FlashVPN gjennomgang

FlashVPN-ikonetUansett hvor du er i verden, er det en god idé å bruke en VPN på mobilenheten. Nå for tiden er det mange gratis VPN-er oppført i Google Play Store. Som du kanskje har gjettet, er FlashVPN en av dem. Denne gratis VPN-appen har blitt lastet ned mer enn 5 millioner ganger og ser ut til å være fokusert på Android-operativsystemet. I følge statistikken har den også mer enn 99 000 anmeldelser med en stjernerangering på 4,4 stjerner. Det er ingen premiumversjon av denne tjenesten, og den støttes fullstendig av annonser. Det viktige spørsmålet er om produktet fungerer så bra som folk hevder, og er det verdt det å bruke. I denne gjennomgangen vil vi kjøre den gjennom flere tester for å se om den er verdig den ros den får.


FlashVPN nedlastingOm selskapet

Det er ingen informasjon som vi har kunnet finne ut om selskapet, utenom navnet på FlashSoftware. Imidlertid har denne VPN en påfallende likhet med flere andre vi har gjennomgått i det siste. Det er faktisk mulig at det samme selskapet driver mer enn en app. Det er ingen nettsted som vi har funnet, og det er heller ikke en sentral beliggenhet vi har funnet for tjenesten. Det gjør oss veldig på vakt fordi vi ikke kan se hvilke personvernlover VPN følger.

Priser

Som vi sa tidligere, blir du ikke belastet av FlashVPN. I motsetning til andre alternativer, tilbyr ikke denne appen noen måte å legge til funksjoner eller oppgradere. Vi er vanligvis på vakt mot gratis, reklamebaserte produkter. Det kan absolutt antyde at du blir produktet. Hvis du også nøler, vil vi anbefale Privat internettilgang som et alternativ. For bare 2,50 dollar i måneden, kan du glede deg over sikker VPN-tilgang på alle enhetene dine. De er et pålitelig og gjennomsiktig selskap som har eksistert i mange år.

Funksjoner

Flashvpn - Funksjoner og servereFlashVPN har veldig lite i veien for funksjoner. Alt ser ut til å være grei, og det er ikke mange innstillinger du kan endre. En ting du imidlertid kan endre er serverplassering. Som du ser på bildet her, er valgene dine Tyskland, USA, England, Frankrike og auto. Også på bildet til høyre ser du at FlashVPN krever at du gir tillatelse til flere elementer på telefonen. Som referanse er det svært få betalte tjenester som krever mange tillatelser. Det er ingen grunn til å be om alle disse tillatelsene hvis tjenesten bare skal beskytte brukerens personvern.

Appen krever tilgang til følgende info på Android-enheten din:

 • plassering
 • Bilder / Media / Filer
 • Informasjon om Wi-Fi-tilkobling
 • Enhets-ID & samtaleinformasjon

Spør deg selv hvorfor enhver personvernapp trenger tilgang til dine bilder, mediefiler og samtaleinformasjon. Det gir bare ingen mening. Vi foreslår at du holder deg langt unna apper som krever for mye tilgang.

Opptreden

Et stort faktum du alltid vil se på er hastigheten på en VPN-tjeneste. I vår hastighetstest brukte vi USA-serveren (siden det bare er 4 alternativer). I dette tilfellet var vår normale hastighet 46,1 Mbps. Da vi testet hastigheten vår med FlashVPN, fikk vi en hastighet på 21,7 Mbps. Det er omtrent 53% reduksjon i hastighet. Med en betalt tjeneste kan du vanligvis forvente opptil 25% tap. Det er en annen grunn til å være på vakt mot denne.

VPN-bruk

VPN-selskaper har gjort det ekstremt enkelt å laste ned og bruke produktene sine. FlashVPN er ikke annerledes. Siden det ikke er mye med appen, er det enkelt å koble seg til denne VPN.

 1. Finn FlashVPN i Google Play Store og klikk Installere.
 2. Godta tillatelsene og si Tillate til VPN-tilkoblingen.
 3. Når du er lastet, klikker du på Fortsette knapp.
 4. Fra det tidspunktet vil du finne Serverlokasjoner seksjonen som vi viste tidligere ved å klikke på den vertikale kolonnen med 3 prikker i øvre høyre hjørne.

FlashVPN-bruk

Fordeler med å bruke en VPN

I nyere tid begynner mobiltrafikken å overhale desktop-trafikken. På grunn av det er det viktig å bruke WiFi i stedet for å bruke en standard dataplan. På grunn av metningsnivåene i verden, tilbyr flere og flere bedrifter gratis WiFi til sine kunder. Selv om det er bra for begge parter, kan du satse på at nettkriminelle elsker det også. Når du kobler deg til et av de fire stedene som er oppført over, oppretter du en sikker og kryptert forbindelse. Når du gjør det, reduserer du risikoen for at kriminelle stjeler sensitive data. Så igjen må du også stole på selskapet bak VPN. Gitt tillatelsene som kreves for å bruke appen, vil vi advare mot den.

Hvis du vil komme deg rundt geo-blokker, er det å bruke en VPN et must. Det er fordi bedrifter, myndigheter og til og med mediebedrifter hindrer brukere i å se begrenset innhold i og utenfor det målrettede området. Når du kobler til et FlashVPN, vil du få virksomheten til å tro at du er på et av de 4 stedene de tilbyr. Bare koble til en server, så kan du begynne å bla gjennom eller se på innholdet du vil ha tilgang til. Hvis du fremdeles har blokkeringsproblemer, vil du forsikre deg om at WebRTC er deaktivert i nettleseren din. Det er vanskeligere hvis du bruker forskjellige nettlesere på Android. Det kan være lurt å bruke Firefox og laste ned en WebRTC-blokkeringsutvidelse for å tillate den å fungere riktig. Ellers vil det du prøver å fjerne blokkeringen fortsatt se den opprinnelige IP-adressen din. Det beseirer formålet med å bruke en VPN til å begynne med.

Lekker FlashVPN?

Et spørsmål mange av de gratis VPN-tjenestene har er DNS-lekkasjer. Hvis tjenesten din lekker, er det et stort problem. Fordi VPN-er fungerer ved å maskere IP-adressen, kan lekkasjer avsløre din sanne IP-adresse. Når vi tester FlashVPN for denne feilen, bruker vi standardtesten fra www.dnsleaktest.com. Som du ser på bildet nedenfor har FlashVPN noen lekkasjer. Disse lekkasjene beseirer formålet med å bruke en VPN i utgangspunktet.

FlashVPN DNS-lekkasjetest

Bør jeg bruke FlashVPN?

Svaret på dette spørsmålet avhenger av hva du prøver å gjøre. Hvis du vil prøve å omgå geobegrensninger, kan FlashVPN gjøre jobben. Som vi nevnte tidligere, er selvfølgelig FlashVPN tregere enn andre tjenester. Når det er sagt, hvis du har DNS-lekkasjer eller hvis blokkeringsprogramvaren ser ditt sanne sted, kan du ha noen problemer. Tjenesten tillater bare en tilkobling, så det er ikke en løsning hvis du har flere enheter. Du vil også huske på at FlashVPN ikke tillater P2P / fildeling. For de som ønsker å beskytte personvernet, vil du bruke en betalt tjeneste i stedet. På den måten kan du sørge for at den ikke lekker.

Endelige tanker om FlashVPN

For å avslutte denne anmeldelsen er FlashVPN veldig populær og har mer enn 5 millioner nedlastinger. Vi fant flere problemer med tjenesten, inkludert DNS-lekkasjer, middelmådige hastigheter, mangel på serverplasseringer og en generell mangel på åpenhet. For ikke å nevne tilgangsnivået appen krever på Android-enheten din. Vil du virkelig dele bildene dine og ringe informasjon for å bruke et VPN? Det kan fungere ok hvis du prøver å komme deg rundt geo-blokker, men ikke mye annet. Disse problemene hindrer oss i å foreslå FlashVPN som et alternativ å bruke. Ta en titt på vårt beste VPN-er for Android liste for noen mye bedre alternativer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map