Beste VPN-er utenfor 14 øyne-land

OvervåkningAlliansen med 14 øyne øker mengden global overvåking. Det den gjør er å dele informasjon mellom 14 forskjellige land. Hvis du er i et av disse landene, deler du effektivt informasjonen din med alle 14 av dem. Det er absolutt land med bedre avtaler fra forskjellige aspekter. Derfor vil du bruke en VPN som ligger utenfor de 14 landene i alliansen. Vi kan forklare det mer på et øyeblikk. Først, vennligst ta en titt på de beste VPN-ene utenfor de 14 øyne landene.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112avkrysningsavkrysnings
4Surfshark$ 1.99Surfshark68avkrysningsavkrysningsavkrysnings
5PureVPN$ 2.88SaferVPN180avkrysningsavkrysnings

Alliansen med 14 øyne er ikke ny. Faktisk går dens opprinnelse tilbake en årrekke. Problemet kommer inn hvis VPN-selskapet ditt er lokalisert i et av de 14 øyne landene. Disse landene inkluderer USA, Storbritannia, Australia, NZ, Canada, Danmark, Frankrike, Nederland, Norge, Tyskland, Belguim, Italia, Sverige og Spania. Hvis VPN-selskapet ditt er lokalisert i et av disse landene, kan du like gjerne dele informasjonen din med alle de 14. Det er derfor du vil bruke en VPN for å beskytte personvernet ditt. Når du gjør det, lager du et sikkert krypteringslag. Det vil gjøre det mye tøffere for alle å kompromittere dataene dine. Husk imidlertid at hvis landet virkelig vil spore deg, er det andre måter det kan hvis det virkelig vil.

Den neste grunnen til å bruke en VPN er å hjelpe deg med å komme rundt sensur eller geobegrensninger. Ofte kan landene i de 14 øyne alliansen sensurere innhold. Trikset med dette er å koble til en VPN i et annet land. Når du gjør det, lurer du programvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. Det betyr at du burde kunne se innhold som du forventer å kunne.

Hva er den beste VPN-en for 14 land uten øyne?

Å svare riktig på dette spørsmålet innebærer å se på en rekke faktorer. I dette tilfellet er begge sett med faktorer like. Her er kriteriene vi bruker for å hjelpe oss med å svare på dette spørsmålet:

 • Sterk kryptering av militær karakter for å beskytte ditt privatliv fra de 14 øynene.
 • Evne til å omgå geobegrensninger
 • Ingen logger politikk
 • Stort og stabilt nettverk for å unngå å koble fra
 • Høyhastighetsservere som vil prestere bra i regionen

Nå, på listen over de beste VPN-tjenestene du kan bruke som er plassert utenfor de 14 Eyes-landene.

1. Beste VPN lokalisert utenfor 14 øyne land: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN lokalisert utenfor 14 øyne land: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en konto over lengre tid. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare $ 3,49 i måneden med et 3-års medlemskap.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN lokalisert utenfor 14 øyne land: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN lokalisert utenfor 14 øyne land: Surfshark

Surfshark

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 1,99 i måneden (83% rabatt)

Surfshark lanserte VPN-tjenesten sin i 2018. Siden den tid har selskapet gjort en ganske sprut i samfunnet. Teamet fortsetter å vokse og legge til serverplasseringer til høyhastighetsnettverket. De har fokusert på personvern og verdi. Tjenesten inkluderer ekstra funksjoner som CleanWeb (blokkerer annonser og malware), Whitelister (delt tunneling), MultiHop dobbelt VPN, kill switch, privat DNS og lekkasjebeskyttelse.

Med et stort nettverk av servere over hele verden, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Premium og Amazon Prime, er det mange muligheter til å glede seg over tjenesten. Du kan få tilgang til Amazon Prime Video i flere regioner, inkludert USA, Tyskland og Storbritannia. Windows-klienten gir deg muligheten til å koble deg til fysiske serverplasseringer, virtuelle servere (best egnet for å fjerne blokkering av geobegrensninger), servere som støtter P2P-bruk og MultiHop-servere.

For verdien og funksjonene er Surfshark et utmerket alternativ for de som ønsker å beskytte personvernet og fjerne blokkeringen. Alle VPN-appene deres ble designet med et lignende brukergrensesnitt og er enkle å bruke. Du kan registrere deg på en ubegrenset VPN-konto for bare 1,99 dollar i måneden med et 2-årig abonnement.

Besøk Surfshark

5. Beste VPN lokalisert utenfor 14 øyne land: PureVPN

PureVPN

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 2,88 i måneden (74% rabatt)

PureVPN har vært i virksomhet siden 2007, noe som gjør dem til en av de eldste VPN-leverandørene på markedet. Å ha en tidlig start har hjulpet dem å utvide og innovere. PureVPN har en av de beste VPN-klientene tilgjengelig på markedet. De har også gratis apper for både iOS og Android.

Innovasjon er et område som hjelper PureVPN til å skille seg ut fra pakken. De fortsetter å legge til nye funksjoner og tilleggsprogrammer til tjenesten. Du kan legge til NAT-brannmur, en dedikert IP-adresse, StealthVPN-nettleser og et spesielt alternativ kalt dedikert streaming for å øke hastigheten på ytelsen din.

PureVPN klarer seg veldig bra i priskategorien. De har kuttet prisene med over 50% etter hvert som tjenesten fortsetter å vokse. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN og få tilgang til alle serverplasseringene deres fra bare 2,88 dollar i måneden. Årsplanen er en stor verdi.

Besøk PureVPN

Og der har du de beste VPN-ene som ligger utenfor de 14 øyne landene. Det er noen gode alternativer ovenfor, men du kan alltid se på vår topp 10 VPN-tjenester for forskjellige alternativer. De vil alle fungere godt, husk at ikke alle er plassert utenfor de landene i 14-øyers alliansen. Disse valgene vi ga er de beste totalt sett, så de vil garantert oppfylle ethvert mål du har. Ved å lese guiden vår, kan du ta den beste beslutningen som mulig for å dekke dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map