Beste VPN-utvidelser for Safari

Safari-ikonSafari er den innebygde nettleseren for alle Macintosh / Apple-produkter. Den er basert på WebKit-motoren. Apple ga den ut i 2003 med Mac OS X Panther, og det har vært en del av iOS-enheter siden de traff markedet. På en gang var det en Windows-versjon, men den var bare tilgjengelig fra 2007-2012. Som du sikkert vet, har Apple et stort fokus på personvern. De har gjort hva de kunne for å ivareta personvernet til brukerne. Det er imidlertid ekstra forholdsregler du kan ta for å beskytte ditt personvern online. Vi snakker mer om de om et øyeblikk. Først, vennligst ta en titt på listen over de beste VPN-utvidelsene for Safari.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysnings

Uansett hvilken enhet du er på, er det en god idé å bruke en VPN med Safari. I disse dager ser det ut til at du ikke kan slå på radio, TV eller se på nettet uten å høre om et slags brudd på data. Ved å bruke en VPN vil du kryptere webdataene dine. I stedet for å forlate deg selv åpen for cybertheft, vil det gjøre det mye vanskeligere for etterfølgende kriminelle å stjele sensitiv informasjon. Selv om du krypterer filene på datamaskinen din eller iPhone, kan det hende du er sårbar uten å koble deg til internett.

En annen fordel med å bruke en VPN med Safari er dens evne til å omgå geobegrensninger. Hvis du ikke er kjent med begrepet, er det dette som hindrer deg i å se innhold fra forskjellige deler av verden. De kan bli pålagt av arbeidsplassen (for eksempel en arbeidsplass-brannmur), en skole (eller college campus), et mediastreamingsfirma (som Amazon eller Netflix), eller til og med av myndigheter (hvis landet du befinner deg i har sensurregler). Når du kobler til den valgte serveren, får du blokkeringsprogramvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. Det betyr at du skal kunne komme deg rundt geo-blokker akkurat som om du var.

Nå som du ser viktigheten av VPN-er når du bruker Safari, er det noen ganger vanskelig å vite hva den beste VPN-en er, eller finne gode alternativer for Mac- og iOS-brukere. Windows- og Android-brukere har en enklere tid og mer av et utvalg. Det er hundrevis av VPN-leverandører som tilbyr produkter i samfunnet for øyeblikket. Dessverre er mange av dem enten trege eller har sikkerhetsproblemer (for eksempel informasjonslekkasjer). La oss se på noen faktorer som gir en god VPN-tjeneste for Safari.

 1. Antall servere – Se nøye på det totale antallet VPN-servere og hvor de befinner seg. En VPN-leverandør med bare noen få servere kan gjøre ting skikkelig tregt. Det er fordi serverne raskt kan bli overbelastet
 2. Krypteringsprotokoller – Selv om mange av leverandørene tilbyr flere protokoller, er den du vil se etter OpenVPN. Noen ganger vil du fremdeles se leverandører som tilbyr PPTP-protokollen. Hvis du ser den, ikke bruk den med mindre du ikke har noe annet valg. OpenVPN gir den beste blandingen av hastighet og sikkerhet, og eksperter anser det som gullstandarden. Hvis de tilbyr deg valget mellom UDP og TCP-versjonen av OpenVPN, er UDP-versjonen raskere, men ikke fullt så stabil.
 3. Pålitelighet og åpenhet – Du vil være sikker på at leverandøren ikke har DNS-lekkasjer. Ellers beseirer du formålet med å bruke en VPN. Fra personvernaspektet, vil du sørge for at leverandøren er gjennomsiktig med retningslinjene.
 4. Raske servere – Sist, men absolutt ikke minst, er serverhastighet viktig. Hvis du planlegger å bruke Safari til å streame innhold, er det siste du ønsker å ha showet eller eventbufferen i midten.

VPN vs. proxy – som er bedre for Safari-brukere?

Vi holder ting veldig enkelt. Ønsker du å beskytte personvernet ditt eller fjerne blokkering av begrensninger i alle Mac- og iOS-appene dine? I så fall vil du bruke et VPN. Hvis du bare har som mål å omgå geobegrensninger på et nettsted som du planlegger å se i Safari, vil proxy eller VPN fungere. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker VPN siden krypteringen vil bidra til å beskytte personvernet ditt i og utenfor Safari. Hvis du kobler til med ExpressVPN Safari-utvidelsen, vil den faktisk aktivere VPN-klienten deres som sikrer all kommunikasjonen.

Safari VPN Extension vs. Plugin

Du hører kanskje folk refererer til VPN-utvidelser og plugins for Safari. Du vil også se at folk refererer til VPN og proxy-utvidelser som det samme. De er ikke. Hvis du vil kryptere dataene dine og få tilgang til innhold i andre regioner på en hvilken som helst enhet, vil du bruke en VPN. ExpressVPN legger til en annen funksjon kalt MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Du laster bare ned VPN-klienten deres som inkluderer en Safari VPN-utvidelse for tjenesten. Du kan også bruke MediaStreamer på spillkonsoller og mediaspillere inkludert Apple TV, Roku og Amazon Fire TV-enheter.

Med tanke på de faktorene vi nettopp nevnte, vil vi nå se på de beste VPN-ene for Safari.

3. Beste VPN for Safari: IPVanish

IPVanish

Dessverre har IPVanish ikke en ekte nettleserutvidelse for Safari. Med andre ord, du må koble deg til programmet først, og deretter kan du begynne å bla gjennom. De har raske servere flere steder, og du kan forvente at de er pålitelige. De har også et av de største nettverkene i USA, så det gjør dem til et godt valg å bruke daglig.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, kan du forvente å finne servere på alle andre kontinent enn Antarktis. De gjør det også konsekvent bra med våre hastighetstester i Nord-Amerika og Europa. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Når du har valgt en, kan du velge by og til og med serveren du vil bruke.

IPVanish er vert for mange servere over hele verden, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. For eksempel atl.A01.ipvanish.com. I de fleste tilfeller finner du at a-serverne er de raskeste. Vi testet en IPVanish-server i Atlanta og fant hastigheten 63,76 Mbps på vår kabel-internettforbindelse som maksimalt har den samme hastigheten.

IPVanish hastighetstest i Atlanta

Vi liker også å teste for DNS-lekkasjer for å teste programvaren. Hvis du ser flere servere, eller du ser en som ikke er levert av VPN-selskapet, indikerer det et problem. Som du ser på bildet nedenfor, passerer IPVanish testen.

IPVanish LeakTest for Safari

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

2. Beste VPN-utvidelse for Safari: ExpressVPN

ExpressVPN er en av de eneste sanne VPN-utvidelsene for Safari-nettleseren. For å starte, vil du registrere deg for ExpressVPN og logge på nettstedet deres. Derfra kan du laste ned den nyeste ExpressVPN-klienten for Mac som inkluderer Safari-utvidelsen.

ExpressVPN Safari

ExpressVPN Safari-utvidelsen lar deg velge en serverplassering ned til byen som vist på bildet over. Klienten velger den raskeste serveren på det valgte stedet. Vi gikk foran og valgte toppserveren som er oppført i Safari, som var USA – New York. Som du ser, var serveren rask med en nedlastningshastighet på 59,80 Mbps.

ExpressVPN NYC hastighetstest

Som du ser nedenfor, kjørte vi en DNS-lekkasjetest for å sikre at nettleserutvidelsen ikke lekker vår sanne beliggenhet og fant ut at ExpressVPN passerte uten problemer.

ExpressVPN Safari Leaktest

Mens ExpressVPN selges til et høyere prispunkt enn de andre tjenestene på listen vår, er verdien høy med tanke på størrelsen på nettverket og tjenestefunksjonene. Du kan koble til tjenesten med opptil 3 enheter samtidig med en enkelt VPN-konto fra bare 6,67 dollar i måneden med en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

3. Beste VPN for Safari: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Apple TV, Netflix, YouTube Red og andre. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte Wi-Fi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN tilbyr ikke en ekte Safari-utvidelse. På grunn av det må du først koble til, og deretter kan du begynne å bruke Safari. Som en test ønsket vi å se hvordan CyberGhost presterte når du brukte Safari. Vi åpnet Mac-klienten (den ser veldig ut som Windows-versjonen) og valgte alternativet “Velg min server”. Nå kan du utvide til ethvert land og velge en bestemt server. Nettverket tilbyr mange servere på ganske mange forskjellige steder. For hastighetstesten vår bestemte vi oss for å teste en server i Los Angeles. Nedlastingshastigheten vår var 54,96 Mbps.

CyberGhost LA hastighetstest

Akkurat som før ønsket vi å gjøre en lekkasjetest med CyberGhost VPN-klienten for Safari. På bildet nedenfor ser du resultatet av den testen. Den eneste serveren de viser er New York-serveren som vi koblet til.

CyberHost VPN Leaktest for Safari

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare 5,99 dollar i måneden med 30-dagers garanti.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for Safari: NordVPN

NordVPN

Som for noen av de andre leverandørene, har NordVPN ikke en ekte utvidelse for Safari. På grunn av dette må du først koble deg til NordVPN-klienten. Når du er tilkoblet, kan du åpne Safari og bla gjennom som du forventer.

Av testingsgrunner koblet vi oss til servere i Atlanta. Dessverre viser ikke NordVPN-klienten serverens by. Du må kjenne til servernumrene for de du vil koble til. Hvis du vil koble til Atlanta som vi er, vil du koble til en av følgende servere: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Den enkleste måten å velge et spesifikt servernummer er å velge fanen “Servere” i appen og deretter sortere resultatene i alfabetisk rekkefølge. Du kan deretter bla ned og velge hvilket som helst av servernumrene vi har listet over. Du kan se prosentvis belastningstid og avstanden til hver server. Vi testet en server i Atlanta og nedlastingshastigheten var 57,49 Mbps.

NordVPN Charlotte hastighetstest

Selvfølgelig må vi også utføre lekkasjetesten på NordVPN. På bildet du ser nedenfor fant testen vår bare en server, og den var den riktige for målene våre. Det betyr at du heller ikke vil ha noen lekkasjeproblemer med denne.

NordVPN Leaktest for Safari

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 2,75 dollar i måneden med 30 dagers garanti.

Besøk NordVPN

5. Beste VPN for Safari: PIA

Privat internettilgangSom for noen av de andre leverandørene, har NordVPN ikke en ekte utvidelse for Safari. På grunn av dette må du først koble deg til NordVPN-klienten. Når du er tilkoblet, kan du åpne Safari og bla gjennom som du forventer. Serverne er alfabetisk arrangert etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land. Når du har valgt et sted, kan du enkelt koble deg til steder i byen du vil bruke. I dette tilfellet bestemte vi oss for å prøve å bruke New York City.

PIAs Windows-klient er strømlinjeformet. Det betyr at du ikke vil finne så mye på oppsett og bruk. Når det er sagt, det er alt annet enn enkelt. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du ser, viste hastighetstesten vår at PIA kjørte på 62,02 Mbps.

PIA Philadelphia hastighetstest

Til slutt ønsket vi å vise deg at PIA klarer seg bra også med deres lekkasjetest. Bildet nedenfor viser den ene serveren levert av PIA. Som du ser vil det definitivt holde deg trygg.

PIA Leaktest for Safari

Når det gjelder deres klient for Mac, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet rundt om i verden. Privat Internett-tilgang tilbyr VPN fra bare 2,50 dollar i måneden med en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

Og der har du det. Selv om det bare er en ekte nettleserutvidelse for Safari-nettleseren, er alternativene vi nettopp nevnte de beste valgene å bruke med den. Du beskytter deg nå mot DNS-lekkasjer og bruker de beste VPN-alternativene for Safari.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map