HideIPVPN gjennomgang

Jeg vil starte anmeldelsen av HideIPVPN med noen høydepunkter i tjenesten. Mens nettverket er mindre enn noen, administrerer HideIPVPN servere på viktige steder over hele verden. De tilbyr VPN og Smart DNS-tjeneste. Du kan velge en VPN-plan basert på serverplasseringene du vil ha tilgang til. Noen planer som US VPN for eksempel inkluderer SmartDNS for å oppheve blokkeringen av nettsteder og kanaler i det landet.


HideIPVPN anmeldelse

Priser og spesialtilbud

La oss starte med VPN-planene som tilbys av HideIPVPN. Som du ser nedenfor tilbyr de fem forskjellige kontoer basert på serverplasseringene du vil ha tilgang til. For de som ønsker å sikre din tilgang og glede seg over innhold i USA, anbefaler jeg sterkt den amerikanske VPN-planen. Den leveres med amerikanske SmartDNS og proxy uten ekstra kostnad.

HideIPVPN-prisplaner

Som du kan se, tilbyr HideIPVPN rabatter basert på faktureringssyklusen du velger under påmeldingen. Du kan spare 10% av kvartalsvis tilgang eller 30% avslag på årsabonnement. Dette gjør årsplanen til den beste verdien. Besøk HideIPVPN spesiell side for å lagre.

I tillegg til VPN-tilgang tilbyr HideIPVPN-teamet også smart DNS. Forskjellen er kryptering. SmartDNS deres hopper over krypteringen som kutter personvernet. Hvis du gjør det, kan du se innhold i andre land uten å redusere forbindelsen til Internett. La oss se på prisen.

HideIPVPN SmartDNS-priser

Som du kan se, tilbyr HideIPVPN en månedlig, kvartalsvis og årlig faktureringssyklus for Smart DNS. Å synge opp for noen av dem vil gi deg tilgang til SmartDNS-tjenesten deres som vil hjelpe deg med å fjerne blokkering av kanaler i USA, Storbritannia og Polen.

Når du bestemmer deg for å bli med, støtter HideIPVPN et bredt spekter av betalingsalternativer. Jeg liker å bruke PayPal for online tjenester siden du kan administrere abonnementet. HideIPVPN tilbyr PayPal sammen med kredittkort, Bitcoin, Alipay, Webmoney, Yandex, Boleto Bancario og Qiwi.

Prøveperiode for risikofritt

Selv om jeg vil gjøre mitt beste for å skrive en grundig anmeldelse, er det bare en måte å virkelig bestemme om HideIPVPN er riktig for din situasjon. Du vil teste ut tjenesten selv. HideIPVPN forstår det også. For å hjelpe de med å tilby en 24 timers gratis prøveperiode og en 30 dagers pengene tilbake-garanti. Imidlertid, som du ser på et øyeblikk, inkluderer garantien noen betingelser. Her er språket HideIPVPN bruker på deres vilkår for tjenestesiden.

Angrerett

* Vi tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti. Hvis du ikke kan koble til VPN-serverne våre ved å bruke alle VPN-tilkoblinger som er inkludert i pakken, kan du be om refusjon innen 30 dager.

*Viktig! Tjenesten leveres som den er. Vi kan ikke garantere at tjenesten vår blokkerer visse nettsteder.  Det at du ikke har tilgang til et nettsted som bruker HideIPVPN, kan ikke være noen grunn til tilbakebetaling. Du kan teste tjenesten vår før du kjøper innen 24 timers gratis prøveperiode.

* Vi refunderer ikke for hastighetsproblemer fordi vi har 24 timers gratis prøveversjon VPN på våre premium-servere der du kan prøvehastigheten til en hvilken som helst VPN-server. For SmartDNS-tjenesten har vi 7 dager gratis prøveperiode.

* Hvis HideIPVPN avslutter kontoen din på grunn av brudd på retningslinjene, blir det ingen refusjon.

* PayPal-abonnementsbetalinger refunderes ikke automatisk fordi du er ansvarlig for abonnementene dine på PayPal.

* Bare de som bruker operativsystemene Windows, MacOS og Linux er kvalifisert for refusjon. Hvis du prøver å bruke HideIPVPN på andre operativsystemer eller enheter (som iPhone / iPad / Android / rutere), må du teste tjenesten først.

* Hvis du ikke kan konfigurere HideIPVPN på modemet eller ruteren din, er du det IKKE kvalifisert for refusjon.

Besøk HideIPVPN

HideIPVPN nettverks- og serverplasseringer

Som jeg nevnte øverst i vurderingen, administrerer HideIPVPN et nettverk av VPN-servere på viktige steder. De har et relativt lite nettverk med serverplasseringer i fem land. Å ha servere på viktige steder vil hjelpe deg med å fjerne blokkeringen av tilgang til populære nettsteder som Netflix og BBC iPlayer fra hvor som helst i verden.

CountriesServersProtocols
530OpenVPN, SSTP, SoftEther, L2TP, PPTP

HideIPVPN har servere i USA, Storbritannia, Nederland, Tyskland og Canada. SmartDNS-tjenesten deres vil hjelpe deg med å fjerne blokkering av kanaler i USA, Storbritannia og Polen.

Personvern og sikkerhet

Mange antar at VPN-tjenester automatisk vil gi dem et høyt nivå av personvern og anonymitet. Det stemmer ikke alltid. Det avhenger av formålet ditt for å bruke en VPN. Hvis det primære målet ditt er personvern, vil du sannsynligvis ha et VPN som ikke logger.

HideIPVPN har en uttalelse på deres prisside for VPN som heter:

Ingen logger. Vi fører ingen trafikklogger

Jeg kunne ikke finne noen omtale av loggpolitikken deres på vilkårene for tjenester eller personvern. Det ville være fint å ha flere detaljer om hvilken informasjon de logger og hvor lenge de oppbevarer den informasjonen.

Besøk HideIPVPN

Hands-On Testing

Det første jeg ser etter når jeg bestemmer meg for om jeg skal vurdere en VPN-tjeneste eller ikke, er en tilpasset klient. Hvem som helst kan installere OpenVPN og konfigurere tilkoblinger manuelt, men du trenger ikke lenger. Det er så mange VPN-leverandører som tilbyr brukervennlig klientprogramvare nå om dagen.

Jeg er glad for å dele at HideIPVPN har en veldig fin Windows-klient som jeg var i stand til å bruke når jeg testet tjenesten. De har også en tilpasset klient for Mac. Sammen med konfigurerte guider for iOS-, Android-, Linux-, Chromebook- og til og med DD-WRT-rutere.

HideIPVPN tilbyr alle standard VPN-protokoller i deres tilpassede klient. Dette inkluderer SSTP (for Windows), OpenVPN, L2TP / IPSec og PPTP. De støtter også en protokoll som heter SoftEther. Det krever for øyeblikket en egen nedlasting av klienten, men de jobber med å integrere den i deres tilpassede programvare.

Koble til med Windows VPN-klienten

La oss se på HideIPVPN Windows-klienten:

HideIPVPN Windows-klient

Windows-programvaren er enkel å installere og bruke. Når du kjører programmet vil det hente opp tilkoblingsskjermen. Derfra kan du velge en protokoll og land. Server-rullegardinmenyen lar deg koble til en bestemt server. Det ville være fint hvis HideIPVPN listet opp serverne basert på byen de er i mot UK1, UK2, etc. Du kan trenge å koble til forskjellige servere for å finne det beste stedet for å dekke dine behov.

HideIPVPN programvareinnstillinger

Innstillingsfanen til Windows-klienten gir deg flere alternativer. Jeg foreslår at du i det minste aktiverer “Koble til på nytt hvis konn. droppet ”alternativet. Den mest avanserte funksjonen i HideIPVPN-programvaren er applocation killer. Du kan stille inn bestemte applikasjoner til å stoppe når VPN kobler fra. Funksjonen er spesielt populær for de som kjører P2P / bittorrent-apper. HideIPVPN tillater torrentbruk på sine nederlandske servere.

Besøk HideIPVPN

Koble til Mac VPN-klienten

I tillegg til deres tilpassede klient for Windows, har HideIPVPN også programvare for Mac-brukere. Mac-klienten er veldig lik Windows-motstykket. Den har de samme avanserte funksjonene, nemlig muligheten til å drepe en applikasjon når som helst VPN synker. Det er en tøff funksjon å finne for Mac-brukere, så jeg er spent på å se at HideIPVPN har det i begge versjonene av programvaren deres.

Koble til fra iPhone eller iPad

Mens HideIPVPN ikke har en iOS-app, har de satt opp guider for manuell tilkobling med PPTP eller L2TP. Her er en kopi av instruksjonene. Du kan besøke nettstedet deres for en fullversjon med skjermbilder.

HideIPVPN L2TP konfigureringsveiledning for iOS:

1) Gå til “Generelt” -> “Nettverk” -> “VPN”
2) Klikk i “Legg til VPN-konfigurasjon …”
3) Velg kategorien L2TP

  • I “Server” -feltet skriver du inn IP- eller serveradressen til en HideIPVPN-server. Du må sjekke e-postmeldingen du har mottatt da kontoen din ble aktivert. Du finner alle tilgjengelige servere som er oppført i e-posten.
  • Skriv inn brukernavn og passord for pakken.
  • Skriv inn: hideipvpn i feltet “Secret”
  • For krypteringsnivå la “Auto” og velg “Send all trafikk”.
  • Trykk “Lagre”.

4) Nå opprettes VPN-tilkoblingen, du kan nå koble til.

Koble til fra en Android-enhet

HideIPVPN har ikke en app for Android-enheter, men de har en konfigurasjonsveiledning for PPTP- og L2TP-tilkoblinger. Her er en kopi av instruksjonene. Du kan besøke nettstedet deres for en fullversjon med skjermbilder.

HideIPVPN L2TP konfigureringsveiledning for Android:

1) Gå til “Innstillinger”
2) Trykk på “Flere innstillinger”
3) Trykk “VPN”
4) Trykk på “Legg til VPN-nettverk”
5) Trykk på rullegardinmenyen “Type”
6) Velg “L2TP / IPSec PSK”

  • Skriv inn ønsket navn for tilkoblingen i “Navn” -feltet. Vi anbefaler å navngi det: HideIPVPN (L2TP).
  • Skriv inn IP- eller serveradressen til HideIPVPN-serveren du vil koble til i feltet “Serveradresse”. (For å finne tilgjengelige servere, sjekk e-posten du mottok da du betalte for HideIPVPN-kontoen eller logg deg på Client Area på deres hjemmeside.)
  • Skriv inn “hideipvpn” (uten anførselstegn) i feltet “IPSec pre-shared key”.
  • La alle andre felt være tomme.
  • Trykk på “Lagre” -knappen.

5) Trykk på den nye tilkoblingen for å koble til. Skriv inn ditt HideIPVPN brukernavn og passord sendt til deg via e-post og trykk på Koble til.

HideIPVPN hastighetstest

Jeg testet HideIPVPN ved å bruke SSTP-protokollen på et Windows 8-system. Jeg brukte Windows-klienten deres og koblet til en server i USA.

HideIPVPN hastighetstest

Som du ser var det omtrent 38% forskjell mellom tilkoblingshastigheten min direkte gjennom Internett-leverandøren min sammenlignet med da jeg koblet til serveren i Pennsylvania. Kryptering legger til overhead, slik at du alltid kan forvente en viss innvirkning på ytelsen. Det er en avveining for det høyere personvernnivået. Med en hastighet på over 39 Mbps kunne jeg streame nettsteder som Netflix og Hulu uten problemer.

Konklusjon

HideIPVPN er en god VPN-tjeneste for deg som søker personvern i noen av disse landene (USA, Storbritannia, NL, DE, CA). Deres applikasjonsmorderfunksjon vil bli verdsatt av P2P-fans for sikker. Hvis du vil oppheve blokkeringen av nettsteder uten hastighetsnedgang, foreslår jeg at du ser på SmartDNS-tjenesten deres. Det vil hjelpe deg å få tilgang til populære kanaler i USA, Storbritannia og Polen.

Det jeg likte mest med tjenesten:

 • Enkel å bruke Windows- og Mac-klienter
 • Støtte for OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP og SoftEther
 • Søknadsmorderen har både Windows- og Mac-klienten
 • Krypterte VPN- og Smart DNS-tjenester selges separat
 • Termabatter på kvartalsvise og årlige faktureringssykluser

Ideer for å forbedre tjenesten:

 • Tilby mobilapper for iOS og Android
 • Legg til flere serverplasseringer i nettverket
 • Liste over serverplasseringene i klienten
 • Betrakt dedikert IP som et tillegg

Jeg likte å teste HideIPVPN og ser frem til å se hva teamet deres har planlagt for fremtiden. Forsikre deg om at de har servere i de landene du ønsker å få tilgang til før du registrerer deg. Planen du registrerer deg for dikterer hvilke servere du kan bruke. Medlemmer kan koble til opptil 3 enheter om gangen. Som ny kunde blir du dekket av HideIPVPN 30 dagers pengene tilbake-garanti. Det bør gi deg god tid til å teste tjenesten. Bare sørg for at du forstår begrensningene i refusjonspolitikken.

Besøk HideIPVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map