Beste VPN-er for Vermont

VermontVermont er en amerikansk stat som ligger i regionen New England. Den har en estimert befolkning på 623 000 mennesker. Til tross for det lille antall mennesker, har det faktisk en tetthet på litt over 67 personer per kvadratkilometer. Det er flere grunner til at du vil besøke staten, men den største av dem er sannsynligvis det store utendørs- og dyrelivet som er tilgjengelig. Når det er sagt, vil du sannsynligvis også trenge å bruke en VPN, spesielt hvis du planlegger å bruke offentlig WiFi. Vi forklarer mer om det øyeblikk. Først, se på listen over de beste VPN-ene for Vermont.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings

Denne store historiske staten har mange ting å se og gjøre. Imidlertid kan den rolige atmosfæren og den vakre naturen lokke deg til en falsk følelse av sikkerhet. Det bringer oss til vår første grunn til å bruke en VPN mens du er i Vermont, for å beskytte ditt privatliv. Mens regjeringen ikke ser på tilfeldige mennesker, gjør nettkriminelle det. De vil nesten alltid benytte anledningen til å stjele private data fra intetanende brukere. Løsningen på dette er å koble til en VPN-server. Ved å gjøre det oppretter du en kryptert tilkobling som gjør det mye vanskeligere for noen å få din sensitive informasjon.

Den neste grunnen til å bruke en VPN mens du er i denne tilstanden, er å hjelpe deg med å komme deg rundt i blackout og brannmur. Det er 21 høyskoler i staten, og noen av dem har eksistert i 200 år eller mer. Disse inkluderer Castleton University, University of Vermont, Middlebury College, Norwich University og mer. Hvis du er på campus på en av disse skolene eller ønsker å se på sport, er det en god sjanse for at du blir blokkert. Nøkkelen er å koble til en server på et annet sted. Det vil lure blokkeringsprogramvaren til å tro at du befinner deg et annet sted.

Hva er den beste VPN-en for Vermont?

Faktorene som vi vil bruke for best å svare på dette spørsmålet, er en blanding av forskjellige faktorer. Fordi begge er viktige, vil vi bruke følgende kriterier for best å bestemme den beste VPN for Vermont.

 • Evne til å komme seg rundt brannmurer, blackouter og geobegrensninger, som vil hjelpe deg mens du er i staten
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter
 • Militær, sterk kryptering for å beskytte ditt privatliv i skjønnheten i Vermont
 • Servere som presterer godt i Vermont-regionen på hastighetstester
 • Strenge ingen logger politikk som tilbys
 • Store og stabile nettverk som hjelper deg med å eliminere tapte forbindelser

Og nå, la oss se nærmere på noen av de beste VPN-ene for Vermont.

1. Beste VPN for Vermont: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Vermont hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med servere i området. Bare velg fanen “Alle”, åpne USA og åpne New York City (det nærmeste stedet). På dette tidspunktet kan du velge servere der. Vi koblet til en server i New York City og testet til Burlington og hastigheten var 121,9 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Vis ExpressVPN-tilbud

2. Beste VPN for Vermont: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

IPVanish tilbyr flere servere i området, så du bør ikke ha noen problemer der. Du kan imidlertid forvente rask hastighet på steder i flere deler av verden. På grunn av det velger vi IPVanish som et av våre go-to-alternativer å bruke mens vi er i Vermont.

I tillegg til ganske mye dekning i forskjellige europeiske regioner, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter, og de gir gode resultater på våre hastighetstester. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

IPVanish Vermont hastighetstest

Vi nevnte nettopp at IPVanish har servere over hele regionen, og at de alle er tilgjengelige for deg. Hvis du tilfeldigvis ser en server som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Vi koblet til en IPVanish-server i New York City og testet hastigheten til Burlington. Nedlastingshastigheten var 126,30 Mbps.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Vis IPVanish-tilbud

3. Beste VPN for Vermont: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Vermont hastighetstest

Siden vi ønsket å teste en server i New York City (det nærmeste stedet), åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til New York City og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en full liste over servere i New York City. CyberGhost-nettverket inkluderer noen få servere i New York City. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen til Burlington. Som du ser var nedlastningshastigheten vår 28.08 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Vis CyberGhost-tilbud

Over vil du legge merke til flere alternativer du kan bruke mens du er i Vermont. Forhåpentligvis har vi nå vist deg hvorfor det er viktig. For de som ønsker andre alternativer, kan du ta en titt på vår topp 10 VPN-liste. De vil alle fungere bra, men vi tok valgene våre ut fra en rekke faktorer for å optimalisere dem for Vermont. Uansett hva planene dine er der, er VPN-beskyttelse lurt. Ved å bruke guiden vår kan du beskytte personvernet ditt på best mulig måte.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map