Beste VPN-er for War Thunder

KrigstordenWar Thunder er et ekstremt omfattende MMO militært spill som er gratis å spille. Den ble utviklet av Gaijin Entertainment og ble utgitt 15. august 2013. Den er for tiden tilgjengelig for Windows, Mac, Linux, PS4 og Xbox One. Det er dedikert til luftfart, pansrede kjøretøy og marinefartøy fra WW2 og den kalde krigen. Til tross for alderen er den enormt populær, og du kan absolutt spille med vennene dine på nettet. Selvfølgelig betyr det at du kan komme til å bli forsinket fra tid til annen i spillet. For det formålet må du bruke en VPN. Det er andre grunner til å bruke en, men vi vil forklare mer om det på et øyeblikk. La oss imidlertid først se på de beste VPN-ene for War Thunder.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Dette spillet ble laget av entusiaster fra 2. verdenskrig og den kalde krigen. Inni i kan du velge mellom over 1 000 biler i en lang rekke kampsituasjoner. Du kan finne deg selv som sprenger forfølgerne dine fra en bombefly, forsvarer lagkameratene dine på bakken, prøver å synke et fiendtlig krigsskip og mer. Hvis du er tilhenger av militære spill, spesielt MMO-spill, er dette en du ikke vil gå glipp av.

Nå som du ser noen av aspektene ved spillet, er det flere måter en VPN vil hjelpe deg når du spiller spillet. Fordi du kan koble deg til en, til å velge et mindre travelt område å spille spillet ditt i. Enten du spiller alene eller med venner, kan det hende du vil møte etterslep med populariteten til dette spillet. Selvfølgelig kan etterslep gjøre forskjellen mellom konkurrerende å spille eller å bli sprengt for smedere. Fordi noen Internett-leverandører kan gassle spilleaktiviteter fra tid til annen, kan spillet stoppe hvis det skjer. Siden vi vet at Internett-leverandører kan se etter mønstre, kan du ved å koble til VPN for å kryptere trafikken din også løse dette problemet.

Hva er den beste VPN-en for War Thunder?

War Thunder er veldig oppslukende og har mange svært detaljerte kjøretøy. på grunn av dette vil vi fokusere på faktorer som er hurtig- og tilgangsrelaterte. På den måten kan vi fortelle deg hva den beste VPN-en for War Thunder er.

 • Tilbyderne med muligheten til å komme seg rundt brannmurer mens du er på jobb eller på skolen, slik at du kan få tilgang til spillet hvor som helst du er
 • Raske servere i forskjellige regioner for å gi deg best mulig hastigheter mens du spiller War Thunder
 • Høy nettverksstabilitet for å unngå å koble fra mens du spiller spillet
 • Leverandører med sterk kryptering av militær karakter for å beskytte deg mot DDoS-angrep og beskytte ditt privatliv

Nedenfor kan du se noen av de beste VPN-ene for War Thunder.

1. Beste VPN for War Thunder: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for War Thunder: NordVPN

NordVPN

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for War Thunder: PIA

Privat internettilgang

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

Vi bruker PIAs Windows-klient, og det er ikke så mye i forhold til konfigurering og bruk. Du vil imidlertid ikke undervurdere tjenesten. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du kan se nedenfor, er PIA-nettverket ganske raskt på viktige steder rundt om i USA.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for War Thunder: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for War Thunder: IPVanish

IPVanish

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasser i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Når du går gjennom spillet som sprenger historisk håndverk i dine egne historiske kjøretøyer og håndverk, er det en god idé å bruke en VPN for å spille War Thunder. Det er fordi du kan støte på etterslep. I tillegg vil det hjelpe deg å komme deg rundt brannmuren på skolen eller på jobben. Ved å bruke en vil du også kunne beskytte deg mot DDoS-angrep. Du kan fikse alle disse problemene ved å bruke en VPN. Selv om det er noen gode alternativer ovenfor, vil du se valgene våre topp 10 VPN liste. Du kan forvente at de alle vil prestere bra, men vi tok valgene våre for å jobbe best mulig med War Thunder. På den måten kan du få store hastigheter, unngå etterslep, forhindre DDoS-angrep og sørge for å beseire mobbene i stedet for omvendt. Les guiden vår for å hjelpe deg med å ta best mulig beslutninger og finne en løsning som passer for deg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map