Beste VPN-er for Wisconsin

WisconsinWisconsin er en stat som ligger i den nord-sentrale delen av USA. Det som en estimert befolkning på 5,8 millioner mennesker. Folk besøker denne flotte staten av mange forskjellige grunner. Disse inkluderer utendørs, mat, forretningsmuligheter og mer. Hvis du planlegger å være en av de besøkende, må du sørge for å bruke en VPN når du bruker offentlig WiFi. Dette vil beskytte personvernet ditt når du er på flyplassen, hotellet, restauranten eller andre steder. Her er noen av de beste VPN-ene å bruke i Wisconsin.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
4PureVPN$ 2.88SaferVPN180avkrysningsavkrysnings
5Surfshark$ 3.49Surfshark68avkrysningsavkrysnings

Wisconsin kalles ofte osteland. Det er mange ting det er kjent for, men heldigvis er ikke en av dem overvåking. Fordi Wisconsin er en amerikansk stat, overvåker ikke myndighetene ubetinget. Det betyr ikke at du er trygg. Ved å bruke en VPN kan du opprette en sikker og kryptert forbindelse. Det betyr at hvis ikke-statlige enheter prøver å overvåke deg, vil du gjøre det mye vanskeligere å gjøre det,

Å bruke en VPN av en annen grunn fungerer faktisk også bra. Det er for å hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensninger, brannmurer og blackouter for sport. Akkurat som før vil du koble deg til en VPN-server, men denne gangen vil du bruke en server på et annet område. På den måten kan du se innholdet slik du normalt ville gjort.

Hva er den beste VPN for Wisconsin?

Du kan forvente å se mange flotte ting i Wisconsin. Selv om du ikke trenger å bekymre deg for myndighetsovervåking, vil vi først fokusere på å fjerne blokkering av faktorer for å hjelpe oss med å bestemme den beste VPN for Wisconsin.

 • Leverandører som har VPN-servere som fungerer godt i Wisconsin-regionen
 • Mulighet for å fjerne blokkering av geobegrensninger og brannmurer mens du er i området
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter
 • Høy nettverksstabilitet som hjelper deg å unngå tilkoblingsproblemer
 • Tilbyderne har en streng policy for ingen logger
 • Sterk kryptering av militær karakter til brukerens personvern

Og nå, en nærmere titt på noen av de beste VPN-ene for Wisconsin.

1. Beste VPN for Wisconsin: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med servere i området. Bare velg fanen “Alle”, åpne Amerika og åpne deretter USA. På dette tidspunktet kan du velge servere der. Da vi testet en server i Chicago, Illinois og testet hastigheten til Milwaukee, Madison og Green Bay. Ytelsen var utmerket med hastigheter fra 103 Mbps til 116 Mbps.

ExpressVPN Wisconsin hastighetstest

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Få ExpressVPN

2. Beste VPN for Wisconsin: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN er vert for en rekke servere i Chicago (den nærmeste regionen). Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet en server lokalisert i Chicago, Illinois og testet hastighet til Milwaukee, Madison og Green Bay. Nedlastingshastigheten varierte mellom 106 Mbps og 126 Mbps.

NordVPN Wisconsin hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Wisconsin: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

Siden vi ønsket å teste en server i Chicago, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til USA og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en fullstendig liste over servere i USA. CyberGhost-nettverket inkluderer noen få servere i Chicago (siden det er det nærmeste). Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen til Milwaukee, Madison og Green Bay. Som du ser var nedlastningshastigheten vår fra 102 Mbps opp til 109 Mbps.

CyberGhost Wisconsin hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for Wisconsin: PureVPN

PureVPN

PureVPN har vært i virksomhet siden 2007, noe som gjør dem til en av de eldste VPN-leverandørene på markedet. Å ha en tidlig start har hjulpet dem å utvide og innovere. PureVPN har en av de beste VPN-klientene tilgjengelig på markedet. De har også gratis apper for både iOS og Android.

Innovasjon er et område som hjelper PureVPN til å skille seg ut fra pakken. De fortsetter å legge til nye funksjoner og tilleggsprogrammer til tjenesten. Du kan legge til NAT-brannmur, en dedikert IP-adresse, StealthVPN-nettleser og et spesielt alternativ kalt dedikert streaming for å øke hastigheten på ytelsen din.

Siden vi ønsket å teste en server i Chicago, Illinois, åpnet vi Windows-klienten og klikket på alternativet “Country Selection Tool”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server ved å bruke fanen “Bla gjennom alle servere”. PureVPN-nettverket har flere servere lokalisert i Chicago. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen til Milwaukee, Madison og Green Bay. Som du ser var nedlastningshastigheten vår fra 40 Mbps til 74 Mbps.

PureVPN Wisconsin hastighetstest

PureVPN klarer seg veldig bra i priskategorien. De har kuttet prisene med over 74% etter hvert som tjenesten fortsetter å vokse. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN og få tilgang til alle serverplasseringene deres fra bare 2,88 dollar i måneden.

Besøk PureVPN

5. Beste VPN for Wisconsin: Surfshark

Surfshark

Surfshark lanserte VPN-tjenesten sin i 2018. Siden den tid har selskapet gjort en ganske sprut i samfunnet. Teamet fortsetter å vokse og legge til lokasjoner hele tiden og er sterkt fokusert på priser og personvern. Den har også fløyter og klokker som du kan forvente deg med de større tjenestene

Med mer enn 500 servere i 50 land, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime, har de mange muligheter til å glede seg over tjenesten deres. Du har til og med muligheten til å se på noen av tjenestene som er tilgjengelige i flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe privat, beskytte WiFi-trafikken, torrent anonymt og mer, når du velger en server.

For testene våre i Wisconsin, ønsket vi å velge en server som ligger i Chicago. Når du har logget inn, bare søk etter Chicago i søkefeltet. Derfra kan du koble til en server som ligger der. Vi koblet til en server i Chicago og testet hastighetene til Milwaukee, Madison og Green Bay. Resultatene var hastigheter fra 42 Mbps til 68 Mbps.

Surfshark Wisconsin hastighetstest

For pengene og funksjonene er Surfshark et godt alternativ for de som ikke nødvendigvis trenger en veldig høyhastighetsforbindelse mens de er der. Alt er enkelt å bruke, og du bør ikke ha noen problemer. Du kan registrere deg for en ubegrenset konto med ubegrensede enheter og være trygg da Surfshark har en 30 dagers vack-garanti.

Besøk Surfshark

Som du kan se ovenfor, er det noen gode VPN-alternativer du kan bruke mens du er i Wisconsin. Det er tydelig at du kan se fordelene ved å gjøre det. Nå har vi forhåpentligvis vist deg hvorfor det er viktig. Hvis du vil ha flere alternativer, kan du gjerne se på vår topp 10 VPN-liste. Alle disse valgene vil fungere godt. skal fungere bra, men vi tok valgene våre ut fra en rekke faktorer. Det er slik vi optimaliserte valgene våre for Wisconsin. Uansett hva du planlegger å gjøre der, er VPN-beskyttelse lurt. Ved å bruke vår guide kan du beskytte ditt privatliv og ta en best mulig beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map