hide.me anmeldelse

Denne anmeldelsen starter med å se på den korte titten på hide.me begynnelse. Hide.me ble dannet i 2012 av en internasjonal gruppe sikkerhetseksperter som etablerte karrierer og bygger sikker infrastruktur for myndigheter og selskaper. Denne kunnskapen hjalp dem med å skape den sikre, personvernsentriske, brukervennlige VPN-tjenesten som er hide.me. De opererer under jurisdiksjonen til Malaysia som ikke har noen obligatorisk lov om dataoppbevaring. Dette gjør at de kan opprettholde sin ikke-logg-policy. Dette garanterer medlemmene anonymitet mens de surfer på nettet.


HideMe ReviewPriser og spesialtilbud

Takk til hide.me-teamet for å tilby våre besøkende rabatt på deres populære VPN-tjeneste. Ved å klikke på bildet under, vil du gjøre det spar 35% avslag deres Premium- og Plus-planer. Rabatten er tilbakevendende slik at du kan glede deg over besparelsene i løpet av kontoen din. Planene varierer fra $ 3,32 i måneden for 75 GB til 6,45 dollar i måneden for et helt år med ubegrenset VPN-tilgang. Jeg tror du vil være ganske fornøyd med tjenesten. Med rabatten er hide.me en god verdi.

hide.me Spesiell

En gjennomgang av prissetting av hide.me viser at de tilbyr VPN-tjenesten sin i tre forskjellige planer. Disse er oppsummert nedenfor.

 • Pluss prisplan
  • Alle lokasjoner
  • Ubegrenset båndbredde med høyere prioritet
  • Bruk begrenser 75 GB dataoverføring i måneden
  • Full protokollstøtte
  • 1 VPN-tilkobling
 • Premium prisplan
  • Alle lokasjoner
  • Ubegrenset båndbredde med høyeste prioritet
  • Ubegrenset dataoverføring
  • Full protokollstøtte
  • 5 samtidige VPN-tilkoblinger
  • Videresending av dynamisk port, Socks Proxy-tilgang, Fast IP-adresse

Som du kan se, er gratis VPN-tjenesten veldig begrenset og vil bare være bra for bare anonym surfing, da du raskt vil nå 2 GB datagrense bare ved å prøve å streame en enkelt HD-film. Alle priser vist i figuren over er for 12-månedersplanene og inkluderer den veldig generøse 35% rabatt. Plus-planen er $ 3,32 i måneden, men er begrenset til 75 GB i måneden og tillater bare en tilkobling. Denne planen kan være et godt valg for deg hvis du bare trenger en VPN-deltid. Til slutt, selv om det er litt dyrere for $ 6,49 i måneden, er Premium plan-funksjonene mer på linje med de andre VPN-tjenestene som jeg har vurdert.

Hide.me støtter et bredt spekter av betalingsalternativer. Disse inkluderer PayPal, BitCoins, større kredittkort og bankoverføringer. Ved å bruke PayPal vil du velge hvor du vil administrere abonnementet ditt fra. Bitcoin er et betalingsalternativ som gir mer anonymitet til de som ønsker det. De godtar også større kredittkort som Visa, MasterCard, JCB og American Express.

Denne gjennomgangen fant også at i samsvar med personvernsentriske retningslinjer, er det bare en e-post som kreves for mange betalingstyper. Selv under betalingsprosessen er personvernet ditt beskyttet. Alle betalinger blir håndtert av eksterne betalingsleverandører, og hide.me logger ikke noen personlig informasjon under betalingsprosessen. De tildeler deg en unik ID som deretter blir slettet. Dette betyr at betalingen din ikke kan spores til en spesifikk konto, og at det ikke er noen måte å koble betalingsinformasjonen til VPN-bruken senere. Dermed vil du alltid være anonym med hide.me, selv om du betaler med kredittkort.

Prøveperiode for risikofritt

Hide.me forstår at du må evaluere ytelsen til tjenesten deres, slik at de har en gratis plan som lar deg teste den. Selv om denne planen lar deg se kvaliteten på tjenesten deres og avgjøre om den kan passe til dine nåværende behov, har den noen begrensninger som jeg tidligere har sagt. Imidlertid skal gratiskontoen la deg prøve Windows-klienten og Android-appen deres for å se hva du synes om dem. De har også en 14-dagers pengene-tilbake-garanti. Denne gjennomgangen bemerker også at garantien som den gratis kontoen kommer med det jeg tror er en vesentlig begrensning, du kan ikke ha overført mer enn 500 MB data. Med egne ord:

Hvis du ikke er helt fornøyd med VPN-tjenestene våre, og du melder oss skriftlig via e-post i løpet av de første 14 dagene av kontrakten din som du ønsker å kansellere, vil du få 100% refusjon av kontraktsbeløpet i tilfelle båndbreddebruken på ikke mer enn 500 MB.

Skjul 240

hide.me Nettverks- og serverplasseringer

Når det gjelder størrelsen, kan hide.me ikke se ut til å ha et så stort nettverk som noen av konkurrentene, men det kan se ut som å lure. De bruker bare dedikerte bare metal-servere med 1 Gbit-uplinker. Dette gir dem et innlegg på tilbydere som bruker virtuelle servere. Denne gjennomgangen fant også at de har servere på strategiske steder over hele verden. Medlemmene har tilgang til flere servere i populære land som USA, Nederland og Australia.

CountriesLocationsServersProtocols
222884IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether, SSTP

Hvis du abonnerer på premium VPN-planen, tilbyr hide.me ubegrensede data. Det betyr at du kan bruke så mye data du vil og koble til hvilken som helst serverplassering. Dette er en reell bonus og gjør det mulig for de som reiser å se streaming innhold hjemmefra eller andre land.

Hide.me har servere i følgende land:

 • Amerika – USA, Canada, Mexico
 • Europa – Storbritannia, Tyskland, Østerrike, Frankrike, Island, Italia, Litauen, Luxemberg, Nederland, Norge, Polen, Romania, Sverige, Sveits, Tyrkia.
 • Resten av verden – Australia, Hong Kong, Japan, Singapore

Personvern og sikkerhet

Avhengig av hvilket formål du bruker en VPN-tjeneste, kan loggings- og brukspolitikk være veldig viktig. En gjennomgang av nettstedet hide.me gjør det klart hva brukerne kan forvente av dem. Denne informasjonen trekkes direkte fra deres vilkår for tjenesteside:

For å maksimere personvernet samler vi inn minimumsinformasjonen som kreves, og det er din e-postadresse. Vi ber ikke om eller lagrer ditt navn, IP-adresse, fysiske adresser, telefonnummer eller annen personlig informasjon. Betalinger behandles av Paymentwall Inc. og Cleverbridge AG, og vi lagrer ingen detaljer om betalingene i systemet vårt. Abonnementene fornyes eller oppdateres av Cleverbridge AG med en dedikert bruker-ID for hver brukerkonto.

Hva skjer hvis du mottar en juridisk melding som DMCA for copyright materiale som jeg har lastet ned?
Siden kundene våre er anonyme når de bruker tjenesten vår, blir slike varsler rettet til hide.me og vår juridiske avdeling vil gi et passende svar. Siden vi lagrer ingen tilkoblingslogger, kunne vi ikke knytte en forespørsel til en kundeidentitet selv om det er lovlig tvunget til å gjøre det.

Når det gjelder sikkerhet, har hud.me dekket deg. Som med alle VPN er krypteringsnivået som tilbys viktig. De tilbyr støtte for IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether og SSTP med opptil AES-256-kryptering. Å støtte de nyeste protokollene som IKEv2 sikrer medlemmene en raskest mulig forbindelse.

Skjul 240

Hands-On Testing

Hvis du har lest noen av mine andre anmeldelser, vet du at jeg er som VPN-leverandører med brukervennlig klientprogramvare. Hide.me har lett å installere og bruke tilpasset programvare. Det har et rent, enkelt, brukervennlig grensesnitt. De har en klient for Windows, sammen med en mobilapp for Android. Hide.me er også kompatibel med andre operativsystemer og enheter. I tillegg har de trinnvise guider for å lede deg gjennom konfigurering av dem.

Koble til med Windows VPN-klienten

Først, la oss gå gjennom hide.me Windows-klienten. Figuren til venstre under viser tilkoblingsskjermen for deres klient. Dette skjermbildet lar deg velge serveren din fra en rullegardinliste, koble til eller koble fra, og viser din online status. Den viser også din nåværende plan og hvor mye båndbredde du har brukt hvis du ikke har en Premium-konto. Det lar deg også oppgradere din nåværende konto.

Skjul Windows

Figuren til høyre over er innstillingsskjermen. Den lar deg velge VPN-tilkoblings krypteringstype. Når det gjelder gratis klienten er du begrenset til bare SSTP, PPTP og IKEv2. Den har også noen generelle innstillinger for å fortelle klienten om oppstartsinnstillinger. Hvis du starter VPN med administrative rettigheter, kan du stille inn DNS-lekkasjekontroller. Du kan også se og angi primære og sekundære DNS-servere om nødvendig. Endelig kan du sjekke om du har den siste oppdateringen for klienten.

Skjul 240

Koble til fra Android-appen

La oss nå gå gjennom hide.mes gratis Android-app. Du kan laste det ned fra Google Play. Mobilappen krever Android 4.0 eller nyere. Appen kjører på alle Android-enheter.

Skjul Android

Først skriver du inn brukernavn og passord for å logge inn. Deretter kan du trykke på for å aktivere VPN-beskyttelsen hvis du vil at appen automatisk skal velge en server for deg. Hvis du velger dette, vil appen automatisk velge den den tror vil være raskest for deg basert på plassering og serverbelastning. Ellers kan du velge en server selv fra de tilgjengelige stedene og trykke på for å aktivere beskyttelse. Appen viser også gjeldende kontotype og bruken av båndbredde for måneden. Til slutt vil den sjekke for å se at du har installert den nyeste versjonen av appen.

Skjul 240

hide.me Fartsprøve

Jeg testet hide.me ved å bruke IKEv2-protokollen ved å bruke Windows-klienten. Dette gir de raskeste hastighetene for protokollene som gratis VPN hadde tilgang til. SSTP, PPTP og IKEv2 var de eneste protokollene som ble støttet i Windows-klienten deres ved hjelp av gratis VPN.

Skjul hastighetSom du ser var det omtrent 15% forskjell i hastighet mellom tilkoblingen direkte til Internett-leverandøren min og tilkoblingen til en hide.me-server omtrent 1300 miles away. Kryptering legger til overhead, slik at du kan forvente en viss nedgang i ytelsen. Ytelse er alltid en avveining for personvern når du vurderer en VPN-tjeneste. Imidlertid kunne jeg med en hastighet på nesten 43 Mbps enkelt streame tjenester som Netflix, Hulu og HBO GO og se HD-filmer eller live-arrangementer.

hide.me anmeldelse: Konklusjon

Selv om hide.me bare har vært i VPN-arenaen i bare noen få år, har de fortsatt å utvide sitt nettverk på grunn av sitt engasjement for ditt privatliv. De har utvidet serverplasseringer på strategiske steder for bedre å forbedre den generelle VPN-ytelsen. De har også utviklet tilpasset programvare for å forenkle VPN-installasjon og bruk for abonnentene. Jeg forventer at de fortsetter denne trenden i fremtiden og forventer at tjenesten deres blir enda bedre. Både Windows-klienten og Android-appen deres har enkle, enkle å bruke, grafiske grensesnitt med rett frem installasjoner for å forenkle VPN for kundene. Hvis du leter etter en pålitelig VPN-tjeneste med et virkelig engasjement for personvernet ditt, kan hide.me være et godt valg.

Det jeg likte mest med tjenesten:

 • Enkel å installere og bruke Windows-klienten
 • Mobilapp for Android
 • Støtte for IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether og SSTP med opptil AES-256-kryptering.
 • Retningslinjer uten logg
 • Samtidig tilkobling for 5 enheter med Premium Plan
 • Dyp tidsrabatt på årlige påmeldinger

Ideer for å forbedre tjenesten:

 • Øk garantiomfanget – urealistisk datagrense
 • Pris er litt mer enn konkurrenter.

Jeg likte å bruke tjenesten hide.me og anbefaler deg å prøve den selv. Test desktopprogramvaren og Android-mobilappen deres, og glem ikke at du kan spar 35% avslag med vår rabatt. Jeg tror du vil glede deg over hvor enkelt programvaren deres gjør det å koble til og bytte mellom VPN-servere. De fortsetter å vokse og legge til nye serverplasseringer.

Skjul 240

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map