Beste VPN-er for Warframe

WarframeWarframe er et samarbeidsaktivt tredjepersons online actionspill satt i en utviklende sci-fi verden. Den ble utgitt av Digital Extremes 25. mars 2013 på Steam. Det betyr at den bare er tilgjengelig for PC. Du er sikker på å ha det gøy og bli med venner når du navigerer i den enorme stadig utviklende verden. Selvfølgelig er spillet populært, så det betyr at spillet vil være opptatt fra tid til annen. Det er en stor grunn til at vi foreslår å bruke en VPN når du spiller spillet. Det er andre grunner til å bruke en, men vi vil fortelle deg mer om dem i løpet av et øyeblikk. La oss imidlertid først se på de beste VPN-ene for Warframe.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

I dette spillet kan du lage en av 30 “Warframes”. Hver og en av dem kan tilpasses med sine egne unike evner, slik at du kan lage den perfekte for deg. Fordi det er et åpent verdensoppsett, har du flytende Parkour-bevegelse og kan lett gli gjennom de åpne verdenene i spillet. Det er bokstavelig talt ingenting som hindrer deg fra deg og vennene dine for å dominere verden.

Nå som du ser noen av aspektene ved spillet, er det flere måter en VPN vil hjelpe deg når du spiller spillet. Fordi du kan koble deg til en, til å velge et mindre travelt område å spille spillet ditt i. Enten du spiller alene eller med venner, kan det hende du vil møte etterslep med populariteten til dette spillet. Selvfølgelig kan etterslep gjøre forskjellen mellom konkurrerende å spille eller å ende død mens du dreper fiender. Hvis du ikke er klar over det, er det noen Internett-leverandører som kan stryke spillaktiviteter fra tid til annen. Hvis det skjer med deg, kan spillet stoppe. Siden vi vet at noen Internett-leverandører ser etter mønstre, vil du koble til VPN for å kryptere trafikken din, slik at du kan løse dette problemet.

Hva er den beste VPN for Warframe?

La oss se på noen forskjellige kriterier for å hjelpe oss med å bestemme hva den beste VPN for Warframe er. Vi fokuserer på faktorer som er hurtig- og tilgangsrelaterte.

 • Raske servere i forskjellige regioner for å hjelpe deg med å oppnå best mulig hastigheter mens du spiller Warframe
 • Tilbyderne med muligheten til å komme seg rundt brannmurer slik at du får tilgang til spillet på skolen eller hvor som helst ellers
 • Høy nettverksstabilitet for å eliminere frakoblinger mens du spiller
 • Leverandører som tilbyr sterk kryptering for å beskytte personvernet ditt og forhindre DDoS-angrep
 • Tilbyderne med muligheten til å komme seg rundt brannmurer slik at du får tilgang til spillet på skolen eller hvor som helst ellers

Nedenfor kan du se noen av de beste VPN-ene for Warframe.

1. Beste VPN for Warframe: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Warframe: NordVPN

NordVPN

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Warframe: PIA

Privat internettilgang

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. PIA-teamet har organisert serverne sine etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Warframe: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Warframe: IPVanish

IPVanish

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasser i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Fra å spille alene til å spille med venner, å bruke en VPN til å spille Warframe. Fra å prøve å komme seg rundt brannmurene på skolen eller jobbe for å beskytte deg mot DDoS-angrep, eller til og med å unngå etterslep, kan du bruke en av disse løsningene. Som du kan se, det er absolutt noen gode alternativer ovenfor, men hvis du ønsker andre alternativer, kan du alltid se valgene på topp 10 VPN liste. Du kan forvente at de skal være gode valg, men vi tok beslutningene våre for å optimalisere spillopplevelsen din best mulig med Warframe. På den måten kan du få store hastigheter, unngå etterslep og forhindre DDoS-angrep. Ved å lese guiden vår, kan vi hjelpe deg med en flott beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map