Beste VPN-er for Wi-Fi på skolen: Fjern blokkering av nettsteder

College CampusHvis du går på videregående, høyskole eller universitet, er du sannsynligvis klar over at nettverket deres ikke bare overvåkes, men er begrenset. Hvis du er der, kan du definitivt komme inn på noen problemer hvis du vil se favorittnettstedene dine mens du er på campus. Derfor foreslår vi å bruke en VPN. Vi kan gi deg flere detaljer om det på et øyeblikk. Først, ta en titt på de beste VPN-ene for Wi-Fi på skolen for å fjerne blokkering av nettsteder.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysnings

VPN-er er veldig gunstige mens de er på skolen, og det er flere grunner til det. Den første grunnen er å hjelpe deg med å komme rundt sensur. Vanligvis blokkerer skoler slike nettsteder som sosiale medier, pengespill og andre. Nøkkelen til å komme seg rundt dette problemet er å koble til en VPN på et annet område. Det vil hjelpe deg å beseire nettopp barnepiken på skolen og la deg se innholdet du vil kunne se igjen.

Hvis du ikke tror at skolen overvåker hva du gjør på nettverket deres, tar du dessverre feil. De følger absolutt med på alt brukerne gjør. Ved å koble til en VPN i dette tilfellet, oppretter du et lag med kryptering. På grunn av det gjør du det mye tøffere for alle å overvåke trafikken din eller se hva du gjør akkurat.

En av de beste grunnene til å bruke en VPN med Wi-Fi på skolen er å hjelpe deg med å omgå geo-begrensningene. Siden nettstedet er amerikansk-basert, vil du bare kunne få tilgang til det der. For å løse dette problemet, kobler du ganske enkelt til en VPN lokalisert i USA. Når du gjør det, bør du kunne se tjenesten slik du normalt gjør.

En annen grunn til å bruke en VPN med Wi-Fi på skolen er å beskytte personvernet ditt. Mens nettstedet er sikret, kan betalingsinformasjonen din fremdeles muligens bli kompromittert. Måten å løse dette problemet er å koble til en VPN-server du ønsker. Det gir et lag med kryptering til bruken din og gjør det mye tøffere for alle å få tak i den private informasjonen din. Det hindrer selvfølgelig ikke informasjonen din fra å bli brutt på slutten, men du bør gjøre alt du kan.

Hva er den beste VPN-en for Wi-Fi på skolen?

Viktige faktorer for Wi-Fi på skolen har å gjøre med tilgang og personvern. Derfor vil vi bruke dem begge likt. Deretter kan vi fortelle deg hva den beste VPN-en for Wi-Fi på skolen er.

 • Sterk kryptering av militær karakter for å beskytte ditt privatliv fra administrasjonens nysgjerrige øyne
 • Evne til å komme rundt sensur når du bruker Wi-Fi-nettverk
 • Høyhastighetsservere som vil prestere bra på skolen og utover
 • Store og stabile nettverk for å unngå tapte forbindelser
 • Strenge retningslinjer uten logger som tilbys brukere for å beskytte deres personvern

La oss se nærmere på de beste VPN-ene som kan brukes i videregående skole- og høyskolenettverk:

1. Beste VPN for Wi-Fi på skolen: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av sportslige begivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for skoletilgang: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,99 per måned (75% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en konto over lengre tid. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 2,99 dollar i måneden med et 3-års medlemskap.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Wi-Fi på skolen: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for Wi-Fi på skolen: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

IPVanish er en veldig populær tjeneste og har mange servere lokalisert over hele verden. Uansett hvilket kontinent du er på, kan du ha en solid ytelse fra serverne der. De er vanligvis raske, og leverandøren har et av de største nettverkene i verden.

Sammen med det store verdensnettverket er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Som vi nevnte er de vanligvis en av de raskeste leverandørene på markedet. Det er kjent for å ha flere serverplasseringer i en rekke land. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for å beskytte personvernet ditt, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

5. Beste VPN for Wi-Fi på skolen: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 3,49 i måneden (65% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. PIA-teamet har organisert serverne sine etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr VPN fra $ 3,49 i måneden sammen med en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

Enten du prøver å komme rundt skolensensur eller stoppe administrasjonen fra å overvåke aktivitetene dine, er det en god ide å bruke en VPN med Wi-Fi på skolen. Over er det noen gode alternativer. Imidlertid er det flere på vår topp 10 VPN liste. De har alle oppgaven, men vi tok spesielt valg for å jobbe godt med Wi-Fi på skolen. På den måten kan du sikre at du får best mulig tilgang til favorittnettstedene dine og beskytter deg på best mulig måte. Ved å lese guiden vår, kan vi hjelpe deg med å ta den riktige beslutningen for Wi-Fi på skolen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map