CactusVPN gjennomgang

Jeg starter gjennomgangen av CactusVPN med litt selskapsbakgrunn. CactusVPN driver en online personverntjeneste med base i Moldova. De hjelper medlemmene med å beskytte deres personvern og fjerne blokkering av geobegrensninger for nettsteder i USA og Storbritannia. CactusVPN tilbyr medlemmene valget mellom VPN-tilgang og Smart DNS-tjeneste.


CactusVPN anmeldelse

Priser og spesialtilbud

CactusVPN-priser er veldig rimelige. De har et mindre nettverk enn de fleste VPN-tjenestene vi dekker. På den måten kan de holde prisene lave. Med ubegrenset tilgang til servere i ett land for $ 4,99. Få tilgang til servere i USA, Storbritannia og NL sammen med Smart DNS for $ 6,99 i måneden.

CactusVPN-priser

Medlemmer kan få tilgang til CactusVPN ved å bruke deres gratis VPN-klient. Som du ser CactusVPN tilbyr rabatter basert på lengden på abonnementet. Du kan spare 13% avslag på kvartalsvis tilgang, 23% avslag på halvårlig og 35% avslag på årlige påmeldinger. Gjør årsplanen til den beste verdien. Besøk CactusVPN spesiell side for å lagre.

Når du registrerer deg for en konto, tilbyr CactusVPN et antall betalingsalternativer du kan velge mellom. Jeg liker å bruke PayPal for enhver online tjeneste siden du kan administrere abonnementet. CactusVPN tilbyr PayPal sammen med kredittkort, Alipay, Webmoney, Yandex, Boleto Bancario, Qiwi og CashU. Gir deg et bredt spekter av betalingsalternativer.

Prøveperiode for risikofritt

Selv om jeg vil gjøre mitt beste for å tilby en grundig gjennomgang, er det bare en måte å sikre at CactusVPN er det riktige valget. Du vil teste ut tjenesten selv. CactusVPN forstår det også. For å hjelpe de med å tilby en 30 dagers pengene tilbake-garanti. Imidlertid, som du ser på et øyeblikk, inkluderer garantien noen betingelser. Her er språket CactusVPN bruker i den generelle delen av FAQ-siden deres

Hva er CactusVPN pengene tilbake-policy?

Vi tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti. Hvis du ikke kan bruke tjenestene våre: kan du ikke koble til VPN-servere eller Smart DNS-tjeneste. I tilfelle av smart DNS kan du også be om tilbakebetaling hvis noen av nettstedene fra listen over blokkerte nettsteder fremdeles er blokkert for deg.
Vær oppmerksom på at vi ikke refunderer problemer med VPN-hastighet fordi vi har 24 timers gratis prøvekonto på premium-serverne våre.

Besøk CactusVPN

CactusVPN nettverks- og serverplasseringer

CactusVPN administrerer et nettverk av VPN-servere på viktige steder. De har et av de mindre nettverkene med serverplasseringer i tre land. Det vil hjelpe deg med å få tilgang til dekning av sportsbegivenheter og fjerne blokkering av nettsteder som Netflix og BBC iPlayer fra hvor som helst i verden.

CountriesLocationsServersProtocols
3612OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP

CactusVPN har servere i USA (Kansas City, Los Angeles, Wilmington), Storbritannia (London, Maidenhead) og Nederland (Amsterdam).

Personvern og sikkerhet

Når vi snakker om VPN-tjenester, antar mange at de vil få en høy grad av privatliv og sikkerhet. Det er ikke alltid tilfelle. Det avhenger virkelig av grunnen til at du bruker en VPN-tjeneste. Hvis formålet ditt er personvern og anonymitet, vil du sannsynligvis ha en VPN som ikke logger.

CactusVPN gjør det klart i FAQ-delen av nettstedet at de ikke har trafikklogger. De fører bare tilkoblingslogger og analyserer dem hver tredje dag. Her er detaljene fra nettstedet deres:

Oppbevarer du noen logger?

For våre VPN- og Smart DNS-brukere holder vi bare tilkoblingslogger * i 3 dager for feilsøking. Men vi forsikrer deg:

 • vi sporer ikke og vet ikke om hva du laster opp / laster ned mens du bruker tjenestene våre, og det er ingen logger inkludert denne informasjonen;
 • vi kjenner ikke eller registrerer nettsteder du besøker;
 • vi sporer ikke hvilke applikasjoner du bruker.

Alle våre kunders personopplysninger er fullstendig konfidensielle og blir ikke delt, vist, brukt eller gitt til noen annen part på ingen betingelser og uten unntak.

Besøk CactusVPN

Hands-On Testing

Det første jeg ser etter når jeg bestemmer meg for om jeg skal vurdere en VPN-tjeneste eller ikke, er en tilpasset klient. At du kan konfigurere OpenVPN og konfigurere tilkoblinger manuelt, men det er ikke noe behov. Det er så mange VPN-leverandører som tilbyr enkel å bruke klientprogramvare nå om dagen.

Jeg er glad for å dele at CactusVPN har en utmerket Windows-klient som jeg pleide å teste tjenesten deres. De har også en tilpasset klient for Mac. Sammen med konfigurerte guider for iOS, Android og til og med DD-WRT-rutere.

Koble til med Windows VPN-klienten

La oss se på CactusVPN Windows-klienten:

CactusVPN Windows-klient

Windows-programvaren er enkel å installere og bruke. Når du kjører programmet vil det hente opp tilkoblingsskjermen. Derfra kan du velge et land etterfulgt av serverplassering og til slutt protokollen du vil at CactusVPN skal bruke for å koble til. Klienten har også noen imponerende avanserte funksjoner.

CactusVPN-klientinnstillinger

Innstillingsfanen til Windows-klienten gir deg flere alternativer. Jeg foreslår at du i det minste aktiverer “Koble til på nytt hvis kontakt droppet ”alternativet. Den mest avanserte funksjonen i CactusVPN-programvaren er appmorderen. Du kan angi spesifikke applikasjoner til å stoppe når VPN-en faller. Funksjonen er spesielt populær for medlemmer som bruker VPN-tjenesten til P2P / torrent-formål. CactusVPN tillater torrentbruk på deres servere i Nederland.

Besøk CactusVPN

Koble til Mac VPN-klienten

I tillegg til deres tilpassede Windows-programvare, har CactusVPN også en Mac-klient. Mac-programvaren ser ut akkurat som Windows-skjermene vist ovenfor. Den har også de samme avanserte funksjonene, nemlig muligheten til å drepe en applikasjon hvis VPN kobler fra. Det er en veldig vanskelig funksjon å finne for Mac-brukere, så jeg er spent på å se at CactusVPN har dekket deg.

Koble til fra iPhone eller iPad

Selv om CactusVPN ikke tilbyr sin egen iOS-app, har de satt opp guider for manuell tilkobling med PPTP eller L2TP. Her er en kopi av instruksjonene. Du kan besøke nettstedet deres for en fullversjon med skjermbilder.

CactusVPN L2TP konfigurasjonsveiledning for iOS:

1) Gå til “Generelt” -> “Nettverk” -> “VPN”
2) Klikk i “Legg til VPN-konfigurasjon …”
3) Velg kategorien L2TP

  • I “Server” -feltet skriver du inn IP-adressen til en CactusVPN-server. Du må sjekke e-postmeldingen du har mottatt da CactusVPN-kontoen din ble aktivert. Du finner der alle tilgjengelige servere.
  • Skriv inn brukernavn og passord for pakken.
  • På “Secret” -feltet introdusere: cactusvpn
  • For krypteringsnivå la “Auto” og velg “Send all trafikk”.
  • Trykk “Lagre”.

4) Nå opprettes VPN-tilkoblingen, du kan nå koble til.

Besøk CactusVPN

Koble til fra en Android-enhet

CactusVPN tilbyr ikke en app for Android-enheter, men de har en konfigurasjonsveiledning for PPTP- og L2TP / IPSEC-tilkoblinger. Her er en kopi av instruksjonene. Du kan besøke nettstedet deres for en fullversjon med skjermbilder.

CactusVPN L2TP konfigureringsveiledning for Android:

1) Gå til “Innstillinger”
2) Trykk på “Flere innstillinger”
3) Trykk “VPN”
4) Trykk på “Legg til VPN-nettverk”
5) Trykk på rullegardinmenyen “Type”
6) Velg “L2TP / IPSec PSK”

  • Skriv inn ønsket navn for tilkoblingen i “Navn” -feltet. Vi anbefaler å navngi det: CactusVPN (L2TP).
  • Skriv inn IP-adressen til CactusVPN-serveren du vil koble til i feltet “Serveradresse”. (For å finne de tilgjengelige serverne, sjekk e-posten du har mottatt når du har betalt for CactusVPN-kontoen eller logg deg på Client Area på vår hjemmeside.)
  • Skriv inn “cactusvpn” (uten anførselstegn) i feltet “IPSec pre-shared key”.
  • La alle andre felt være tomme.
  • Trykk på “Lagre” -knappen.

5) Trykk på den nye tilkoblingen for å koble til. Skriv inn CactusVPN brukernavn og passord sendt til deg via e-post og trykk på Connect.

Besøk CactusVPN

CactusVPN hastighetstest

Jeg testet CactusVPN ved å bruke OpenVPN som er den sikreste protokollen. Jeg brukte Windows-klienten deres og koblet til en server i Wilmington, Virginia.

CactusVPN hastighetstest

Som du ser var det omtrent 35% hastighetsforskjell mellom forbindelsen direkte til Internett-leverandøren min og tilkoblingen til serveren i Virginia. Kryptering legger til overhead, slik at du kan forvente en viss nedgang i ytelsen. Det er en avveining for et høyere personvernnivå. Med en hastighet på over 27 Mbps kunne jeg enkelt strømme tjenester som Netflix og BBC.

Konklusjon

Jeg liker CactusVPNs fokus på personvern og anonymitet. Deres app-morderklientfunksjon er et ekstra lag med personvern. De har ikke det største nettverket, men det dekker USA, Storbritannia og NL. Ytelsen er bra for de som vil fjerne blokkeringen og strømmen fra nettsteder som Netflix og BBC.

Det jeg likte mest med tjenesten:

 • Enkel å bruke Windows- og Mac-klienter
 • Støtte for OpenVPN, PPTP, L2TP og SSTP protokoller
 • App-morderen har både Windows- og Mac-klienten
 • Krypterte VPN- og Smart DNS-tjenester
 • Terminrabatter på 3 måneder, 6 måneder og årlige påmeldinger

Ideer for å forbedre tjenesten:

 • Tilby mobilapper for iOS og Android
 • Legg til flere lokasjoner i nettverket deres
 • Legg til bitcoin som betalingsalternativ
 • Betrakt dedikert IP som et tillegg

Jeg liker CactusVPN og synes det er et fint valg for de som er fokusert på personvern. Hvis målet ditt er å fjerne blokkering av innhold rundt om i verden, må du sørge for at de har servere i disse landene. Hvis målet ditt er sterkt privatliv, så foreslår jeg at du prøver CactusVPN. Du blir dekket av deres 30 dagers pengene-tilbake-garanti, som er god tid til å teste tjenesten. Bare sørg for at du forstår begrensningene i refusjonspolitikken.

Besøk CactusVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map