserte fanen lar deg bestemme hvor klienten søker etter OpenVPN-konfigurasjonsfiler og lagrer tilkoblingslogger. Du kan også sette opp timeout (er) for skript forkoble, koble til og koble fra. Vi anbefaler at de fleste brukere godtar standardverdiene for disse avanserte innstillingene. Den siste innstillingen gjør det mulig for programvaren å operere i bare service-modus.

Om-fanen viser den nyeste OpenVPN-versjonen og informasjon om copyright. Den forklarer også hvordan OpenVPN-programvaren er ment å fungere for å gi Internett-sikkerhet for alle.

Hvis du ser et gult ikon i systemstatusfeltet, betyr det at tjenesten fortsatt prøver å koble seg til den valgte serveren.

MPN-tilkoblingssystemmagasinEtter at tilkoblingen er fullført, vises en statusmelding.

MPN-statusvarslingÅpne systemstatusfeltet og hold musen over det viser tilkoblingsstatusen vår. Legg merke til at ikonet nå er grønt. Som du kan se er MPN USA-serveren valgt, og vi er for øyeblikket koblet til den. Den viser også tiden vi koblet til og den virtuelle IP-adressen som ble tildelt oss.

MPN Statusmelding for musÅ høyreklikke på ikonet viser at vi nå er koblet til en MPN USA-server. Legg merke til sjekken ved siden av MPN ​​USA. Du kan også se at “Connect” nå er inaktivt. For å bytte til en ny server på My Private Network, må du først koble fra den nåværende. Ellers kan du oppleve tilkoblingssvikt.

Koble fra en MPN VPN-serverDu kan se på tilkoblingsstatusen ved å velge ”Vis status”. Dette vinduet viser tilkoblingsloggen i den og lar deg undersøke den. Du kan også koble fra og koble til din nåværende server herfra.

MPN-statusvinduMitt private nettverk Windows Client Sammendrag

Installasjonsfilen for Windows lar deg enkelt installere OpenVPN SSL Windows-klienten for å koble til tjenesten My Private Network. Det krever imidlertid en viss tanke og teknisk evne fra din side for å konfigurere installasjonen. Tjenesten kjører gjennom systemstatusfeltet ved å bruke OpenVPN Inc open source GUI. Dette er et menybasert system. Bare høyreklikk på GUI-ikonet i systemstatusfeltet, velg en serverplassering og klikk på “Connect” på den resulterende undermenyen. For å koble fra velger du din nåværende tilkobling som vises med en sjekk av den og velger “Koble fra”. Du bør koble fra den gjeldende VPN-serveren før du kobler til en ny.

Besøk MPN

Installere og bruke Android-appen My Private Network

Installere Android MPN Secure & Rask VPN Manager-app

Naviger først til nettstedet My Private Network. Når du er der, trykker du på knappen “Kom i gang gratis”. Bla deretter nedover og trykk på “Få det på Google Play” for å laste ned MPN VPN Manager-appen.

Installere MPN-appen for Android

Etter at butikken har åpnet, klikker du på “Install” for å overføre programvaren til enheten din. Når denne prosessen er fullført, klikker du på “Åpne” -knappen. Dette vil starte appen på din Android-telefon eller nettbrett.

Autentisere mitt private nettverk for Android

Etter at appen starter, vises versjonsinformasjonen. Dette blir fulgt av skjermbildet for oppretting av kontoer. Siden vi allerede har en konto, trykker du på knappen “Bruk eksisterende konto”.

Logger på MPN-appen for AndroidNår innloggingsskjermbildet åpnes, skriver du inn “Brukernavn” og “Passord”. Trykk på “Logg inn for å bekrefte legitimasjonen og åpne app-tilkoblingspanelet. I sin nåværende frakoblede tilstand viser den den sanne plasseringen din, ikonet er uthevet i rødt med låsen åpen, og “Connect” -knappen.

Første tilkobling til en MPN VPN-server fra din Android-telefon

Trykk på “Velg land”. Dette åpner skjermbildet for landoverlegg hvor du kan velge land du vil koble til. Velg USA og trykk deretter på “Connect” -knappen. Siden dette er første gang du bruker MPN VPN-appen, må du gi den tillatelse til å konfigurere VPN.

Opprette din første MPN-forbindelse fra din Android-telefonTrykk på “OK” og instrumentpanelet vil endre til det gule ikonet tilkoblingsstatus. Etter kort tid blir ikonet grønt, og handlingsknappen viser “Koble fra”. Du er nå koblet til tjenesten My Private Network, og Internett-trafikken din er sikret. Dashbordet viser den nye virtuelle IP-adressen din. Nå, trykk på app-menyikonet (tre horisontale linjer) øverst i venstre hjørne for å åpne det.

My Private Network Android-appmenyen

Menyskjermen viser kontoinformasjonen din øverst. Dette blir fulgt av selve menyen. App-menyen inneholder følgende åtte elementer:

 • Bytt passord – lar deg bruke appen til å endre passord.
 • FAQ – åpner skjermbildet for vanlige spørsmål. Hvis du velger en av disse kategoriene, åpnes en liste over relaterte artikler som du deretter kan undersøke.
 • Abonnement – vil informere deg om at abonnementsendringer bare kan gjøres på deres hjemmeside og tilbyr å ta deg dit.
 • Kontakt oss – åpner en skjerm der du kan stille spørsmål om konto eller støtte.

MPN Android App Menu1

 • Send feilsøkingslogg – åpner en skjerm der du kan sende tilkoblingsloggen din til MPN-støtte for å løse problemer.
 • innstillinger – lar deg endre protokollen som brukes hvis du har tilkoblingsproblemer. Standardinnstillingen er UDP 1194, men du kan også velge UDP 4096 for maks kryptering, TCP 443 og TCP 1194. TCP-tilkoblinger er tregere. Du vil få en feil hvis du prøver å endre protokoller mens du er tilkoblet.
 • Om oss – viser versjonsinformasjon og lenker til My Private Network-nettstedet, support-e-post og sosiale mediekontoer.
 • Logg ut – åpner en bekreftelsesmelding før du logger av.

MPN Android App Menu2Koble til en ny server med MPN Android-appen

Hvis du vil bytte til en ny VPN-server, må du koble fra den gjeldende. Ellers får du en feilmelding. Velg deretter et nytt land du vil koble til. Trykk på knappen for å fullføre forbindelsen.

Koble til en britisk server med MPN Android-appenMin private nettverk Android-app-sammendrag

Installere Android MPN Secure & Rask VPN Manager-app er enkel. I motsetning til Windows-installasjonsprogrammet inkluderer det automatisk alle land. Det lar deg også endre protokoller i appen. Tilkobling til en VPN-server krever bare et par trykk. Velg først land, og trykk deretter på tilkoblingsvekslingen. For å koble fra, bare trykk på handlingsknappen nederst på dashbordskjermen. Menyen har elementer som hjelper deg å bruke tjenesten deres.

Min private nettverk VPN hastighetstest

Vi testet MPN ved å bruke deres OpenVPN SSL med AES-256 under Windows 10. My Private Network VPN-tjenesten utførte middelmådige på våre hastighetstester. Resultatene var ikke merkverdige sammenlignet med noen av de raskere VPN-nettverkene som vi har testet. Krypteringsomkostningene som de pådro seg for AES-256-algoritmen, er sannsynligvis den viktigste årsaken til hastighetsnedgangen. Dette hastighetsfallet kan også være forårsaket av overfylt server.

Min private nettverk VPN hastighetstestDu kan se at nedlastingshastigheten vår var 41,4 Mbps uten VPN-tilkoblingen, men reduserte til 30,41 Mbps når jeg brukte My Private Network VPN-tjenesten. Dette er et fall på omtrent 26,5% til en server i New York City. Tilsvarende resultater ble funnet når du brukte andre steder med mer hastighetstap observert når avstand og pinghastigheter økte. Det var omtrent 50% reduksjon i hastighet til en server 4100 mil unna når du brukte My Private Network VPN. Selv med dette tapet i ytelse, er hastigheten på 20+ Mbps fremdeles rask nok for de fleste applikasjoner. Du kan ha forskjellige resultater i din region av verden, og avhengig av den opprinnelige ISP-hastigheten din, kan du legge merke til litt spooling med deres tjeneste.

MPN-gjennomgang: Konklusjon

Mitt private nettverk har vært i VPN-bransjen i omtrent ti år. Det er et britisk-sentralt selskap som er registrert i Hong Kong av personvernhensyn. De har et globalt VPN-nettverk av moderat størrelse. De har servere over 44 land. Disse serverne er distribuert på hvert kontinent bortsett fra Antarktis. Nettverket deres tillater P2P-trafikk bare på deres servere i Russland og Malaysia.

My Private Network-tjenesten tillater tilkoblinger med OpenVPN SSL, IKEv2, L2TP / IPSec og PPTP-protokollene. Støtte for flere protokoller lar deg bruke tjenesten deres med en rekke enheter. Deres applikasjonsprogramvare kobles til Windows, Mac OS X og Android ved hjelp av OpenVPN ved hjelp av tredjeparts, åpen kildekode-grensesnittprogramvare som OpenVPN Inc, GUI og Tunnelblick. Derfor er installasjonen ikke like rett frem som noen leverandører. Det krever litt brukerinput for å konfigurere det riktig. Tjenesten deres er standard til IKEv2-protokollen for tilkoblinger for iPhone og iPad.

Mitt private nettverk bruker noen av de sterkeste VPN-krypteringene som for øyeblikket er tilgjengelige i bransjen for deres OpenVPN- og IKEv2-tilkoblinger. Begge er sikret med 256-biters AES-kryptering. De samler ikke inn eller lagrer trafikklogger på Internett-aktiviteten din, båndbreddebruk eller DNS-spørsmål. Tjenesten deres gir DNS-lekkasjebeskyttelse, NAT-brannmur og DDoS-beskyttelse. Deres støtte er først og fremst gjennom e-postbilletter. Android-appen har også en chatkomponent. I tillegg har de en godt organisert FAQ-database med trinnvise guider for å installere tjenesten deres på en rekke enheter.

Hva vi likte med tjenesten:

 • De fører ikke VPN-aktivitetslogger.
 • Tjenesten gir god sikkerhet for OpenVPN- og IKEv2-tilkoblinger.
 • MyTelly SmartDNS-tjenesten er inkludert i betalte planer.
 • P2P er tillatt på Russland- og Malaysia-serverne.
 • MPN tilbyr en 3-dagers gratis løype og 90-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • De tilbyr begrenset gratis tjeneste for alle.

Ideer for å forbedre tjenesten:

 • Mitt private nettverk kunne utvikle sin egen tilpassede klient for bruk.
 • Legg til flere servere noen steder for å forbedre ytelsen.

Mitt private nettverk har servere i Afrika, Asia, Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Oseania. De tilbyr en 3-dagers gratis prøveperiode for alle nye brukere som ikke krever kredittinformasjon. I tillegg har de en 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan prøve ut VPN-tjenesten deres uten risiko. Hvis du bestemmer deg for at du liker det, kan du få deres fulle globale plan fra £ 7,17 i måneden.

Besøk MPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map