FlashRouters personvernappanmeldelse – VPN-beskyttelse for alle

Linksys WRT3200ACM-ruterVi hadde gleden av å teste en Linksys WRT3200ACM AC3200 DD-WRT-ruter fra FlashRouters over helgen. Hensikten var å ta en titt på den nye FlashRouters Privacy App som inkluderer et enkelt, men likevel veldig effektivt grensesnitt for tilkobling til noen av de største VPN-tjenestene i verden. Som du ser om et øyeblikk, er alt du trenger for å komme i gang en VPN-konto. Personvern-appen vil ta seg av resten. Det beste av alt, ved å koble til et VPN gjennom FlashRouters Privacy App kan du beskytte hele nettverket ditt med en enkelt VPN-konto.


Hva er en FlashRouter og hvordan fungerer den?

Kort sagt FlashRouters er et selskap i USA som selger merkerutere med DD-WRT eller Tomato firmware forhåndsinstallert. Det er en rekke fordeler med å bruke en ruter med åpen kildekode firmware. For det første eliminerer det mange feil og sikkerhetshull som har forlatt millioner av forbrukerrutere åpne for angrep. Fra et personvernperspektiv støtter DD-WRT og Tomato firmware OpenVPN, L2TP og PPTP VPN-tilkoblinger. Du vil også finne at de tilpassede ruterne gir bedre resultater enn de samme enhetene som er lastet med fabrikkfastvare.

Hva gjør FlashRouters personvern-app?

FlashRouters-teamet har utvidet bruken av enhetene sine ytterligere med tillegg av en ny VPN Privacy App. Appen lar deg enkelt koble til populære VPN-tjenester gjennom ruteren og til og med bytte mellom leverandører. Den eneste forutsetningen er a VPN abonnement. Dette vil beskytte hele nettverket inkludert enheter som ellers ikke ville være kompatible med et VPN som spillkonsoller og streamingbokser.

Hvilke VPN-tjenester støtter FlashRouter-personvernappen?

På den tiden vi gjennomgikk, inkluderte FlashRouters Privacy-app støtte for 11 VPN-leverandører inkludert ExpressVPN, Hide My Ass (HMA), IPVanish, IVPN, NordVPN, Private Internet Access (PIA), ProtonVPN, PureVPN, SaferVPN, VyprVPN og Windscribe. Vi testet appen med IPVanish, PIA og ExpressVPN slik at vi kan snakke med brukervennligheten. Vi vil gå nærmere inn på et øyeblikk.

Kan jeg installere VPN Privacy App på den eksisterende ruteren?

Det korte svaret er nei. Du må kjøpe en enhet fra FlashRouters for å kunne bruke appen. Hvis du allerede eier en avansert forbrukerruter og vil legge til VPN-støtte, kan du vurdere ExpressVPN-ruterappen. Det vil hjelpe deg i gang uten mye teknisk kunnskap. Ellers anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe en forhåndsinstallert DD-WRT- eller Tomato-ruter fra teamet hos FlashRouters.

FlashRouters personvern-app: hands-on-testing

Før vi dykker ned i appen vil jeg nevne hva du kan forvente deg når du kjøper en enhet fra FlashRouters. For det første kommer den med en liten brosjyre som hjelper deg å komme i gang. I løpet av få minutter vil du ha ruteren koblet til Internett og kunne bruke FR Privacy App for å koble til din favoritt VPN. Guiden inneholder også kontaktinformasjon og supporttimer. Du vil gjerne vite at FlashRouters har chatstøtte-timer 7 dager i uken. Du kan også sende dem e-post eller besøke FR brukerstøtte for svar på mange vanlige spørsmål.

Etter at du har fjernet boksen og konfigurert den nye ruteren, følger du guiden som fulgte med enheten. Du ender opp med å åpne en nettleser og besøke flashrouterapp.com. Dette blir omdirigert til en lokal side. Merk: Hvis du får en blank skjerm når du starter siden, vil du lukke og starte et nettleservindu i inkognitomodus. Hvis det ikke fungerer, fortsett å tilbakestille ruteren. Vi gjorde det, og det løste problemet med en gang. Når du er i tvil, start oot på nytt

Når FlashRouters Privacy App lanseres, vil du bli møtt med følgende skjerm:

FlashRouters personvernapp

Koble til IPVanish VPN

Det første du vil gjøre er å klikke på rullegardinboksen “Velg”. Det er her du finner en liste over støttede VPN-tjenester. Vi startet med å velge IPVanish. Skjermdumpen til venstre viser FlashRouters Privacy App-grensesnitt for IPVanish. Som du ser er det en rullegardinliste for å velge en serverplassering. Hvis du begynner å skrive navnet på en by, vil appen returnere alle resultatene som samsvarer med søket ditt. Når du har valgt en server, skriver du bare inn brukernavn og passord og klikker på “Connect” -knappen. Du kan også velge om du vil “Auto-Connect to VPN” og ikke aktivere funksjonen “Global Kill Switch” basert på dine preferanser.

FlashRouters IPVanish-tilkobling

Vi koblet til en rekke IPVanish-serverplasseringer og fant at de alle fungerte ganske bra. Som du kan se ovenfor, koblet vi til en server i Chicago og testet hastigheten vår. Ytelsen var veldig bra med en nedlastingshastighet på 65,39 Mbps på en kabelforbindelse som maksimerer ut rundt 70 Mbps. Vi har også gjennomført en personvernsjekk på IPVanish-nettstedet for å bekrefte at IP-adressen vår var endret til en geo-lokalisert i Chicago. Vi har også kjørt en rask DNS-lekkasjetest som er en del av vår vanlige testprosess. Vi har ikke hatt noen problemer med FlashRouters-enheten, personvern-appen eller IPVanish-tilkoblingen.

Koble til privat internettilgang (PIA)

Neste bestemte vi oss for å skyte opp en forbindelse til PIA. Dette var like enkelt. Hovedforskjellen var en ekstra dropdown som gjorde det mulig for oss å velge mellom AES-128 og AES-256 bit kryptering. Vi valgte AES-256-alternativet for sterkest mulig kryptering. Det første du vil legge merke til når du utforsker dropdown-serveren for PIA, er at hvert sted har både et TCP- og UDP-alternativ. Vi valgte UDP for raskere hastigheter. Hvis du har tilkoblingsproblemer, kan du alltid bytte til TCP som inkluderer feilkontroll.

FlashRouters PIA-tilkobling

Nok en gang koblet vi til en PIA VPN-server i Chicago. Som du kan se var ytelsen nesten identisk med IPVanish. Når vi hadde koblet til en server i Chicago, testet vi hastigheten og fant at den var 65,47 Mbps. Det ser ut til at både IPVanish og PIA går gjennom LogicWeb i Chicago slik at de samme hastighetene gir mening. Nok en gang utførte vi en IP-adresse og DNS-lekkasjetest uten problemer. FlashRouters Privacy App fungerte uten problemer når vi først fikk grensesnittet til å laste.

Konklusjon

Den kanskje mest imponerende funksjonen i den nye FlashRouters Privacy App er det enkle brukergrensesnittet. Appen krever ikke mye teknisk kunnskap for å sikre personvernet ditt. Det er et stort pluss siden konfigurering av ruteren kan være en skremmende og noen ganger farlig oppgave. Linksys WRT3200ACM-enheten fra FlashRouters presterte veldig bra i alle testene våre. Vi vil absolutt anbefale enheten. Den eneste leverandøren vi ikke kunne teste, var ExpressVPN ettersom appen krevde tilleggsinformasjon. Hvis du bruker ExpressVPN, vil FlashRouters-teamet laste inn VPN-appen på enheten din på forhånd. Totalt sett var vi veldig imponert over FlashRouters Privacy App og anbefaler på det sterkeste at du bruker den for å beskytte alle enhetene i nettverket ditt med en enkelt VPN-konto. Når du har sjansen til å teste appen ut eller deg selv, kan du sende oss en melding @VPNFan og la oss få vite hva du synes.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map