Intuitiv gjennomgang av passord

Teamet bak Intuitive Password lanserte passordsjefen i 2013. Selskapet er basert i Australia og fokuserer på å gi brukerne bedre sikkerhetsløsninger. Intuitivt passord vil hjelpe deg med å sikre passord og annen konfidensiell data. Dine personlige data blir kryptert, og du har muligheten til å dele passord med andre brukere. Løsningen deres fungerer på et bredt spekter av enheter, inkludert Windows, Mac, iOS og Android. Du kan beskytte passordene dine og synkronisere dem mellom alle enhetene dine med Intuitive.


Intuitivt passord

Priser og spesialtilbud

Intuitive Passwords tilbyr fire forskjellige kontonivåer basert på dine behov. Den grunnleggende tjenesten deres er gratis og lar deg holde opptil 10 passord. Jeg tviler på at det er nok for de fleste brukere. Du kan trappe opp til 2000 passord med Express-planen for $ 2 AUD (australske dollar) i måneden. Derfra kan du gå videre til avanserte og Pro-planer som tillater ubegrensede passord, tofaktorautentisering, passordgjenopprettingspunkter og mer. De er priset til henholdsvis $ 5 per måned og $ 15 i måneden. Alle planer er priset i AUD og faktureres årlig.

Intuitiv passordpriser

Jeg vil foreslå at du ser på Intuitive Password Advanced-planen. Du vil merke en rekke forskjeller mellom Express- og Advanced-planene, inkludert antall passord som støttes. Den største forskjellen er kanskje tofaktorautentisering. Den avanserte kontoen tilbyr ubegrensede passord, tofaktorautentisering, en sikker messenger og passordgjenopprettingspunkter i løpet av de siste 90 dagene. Det er noen få andre forskjeller, men de er de viktigste. Jeg ser ikke nok ekstra funksjoner i Pro-planen til å rettferdiggjøre prisforskjellen.

Gratis kontra betalte kontoer

Du kan registrere deg på Intuitive Password Basic-planen gratis. Kontoen er god for å teste tjenesten, men den mangler mange av funksjonene jeg vil ha i en passordbehandling. For det første støtter Basic (gratis) planen bare opptil 10 passord. Grunnleggende brukere har ikke tilgang til systemet offline, noe som betyr at du til enhver tid må koble til tjenesten via en internettforbindelse. Den grunnleggende) gratis) planen mangler andre viktige funksjoner som muligheten til å eksportere passord og ta sikkerhetskopi av dataene dine. Endelig mangler det e-poststøtte. Av alle disse grunnene foreslår jeg at du vurderer ekspress- eller avanserte planene.

Besøk Intuitivt passord

Komme i gang med intuitivt passord

Når du har registrert deg for Intuitivt passord, kan du få tilgang til grensesnittet ved å logge deg på nettstedet deres. I stedet for å tilby programvare-apper, gjør Intuitive Password alt på nettet. Det er en frakoblet modus for når du trenger tilgang til passord vekk fra en Internett-tilkobling, men som du vil se om et øyeblikk, er kraften til programmet deres online grensesnitt.

Når du logger deg på nettstedet Intuitive Password, vil du bli møtt av følgende skjermbilde:

Intuitivt passordpanel

Tenk på hovedskjermen som dashbordet. Herfra kan du legge til en post, se en oppføring, eksportere, skrive ut eller klone et passordelement. Som du ser til høyre på skjermen har jeg en fane åpen for å legge inn et nytt passordelement. Du kan legge til flere detaljer til et passordelement:

 • Tittel
 • Brukernavn
 • Passord
 • nettsted
 • Sikkerhetsspørsmål
 • Sikkerhetssvar
 • Div. notater
 • Tags

Du kan merke kontoer for å gjøre dem enklere å finne. Intuitivt passord har en fin søkefunksjon som lar deg finne passordelementer etter nøkkelord eller av kodene du har tilknyttet dem.

Intuitivt passordsøk

I tillegg til søkefunksjonen, kan du sortere påloggene etter alfabetisk rekkefølge, favoritter, endret dato, tilgang til dato eller flagg.

Generer sterke passord

Jeg liker måten Intuitivt passord integrerer passordgeneratoren deres. Det er innebygd i posten. Når du legger inn et nytt passordelement, vil du merke et felt for passord. Hvis du klikker på stjerne til høyre, utvides feltet og hjelper deg med å generere et sterkt passord.

Passordgenerator

Du kan angi et antall passordalternativer, inkludert om du vil inkludere store bokstaver, små bokstaver, tall og spesielle symboler. Du kan også angi antall tegn i passordet. Som du ser på bildet over et passord på 8 tegn med bokstaver, tall og spesialtegn, er det like bra. Mens et passord på 12 tegn med de samme elementene vises som perfekt. Jeg setter pris på statuslinjen. Mange mennesker tror at et passord på 8 tegn er nok, men det er det ikke nå om noen dager, jeg foreslår at du bruker 12 tegn sammen med alle passordelementene når det er mulig. Hvis nettstedet ikke støtter et sterkt passord, kan du vurdere alternativer som gjør det.

Tilleggsinnstillinger & Funksjoner

Som navnet antyder er grensesnittet veldig intuitivt. Jo mer jeg brukte det, desto mer liker jeg brukergrensesnittet deres. Det er bare enkelt å bruke. Alt er der du forventer at det skal være. Faktisk trenger du ikke angi noe, men det er noen alternativer for de som ønsker mer tilpasning.

Innstillinger for synlighet

Du kan bruke synlighetsinnstillingene til å angi hvilke pålogginger, kontoer, lommebøker, lisenser, identifikasjoner, identiteter og bookinger du ser i grensesnittet. Som du kanskje antar at avmerkingsboksen betyr at elementer er synlige og minus betyr at de blir skjult. Jeg testet systemet ved å skjule generelle pålogginger. Når endringen ble brukt, viste grensesnittet ikke lenger kontoene i de generelle påloggingene. Innstillingen var lett å reversere også. Det fungerte akkurat som du forventer.

Kategori leder

Jeg har ikke mye å dele på kategorisjefen. Jeg ville bare dele det intuitive passordet som gir deg muligheten til å opprette nye kategorier. Du kan også legge til nye tilpassede felt.

Rask innlogging

Intuitivt passord tilbyr plugins for Chrome, Firefox, Safari og Opera. Du kan også installere et bokmerke på eldre nettleserversjoner. Ved å installere plugin-en får du tilgang til hurtiginnloggingsfunksjonen deres.

Frakoblet modus

Jeg tror den største styrken til Intuitive Password er deres brukervennlige grensesnitt. De forstår imidlertid at det vil være tidspunkter der du trenger tilgang til passord på et sted der du ikke har tilgang til internett. Som svar har de en offline modus. Du kan laste ned og se passordene dine mens du er frakoblet. Systemet lar deg automatisk synkronisere dataene dine ved hjelp av Dropbox, box, Microsoft One Drive eller Google Drive.

Intuitivt passord gir deg også muligheten til å dele passord og data med andre på en sikker måte. Dette er spesielt hyggelig for deg som vil dele passord med teammedlemmer på jobb.

Besøk Intuitivt passord

Smarttelefon og nettbrett

Du kan enkelt bruke Intuitive Password på smarttelefon og nettbrett. De tilbyr ikke mobilapper for iOS og Android. I stedet har de innstillinger i webappen for å veksle mellom telefon, nettbrett og stasjonær. Grensesnittet tilpasses basert på skjermstørrelsen du velger. La oss begynne med å se på nettbrettet. Det vil fungere med alle nettbrett inkludert iPad, Android, Microsoft nettbrett og mer.

Nettbrett Display

La oss nå sammenligne nettbrettgrensesnittet med det du bruker på smarttelefonen. Siden det ikke er noen app involvert, spiller det ingen rolle om du kobler deg til fra iPhone, Android, Windows eller noen annen plattform så lenge du kan koble til nettstedet deres.

Smarttelefonskjerm

Du vil merke forskjellen i layout mellom de tre grensesnittinnstillingene. Jeg tok skjermdumpene fra et Windows 10-system, men du kan enkelt se forskjellen i utformingen mellom visning av skrivebord, nettbrett og smarttelefon. Endringer lagres i grensesnittet uavhengig av hvilken type enhet du tilfeldigvis bruker den gangen.

Intuitiv passordsikkerhet

Siden tjenesten er nettbasert, vil du forsikre deg om at dataene dine er sikre. Det samme gjelder for alle tjenester som lagrer dataene dine. Jeg er glad for å dele at Intuitive Password-teamet tar sikkerheten din på alvor og har satt en rekke systemer på plass for å beskytte dataene dine. På nettverksnivå plasserer de brukerdata bak flere brannmurlag. De søker etter malware i sanntid og har DDoS-beskyttelse for å sikre at du har tilgang til tjenesten.

Å ha et sikkert nettverk er bare en del av puslespillet. Et selskap trenger også sterk beskyttelse for kontodataene dine. Intuitivt passord bruker passordbasert nøkkelavledningsfunksjon 2 (PBKDF2) med et unikt salt for hver av dine opplysninger. De velger antall hasteritasjoner, og vi vil gjerne se at minste antall som brukes er 10.000 iterasjoner. Passordledere må finne en balanse mellom sikkerhet og ytelse. Hvis iterasjonene er satt for høyt, er responstiden langsom. Jeg tror det er en god balanse å bruke 10k + iterasjoner.

Kanskje en av mine favoritt intuitive passord sikkerhetsfunksjoner er deres støtte for tofaktorautentisering. De som abonnerer på enten deres Advanced- eller Pro-servicenivå, kan bruke SMS eller Google-godkjenning som et andre nivå av beskyttelse. Dette er kanskje det beste du kan gjøre for en online konto som støtter den. Tofaktorautentisering gir et ekstra lag med beskyttelse på toppen av passordet ditt. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke det når det er mulig.

Besøk Intuitivt passord

Kundeservice

Intuitive Password-teamet er lokalisert i Australia og tilbyr støtte fra 09.00 til 17.00 på hverdager. Du kan nå teknisk supportteam via e-post. E-postadressen deres er support (at) intuitivepassword.com. Sørg for å erstatte “at” med @ -tegnet i e-posten din. Siden de gjør alt på nettet, er det mindre sannsynlig at du vil trenge teknisk assistanse. Likevel er det godt å vite at det er der når du trenger det. Jeg kommuniserte med supportteamet deres mens jeg skrev anmeldelsen, og syntes de var ganske lydhøre.

Intuitiv passordgjennomgang: Konklusjon

Noe av det første jeg la merke til når jeg så på Intuitive Password, var at de ikke tilbyr programvare og mobilapper. Det gjorde at jeg lurte på hva jeg kan forvente av tjenesten deres. Etter å ha brukt webgrensesnittet mitt, er jeg veldig imponert over brukervennligheten. Du vil finne at du ikke trenger den ekstra programvaren så lenge du er koblet til Internett. Hvis du planlegger å bruke en passordbehandler mye offline, foreslår jeg at du ser på alternativer. Jeg tror imidlertid at de fleste av oss bruker passordbehandlere for å lagre og logge inn på våre online kontoer. Jeg fant muligheten til å gjøre alt på nettet som en bekvemmelighet snarere enn en begrensning.

Det jeg likte mest med programvaren:

 • Enkel å bruke webgrensesnitt
 • To-faktor autentisering for avanserte og Pro-brukere
 • Passordgenerator hjelper deg med å lage sterke passord
 • Mulighet for å trekke ned passord for å referere til frakoblet
 • Del passord med teammedlemmer
 • Mulighet for å lage engangskoder for tilgang

Ideer for å forbedre programvaren:

 • Programvareklienter og mobilapper for frakoblet bruk
 • Live chat-støtte for avanserte og Pro-brukere
 • Tilby priser og godta betalinger i USD og Euro

Intuitivt passord er godt posisjonert for de som ønsker å generere sterke passord og trygt lagre sin kontoinformasjon online. Jeg synes gratis tjenesten deres er for begrenset, men ekspressnivået starter på bare $ 2 AUD i måneden. Jeg foreslår at du går opp til avansert plan for $ 5 AUD. Det er min favoritt, siden den støtter tofaktorautentisering og et ubegrenset antall passord. Alle planer faktureres i australske dollar (AUD) og faktureres årlig. Nye medlemmer dekkes av deres 30 dagers pengene tilbake-garanti. Sammenlignet med den amerikanske dollar (USD) koster den avanserte planen rundt $ 3,57 USD i måneden til konverteringskursen på tidspunktet for denne gjennomgangen. Jeg foreslår at du prøver Intuitivt passord og bruker noen minutter på å bli kjent med webgrensesnittet.

Besøk Intuitivt passord

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map