Beste VPN-er for Vancouver

Vancouver, BCVancouver, British Columbia i Canada er en kysthavnby i det vestlige Canada. Det er den mest folkerike byen i provinsen og Greater Vancouver-området hadde en befolkning i 2016 på 2.463 millioner innbyggere. Det gjør det til det tredje største metroområdet i landet. Det er mange ting som tiltrekker besøkende til området, inkludert toppsport, museer, historiske steder og mer. Uansett hva du skal være i Vancouver for, er det en god sjanse for at du vil bruke offentlig WiFi. I så fall må du sørge for å koble deg til et VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings

Det kan være lurt å bruke offentlig WiFi mens du er i byen. Det er en flott ting fordi det er mange steder som tilbyr det til sine gjester. Selv om det kan høres ut som en god idé, er det også bra for nettkroker. Ingen ønsker å sitte på hotellrommet eller favoritt-kaffebaren og få nettkriminelle stjele dataene sine. Ved å koble til den valgte serveren oppretter du en sikker og kryptert tilkobling. Det betyr at det blir mye vanskeligere for nettkroker å stjele sensitiv informasjon.

Den andre grunnen til å bruke en VPN mens du er i Vancouver er å hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensninger. Hvis du noen gang har opplevd en blackout i sport eller har blitt blokkert fra å se noe du vil se på grunn av beliggenhet, er dette to eksempler på geo-blokker du kan støte på. Når du kobler til et VPN i dette tilfellet, kan du få blokkeringsprogramvaren til å tro at du er et annet sted. Det vil hjelpe deg å se alt, akkurat som du forventer.

Der har du de to beste grunnene til å bruke en VPN mens du er i Vancouver. Selvfølgelig kan du oppdage mer senere. Enten du vil beskytte personvernet ditt mot tyver eller omgå geo-begrensninger, er det en god idé å bruke en VPN. Nå som du ser fordelene, la oss snakke om de beste alternativene å bruke. Ikke alle VPN-er er like.

Hva er den beste VPN for Vancouver?

Vi kan svare på det ved å bruke følgende kriterier for å bestemme listen:

 • Hastigheten til Vancouver-serverne
 • Nettverkets stabilitet for å begrense tilkoblingsproblemer
 • Evne til å komme seg rundt blackout og geo-blokker
 • Ingen logger politikk
 • Støtte for flere plattformer for mobile enheter
 • Kryptering av militær karakter for god personvern

La oss hoppe rett inn og se på de beste VPN-ene for Vancouver.

1. Beste VPN for Vancouver: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Vancouver hastighetstestExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Heldigvis er det ikke tilfellet for Vancouver. Bare klikk på det kanadiske flagget øverst og velg en av Vancouver-serverne. Som du kan se testet vi en server i Vancouver, og hastigheten var 194,17 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Vancouver: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Vancouver hastighetstestNordVPN er vert for et antall servere i området. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Som du ser testet vi en server i Vancouver, og nedlastningshastigheten var 171,44 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Vancouver: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 29 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA Vancouver hastighetstestNår du bruker PIAs Windows-klient, er det ikke mye til oppsett og bruk. Det betyr imidlertid ikke at programmet blir fjernet. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du kan se, serveren i Vancouver presterte bra med en nedlastningshastighet på 78,20 Mbps.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

3. Beste VPN for Vancouver: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Vancouver hastighetstestSiden vi ønsket å teste en server i Vancouver-området, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til Canada og klikk til høyre for stjernen. Dette vil gi en komplett liste over servere i Canada. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere i Vancouver. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du ser var nedlastningshastigheten vår 83,88 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for Vancouver: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

I dette tilfellet bruker vi servere i Vancouver. IPVanish var litt treg i vår siste hastighetstest, men de er fremdeles et godt valg når du leter etter en VPN-tjeneste. De har flere serverplasseringer i Nord-Amerika enn de andre selskapene på listen vår. Dette gjør dem til et VPN-valg for Canada.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish Vancouver hastighetstestIPVanish er vert for 15 servere i Vancouver, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi testet en IPVanish-server i Vancouver, yvr.c13.ipvanish.com, og fant hastigheten til å være 102,68 Mbps.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Hvis du vil se mer, kan du se andre alternativer fra våre topp 10 VPN-servere liste. Når det er sagt, tror vi ikke du trenger det. De vi valgte tidligere var basert på pålitelighet, hastighet, pris, sikkerhet og lokasjoner. Siden det er mange leverandører med servere i nærheten av Vancouver, bør du få de beste hastighetene. Uansett hva du streamer, er gode hastigheter avgjørende for alt. Alle alternativene våre har gode nettverk, så det er ingen dårlige alternativer. Vår guide hjelper deg å velge det beste alternativet for dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map