FrootVPN gjennomgang

FrootVPN-gjennomgangen vår fant en liten VPN-tjeneste som har vært i VPN-plassen i mindre enn to år. De startet som en gratis VPN-tjeneste. I oktober 2015 med godkjennelse av The Pirate Bay-nettstedet, fikk tjenesten over 100 000 nye brukere på omtrent en uke. På grunn av at antall brukere økte så raskt på så kort tid, fant de raskt ut at deres lille nettverk ikke kunne opprettholdes på en helt gratis basis, og derfor tar de nå en nominell avgift. De har servere i nitten land etter en større nettverksoppdatering i september 2016. Tjenesten deres støtter OpenVPN, L2TP og PPTP-protokoller.


FrootVPN gjennomgang

Priser og spesialtilbud

FrootVPN-tjenesten inkluderer ubegrenset tilgang til deres VPN-nettverk av servere i Canada, Frankrike, Sverige og USA. Du kan koble opptil fem samtidige enheter per konto. FrootVPN støtter OpenVPN-protokollen med en veldig sterk krypteringsalgoritme. Den støtter også L2TP og PPTP slik at tjenesten deres kan brukes på en rekke plattformer og enheter.

FrootVPN-priserFrootVPN-priser er noe av det laveste på VPN-plassen. Prisstrukturen deres diskonteres basert på begrepet lengde. De tilbyr tre forskjellige terminpakker av VPN-en. Disse vilkårene inkluderer en måned, tre måneder og 1 år. Prisene deres starter på $ 4,99 for en måneds service. Du kan få tre måneder for $ 11.97 eller $ 3.99 per måned. Til slutt, hvis du abonnerer på et år, er prisen $ 35,88 eller bare 2,99 dollar per måned. Prisene deres er billige sammenlignet med de fleste andre VPN-leverandører.

FrootVPN gir noen få forskjellige måter du kan betale for VPN-tilgang på. Du kan betale med PayPal, større kredittkort, Bitcoin, giropay og WebMoney. Kredittkortene de godtar er MasterCard, VISA, American Express og Discover. Giropay lar deg foreta direkte bankoverføringer. Å bruke Bitcoin og WebMoney vil tillate deg å være mer anonym.

Prøveperiode for risikofritt

Selv om de ikke har en gratis prøveperiode, tilbyr FrootVPN alle nye brukere en 30-dagers pengene tilbake-garanti. Dette er mer enn nok tid til å prøve ut VPN-en selv. Hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med tjenesten deres, vil de refundere betalingen din i sin helhet. Du må be om tilbakebetaling av abonnementsavgiften innen 30 dager etter at du abonnerer på tjenesten deres. Ingen refusjon vil bli gitt etter denne perioden. Det er ikke nevnt noen betalingstyper som er kvalifisert for denne refusjonen, så husk å spørre personalet om dette hvis du betaler på en annen måte enn PayPal eller større kredittkort.

Besøk FrootVPN

FrootVPN nettverks- og serverplasseringer

FrootVPN administrerer et raskt voksende nettverk med VPN-servere på strategiske steder rundt om i verden. Dette gjør tjenesten deres ideell for de som reiser og trenger litt ekstra privatliv. FrootVPN-teamet la til 14 nye serverlokasjoner i september 2016 som utvidet nettverket deres godt forbi den forrige størrelsen.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
191940+ukjentOpenVPN, L2TP, PPTP

FrootVPN har servere i følgende land:

 • Australia, Brasil, Canada, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Isle of Man, Israel, Japan, Mexico, Nederland, Polen, Russland, Singapore, Sør-Korea, Sverige, Sveits, Storbritannia, USA

FrootVPN-nettverket tillater Torrent- og P2P-trafikk. De logger ikke noe som brukerne gjør mens de er på tjenesten, noe som vil hjelpe brukerne deres med å forbli anonyme og sikre.

Personvern og sikkerhet

Å finne en VPN som ikke logger noen av dine online aktiviteter er avgjørende for å beskytte ditt online personvern mens du bruker tjenesten deres. FrootVPN har godkjenningen fra The Pirate Bay og gjør det klart når som helst når de kan på deres hjemmeside at de ikke logger noen av dine online aktiviteter mens du bruker tjenesten deres. Her er et utdrag fra hjemmesiden deres:

Vi fører ikke noen logger av noe slag som Brukerinfo, tidsstempler, båndbredde, IP-adresse, DNS-spørringer og loggøkter på noen av aktivitetene dine for i stor grad å unngå tredjepartsovervåking.

Her er en hentet direkte fra personvernreglene deres.

Vi lagrer ingen trafikkdata og lagrer ingen logger. Dette betyr at vi ALDRI logger din IP-adresse, tidspunkter og lignende detaljer. Vi tilbyr anonym surfing og vår policy er å ivareta brukerens personvern til enhver tid. Vi vil aldri be brukerne våre om noen personlige data. Vi overvåker eller logger aldri din internettaktivitet

Disse utdragene viser at FrootVPN tar ditt personlige personvern på alvor mens du bruker VPN-en. Hver kunde får en ny tilfeldig IP-adresse når han kobler seg til tjenesten deres. De oppbevarer ikke betalingsinformasjon, det blir oppbevart hos prosessorene deres som ikke har lov til å megle den til andre.

Selv om de har et lite nettverk på rundt 40 servere i bare fire land, behandler de din online sikkerhet veldig alvorlig. Deres OpenVPN-forbindelse bruker en veldig sterk TLS-ECDHE-AES-256-GCM-SHA384 algoritme for å kryptere alle Internett-transaksjoner. Autentisering mellom serveren og klienten bruker TSL 1.1 2048 bit RSA. Dette gir dem taushetshemmelighet slik at dataene dine blir beskyttet hvis det oppstår et fremtidig brudd på sikkerheten. Kryptering av L2TP bruker 168-biters og PPTP-tilkoblinger bruker en 128-biters styrke-chiffer. Dette betyr at du alltid kan være trygg på at all Internett-trafikken din er sikkert kryptert mens du bruker tjenesten deres.

Besøk FrootVPN

Hands-On Testing

Å registrere deg for en konto er en veldig enkel prosess som FrootVPN sier tar bare 10 sekunder. Du må oppgi brukernavn, passord og e-postadresse. Avhengig av valg av betalingstype, kan det være nødvendig med annen informasjon når du klikker på kassen for å fullføre transaksjonen. Du kan også velge å merke av i boksen for å fornye abonnementet ditt automatisk. Dette er illustrert av bildet nedenfor.

FrootVPN-abonnement

FrootVPN har ingen tilpassede programvareklienter eller apper, men sier at de jobber med en Android. Tilkobling til nettverket deres er først og fremst gjennom open source OpenVPN Connect-klienten fra OpenVPN Technologies eller gjennom programvare som er innebygd i selve OS som L2TP og PPTP-tilkoblinger. Når OpenVPN Connect-programvaren er installert på enheten din, må du manuelt installere de riktige (.opvn) filene for å kunne koble til VPN-servere i nettverket deres. Disse kan fås fra kontodelen på nettstedet deres når du først har logget inn på nettstedet.

Du kan koble til VPN-nettverket deres med OpenVPN på følgende plattformer: Windows Vista / 7, Windows 10, Mac OS X, Linux / Debian og iPhone / iPad. L2TP-protokollen støttes på Windows Vista / 7, Windows 10, Mac OS X, Ubuntu, iPhone / iPad og Android. PPTP-protokollen lar deg kjøre VPN-en deres på Synology NAS og Microtik-rutere. Som du ser støtter de de fleste store plattformer og enheter. FrootVPN har illustrert guider på deres supportside for å hjelpe deg med å konfigurere alle disse enhetene til å koble seg til VPN-nettverket.

Koble til med Windows VPN-klienten

OpenVPN GUILa oss nå se på hvordan vi kan konfigurere Windows til å bruke FrootVPN-tjenesten. Først må du laste ned Windows OpenVPN Connect-klienten til datamaskinen din. Du kan finne lenken for å gjøre dette i støtteområdet på nettstedet deres. Når du har lastet ned riktig pakkeinstallatør til maskinen din, må du åpne og kjøre den. Dette vil legge til ikonet (vist til høyre) på skrivebordet ditt. Hvis du klikker på dette, åpnes Windows-klienten til systemfeltet som følger.

OpenVPN-systemmagasin

Når du har kjørt klienten og installert de riktige (.ovpn) filene, klikker du på ikonet over i skuffen, velger serveren din og klikker på koble til. Det er så enkelt som det. Om et øyeblikk vil du motta en melding som indikerer at du er tilkoblet og ikonskjermen blir grønn. All Internett-trafikken din er nå kryptert og online personvern blir beskyttet av FrootVPN-nettverket.

Besøk FrootVPN

FrootVPN hastighetstest

FrootVPN-forestillingen var litt skuffende. Som vist på bildet nedenfor, var hastigheten vår lavere på VPN enn den var direkte til vår ISP. Du kan forvente en viss innvirkning på hastigheten ved å bruke hvilken som helst VPN forårsaket av overhead for å kryptere Internett-trafikken.

FrootVPN hastighetstest

Som du ser fra bildene over, senket FrootVPN-kryptert tilkobling vår baserte ISP-nedlastingshastighet fra 41,73 Mb / s til 18,99 Mb / s. Dette er et fall på over 50% i nedlastningshastighet når du er koblet til VPN. Dette er mer enn vi gjerne skulle sett. Tilsvarende resultater ble oppnådd når du koblet til andre servere i nettverket. Selv om det er forventet noe tap, føler vi at dette er for høyt. Selv med 50% hastighetstapet, kunne vi fremdeles gjøre alt vi trengte å bruke tjenesten deres fordi ISP-hastigheten vår er høy til å begynne med. Dette kan ikke stemme i ditt tilfelle, så vi anbefaler at du tester tjenesten for å se om deres ytelse er akseptabel for deg.

Konklusjon

FootVPN er en grunnleggende VPN-tjeneste. De har ikke egen tilpasset programvare, men de har manuelle konfigurasjonsveiledninger som hjelper deg med å konfigurere tjenesten deres fra et bredt spekter av enheter. Deres primære forbindelse er via open source OpenVPN Connect GUI-programvaren. Du må importere (.ovpn) -filen for å koble til enheten din ved hjelp av OpenVPN-protokollen. De har også guider for bruk av L2TP og PPTP med en rekke enheter.

Tjenesten deres inkluderer ubegrenset VPN-tilgang til serverne de har over nitten land. De har uttalt at de ikke fører noen logger, slik at de ikke vil kunne hjelpe noen rettshåndhevelse / opphavsrettsinstanser eller noen tredjeparter. De sier at ettersom de ikke fører noen logger, har de ingenting å tilby dem. De er blitt anbefalt av The Pirate Bay, og VPN-nettverket deres er Torrent og P2P fildelingsvennlig.

Det vi likte mest med tjenesten:

 • De støtter OpenVPN-, L2TP- og PPTP-protokollene.
 • De har en billig VPN-tjeneste
 • De har ingen betingelser for 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • De lar deg betale mer anonymt ved å bruke Bitcoin og WebMoney
 • De tilbyr terminrabatter ved årlige påmeldinger.

Ideer for å forbedre tjenesten:

 • Tilby tilpasset programvare for Windows og Mac OS X
 • Tilby mobilapper for iOS- og Android-enheter
 • Fortsett å utvide nettverket og forbedre ytelsen

Uansett hvilket begrep du velger (månedlig, 3 måneder eller årlig) tilbyr FrootVPN 30-dagers pengene tilbake-garanti. Prøv tjenesten deres og prøv dens ytelse for deg selv. Hvis du bestemmer at FrootVPN passer godt for deg og liker å bruke den, kan du abonnere fra bare $ 2,99 per måned.

Besøk FrootVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map