Beste VPN-er som godtar iDEAL-betalinger

iDEAL BetalingerBetalingsselskapet iDEAL er det mest populære betalingssystemet i Nederland. I 2014 ble den brukt til 54% av alle nederlandske betalinger på nettet. Det eies for tiden av den nederlandske organisasjonen Currence og hadde 282 millioner i overføringer i 2016. Hvis du vil ønske å bruke iDEAL-betalinger for å betale for VPN-tjenesten din, kan vi hjelpe det. Vi vil gå nærmere inn på alternativene på et øyeblikk. Før vi gjør det, kan du ta en titt på hurtiglisten vår over de beste VPN-ene som godtar iDEAL-betalinger.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112avkrysningsavkrysnings
4PureVPN$ 2.88SaferVPN180avkrysningsavkrysnings
5Ivacy$ 2.25Ivacy73avkrysningsavkrysnings

Enten du er nederlandsk eller bare i landet en stund, kan det være lurt å bruke iDeal-betalinger for å kjøpe VPN-tjenesten din. Siden det er det største betalingssystemet i Nederland, ser mange spesielt etter selskaper som godtar iDEAL-betalingsmetoden. Husk at det er pengene dine som er sårbare, så hvis sensitive data blir tatt, kan du tåle å tape mye mer enn penger. Løsningen er selvfølgelig å bruke en VPN. Heldigvis er det flere tilbydere som tar iDEAL-betalinger.

Nå skal vi se på de beste VPN-alternativene som godtar iDEAL-betalinger:

1. Beste VPN som godtar iDEAL-betalinger: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av sportslige begivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN som godtar iDEAL-betalinger: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,99 per måned (75% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en konto over lengre tid. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 2,99 dollar i måneden med et 3-års medlemskap.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN som godtar iDEAL-betalinger: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN som godtar iDEAL-betalinger: PureVPN

PureVPN

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 2,88 i måneden (74% rabatt)

PureVPN har vært i virksomhet siden 2007, noe som gjør dem til en av de eldste VPN-leverandørene på markedet. Å ha en tidlig start har hjulpet dem å utvide og innovere. PureVPN har en av de beste VPN-klientene tilgjengelig på markedet. De har også gratis apper for både iOS og Android.

Innovasjon er et område som hjelper PureVPN til å skille seg ut fra pakken. De fortsetter å legge til nye funksjoner og tilleggsprogrammer til tjenesten. Du kan legge til NAT-brannmur, en dedikert IP-adresse, StealthVPN-nettleser og et spesielt alternativ kalt dedikert streaming for å øke hastigheten på ytelsen din.

PureVPN klarer seg veldig bra i priskategorien. De har kuttet prisene med over 50% etter hvert som tjenesten fortsetter å vokse. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN og få tilgang til alle serverplasseringene deres fra bare 4,99 dollar i måneden.

Besøk PureVPN

5. Beste VPN som godtar iDEAL-betalinger: Ivacy

Ivacy

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 2,25 i måneden (77% rabatt)

Ivacy begynte sin reise i 2007, og de er et av de eldste VPN-selskapene i markedet. Selvfølgelig er det dit du drar derfra som er viktig. De har utvidet og innovert siden den tiden, og selv om de ikke er så godt kjent som noen av de andre leverandørene, har de et solid produkt. De har apper Windows, Mac, Linux, iOS, Android, XBox, PS3&4, Amazon Firestick, og mer.

Innovasjon er med på å gjøre selskapet til en trailblazer. I 2010 var de første selskapet som kom ut med Split Tunneling. Siden den tiden fortsetter de å legge til nye funksjoner og tilleggsprogrammer til tjenesten. Noen av dem inkluderer drepebryter for internett, avanserte protokoller, virusbeskyttelse og mer.

Ivacy klarer seg så langt prisene går. De har redusert prisene etter hvert som tjenesten fortsetter å vokse. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN og få tilgang til alle serverplasseringene deres så lavt som 2,25 dollar i måneden. Det er med 2-årsplanen, og det er en stor verdi.

Besøk Ivacy VPN

Og der har du de beste VPN-ene som godtar iDeal-betalinger. Selvfølgelig er du alltid velkommen til å sjekke ut vår topp 10-listen for andre alternativer. Husk imidlertid at de ikke alle godtar iDEAL-betalinger. Ved å lese guiden vår, kan vi hjelpe deg med å finne de beste alternativene som passer dine behov i dag.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map