Beste VPN-er for WhatsApp

Hva skjerWhatsApp er en tverrplattform, nesten gratis meldingsapp som lar deg ringe eller sende en tekstmelding ved å bruke internett. Med over 1 milliard nedlastinger fra Google Play-butikken, og over 800 millioner aktive brukere, er det ikke vanskelig å se hvorfor WhatsApp anses å være den mest populære meldingsplattformen i verden. Dessverre har populariteten til denne annonsefrie, krypterte chat-appen forårsaket forbud i noen land. Ved å bruke en VPN kan du imidlertid omgå blokkene og bruke WhatsApp hvor som helst.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysnings

Som vi nevnte, er denne appen forbudt i noen land. De fleste ville ikke forvente den slags oppførsel fra vestlige land, men overraskende nok er et av landene som diskuterer et forbud Storbritannia. Det er på grunn av Storbritannia Snoopers charter. Snoopers-charteret uttaler at selskaper må gjøre appene sine mindre sikre, eller overlate dekrypteringsnøklene. Til tross for det forestående forbudet, må du være klar over at WhatsApp ikke krever noen garanti før du overleverer innhold som er sendt og mottatt av kunder. De oppfyller med andre ord kriteriene for å være mindre sikre.

En annen faktor å være klar over med WhatsApp er talefunksjonen. Nettstedet beskriver det som en måte å spare penger på å ringe andre land. Hvis du vil bruke WhatsApp til det formålet, bruker appen imidlertid 1,2 mb per minutt med data. Det er bra hvis du bruker ubegrenset Wi-Fi, men hvis du ikke har en sterk dataplan, vil denne appen gabbe det opp ganske raskt.

For å dele et interessant stykke nyheter om WhatsApp. Hvis du reiser til Dubai, og du sverger i tekstmeldingen, vil du få en bot på £ 45 000 (nesten $ 70 000 USD) og sannsynligvis deportasjon på grunn av deres nye lover. For en app som ble designet for å bli kryptert med 256 bits kryptering, høres den absolutt ikke ut slik. Husk at vi ikke sier $ 1 i året for at appen er en dårlig avtale, men hvis du skal bruke WhatsApp, bør du ikke gjøre det uten ekstra kryptering av en VPN.

Så la oss forklare litt om VPN-er. Et virtuelt privat nettverk (VPN) er programvare som skaper en sikker forbindelse til en server, muligens i et annet land, avhengig av hvilke mål du har. Her er en god grunn til å bruke en hvis du er i et land som blokkerer WhatsApp. En VPN kan brukes til å fjerne blokkering av tilgang til geobegrensede apper som Voice over IP (VoIP). Med andre ord, hvis landet ditt blokkerer WhatsApp, kobler du bare til et land der det ikke er begrenset. Det er fordi regjeringer bruker geo-blokkering. Geo-blokkeringsteknologi identifiserer en brukers beliggenhet basert på IP-adresse. I dette tilfellet skaper teknologien en barriere som vil holde blokkert innhold ute. Ved å velge en server i et annet land, kan du komme deg rundt disse begrensningene.

Som spiller direkte inn til den andre grunnen til å bruke en VPN. VPN-er gir et lag med kryptering for internettaktiviteten din. Som vi nevnte risikerer du uten å ha ekstra sikkerhet når du bruker WhatsApp å bli bøtelagt hvis du er i Dubai, eller bare har regjeringen å snuse på deg som nevnt i Storbritannia. Den britiske statsministeren sier selvfølgelig at de ikke vil gjøre det med mindre det er nødvendig, men med tanke på Storbritannias merittliste, er det en vanskelig pille å svelge. Nå som vi har vist deg fordelene ved å bruke en VPN, har vi flere selskaper som vil gi deg en god opplevelse.

Uansett hvilke av valgene du velger, har de alle forskjellige protokoller du kan bruke. Alle valgene vi tilbyr her bruker sikker kryptering, men å velge OpenVPN-protokollen vil alltid gi deg den beste beskyttelsen. Hvis hastighet er essensen, vil du bruke OpenVPN (UDP). Det er det beste alternativet for WhatsApp, hvis det er mulig. Dataene er ikke garantert å komme dit, men det er vanligvis ikke noe problem. Hvis du har tilkoblingsproblemer eller problemer med å slippe tilkoblingen, ville det beste valget være OpenVPN (TCP). TCP-versjonen er ikke like rask, men dataene går gjennom feilsjekk. Fordi OpenVPN ikke støttes av noen mobile enheter. Hvis du planlegger å bruke WhatsApp i et mobilnettverk, er det andre gode protokoller, inkludert L2TP og IKEv2 som kan brukes for god sikkerhet. Nå som vi har gått over det, vil vi gå over valgene våre for tilbydere.

For å fjerne blokkering av innhold og sikring av dataene dine, anbefaler vi ExpressVPN. De fører ikke logger og har en driftsbryterfunksjon, så du er beskyttet hvis tilkoblingen kobles fra. Hvis du er i et land som forbyr VPN-bruk, er det viktig. De tilbyr også en mobilklient, og har en ruter-app for å beskytte alle enheter i nettverket ditt. Bare koble til ExpressVPN og melding eller ring så mye du vil. Igjen, hvis du skal ringe, vil det være lurt å bruke VPN over Wi-Fi.

Du kan gjerne undersøke vår topp 10 VPN-tjenester side for andre gode WhatsApp VPN-leverandører. Når det er sagt, har vi valgt de beste tjenestene totalt sett, så du skulle ikke være nødt til det. Vi brukte hastighet, pris og sikkerhet som kriteriegrunnlaget bak valgene våre. I tillegg har vi valgt selskapene med et stort antall nettverksservere du kanskje ønsker å koble til i ublokkerte land, så vel som andre. I søket etter en pålitelig VPN-leverandør velger du de som vil sikre personvernet ditt og har raske nettverk for klarhet, spesielt i andre land.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map