Beste VPN-er som godtar myntbetalinger

MintpaymentMint Payments er et australsk selskap som ble lansert i 2013 og ble opprettet av PaymentWall. De driver med mobile betalings- og transaksjonstjenester, og hjelper selskaper i alle størrelser med å behandle betalinger. De er en av de største betalingsprosessorene på kontinentet. Hvis du vil bruke dette selskapet til å betale for VPN-tjenesten din, kan vi hjelpe. Vi har samlet en liste over forskjellige leverandører som tar betalingsprosessoren. Du kan se dem nedenfor på våre beste VPN-er som godtar listen over myntbetalinger.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2Privat internettilgang$ 3.33PIA52avkrysningsavkrysnings
3PureVPN$ 2.88SaferVPN180avkrysningsavkrysnings
4TorGuard$ 4.99TorGuard68avkrysningsavkrysnings
5SaferVPN$ 3.29SaferVPN34avkrysningsavkrysnings

Det er flere forskjellige sjangre som godtar myntbetalinger. Disse inkluderer spill, sosiale medier, filmer, musikk, abonnement, donasjoner og mer. Tjenesten er risikofri, lokal, fleksibel og effektiv. I 2015 ble tjenesten så populær at den ble en uavhengig enhet. Den bruker en B2C (virksomhet til kunde) tilnærming i strategien. Dette gjør at de kan bestemme dagens etterspørsel og hjelpe kundene bedre.

Nå videre til listen vår.

1. Beste VPN som aksepterer myntutbetalinger: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av sportslige begivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN som aksepterer myntbetalinger: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 3,49 i måneden (65% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. PIA-teamet har organisert serverne sine etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr VPN fra $ 3,49 i måneden sammen med en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

3. Beste VPN som godtar myntbetalinger: PureVPN

PureVPN

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 2,88 i måneden (74% rabatt)

PureVPN har vært i virksomhet siden 2007, noe som gjør dem til en av de eldste VPN-leverandørene på markedet. Å ha en tidlig start har hjulpet dem å utvide og innovere. PureVPN har en av de beste VPN-klientene tilgjengelig på markedet. De har også gratis apper for både iOS og Android.

Innovasjon er et område som hjelper PureVPN til å skille seg ut fra pakken. De fortsetter å legge til nye funksjoner og tilleggsprogrammer til tjenesten. Du kan legge til NAT-brannmur, en dedikert IP-adresse, StealthVPN-nettleser og et spesielt alternativ kalt dedikert streaming for å øke hastigheten på ytelsen din.

PureVPN klarer seg veldig bra i priskategorien. De har kuttet prisene med over 50% etter hvert som tjenesten fortsetter å vokse. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN og få tilgang til alle serverplasseringene deres fra bare 4,99 dollar i måneden.

Besøk PureVPN

4. Beste VPN som godtar myntbetalinger: TorGuard

TorGuard

TorGuard ble lansert i 2012 av teammedlemmer lokalisert i Nevis, Vest-India. Når du sammenligner den med andre tjenester, er denne VPN-tjenesten relativt ny. Imidlertid har de mer enn 1250 servere lokalisert i 42 forskjellige land rundt om i verden. Målgruppen deres er det stormende samfunnet, men det vil fungere helt fint for alt du vil gjøre i Thailand-regionen. Selv om det ikke er noen servere i Bangkok, er serverne som ligger der det beste alternativet.

TorGuard har en solid blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime, samt torrenting-aktiviteter. Ofte kan du få tilgang til Amazon Prime videoinnhold flere steder. Når du bruker Windows-klienten, har du muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), velge en server og mer.

TorGuard VPN-tjenesten er en favoritt i fildelingssamfunnet. Alt er enkelt å bruke og enkelt, slik at du enkelt kan beskytte ditt personvern på nettet. Det er ofte funksjoner lagt til i mobilversjonene også. Du kan registrere deg for full tilgang for så lite som $ 4,99 i måneden under den nåværende kampanjen.

Besøk TorGuard

5. Beste VPN som godtar myntutbetalinger: SaferVPN

SaferVPN-forsiden

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 3,29 per måned (75% rabatt)

SaferVPN samler flere funksjoner som hjelper deg med å få best mulig hastigheter i tillegg til stor sikkerhet. Noen av de flotte funksjonene som er tilgjengelige inkluderer automatisk WiFi-sikkerhet, kill switch og andre. For øyeblikket hevder de at de har mer enn 700 høyhastighetsservere. De er lokalisert på 34+ steder over hele verden, og selvfølgelig får du ubegrenset serverbytte.

Som du kan se i tabellen over, har SaferVPN et ganske stort VPN-nettverk. Utover USA har SaferVPN-nettverket hundrevis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittlagene dine hvor som helst.

SaferVPN gir en god verdi, har gode funksjoner og et anstendig nettverk. Du kan koble en datamaskin, håndholdt enhet, ruter og mer med en enkelt VPN-konto for bare 3,20 dollar i måneden med et 2-årig abonnement.

Besøk SaferVPN

Det er en rekke gode VPN-leverandører som aksepterer myntbetalinger. Det er imidlertid flere alternativer på vår topp 10-listen. Men husk at de ikke alle godtar myntbetalinger. Ved å lese guiden vår, kan vi hjelpe deg med å finne de beste alternativene for å ta en informert beslutning og passe til dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map