Beste VPN-er for Ukraina

KievUkraina er det største landet helt i Europa. Innbyggere har bodd i området som er kjent som dagens Ukraina siden 32 000 f.Kr. Landet har vært uavhengig siden 1991 med oppløsningen av Sovjetunionen. Dette har imidlertid ikke stoppet den russiske presidenten fra å prøve å gjenvinne noe av området for Russland. De er i en periode med overgang, og beveger seg fra et kommunistisk samfunn til et kapitalistisk. Den ukrainske regjeringen overvåker ikke Internett-trafikk, men det hindrer ikke politiet fra å gjøre det, ofte uten god autorisasjon. Hvis du skal besøke Ukraina eller tenker å flytte dit, vil du bruke en VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysnings

Internett i Ukraina anses som gratis. Med andre ord hindrer ikke myndighetene tilgang til nettet eller blokkerer noen nettsteder. Til tross for at den bare har 33% internettmetning, er landet i topp 10 for raskest internetthastighet. Etter hvert som landet blir mer velstående, er det ganske mye forbedring og fremgang som må gjøres.

Piratkopiering i Ukraina er florerende, så mye at de er oppført på den prioriterte landelisten av Den internasjonale intellektuelle eiendomsalliansen (IIPA). Man kan imidlertid forestille seg at landet har større problemer enn å bekymre seg for digital piratkopiering. Selv om det var et styrende organ som regulerte piratkopiering, er rettshåndhevelse i Ukraina notorisk korrupt. Det sies at mange kriminelle der vil betale for at politiet skal blinde øye for både mindre og større forbrytelser.

Som vi nevnte, vil du bruke en VPN hvis du planlegger å flytte eller besøke Ukraina. Det er på grunn av ganske mange dristige tyver i landet. Noen av dem har vært kjent for å bygge minibanker for å stjele kredittkortinfo. Ved å bruke en VPN oppretter du en sikker tilkobling til en server som kan være i et annet land. Trafikken din er kryptert på det tidspunktet, slik at du kan holde informasjonen din privat fra hackers nysgjerrige øyne.

Selv om Netflix ikke er i Ukraina ennå, kan det komme snart. Uten å kunngjøre offisielt, registrerte det populære premium-streaming-selskapet Netflix-varemerket der. Til det tidspunktet, for å få tilgang til Netflix i Ukraina, trenger du en VPN. Siden du kan koble til en server i et annet land, er alt du trenger å gjøre å koble til favorittlandet ditt, og du vil kunne streame innhold. Selv om Netflix ble lansert, ville du bare bruke VPN-tilkoblingen din hvis du ville ha tilgang til et stort bibliotek.

Hvis vi har tydeliggjort fordelene og bruken av et VPN, bør du kunne se fordelene. Spørsmålet er, hvilke valg bør du ta? Heldigvis har vi noen gode forslag til Ukraina, og vi vil forklare noen av de beste protokollene du kan bruke. Alternativene våre har tilpassede klienter, så det er enkelt å konfigurere VPN-tilkoblingen. Alternativene dine kommer så til ditt formål å bruke et.

Hvis du vil fjerne blokkering av innhold, beskytte personvernet ditt og bruke strømmetjenester som Netflix, anbefaler vi å bruke ExpressVPN. De har veldig stabile forbindelser i tillegg til å ha et veldig stort VPN-nettverk. De fører heller ikke logger og tilbyr en kill switch for de beste personvernalternativene. OpenVPN (UDP) er det beste alternativet for streaming, men å bruke OpenVPN-protokollen ville være din beste ide når det er mulig. Hvis du bruker en VPN ved hjelp av en mobil enhet, kan du også sjekke inn andre protokoller inkludert IKEv2 og L2TP for sikkerhet.

Hvis du bare vil fjerne blokkering av geobegrenset innhold, vil du velge ExpressVPN MediaStreamer. Den smarte DNS-funksjonen vil hjelpe deg med å fjerne blokkering av innhold uten at det går raskt å miste kryptering. Vi kan imidlertid ikke ærlig anbefale deg å gå uten kryptering. Siden den gjennomsnittlige netthastigheten er 1,1 Mbps, vil kryptering være det sikreste alternativet. Så lenge videokvaliteten ikke er kompromittert, oppveies alle fordeler du kan få ved en hastighetsøkning av sikkerhetslaget som er lagt med kryptering.

Så der har du det. VPN-tjenester gir positive fordeler, som å kryptere dataene dine og sikre dem, og fjerne blokkering av innhold som vil være begrenset i Ukraina. Du er velkommen til å sjekke ut vår topp 10 VPN-tjenester liste for andre valg, men vi mistenker at det ikke vil være behov. Hvis du bruker sikkerhet, hastighet, pris og serverplasseringer som kriterier, bør du være fornøyd med disse valgene fordi de er de beste totalt sett.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map