Beste VPN-er med Kill Switch

VPN Kill SwitchVi er glade for å se et økende antall VPN-tjenester som tilbyr avanserte personvernfunksjoner. En av de viktigste funksjonene de kan tilby for mange brukere er en VPN-drepebryter. Du vil også se den referert til som en Internet Kill-bryter. Tanken er å drepe din online tilkobling når som helst VPN synker. Noen lar deg angi spesifikke applikasjoner mens andre blokkerer Internett-kommunikasjonen din helt sammen til VPN kobler seg opp igjen. Her en rask titt på listen over de beste VPN-ene med en kill switch-funksjon.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112avkrysningsavkrysnings
4IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings
5Privat internettilgang$ 3.33PIA52avkrysningsavkrysnings

Du vil også finne at en rekke selskaper med VPN kill switch-funksjoner også har retningslinjer uten logg. Både kill switch og forpliktelse til ikke å logge brukerens aktiviteter på nettverket deres er sterke tegn på at leverandøren tar personvernet ditt på alvor. La oss ta en rask titt på noen VPN-tjenester som har VPN kill switch-funksjoner. Deretter vil vi utdype funksjonaliteten til hver leverandør sammen med detaljer om loggpolitikken deres, siden jeg tror mange VPN-brukere ønsker seg et høyest mulig personvernnivå.

Uten ytterligere forsinkelse, her er en nærmere titt på de beste VPN-ene med en kill switch:

1. Beste VPN med Kill Switch: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN er en av de mest kjente VPN-leverandørene i verden. De ser alvorlig på brukernes personvern og har tatt flere skritt for å sikre at brukernes personvern er en topp prioritet. For det første fører ikke ExpressVPN aktivitetslogger. Medlemmenes bruk på nettverket deres spores ikke. De tar det et skritt videre ved å inkludere sterk kryptering og avanserte funksjoner som Network Lock for å beskytte personvernet ditt når tilkoblingen faller.

ExpressVPN nettverkslås

Her ser du nærmere på ExpressVPN Network Lock (kill switch) -innstillingen på fanen Generelt på Windows VPN-klienten. Det er her du kan angi at funksjonen skal stoppe systemet ditt fra å kommunisere hvis VPN-tilkoblingen går tapt.

Nettverkslåsen er aktivert som standard, slik at du ikke trenger å gjøre noe for å dra nytte av funksjonen. Som vist på bildet over nettverkslåsen “sikrer internettrafikken din går gjennom ExpressVPNs sikre tunnel og stopper all trafikk hvis ExpressVPN kobler seg uventet ut”. Vi har testet kill switch-funksjonen, og den fungerer bra. Du kan også angi nettverkslåsfunksjonen i ExpressVPN Mac-, Linux- og ruter-appene.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN med Kill Switch: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,99 per måned (75% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Internet Kill-bryter

NordVPN har utviklet en Internet kill switch-funksjon og støtter for øyeblikket i deres tilpassede apper for Windows og Mac. De har også en app kill-bryter som lar deg velge hvilke apper du vil drepe forbindelsen på hvis VPN faller.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 2,99 dollar i måneden med et 3-års medlemskap.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN med Kill Switch: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost automatisk drepebryter

CyberGhost inkluderer en automatisk kill switch i både Windows- og Mac-klientene. Du finner funksjonen som er oppført under innstillingen. Aktiver den for å blokkere Internett-trafikk automatisk, oppdages et VPN-tilkoblingsproblem.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN med Kill Switch: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

IPVanish er en topprangerte VPN-tjeneste på nettstedet vårt av flere årsaker. I tillegg til å ha det raskeste nettverket, har IPVanish også en forpliktelse til brukernes personvern. De starter med å ikke logge brukerens aktiviteter på nettverket sitt. De tar det et skritt videre ved å tilby en VPN kill switch for Windows og Mac OS X. De er en av de eneste VPN-tjenestene som tilbyr funksjonen for Mac-brukere.

IPVanish VPN-drepebryter

La oss se på IPVanish-tilkoblingsinnstillingssiden til VPN-klienten deres. Det er her du kan stille inn funksjonen til å drepe nettverket ditt hvis VPN-tilkoblingen går tapt.

Som du ser over har IPVanish også en funksjon for å endre IP-adressen din med jevne mellomrom. Du kan stille inn klienten til å endre IP-adressen din med et angitt intervall. Du kan også angi et alternativt portnummer og bruke TCP i stedet for UDP. Selv om jeg anbefaler å holde fast ved OpenVPN (UDP) tilkoblinger for best mulig ytelse.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

5. Beste VPN med Kill Switch: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 3,49 i måneden (65% rabatt)

Vi avslutter listen med privat internettilgang. Bedre kjent som PIA, er selskapet veldig kjent for sitt engasjement for brukernes personvern. De var en av de første som tilbød en VPN kill switch-funksjon og støttet den på både Windows og Mac-operativsystemer. Her er noen flere detaljer direkte fra PIA:

De internett kill switch aktiverer VPN-frakoblingsbeskyttelse. Hvis du kobler fra VPN, vil internettilgangen din slutte å fungere. Det vil aktivere normal internettilgang på nytt når du deaktiverer driftsbrytermodus eller avslutter applikasjonen.

Brukere som kan være koblet til to tilkoblinger samtidig (f.eks .: kablet og trådløs), bør ikke bruke denne funksjonen, da den bare vil stoppe en aktiv tilkoblingstype.

PIA VPN-drepsbryter

PIA stopper ikke der, fordi de har en streng policy for ikke-logg og flere mer avanserte funksjoner for å beskytte personvernet ditt. La oss se på siden med klientinnstillinger. Som du kan se, tilbyr Privat Internett-tilgang også DNS-lekkasjebeskyttelse for å forhindre lekkasje av dine DNS-spørsmål mens du bruker VPN. De har også et “Kryptering” -innstillingsskjermbilde som lar deg stille inn datakryptering, datagodkjenning og håndtrykkmetoden som brukes til å koble til.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr VPN fra bare $ 2,50 i måneden.

Besøk privat internettilgang

Du kan lese over vår liste over topp 10 VPN tjenester for flere alternativer, men jeg anbefaler tjenestene oppført ovenfor for de som ønsker ekstra sikkerhetsfunksjoner. Vi valgte dem fremfor andre ledende VPN-tjenester basert på personvern (ikke-logg policy og kryptering), VPN kill switch-funksjon, støtte for P2P / fildeling, tilgjengeligheten av serverplasseringer på viktige steder, ytelse, pålitelighet og pris. Vi så også etter tjenester med et stort antall servere og de med mye båndbredde. Du vil at en pålitelig VPN-leverandør skal hjelpe deg med å sikre ditt online personvern.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map