Bufret VPN-gjennomgang

La oss starte Buffered VPN-gjennomgangen ved å merke oss at de er en relativt ny leverandør på VPN-plassen. Mens de bodde i Budapest i 2014, bestemte en gruppe internasjonale venner (en ungarsk, en amerikaner og en engelskmann) seg for å lansere en VPN-tjeneste for å hjelpe brukere fra hver dag med å gjenopprette sitt Internett-personvern, forbedre deres online sikkerhet, frigjøre seg fra vilkårlige geografiske begrensninger, og overvinne restriktive brannmurer. Dermed ble Buffered VPN født. Hovedkvarter i Budapest, Ungarn, er ikke under påvirkning av USA eller Storbritannia, men heller under ungarske og EUs jurisdiksjon som har personvernlovgivning for enkeltpersoner.


Bufret VPN-gjennomgang

Tjenesten deres støtter bare OpenVPN-protokollen fordi de mener det er den sikreste og beste VPN-protokollen. Derfor gir de ikke støtte for verken PPTP- eller L2TP / IPsec-protokollene.

Priser og spesialtilbud

Så hva får du når du abonnerer på Buffered VPN? De har et nettverk som består av servere i 28 forskjellige land spredt over hele verden. Du kan bruke tjenestene deres på Windows, Mac OS X, Linux, iOS og Android-plattformer. De har tilpasset klientprogramvare for Windows, Mac OS X og Linux som hjelper deg med å konfigurere og bruke tjenesten deres. Bufret VPN tilbyr raske hastigheter, ubegrenset båndbreddebruk, uendelige serverendringer og fem samtidige tilkoblinger fra hvor som helst i verden.

Bufrede VPN-prisplaner

Bufret VPN-prisstruktur er lik mange andre i bransjen. De tilbyr tre forskjellige pakker med VPN-tjenesten deres. Disse pakkene er nedsatte basert på tjenestetiden og inkluderer en måned, seks måneder og 12 måneder. Prisene deres starter på 12,99 for en måneds service. Du kan få seks måneders tjeneste for $ 59.54 eller $ 9.99 per måned med tjenesten. Til slutt, hvis du abonnerer på et tjenesteår, er prisen bare $ 99,00 eller bare $ 8,25 per måned.

Bufret VPN tilbyr to forskjellige måter å betale for abonnementet på. Du kan betale med kredittkort ved å bruke enten VISA, MasterCard eller Discover. Kredittkorttransaksjoner behandles gjennom Braintree, en validert nivå 1 PCI DSS-kompatibel tjenesteleverandør, slik at du kan være sikker på at din personlige økonomiske informasjon alltid er sikker. Du kan også betale med PayPal-kontoen din med bare etternavn.

Prøveperiode for risikofritt

Bufferered tilbyr ikke en gratis prøveperiode, men de vet at du vil prøve den gode tjenesten deres selv. Derfor tilbyr de alle nye abonnenter en 30-dagers pengene tilbake-garanti. Hvis du av en eller annen grunn, teknisk eller på annen måte, ikke er fornøyd med tjenesten deres innen de første 30 dagene fra den opprinnelige betalingen, vil de tilbakebetale abonnementsavgiften. Det er noen betingelser for deres garanti. Du kan ikke ha overskredet 100 økter og / eller 10 GB båndbreddebruk i løpet av denne perioden. Vi er ikke tilhenger av betingelser som stilles på pengene-tilbake-garantier, men Buffered VPNs forhold er mer fornuftige enn noen. Vær likevel oppmerksom på at slike forhold eksisterer og må tas med i mens du tester tjenesten deres.

Besøk Buffered VPN

Bufret VPN-nettverk

Bufret VPNs tjeneste inkluderer tilgang til flere høyhastighetsservere i 28 forskjellige land spredt over hele verden. De har servere på de fleste store kontinent med unntak av Afrika og Sør-Amerika. Landene de har servere i inkluderer følgende:

 • Asia
  • India, Israel; Korea; Republikken Russland; Singapore
 • Europa
  • Østerrike; Belgia; Danmark; Finland; Frankrike; Tyskland; Island; Irland; Italia; Liechtenstein; Luxembourg; Nederland; Norge; Polen; Spania; Sverige; Sveits; Ukraina; Storbritannia
 • Nord Amerika
  • Canada; Mexico; forente stater
 • Oceania
  • Australia

Selv om Buffered VPN ikke har noen servere i Afrika, har de imidlertid servere i Spania, Italia og India som ligger i umiddelbar nærhet. Tilsvarende har de ingen servere i Sør-Amerika, men de har servere i nærheten i Mexico. Så som du kan se Buffered VPN høyhastighetsservere kan nås fra hvor som helst med internettilgang. Nettverket deres bruker delt IP-adressering for å anonymisere brukerne.

VPN-tjenesten deres støtter bare tilkoblinger som bruker OpenVPN-protokollen. For å gjøre det enkelt for brukerne å konfigurere og bruke tjenesten deres, gir de klienter for sine Windows-, Mac OS X- og Linux-brukere. Brukere av iOS- og Android-plattformer må installere OpenVPN for Android eller OpenVPN Connect fra sine respektive butikker og laste ned OpenVPN-konfigurasjonsfilene fra dashbordet til Buffered VPN-nettstedet.

Besøk Buffered VPN

Personvern og sikkerhet

Bufret VPN har hovedkontor i Budapest, Ungarn. Det er langt borte fra påvirkning fra amerikanske og britiske myndigheter. De har en personvernpolicy uten logg når det gjelder deres brukeres vaner; dvs. samtalene de ringer, e-postene de sender, nettsteder de besøker osv. TOS’ene deres gjør det klart at de opprettholder noen registreringer av metadata som er nødvendige for å betjene deres tjenester. Med egne ord:

Vi lagrer og behandler følgende informasjon om deg:

 • Registreringsdataene dine og innloggingsdataene dine.
 • Vi lagrer også datamengden som overføres under tilkoblingen.
 • Vi lagrer ikke som vanlig praksis privat informasjon om individuelle brukeraktiviteter i nettverket vårt, for eksempel e-post, chatter, VOIP-samtaler, besøkte nettsteder osv..
 • Vi lagrer informasjon om varigheten av tilkoblingen, men aldri informasjon om hva brukeren gjør under tilkoblingen.
 • Vi lagrer og behandler disse dataene generelt i 30 dager beregnet fra den siste bruken av våre tjenester eller fra oppsigelsen av denne avtalen. På grunn av skatteregler er vi tvunget til å lagre navnet ditt og adressen din lenger.
 • Vi lagrer og behandler disse dataene i forbindelse med denne avtalen og gir ikke dine data videre til tredjepart, bortsett fra til våre egne databehandlere, av tekniske grunner. Vi avslører ikke med vilje privat elektronisk kommunikasjon eller personlig kundeinformasjon med mindre det kreves av ungarsk lov.

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du til slik behandling og du bekrefter at alle dataene som er gitt av deg, er korrekte og ikke misvisende.

Som du kan se fra ovennevnte avsløring, oppbevarer de litt metainformasjon om total bruk og tilkoblingsvarighet i en periode på omtrent 30 dager. Dette gjør at de kan utføre daglige operasjoner for tjenesten og gi brukerne en optimal opplevelse mens de bruker den.

Når det gjelder å sikre dine data og online personvern, har Buffered VPN deg dekket. De sier at de bare støtter OpenVPN-protokollen på deres tjeneste fordi den er sikrere enn verken PPTP eller L2TP / IPsec. Det er også en veldig allsidig protokoll som nå har støtte for de fleste typer enheter. Tjenesten deres støtter OpenVPN på plattformene Windows, Mac OS X, Linux, iOS og Android. Det kan også kjøres på DD-WRT- og tomatrutere. På denne måten blir all trafikk på alle enhetene som er koblet til din VPN-aktiverte ruter kryptert og beskyttet av VPN-tjenesten.

Bufret VPN bruker Blowfish CBC 128-bit for å kryptere alle dataene dine mens du er koblet til deres tjeneste. Datagodkjenning skjer gjennom HMAC SHA1 160 bit. Den første håndtrykk og påfølgende overføring av chiffer mellom serveren og klienten er gjennom TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 2048-bit RSA. Dette betyr at alle Internett-transaksjonene dine er kryptert og sikret mot nysgjerrige øyne nå og i fremtiden mens du bruker Buffered VPN-tjenesten.

Besøk Buffered VPN

Hands-On Testing

Vi fullfører vår bufferte VPN-gjennomgang med noen hender på testing av deres nye betaklientprogramvare for å se hvor enkelt det er å konfigurere og bruke, samt teste dets generelle ytelse. Jeg vil starte med å si at Buffered klarte seg bra i fartsprøven vår. Bufret VPN har tilpasset klientprogramvare for både Windows, Mac OS X og Linux. De har også nettopp gitt ut nye betas for Windows og Mac OS X. De gir trinn-for-trinn-guider for å konfigurere tjenesten deres med OpenVPN-protokollen for iOS- og Android-enheter. De har også guider for å konfigurere DD-WRT- og tomatrutere for OpenVPN for å bruke tjenesten deres.

Koble til fra Windows

La oss nå se på den nye tilpassede betaklienten for Windows som lar deg koble til en hvilken som helst server i det bufferte VPN-nettverket ved hjelp av OpenVPN-protokollen. Vi fikk spesiell tilgang til å se gjennom denne nye betaen. Når du har lastet ned konfigurasjonsfilen for Windows-klienten fra nettstedet deres, må du kjøre den for å starte installasjonsprosedyren. Installasjonen starter med velkomstskjermen nedenfor. Hvis du klikker på neste på skjermen, vil du få frem EULA som du må godta og deretter klikke på neste. Du vil se noen flere installasjons- og konfigurasjonsskjermbilder, og installasjonen av klienten starter. Når installasjonen er fullført, vil du se et skjermbilde som vist til høyre nedenfor. Når du klikker på fullfør på dette skjermbildet, starter Windows-klienten.

Bufret Windows-klientinstallasjon

Du vil da se påloggingsskjermen som vises nedenfor til venstre. Skriv inn påloggingsinformasjon (brukernavn og passord) og klikk på den grønne påloggingsknappen. Dette vil få frem hovedskjermbildet for buffert VPN-tilkobling (nedenfor til høyre) der du kan velge landet du vil koble til. Landene i serverlisten er i alfabetisk rekkefølge. Hvis du ikke kan logge deg på av en eller annen grunn, kan du klikke på koblingen for behovshjelp nederst til høyre på innloggingsskjermbildet som viser et behovshjelpvindu som det som vises i sentrumsbildet nedenfor. Dette vinduet har to lenker som hjelper deg med påloggingsproblemer. For generelle problemer, velg koblingen til støttesiden. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du klikke på hvordan du gjenoppretter det. Dette er en fin funksjon for å hjelpe de med påloggingsproblemer. Du kan også registrere deg for en konto fra påloggingsskjermen hvis du ikke har en ennå.

Bufret VPN-pålogging

En annen fin funksjon som den buffrede VPN-klienten har, er at den lar deg velge favorittlandene dine å koble seg til og flytter dem til toppen av listen, slik at du enkelt kan se dem. Bildet nedenfor til venstre viser fire land valgt som favoritter: Storbritannia, Mexico, Singapore og USAs østkyst. Bare høyreklikk på den grå stjernen ved siden av landet i serverlisten du vil gjøre en favoritt, og den vil umiddelbart flyttes til favorittlisten. Dette er illustrert i midten og til høyre bilder nedenfor. Alle favoritter vises med gule stjerner ved siden av.

Bufrede VPN-favoritter

Det er like enkelt å koble til en buffert VPN-nettverksserver som å klikke på landet du vil koble til. Denne prosessen er illustrert ved de tre skjermbildene nedenfor. Bildet til venstre viser den frakoblede klienten. Valg av USAs østkyst resulterer i den midtre tilkoblingsskjermen. Det siste bildet til høyre viser hvordan klienten ser ut når en vellykket forbindelse er opprettet. Når du har koblet til VPN-serveren, vil du se plasseringen, opplastings- og nedlastingshastighetene og den totale båndbredden som er brukt for hver og IP-adressen som er tilordnet til deg av serveren. Våre DNS-lekkasjetest mens vi koblet til det bufferte VPN-nettverket, viste ingen lekkasjer. Buffered sier at hver av deres VPN-servere har sin egen DNS-server som du bruker mens du er koblet til den serveren. Disse serverne logger ikke noe DNS-informasjon.

Bufret VPN-tilkobling

Endring av servere og dermed regioner krever bare at du kobler fra den nåværende tilkoblingen og deretter velger et nytt land du vil koble til. Når du er koblet til en av de buffrede VPN-serverne, kan du også utføre en nedlastingstest som vist på bildet til høyre nedenfor. Hvis du klikker på menyikonet (trippel horisontale søyler), får du opp en meny som har følgende elementer:

 • Om – forteller den gjeldende klientversjonen info
 • Åpen logg dir – Dette åpner katalogen som inneholder loggfiler for problemer med fotografering av tilkoblinger
 • Test brannmur – Dette er nyttig for å finne porter som er åpne for å kunne omgå brannmurer som kan blokkere noen porter og potensielt kan brukes til å omgå passordbeskyttede Wi-Fi-brannmurer
 • Logg ut – Logg av klienten, men ikke lukk den
 • Exit – Gå ut og lukk den bufrede VPN Windows-klienten

Den mest interessante funksjonen i menyen er Test Firewall-alternativet som kjører et portfunn av din nåværende tilkobling for å finne åpne porter som kan brukes til å utnytte alle brannmurer ved å bruke åpne lytteporter. Portene som det ser på vises i det første bildet nedenfor og inkluderer begge TCP / UDP:

 • Havn: 53 – Dette er porten som DNS lytter etter spørsmål på og som vanligvis er åpen
 • Havn: 443 – Dette er porten som er for sikker http-trafikk som vanligvis sendes
 • Havn: 993 – Dette er imap4 (Internet Message Access Protocol4) over ssl lytteport
 • Havn: 1194 – Dette er porten som vanligvis lytter etter OpenVPN-trafikk

Hovedforskjellen mellom tcp og udp er at tcp er en leveringsprotokoll som garanterer at pakkene blir levert i den rekkefølgen de ble sendt. Det har ekstra overhead for å gjøre dette mulig, og er dermed generelt en tregere leveringsprotokoll. Det er ingen garantert levering av pakker når det gjelder udp, så det er iboende raskere, men ikke så pålitelig. De fleste VPN-er, Bufret VPN, inkluderte standard til raskere udp.

Bufrede VPN-åpne porter

Den siste funksjonen i Buffered VPN Windows-klienten som vi ønsker å se på er tilkoblingsalternativene. Når klienten er i frakoblet tilstand som vist på bildet til venstre nedenfor, klikker du på tilkoblingsalternativknappen for å få opp skjermbildet for appkonfigurasjon (sentrum). Det er her du kan skifte port som tjenesten bruker for å dra nytte av åpne porter i brannmurer. Du kan også veksle mellom TCP og UDP for levering av pakker. Valg av TCP vil føre til at notatet som vises i det tredje bildet nedenfor vises, som advarer deg om at dette vil være skadelig for ytelsen din. Du kan velge å lagre innloggingsinformasjonen din i 30 dager, og dermed vil du kunne aktivere automatisk pålogging ved oppstart av klienten. Endelig kan du få tjenesten automatisk til å koble deg til det siste stedet ditt når den starter.

Bufrede VPN-tilkoblingsalternativer

Det som er tydelig ved å bruke Buffered VPN Windows-klienten er at de har gjort det enkelt for alle å kunne installere og koble seg til deres tjeneste uavhengig av teknisk kunnskap. Dessuten har de lagt til noen enkle funksjoner som havnefunn, slik at brukere kan finne åpne porter for å unngå lokale brannmurer. Poleringen av GUI-grensesnittet blir fremhevet av notater som hjelper deg med de få konfigurasjonsinnstillingene som er tilgjengelige. Deres nye beta har kanskje ikke noen av de avanserte funksjonene som kill switch, men det gir et rent, brukervennlig grensesnitt.

Besøk Buffered VPN

Koble til Mac-klienten

Akkurat som den tilpassede Windows-programvaren, kan Buffered VPN-klienten for Mac lastes ned fra hjemmesiden deres. Deres Mac-klient har lignende funksjoner som Windows. Det er enkelt å laste ned og installere. Det er ment å kjøre på Mac OS X Yosemite, El Capitan, Mavericks, Mountain Lion (10.8.5). Den har mange av de samme funksjonene som Windows-klienten. Du kan enkelt koble til eller koble til igjen med alle VPN-serverne i nettverket deres med bare et museklikk. Den lar deg også angi om tilkoblingen bruker tcp eller udp, og lar deg velge forskjellige porter på samme måte som Windows-klienten.

Koble til fra Android- og iOS-enheter

Det finnes ingen tilpassede apper for iOS- og Android-enheter. Den bufferte VPN-tjenesten kobles til iOS ved hjelp av OpenVPN Connect-appen fra App Store. Android-enheter kan koble til ved hjelp av enten OpenVPN for Android eller OpenVPN Connect-appene som kan lastes ned fra Google Play-butikken. Når du har installert den respektive appen på enheten din, kan du laste ned de buffrede VPN ovpn-konfigurasjonsfilene fra oversikten på nettstedet deres. Disse kan lastes ned direkte til din Android-enhet. Når det gjelder iOS, må du først sende dem som vedlegg til en e-postkonto som enheten din har tilgang til, og deretter bruke OpenVPN-appen for å laste dem inn. Du kan finne mer informasjon om konfigurering av OpenVPN på disse enhetene i støtteområdet på Buffered VPN-nettstedet.

Bufret VPN-hastighetstest

Bufret VPN gjorde det bra i hastighetstesten vår. Hastigheten til serveren deres i Ashburn, VA var utmerket. Vi fant lignende resultater når vi testet Storbritannia og til og med Australia. Du bør være fornøyd med hastigheten på nettverket deres for nesten alle applikasjoner basert på vår testing. Denne testen ble kjørt ved å bruke den buffrede VPN Windows-klienten ved å bruke standard OpenVPN (UDP) protokoll over port: 443. Blowfish 128-biters CBC-chiffer brukes til kryptering av all Internett-trafikk.

Bufret VPN-hastighetstest

Som du ser var det 15% forskjell i hastighet mellom tilkoblingen direkte til vår ISP og tilkoblingen til en server i Ashburn, VA. Som forventet er det noe tap i tilkoblingshastighet, men det er vel verdt det for den ekstra sikkerheten som tilbys av krypteringen levert av tjenesten deres. Med en hastighet på litt over 44 Mbps, bør du være fornøyd med ytelsen til Buffered VPN-tjenesten for alle internettbehovene dine.

Bufret VPN-gjennomgang: Konklusjon

Selv om Buffered VPN har vært i personvernområdet bare i kort tid, bare rundt to år, har de et godt rykte med sine brukere. Nettverket deres er ikke et av de største, men basert på hastighetstestene våre, utgjør de det i kvaliteten på serverne de bruker. VPN-nettverket deres dekker bare 28 land, men de er strategisk plassert over hele verden. Dette betyr at du kan få tilgang til nettverket deres nesten hvor som helst. De bruker IP-deling for å holde abonnentene mer anonyme. De har ingen loggpolicy for individuelle aktiviteter mens de bruker tjenesten. Nettverket deres støtter bare OpenVPN fordi de tror at det beskytter deres personvern og sikkerhet best, og vi er enige med dem.

De har tilpasset klientprogramvare for Windows, Mac OS X og Linux. De har nettopp startet betatesting av nye klienter for Windows og Mac OS X. De har trinnvise installasjonsveiledninger for å hjelpe brukerne sine med å konfigurere OpenVPN med sine tjenester på Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android og DD-WRT og tomatrutere.

Det vi likte mest med tjenesten:

 • Tilpasset, brukervennlig programvare for Windows og Mac
 • No-log-policy for individuelle bruksaktiviteter
 • Bruk av fem samtidige enheter på en enkelt konto
 • Utmerket fart
 • Støtte- og konfigurasjonsveiledninger for DD-WRT og Tomato rounters

Ideer for å forbedre tjenesten:

 • Tilpassede apper for iOS- og Android-enheter
 • En garanti uten betingelser
 • Utvid nettverksplasseringer
 • Legg til støtte for kryptovalutaer

Du kan bruke Buffered VPN-tjenesten til å gjennomføre deg daglig surfing, nettbank eller se favorittfilmen din. Tjenesten deres kan holde trafikken din sikker når du bruker offentlige Wi-Fi-nettverk eller overvinner sensur fra brannmurer fra lokale myndigheter. Våre ytelsestester antyder at den skal være egnet for alle internettbehovene dine. Test ut tjenesten deres selv. De tilbyr en 30-dagers pengene tilbake-garanti. Dette vil gi deg tid til å gjennomgå tjenesten deres og se om den passer dine behov. Hvis du liker tjenesten deres, kan du registrere deg for ubegrenset tilgang med fem samtidige tilkoblinger fra bare $ 8,25 per måned.

Besøk Buffered VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map