Beste VPN-utvidelser for Mozilla Firefox

Firefox-nettleserutvidelserHvis du har vært på internett en stund, kan du vagt huske en nettleser som heter Netscape Navigator / Communicator. I så fall kan det hende du også vet at det originale selskapet, Mosaic, ga ut koden og dannet selskapet kalt Mozilla. Det er en kombinasjon av mosaikk og Godzilla. Selvfølgelig omskrev Mozilla all koden og utgav Firefox. Det har ikke den samme markedsandelen som Google Chrome har. Imidlertid er det et antall brukere som hevder at det er en sikrere nettleser. Alle versjoner av Firefox tillater utvidelser. Det er flott enten du surfer på PCen eller mobilenheten. Problemet er at det er mange forskjellige VPN-utvidelser å bruke. På grunn av det kan det være vanskelig å velge de riktige. Vi kan hjelpe deg med å velge det beste alternativet for dine behov. Disse utvidelsene fungerer også for Android og iOS.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsAudited
Ingen loggerSmart TV
& ConsoleRouter
app
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA52
4PureVPN$ 2.88SaferVPN180avkrysnings
5SaferVPN$ 3.29SaferVPN34

1. Beste VPN-utvidelse for Firefox: ExpressVPN

ExpressVPN Last ned Firefox-utvidelser

Å få ExpressVPN-utvidelsen for Firefox er litt forskjellig fra det første alternativet. I dette tilfellet må du laste ned ExpressVPN først og logge på før det lar deg bruke appen. For å komme i gang, må du gå til expressvpn.com-nettstedet. Etter at du har lastet ned og logget inn, går du igjen til produktdelen og deretter til Firefox-nettleserutvidelsen. Klikk på lenken som sier få ExpressVPN-utvidelsen for Firefox. Deretter klikker du på legg til, lukker Firefox og åpner den på nytt.

ExpressVPN Connect Firefox

Du vil vanligvis ha raske hastigheter når du bruker et VPN. Derfor ønsket vi å vise deg resultatene av ytelsestesten mens du bruker ExpressVPN Firefox-utvidelsen. Hvis du ser på forskjellen, viser hastigheten en mye tregere forbindelse enn uten å bruke den. Forskjellen representerer omtrent 54% hastighetstap. Selv med det hastighetstapet, bør du fortsatt kunne glede deg over HD-innhold uten problemer.

ExpressVPN Firefox Speedtest

Nok en gang kjørte vi en DNS-lekkasjetest for å sikre at nettleserutvidelsen ikke lekker vår sanne beliggenhet og fant ut at ExpressVPN passerte uten problemer.

ExpressVPN Leaktest for Firefox

Selv om ExpressVPN har et høyere prispunkt, kan du finne noen gode funksjoner og et stort nettverk. Du kan også bruke opptil 3 enheter samtidig på samme konto for bare 6,67 dollar i måneden med en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN-utvidelse for Firefox: NordVPN

NordVPN-utvidelse for Firefox

Akkurat som PIA-utvidelsen vi nevnte tidligere, er NordVPN-utvidelsen for Firefox enkel å få. Alt du trenger å gjøre er å gå til de 3 horisontale linjene i øvre høyre hjørne. Deretter klikker du på tillegg. Herfra velger du utvidelser og skriver deretter inn NordVPN. Det kan hende du må klikke på knappen som sier “se flere tillegg” først. Når du kommer til siden, klikker du på knappen “Legg til Firefox” og deretter “legg til” og deretter “ok”. Lukk Firefox og åpne den på nytt. Nå skal du se NordVPN-ikonet.

NordVPN Koble til Firefox-utvidelsen

Gode ​​hastigheter er viktig hvis du skal bruke NordVPN til å fjerne blokkering av tjenester som Netflix eller BBC iPlayer. På bildet nedenfor ser du resultatene av hastighetstesten vår mens du bruker NordVPN Chrome-utvidelsen. Som du kan se var ytelsen mye raskere ved bruk av te-utvidelsen. Det er ikke normalt, da kryptering gir deg overhead til forbindelsen din. Vi antar at NordVPN bruker komprimering for bedre resultater.

NordVPN Speedtest Firefox

For vår andre test kjørte vi en dns lekkasjetest. Som du ser, klarer NordVPN helt fint.

NordVPN Leaktest for Firefox

Hvis du vil beskytte personvernet ditt og få tilgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller Hulu fra hvor som helst i verden, er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fortsatt kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg på ubegrenset VPN fra bare 2,99 dollar i måneden med en 30-dagers pengene tilbake-garanti for å se hva leverandøren handler om.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN-utvidelse for Firefox: PIA

PIA-utvidelse Firefox

Hvis du vil finne utvidelsen Private Internet Access, går du til de 3 horisontale linjene øverst til høyre i Firefox. Deretter klikker du på tillegg. Herfra velger du utvidelser og skriver inn Privat Internett-tilgang. Det kan hende du må klikke på knappen som sier “se flere tillegg” først. Når du kommer til siden, klikker du på knappen “Legg til Firefox” og deretter “legg til” og deretter “ok”. Lukk Firefox og åpne den på nytt. I det første bildet nedenfor peker en pil mot det røde PIA-ikonet. Når du først klikker på den, må du oppgi innloggingsinformasjonen. Etter å ha gjort det, viser den grønne pilen i det andre bildet hvor du kan endre serverens plassering. Du vet at du er tilkoblet når PIA-ikonet blir fra rødt til grønt. Nå kan du fjerne blokkeringen av populære strømmetjenester hvis du ikke er i det landet du vil se.

PIA Connect for Firefox

Når du bruker en VPN, kan gode hastigheter være avgjørende. På bildet nedenfor testet vi PIA Firefox-utvidelsen. Det er en liten hastighetsforskjell når du bruker PIA-utvidelsen for Firefox. På bildet nedenfor kan du se et hastighetstap på 10% når du sammenligner de to tallene.

PIA-utvidelse for Firefox

Den andre testen vi vanligvis utfører er en lekkasjetest. Hvis testen viser mer enn en IP-adresse, kan det indikere en lekkasje. Som du kan se nedenfor, passerer PIA-utvidelsen testen.

PIA Leaktest for Firefox

For å oppsummere PIA-utvidelsen, ser du noen av de samme funksjonene du normalt vil få ved å bruke den frittstående versjonen. Fordi PIA er et større, godt pålitelig selskap, kan du også få utvidelsen for Chrome så vel som Mac, iOS, Android og Windows. En flott funksjon du vil like er deaktivere WebRTC-alternativet innebygd i utvidelsen. Hvis du ikke velger å bruke denne tjenesten eller ikke har deaktivert den, vil du vise din virkelige IP-adresse på alle nettsteder du går til. Privat internettilgang tilbyr våre lesere ubegrenset VPN fra bare 3,49 dollar i måneden sammen med en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN-utvidelse for Firefox: PureVPN

PureVPN-utvidelse for Firefox

Selv om det står at tillegget er for gratisversjonen, kan du faktisk bruke denne til å gå inn i den oppgraderte modusen. For å få PureVPN-utvidelsen, vil du følge de neste trinnene. Øverst ser du 3 horisontale linjer i øvre høyre hjørne. Nå velger du tillegg, utvidelser og skriver deretter PureVPN. Du vil se et bilde som du ser ovenfor. Gå videre og klikk på alternativet som sier “+ Legg til Firefox”. Neste treff “legg til” og deretter “ok”. Det er nå på tide å lukke Firefox og åpne den på nytt. Øverst ser du PureVPN-ikonet. Som du ser på bildene nedenfor, er det enkelt å koble til. Bare skriv inn legitimasjon så kan du begynne.

PureVPN-bruk for Firefox

Å vite hastigheten din er avgjørende når du bruker en VPN. Du kan sjekke hastigheten akkurat som vi gjorde nedenfor. Som du kan se i resultatene nedenfor, er det en forskjell mellom vår ISP-tilkobling og bruk av VPN-utvidelsen. Det er omtrent 32% forskjell som gjør det tregere enn mange av konkurrentene.

PureVPN Speedtest for Firefox

Mens hastighetstapet viser at det fungerer, liker vi å utføre lekkasjetesten også. Mens bildet nedenfor bare viser én adresse, indikerer andre tester at det har problemer med lekker. Det kan definitivt være et problem hvis du prøver å beskytte personvernet ditt.

PureVPN Leaktest for Firefox

Selv om PureVPN-utvidelsen fungerer ordentlig, foreslår vi at du bruker alternativer som ikke lekker. En klar fordel er pris, men det er egentlig ikke så mye til deres tillegg. De har kuttet prisene med over 50% etter hvert som tjenesten fortsetter å vokse. Når du registrerer deg for en ubegrenset VPN-konto, får du tilgang til alle serverplasseringene deres fra bare 4,99 dollar i måneden når du registrerer deg for et år med VPN-tilgang.

Besøk PureVPN

5.Beste VPN-utvidelse for Firefox: SaferVPN

SaferVPN-utvidelse Firefox

Til tross for at bildet over vises som gratisversjonen, kan du legge SaferVPN-utvidelsen til Firefox slik at du kan få tilgang til hele versjonen. Hvis du vil sjekke dette, kan du gjøre det ved å følge disse trinnene. Hvis du ser på toppen, vil du se 3 horisontale linjer plassert i øvre høyre hjørne. Nå velger du tillegg, utvidelser og skriver deretter SaferVPN. Du vil se et bilde som du ser ovenfor. Gå videre og klikk på alternativet som sier “+ Legg til Firefox”. Neste treff “legg til” og deretter “ok”. Det er nå på tide å lukke Firefox og åpne den på nytt. Øverst ser du SaferVPN-ikonet. Nå, klikk på ikonet for å legge inn legitimasjonsbeskrivelsen du vil begynne.

SaferVPN Firefox Connect

Nå er det på tide å teste hastigheten på denne utvidelsen. I resultatene nedenfor kan du se resultatene vi fikk. Forskjellene i hastighet er bare små. Det betyr at du ikke skal ha noen problemer med å gjøre den nettaktiviteten du ønsker.

SaferVPN Speedtest Firefox

Selv om du kanskje liker hastigheten, utførte vi også en lekkasjetest. Da vi gjorde det, fant vi massive DNS-lekkasjer. Det betyr at du ender med å beseire en av de store grunnene for å bruke en VPN til å begynne med. Det kan være lurt å vurdere valgene dine på nytt hvis du forventer at denne beskytter personvernet ditt.

SaferVPN Leaktest

Hvis du ønsker å omgå geobegrensninger, gir SaferVPN en god verdi. Du kan også forvente et nettverk av anstendig størrelse og et godt grensesnitt. Du kan få utvidelsen for Firefox og en enkelt VPN-konto for bare 3,29 dollar i måneden med 2-års abonnement. Vi synes imidlertid det er vanskelig å foreslå denne for å beskytte ditt privatliv.

Besøk SaferVPN

Deaktiver WebRTC-tilleggDen endelige utvidelsen vi foreslår å få heter Deaktiver WebRTC. Vi har lagt merke til at de fire første VPN-utvidelsene allerede har en slags WebRTC-beskyttelse. Den siste gjør det imidlertid ikke. Hvis du bestemmer deg for å prøve noen andre, kan det hende de heller ikke gjør det. Formålet med denne utvidelsen er å blokkere WebRTC. Hvis du velger å ikke gjøre det, vil ethvert nettsted du besøker se den virkelige IP-adressen din uansett. For å få denne, gå til de tre horisontale linjene øverst til høyre og klikk på dem. Velg deretter delen “Tillegg”. Nå, klikk på utvidelser og skriv inn “Deaktiver WebRTC”. Når du har funnet det, klikker du på “Legg til Firefox”. Når den er lagt til, lukker du Firefox og åpner den på nytt. Selv om du kanskje ikke ser den i verktøylinjen oppe, kan du bekrefte at den fortsatt er der. Du beskytter deg nå mot WebRTC-lekkasjer. Du kan besøke doileak.com å teste for et bredt spekter av lekkasjer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map