Beste VPN-er for Zürich

ZürichZürich er den største og hovedstaden i Sveits. Den har en estimert befolkning på 415 000 innbyggere, med en tetthet på 12 km / kvadrat. mi. Byen ser mange besøkende på grunn av gode shoppingmuligheter, fantastisk arkitektur, flott natteliv og mer. For de som planlegger å bli med de besøkende, må du passe på å bruke en VPN når du bruker offentlig WiFi. Vi vil gi deg flere detaljer om det om et øyeblikk. Først, ta en titt på de beste VPN-ene for Zürich.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112avkrysningsavkrysnings
4Privat internettilgang$ 3.33PIA52avkrysningsavkrysnings
5PureVPN$ 2.88SaferVPN180avkrysningsavkrysnings

I følge en rapport fra Freedomhouse.org er Sveits et fritt land. Faktisk er den blant en av de mest gratis i verden. Du vet sannsynligvis om “sveitsiske bankkontoer”, og du kan satse på at mange får tilgang til hele tiden. Det bringer oss til vår første grunn til å bruke en VPN. Enten du overfører penger eller bare surfer på internett, ligger nettkriminelle i vente. De leter etter sårbare mål, og hvis du ikke bruker en kryptert VPN-forbindelse, er du i faresonen. Når du gjør det, vil det ekstra beskyttelseslaget ditt gjøre det mye tøffere for deg å bli et mål.

Den neste grunnen til å bruke en VPN i Zürich-byen er å hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensninger. Selv om Sveits ikke har noen regler om sensur, kan det være lurt å se innhold utenfor området. Hvis du prøver å se innhold fra en annen region, blir du blokkert. Løsningen på det er å koble til en VPN-server i området du vil vise. Dette vil tillate deg å omgå geografiske begrensninger du vil møte.

Hva er den beste VPN for Zürich?

Hvis vi skal svare på hva den beste VPN for Zürich er, er det noen viktige faktorer å vurdere. I dette tilfellet vil vi bekymre oss for sikkerhetsfaktorer.

 • Ingen retningslinjer for logger for å beskytte deg
 • Militær karakter, sterk kryptering for å beskytte personvernet ditt mot cybercrooks
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter
 • Høy nettverksstabilitet for å unngå å slippe forbindelser mens du er i Zürich
 • Servere som vil prestere godt på hastighetstester i Zürich og i regionen
 • Evne til å omgå geo-blokkert innhold mens du er i byen

La oss se nærmere på de beste VPN-ene for Zürich.

1. Beste VPN for Zürich: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av sportslige begivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

ExpressVPN Zurich hastighetstestExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med servere i området. Bare velg fanen “Alle”, åpne Europa og åpne deretter Zürich. På dette tidspunktet kan du velge servere der. Da vi testet en server i Zürich, var hastigheten 107,34 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Zürich: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,99 per måned (75% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en konto over lengre tid. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

NordVPN Zurich hastighetstestNordVPN er vert for et antall servere i Zürich. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet en server lokalisert i Zürich. Nedlastingshastigheten var 110,25 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 2,99 dollar i måneden med et 3-års medlemskap.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Zürich: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Zurich hastighetstestSiden vi ønsket å teste en server i Zürich, åpnet vi Windows-klienten og klikket på alternativet “Velg min server”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere i Zürich. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du kan se var nedlastningshastigheten vår 102,22 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for Zürich: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 3,49 i måneden (65% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. PIA-teamet har organisert serverne sine etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

PIA Zurich hastighetstestPIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet. Vi koblet til en Zürich-server og testet den med en hastighet på 107,65 Mbps.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr VPN fra $ 3,49 i måneden sammen med en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

5. Beste VPN for Zürich: PureVPN

PureVPN

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 2,88 i måneden (74% rabatt)

PureVPN har vært i virksomhet siden 2007, noe som gjør dem til en av de eldste VPN-leverandørene på markedet. Å ha en tidlig start har hjulpet dem å utvide og innovere. PureVPN har en av de beste VPN-klientene tilgjengelig på markedet. De har også gratis apper for både iOS og Android.

Innovasjon er et område som hjelper PureVPN til å skille seg ut fra pakken. De fortsetter å legge til nye funksjoner og tilleggsprogrammer til tjenesten. Du kan legge til NAT-brannmur, en dedikert IP-adresse, StealthVPN-nettleser og et spesielt alternativ kalt dedikert streaming for å øke hastigheten på ytelsen din.

PureVPN Zurich hastighetstestSiden vi ønsket å teste en server i Zürich, åpnet vi Windows-klienten og klikket på alternativet “Country Selection Tool”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server ved å bruke fanen “Bla gjennom alle servere”. PureVPN-nettverket har flere servere lokalisert i Zürich. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du kan se var nedlastningshastigheten vår 9,85 Mbps.

PureVPN klarer seg veldig bra i priskategorien. De har kuttet prisene med over 50% etter hvert som tjenesten fortsetter å vokse. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN og få tilgang til alle serverplasseringene deres fra bare 4,99 dollar i måneden.

Besøk PureVPN

Over ser du noen gode grunner til å bruke en VPN mens du er i Zürich. Imidlertid er det flere alternativer tilgjengelig på vår topp 10 VPN-tjenester for forskjellige valg. Disse valgene er de beste samlet sett, så de vil garantert oppfylle ethvert mål du har. vi brukte en rekke faktorer for å velge valgene ovenfor for å optimalisere leverandørene våre for Zürich. Rask nettverk for streaming av HD-innhold og beskyttelse av personvernet ditt er begge viktige. Selvfølgelig har valgene våre begge deler. Les vår guide for å hjelpe deg med å ta en best mulig beslutning om å dekke dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map