Beste VPN-er for WWE-nettverk

WWE NetworkWWE Network er en strømmetjeneste som gir alle WWE-kampene alle måtte ønske seg. Kanalen er tilgjengelig i utvalgte land inkludert USA. Med et medlemskap i WWE Network kan du se live-betal-per-visning-arrangementer og streame alle tidligere kamper, originale show de har laget, og deres sendinger fra uke til uke. Kanalen er 24/7 slik at du kan se når som helst. Hvis du planlegger å reise utenfor visningsområdet deres, vil jeg foreslå at du bruker en VPN. Ta en titt på listen vår over de beste VPN-ene for WWE Network.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

WWE Network eies av World Wrestling Entertainment og viser alle live-arrangementene deres. Hvis du vil se en tidligere begivenhet satt opp av WWE, kan du gjøre det ved å slå det opp. Hvis du vil se en bestemt superstjerne eller diva, kan du ganske enkelt slå opp navnet deres, og det vil vise alle relevante show de har i biblioteket. WWE Network vil også vise deg de ukentlige programmene som Smackdown, Raw og NXT. Disse vil ikke fortsette så lenge med mindre det var en veldig viktig hendelse den dagen. Noen av showene som er eksklusive for WWE Network er WrestleMania Rewind, WWE Countdown, WWE NXT, WWE Superstars, Raw Pre-Show, Raw Backstage Pass, Monday Night War, WWE Legends ‘House, WWE Rivalries og WWE 24. De har også viser repriser av de gamle WWE-, WCW-, ECW-, AWA- og WCCW-showene.

WWE Network har et betalt medlemskap for $ 9,99 i måneden, men de vil av og til tilby en gratis måned med tilgang. Kanalen er tilgjengelig i utvalgte land inkludert USA. Med medlemskapet kan du gjøre alle tingene jeg tidligere har sagt. Du kan se på datamaskinen din eller streame på Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One, Smart TV, Android, iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) og Kindle Fire.

Hva er den beste VPN for WWE Network?

For å hjelpe oss med å bestemme listen over de beste VPN-ene for WWE-nettverk, så vi på en rekke viktige faktorer.

 • Raske serverforbindelser for streaming av live-hendelser i HD
 • Flere amerikanske serverplasseringer for best ytelse
 • Pålitelighet slik at strømming av innhold ikke henger eller buffer
 • Evne til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester i USA inkludert WWE Networlk
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter

Nå, til vår liste over de beste VPN-ene for WWE-nettverk.

1. Beste VPN for WWE Network: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 5 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for WWE-nettverk: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en konto over lengre tid. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for WWE-nettverk: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 29 land. PIA-teamet har organisert serverne sine etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for WWE-nettverk: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for WWE-nettverk: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasser i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

WWE Network Pay Per View-hendelser

DateEventLocation
25. januar 2015Royal RumblePhiladelphia, PA
22. februar 2015FastlaneMemphis, TN
29. mars 2015WrestleMania 31Santa Clara, CA
26. april 2015Ekstreme reglerRosemont, IL
17. mai 2015PaybackBaltimore, MD
31. mai 2015ElimineringskammerCorpus Christi, TX
14. juni 2015Penger i bankenColumbus, OH
19. juli 2015BattlegroundSt. Louis, MO
23. august 2015SummerBrooklyn, NY
20. september 2015Night of ChampionsHouston, TX
25. oktober 2015Helvete i en celleLos Angeles, CA
22. november 2015Overlevelses-serierAtlanta, GA
13. desember 2015TLC: Bord, stiger og stolerBoston, MA
24. januar 2016Royal RumbleOrlando, FL
21. februar 2016FastlaneSt. Louis, MO
3. april 2016WrestleMania 32Arlington, TX

Du kan se vår liste over topp 10 VPN tjenester for flere alternativer. Jeg tror du vil være fornøyd med noen av valgene ovenfor. Jeg valgte dem fremfor andre ledende VPN-leverandører basert på hastighet, pålitelighet og pris. Jeg så også etter tjenester med et godt nettverk av VPN-servere i USA. Du vil at en rask VPN-leverandør skal strømme WWE Network-show og PPV-arrangementer. Tjenestene som deles i innlegget er de beste VPN-ene for populære amerikanske strømmetjenester som Netflix, Hulu og Amazon Instant. De vil også hjelpe deg med å fjerne blokkering av kanaler i andre land som BBC iPlayer i Storbritannia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map