ibVPN gjennomgang

IbVPN-teamet startet med å tilby proxy-tjenester i 2003. I begynnelsen av 2010 lanserte de ibVPN, og tilbyr PPTP- og L2TP-tilkoblinger. Når tiden gikk, la de til støtte for OpenVPN, SSTP og SoftEther. I 2011 la den til en alt-i-ett VPN-klient for Windows. Siden den gang har ibVPN-teamet lagt til en Mac-klient sammen med iOS- og Android-apper. Deres siste tillegg inkluderer Chrome og Opera-utvidelser, Socks5-proxy og Smart DNS for å fjerne blokkering av kanaler i andre land.


Siden lanseringen av tjenesten i 2010 har ibVPN-teamet vært ganske opptatt. De tilbyr tilpasset VPN-klientprogramvare og mobilapper. I 2014 introduserte ibVPN sin ibDNS-tjeneste. ibDNS er en SmartDNS-tjeneste som hjelper deg å unngå geobegrensninger uten hastighetstap forbundet med VPN-kryptering. To år senere i 2016 rullet de ut Socks5 fullmakter. ibVPN har et bredt spekter av planer å velge mellom, avhengig av dine behov.

ibVPN

Priser og spesialtilbud

ibVPN tilbyr ganske mange VPN-planer. De har flere kontotyper basert på dine behov. Den beste måten å bestemme hvilken plan som er riktig for deg, er å se over bordet på prissiden. Min favoritt er Ultimate VPN-planen som inkluderer ubegrenset tilgang til deres fullstendige nettverk, SmartDNS og Sock5 proxy uten ekstra kostnad. Abonner på Ultimate-planen og koble til opptil 3 enheter samtidig.

ibVPN-priser

ibVPN tilbyr terminrabatter på alle planene deres. Du kan spare opptil 55% avslag på et år med Ultimate VPN-pakken. Deres månedlige planer er rimelig fra $ 4,95 til $ 10,95, men den årlige planen er en enda bedre verdi. Prisen for den årlige termin på deres Ultimate plan utgjør bare $ 4,83 i måneden Besøk ibVPN spesiell side for å lagre.

ibVPN støtter et bredt spekter av betalingsalternativer. Jeg liker å bruke PayPal for online tjenester for å ha et annet sted å administrere abonnementet. Jeg liker også at ibVPN tilbyr bitcoin som betalingsalternativ. De godtar også større kredittkort (Visa, MasterCard, American Express, Discover), Perfect Money, WebMoney, Payza, CashU og flere flere betalingsalternativer.

Prøveperiode for risikofritt

IbVPN-teamet forstår at du trenger tid til å teste tjenesten. De tilbyr en 24 timers gratis prøveperiode sammen med en 15 dagers pengene tilbake-garanti. Dette vil gi deg god tid til å teste tjenesten sammen med ibVPN-klientprogramvaren og mobilappene. Hvis du ikke er fornøyd, ber du om refusjon de første 15 dagene.

Besøk ibVPN

ibVPN nettverks- og serverplasseringer

Når det gjelder nettverk administrerer ibVPN servere på strategiske steder rundt om i verden. Nettverket deres har virkelig vokst med årene. De gjør en god jobb med å tilby pålitelige VPN-tilkoblinger på viktige steder over hele verden. De har flere serverplasseringer i populære land som USA og Storbritannia. ibVPN tillater torrenter og P2P med Ultimate VPN- og Torrent VPN-kontoer.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
47631002000OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, SoftEther

Du kan enkelt fortelle hvilke servere som tillater strømningstrafikk. De er merket med P2P på begynnelsen av servernavnet og gruppert nederst på serverlisten. De støtter P2P-tilkoblinger til servere i Bulgaria, Canada, Hong Kong, Litauen, Luxembourg, Nederland, Russland, Sverige og Ukraina.

ibVPN har servere i Argentina, Australia, Østerrike, Belgia, Brasil, Bulgaria, Canada, Chile, Kina, Tsjekkia, Danmark, Egypt, Finland, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Ungarn, Island, India, Irland, Israel, Italia, Japan , Korea, Litauen, Luxembourg, Mexic, Nederland, New Zealand, Norge, Panama, Polen, Portugal, Romania, Russland, Saudi-Arabia, Singapore, Slovenia, Sør-Afrika, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Ukraina, Storbritannia, Storbritannia Stater og Vietnam.

Personvern og sikkerhet

Avhengig av hvilket formål du bruker en VPN-tjeneste, kan loggingspolitikken være veldig viktig. ibVPN er veldig tydelig på informasjonen de logger. I personvernreglene deres nevner de at ibVPN ikke sporer brukernes internettbruk og ikke fører logger over brukernes aktivitet.

I henhold til ibVPNs personvernregler logger de følgende informasjon og oppbevarer dataene i 7 dager:

 • Tid, dato og beliggenhet VPN-tilkobling ble opprettet.
 • Varigheten av VPN-tilkoblingen.
 • Båndbredde brukt under tilkoblingen.

Den andre siden er sikkerhet. Krypteringsnivået som tilbys er viktig. ibVPN startet med PPTP og L2TP protokoller. De la til OpenVPN med støtte for TCP- og UDP-tilkoblinger. Du kan også koble til ved hjelp av SSTP eller SoftEther. Støtte for et bredt spekter av protokoller gir tjenesten en god blanding av sikkerhet og kompatibilitet.

Besøk ibVPN

Hands-On Testing

Hvis du har lest noen av anmeldelsene mine, vet du at jeg bare vurderer VPN-leverandører med klientprogramvare av høy kvalitet. ibVPN passer godt inn i den kategorien. De tilbyr godt designet og svært funksjonell klientprogramvare for Windows og Mac. Sammen med mobile apper for iPhone, iPad og Android mobile enheter.

Koble til med Windows VPN-klienten

La oss se nærmere på ibVPN All-In-One VPN-klienten for Windows.

ibVPN Windows-klient

Som du kan se er ibVPN-klienten ganske rett frem. Du kan enkelt velge mellom serverplasseringer og protokoller (L2TP, OpenVPN, PPTP, SSTP). Hvis du velger OpenVPN, kan du også velge mellom TCP og UDP. Jeg vil anbefale UDP for strømmetjenester. Du vil merke en økning i hastigheten ved å bruke UDP over TCP.

IbVPN Windows-klienten støtter OpenVPN, PPTP og L2TP-tilkoblinger. Jeg liker servernedtrekk. Det gjør det veldig enkelt å velge hvilken som helst serverplassering i nettverket deres. Husk at kontoen du registrerer deg for dikterer hvilke servere du har tilgang til. Jeg testet ibVPN ved å bruke deres Ultimate VPN-pakke.

Besøk ibVPN

Koble til Mac VPN-klienten

I tillegg til deres robuste Windows-programvare har ibVPN også en Mac-klient. Du kan laste ned den nyeste versjonen direkte fra nettstedet deres. Bruk Mac-klienten til å koble til noen av ibVPNs serverplasseringer over hele verden.

ibVPN Mac-klient

Som du kan se ibVPN-klienten for Mac veldig lik Windows-motstykket. IbVPN-teamet gjorde en god jobb med programvaren.

Koble til fra iPhone eller iPad

ibVPN tilbyr medlemmene en gratis iOS-app. Du kan laste ned den direkte fra Apple iTunes app store. Mobilappen krever iOS 8 eller nyere. Den støtter iPhone, iPad og iPod Touch. Appen er optimalisert for iPhone 7.

ibVPN iOS-app

Når du installerer ibVPN iOS-appen på din iPhone eller iPad, lar den deg velge ønsket serverplassering. Derfra vil den konfigurere en profil på enheten din slik at du kan koble deg til den serveren. Du sparer tid og hodepine kontra manuelt konfigurere tilkoblingen.

Besøk ibVPN

Koble til Android-appen

I tillegg til iOS-appen deres har ibVPN-teamet utviklet en app for Android. Du kan laste ned appen gratis fra Google Play. Husk at ibVPN tilbyr ubegrenset båndbredde uansett hvilken enhet du bruker. De tillater også flere tilkoblinger basert på hvilken plan du velger som er spesielt fin når du reiser. Jeg kobler fra bærbar datamaskin og telefon samtidig med en enkelt konto.

ibVPN Android-app

Å bruke Android-appen er enda enklere enn iOS-motstykket. Når du logger deg på Android-appen, kan du velge en serverplassering. Derfra kobles appen til, og dataene dine blir kryptert. Når du er ferdig med å bruke VPN kobler du bare fra og fortsetter surfingen. Igjen gjør appen livet enklere kontra manuelt å sette opp en VPN på Android-enheten din.

Besøk ibVPN

ibVPN hastighetstest

Jeg testet hastigheten på ibVPN ved å bruke en Ultimate VPN-konto etter å ha installert alt-i-ett-Windows-klienten. OpenVPN UDP og L2TP ble brukt til å teste ytelsen til ibVPN-nettverket for gjennomgangen. Hastighetstestresultatene ble blandet på serverplasseringer i USA.

Bildene nedenfor viser min hastighet uten VPN og deretter igjen koblet til en ibVPN-server som ligger i Amsterdam. Hastigheten var ganske imponerende med tanke på at ibVPN tillater torrenter på den serveren.

ibVPN hastighetstest

Som du ser var det omtrent 10% forskjell i hastighet mellom tilkoblingen direkte til Internett-leverandøren min og tilkoblingen til ibVPN-serveren i Amsterdam. Kryptering legger til overhead, slik at du kan forvente en viss nedgang i ytelsen. Det er en avveining for et høyere personvernnivå. Med en hastighet på nesten 60 Mbps kan du enkelt laste ned eller strømme HD-innhold.

Konklusjon

Jeg har hatt glede av å bruke ibVPN i løpet av årene og har hatt et sete på første rad for å se tjenesten vokse. Teamet deres har gjort en god jobb med å utvide servicefunksjonene og nettverksplasseringene. Jeg foretrekker en enkel alt du kan spise plan (Ultimate VPN), men de tilbyr mye verdi i flere av planene deres. ibVPN har utviklet et komplett spekter av klientprogramvare og mobilapper.

Det jeg likte mest med tjenesten:

 • Enkel å bruke Windows- og Mac-klienter
 • Mobilapper for iPhone, iPad og Android
 • Støtte for OpenVPN (TCP, UDP), L2TP, PPTP, SSTP og SoftEther
 • Smarte DNS- og Sock5-fullmakter inkludert i Ultimate VPN-plan
 • Dyp tidsrabatt på årlige påmeldinger

Ideer for å forbedre tjenesten:

 • Reduser antall VPN-planer som tilbys
 • Forbedre nettverksytelsen i USA
 • Fortsett å legge til serverplasseringer

Jeg likte å teste ibVPN. Påliteligheten var utmerket, og hastigheten var ganske god på utvalgte P2P-vennlige servere. Du bør prøve det selv. Koble til fra Windows eller Mac sammen med iOS og Android. Gi tjenesten en prøvekjøring. Jeg tror du vil glede deg over ekstrafunksjonene som Smart DNS og Sock5 proxy. Husk å registrere deg for den kontotypen som best oppfyller dine behov. Min favoritt er Ultimate VPN-planen.

Besøk ibVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map